Sari la conținut

RIP Ceausescu

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Sunt mame și-și iubesc copiii foarte mult, cunosc fete de pe site, multe tinere, sub 30 de ani, care au copii și încearcă să le ofere o viață foarte bună și de asta se sacrifică pe ele... că nu de plăcere primesc ele câțiva inși pe zi, aproape zilnic. De asta nu înțeleg răutatea și disprețul unora, care le fac în toate felurile, deși fetele astea nu-i iau frate cu japca...

Si sunt prea multe civile care oana la 35 de ani nu vor relatie serioasa vor doar din pula in pula cu prezervativ si anticonceptionale si sa se planga ce ghinion au de dau doar peste porci saracutele.

Si la 35 de ani aproape de menopauza cand nu se mai uita decat disperatii sau prostii la ele vor sa devina fete cumnti, isi gasesc boul (Mircea Badea) si trantesc un plod pe ultima suta de metrii inainte sa le expire oole si vai ce frumos.

Hai ca ma duc sa borasc.

• Oras:Everest
Postat
Acum 1 minut, cocalar20 a spus:

Si sunt prea multe civile care oana la 35 de ani nu vor relatie serioasa vor doar din pula in pula cu prezervativ si anticonceptionale si sa se planga ce ghinion au de dau doar peste porci saracutele.

Si la 35 de ani aproape de menopauza cand nu se mai uita decat disperatii sau prostii la ele vor sa devina fete cumnti, isi gasesc boul (Mircea Badea) si trantesc un plod pe ultima suta de metrii inainte sa le expire oole si vai ce frumos.

Hai ca ma duc sa borasc.

Ești prea supărat pe femei.

Vizitator cocalar20
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Ești prea supărat pe femei.

Daloc. Sunt si ele bune la ceva, nu pot sa imi sug pula singur, ie prea mica :(. Dar sa le respecte prostii si gunoierii eu n-am de ce.

Postat
Acum 1 minut, cocalar20 a spus:

Daloc. Sunt si ele bune la ceva, nu pot sa imi sug pula singur, ie prea mica :(. Dar sa le respecte prostii si gunoierii eu n-am de ce.

Suntem născuți de femei 😜

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat

Suntem născuți de femei 😜

ma refer la astea post Ceausescu. Nu am nici un dubiu ca nici mama ta nici a mea nu au fost curve stai linistit. Au primit o educatie, nu pilule prezervative si basini in cap.

Postat
Acum 15 minute, cocalar20 a spus:

ma refer la astea post Ceausescu. Nu am nici un dubiu ca nici mama ta nici a mea nu au fost curve stai linistit. Au primit o educatie, nu pilule prezervative si basini in cap.

Ești nedrept, sunt multe femei minunate, născute post Ceaușescu.

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat
11 minutes ago, cincistele said:

Ești nedrept, sunt multe femei minunate, născute post Ceaușescu.

In Romania ? 🤣🤣🤣

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

cu mult respect , pe toti cei care credeti ca era bine pe vremea odiosului  ,va recomand oneway ticket catre 

north koreea , va lamuriti voi cum e cu comunismul si ce rau era in capitalism .

nu va mai lasati atit de usor influentati de catre propaganda securistilor si a fostilor activisti de partid,sau  cozile de topor care si-au pierdut privilegiile , nu era bine si nu era uman sa traiesti in acele vremuri , mai mult , nimeni nu se gindeste la faptul ca daca pingele raminea in viata , romania devenea o tara izolata , cu oameni subnutriti , labili psihic, torturati , fara posibilitatea de a calatori in afara graanitelor, fara internet, fara droguri , fara prostitutie, o tara in care puscariile ar fi fost neincapatoare ,pline de oameni care ar fi incercat sa gindeasca liber, fara tatuati , fara homosexuali ,fara artisti , fara cafenele ,cluburi ,fitze , masini straine ,telefoane mobile ,surse de informare , innorogi si curcubee, fara mall-uri , cu cantine sociale si blocuri gri , fara benzina , fara caldura in case , fara tampoane sau sapun, fara cafea ,fara tigari , fara zimbete , o tara gri inchis , populata de oameni in salopete si bocanci , aplaudaci si yes-mani , plina de copii nefericiti , lipsiti de hrana si facuti din greseala , fara orizont , fara sanse , fara nimic. 

argumente pro si contra sint cu miile , eu mi-am exprimat LIBER punctul de vedere, nu sint materialist , nu imi trebuie nimic dar pretuiesc LIBERTATEA   si dreptul de a decide singur  care imi este drumul in viata , lumea e larga , nu te obliga nimeni sa ramii intr-o tara care nu iti poate oferi nimic , sa traiesti in mizerie si sa fi sclavul sistemului .

• Like 2
Vizitator cocalar20
Postat

Nu stiu mah or fi. Eu am intalnit doar curve si/sau curve proaste.

Iti inteleg apetenta pt prostituate daca tot sunt curve macar sa faca un ban sa nu fie curve proaste.

Spune-le si britanicilor de ce dracu au vrut Brexit, tind sa le dau dreptate 100%, de la plimbat cu caleasca regala, am ajuns scuipatul europei pe buna dreptate 🤣

Postat
Acum 13 minute, vitceibo a spus:

cu mult respect , pe toti cei care credeti ca era bine pe vremea odiosului  ,va recomand oneway ticket catre 

north koreea , va lamuriti voi cum e cu comunismul si ce rau era in capitalism .

nu va mai lasati atit de usor influentati de catre propaganda securistilor si a fostilor activisti de partid,sau  cozile de topor care si-au pierdut privilegiile , nu era bine si nu era uman sa traiesti in acele vremuri , mai mult , nimeni nu se gindeste la faptul ca daca pingele raminea in viata , romania devenea o tara izolata , cu oameni subnutriti , labili psihic, torturati , fara posibilitatea de a calatori in afara graanitelor, fara internet, fara droguri , fara prostitutie, o tara in care puscariile ar fi fost neincapatoare ,pline de oameni care ar fi incercat sa gindeasca liber, fara tatuati , fara homosexuali ,fara artisti , fara cafenele ,cluburi ,fitze , masini straine ,telefoane mobile ,surse de informare , innorogi si curcubee, fara mall-uri , cu cantine sociale si blocuri gri , fara benzina , fara caldura in case , fara tampoane sau sapun, fara cafea ,fara tigari , fara zimbete , o tara gri inchis , populata de oameni in salopete si bocanci , aplaudaci si yes-mani , plina de copii nefericiti , lipsiti de hrana si facuti din greseala , fara orizont , fara sanse , fara nimic. 

argumente pro si contra sint cu miile , eu mi-am exprimat LIBER punctul de vedere, nu sint materialist , nu imi trebuie nimic dar pretuiesc LIBERTATEA   si dreptul de a decide singur  care imi este drumul in viata , lumea e larga , nu te obliga nimeni sa ramii intr-o tara care nu iti poate oferi nimic , sa traiesti in mizerie si sa fi sclavul sistemului .

România nu era Coreea de Nord, stai liniștit...eu îi învinovățesc pe ăia care au luat puterea după Ceaușescu...oameni mici și foarte slabi și probabil șantajabili...nu au fost în stare de nimic...Iliescu a condus Romania spre dezastru.

Vizitator cocalar20
Postat

Daaaaaaaaaa

Bafta. Ce sa spun. Sa ma inviti la nunta daca cunosti atatea 🤣

Postat

Cunosc, și  o fată chiar mi-a intrat la inimă... așa că să te pregătești de nuntă la vară 😃

Vizitator cocalar20
Postat

Cunosc, și  o fată chiar mi-a intrat la inimă... așa că să te pregătești de nuntă la vară 😃

Dacă e așa nemaipomenita nu înțeleg ce cauți pe un forum de curve in ziua de Crăciun. De obicei se sta cu familia la masa 😂

Postat
Acum 4 minute, cocalar20 a spus:

Dacă e așa nemaipomenita nu înțeleg ce cauți pe un forum de curve in ziua de Crăciun. De obicei se sta cu familia la masa 😂

E simplu, n-am convins-o, încă 😔

Vizitator cocalar20
Postat
8 minutes ago, cincistele said:

E simplu, n-am convins-o, încă 😔

Lol. Ți-a dat o muie și ție îți place.

Nu vreau sa fiu răutăcios dar unei tipe căreia ii place de tine nu e nevoie sa o convingi de nimic. Sa vezi cum face dacă ii place vecinu gunoier, ii sare direct in pula, ii face și de mâncare etc 😂

Postat
Acum 2 minute, cocalar20 a spus:

Lol. Ți-a dat o muie și ție îți place.

Nu vreau sa fiu răutăcios dar unei tipe căreia ii place de tine nu e nevoie sa o convingi de nimic. Sa vezi cum face dacă ii place vecinu gunoier, ii sare direct in pula, ii face și de mâncare etc 😂

Ai o obsesie cu vecinul gunoier, fata e superbă și face o mâncare delicioasă, am mâncat de multe ori ce a gătit ea...

Vizitator puloiu
Postat
E adevărat, nu mint, așa s-a întâmplat,
Rostesc cu autoritate de lucru judecat,
Și mi-e silă când mă gândesc că n-a murit doar unul,
Îmi amintesc îngrozit că în ziua aia a fost Crăciunul.

Vizitator cocalar20
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Ai o obsesie cu vecinul gunoier, fata e superbă și face o mâncare delicioasă, am mâncat de multe ori ce a gătit ea...

Daloc. Daca nu vrea sa as futa cu altii si Ii place de tine nu ai ce sa o convingi e logic ca asta vrea si ea.

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sa combinam avantajele epocii de dinainte de "89 cu cele de azi nu se poate....

Atatia oameni au murit in "89 si nimeni nu a fost condamnat....morții nu pot dormi linistiti.

Executie in ziua de Craciun...si sumara....

Înainte de 89, la muncă inegală erau salarii egale.

Acum , la muncă egală sunt salarii inegale☹🤗😋

O societate fara clase sociale bine statuate si determinate.

Cu un spectru politic dezechilibrat , fara dreapta si stânga autentice, cu populism dus la saturatie.

Cu un fenomen unic, capitalism de stat. 🥱🙃🙃🙃

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator cocalar20
Postat
32 minutes ago, omuleom said:

Ce suparat e saracia asta pe femei.

lasa frate ca iti revii tu.

Când o sa arate toate ca asta sa mi se scoale doar când ii văd ochii aia ca tot m-a uit la FF8 plm mi-o trece. Pana atunci Româncele ie doar Cacat pretinzând ca ie haur:

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat

Treci pe australience atunci.

sigur o sa ai mai mult noroc.

doamne fereste sa fie vreo problema la tine.

Vizitator cocalar20
Postat

E sud africana ❤️❤️❤️

Postat

Gusturile nu se discută, dar sunt multe femei frumoase în lumea asta...și româncele noastre sunt printre cele mai frumoase

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.