Sari la conținut

RIP Ceausescu

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat
Just now, cincistele said:

Gusturile nu se discută, dar sunt multe femei frumoase în lumea asta...și româncele noastre sunt printre cele mai frumoase

Cea mai frumoasa romaca nu mi-I Scoala jumate dezbracata cat ochii lu asta. Cine plm e o românca frumoasa? Antonia? Nu pot sa zic ca nu e frumoasa dar sa vreau sa o fut neaparat? Plm, nu are nimic exotic in ea. Banala ca orice bruneta.

Vizitator cocalar20
Postat

Plm altcineva cine, Delia? Nu știu frate toate au ceva in fata aia de mi se par parca făcute toate pe același tipar și nu unul sexy 😂😂😂😂

Vizitator cocalar20
Postat

Just now, omuleom said:

Cate te-au tradus la viata ta?

Sau mai bine zis,cate nu te-au tradus?

Cel mai penibil e și când dai la oala și au impresia ca ești in limba după ele lol. Ți se face in plm mila de ele când încep cu fazele “nu mai vezi pizda de la mine” plm, de parca ma terorizează idea ca nu fut urate 😂😂😂😂

Vizitator cocalar20
Postat
4 minutes ago, cincistele said:

Eu vorbesc de toate fetele și femeile românce, nu doar de cele cunoscute...

Pai zi una sexy românca sa fie. Dacă e recunosc ca e dar nu-mi vine una in cap sa zic ca da bă, pt asta se merita mai mult de 500 de lei partida 😂

• Oras:Everest
Postat

Irina Baianț.

E aiurea să vezi fetele și să le apreciezi în bani... îți place sau nu, nu ține de bani.

Vizitator cocalar20
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Irina Baianț

Da. Merge. Arată ca doua foste de ale mele pana sa se facă vaci. 5% din populație blonde cu ochii verzi/albaștrii și cele mai mari curve ca sunt rarități. 
dar da, as fute moderat la ea pe 500 de lei merita. 

Vizitator cocalar20
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Corina Caragea, Violeta Moroianu... și brunetele sunt frumoase.

Corina Caragea parca e indianca in plm. Lafel de urâta dar fără mentalitatea de sub asiatica. 150 lei maxim i-as da dacă nu as avea altceva de futut.

si da tine da bani dacă ei nu-i place de tine, nu te mai minți ca trebuie convinse, ori le place de tine ori scoți mormanu.

Postat
Acum 1 minut, cocalar20 a spus:

Corina Caragea parca e indianca in plm. Lafel de urâta dar fără mentalitatea de sub asiatica. 150 lei maxim i-as da dacă nu as avea altceva de futut.

si da tine da bani dacă ei nu-i place de tine, nu te mai minți ca trebuie convinse, ori le place de tine ori scoți mormanu.

Dacă îți place sau nu, nu ține de banii pe care îi ai în buzunar. Nu mă refer să le plătești...pur și simplu dacă-ți place sau nu.

Vizitator cocalar20
Postat
Just now, cincistele said:

Dacă îți place sau nu, nu ține de banii pe care îi ai în buzunar. Nu mă refer să le plătești...pur și simplu dacă-ți place sau nu.

Pai dacă îți place o tipa sau nu trecând peste aspectul fizic depinde dacă ii place ei de tine sau nu. Duh. Doar n-o sa-mi placa una care nu ma poate înghiți 😂😂😂

Postat

Plm, ți am dat exemple de românce frumoase...nu le cunosc personal, nici măcar nu mă gândesc să le cunosc vreodată și nu se pune problema să le dau bani ăstora 🤣🤣🤣

Vizitator cocalar20
Postat

Asta îți zic. Charlize asta, Jennyfer Law, Sharon Stone când era tânăra da plm, alea pot sa zic ca îmi plac chiar dacă nu le place fata mea m-as risca, dar la exemplele tale, așa și așa nu prea tare. 
nu ma înnebunesc cum arată. Tot au niște trăsături nașpa. Fix alea după care știi ca o pizda e românca la Londra pe strada. 

Vizitator cocalar20
Postat

Oricum se pisa irlandezele pe ele.

si la aspect fizic și la caracter mult mai ok.

• Oras:Synagogue of Satan
Postat

a fost un bun manager, 3 miliarde $ casa boborului din care 70% nefolosita/neterminata

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Ce nu mi-a plăcut a fost că l-au asasinat pe Ceaușescu la revoluție. Înțeleg că prin moartea lui au avut grijă ca vechiul regim să dispară.

Doar că nu mi se pare normal sa ne omorâm în sânge rece un om care ne-a reprezentat așa de mulți ani.

Ideal ar fi fost un proces corect, ideal...

Postat

cum a fost cuplul Ceausescu asa sunt avortonii care lucreaza in invatamantul românesc sub titulatura de dascăli - cărămidarii actualei societăți, idem doftorii (aia trecuti de 50 ani), popii, adică ... pseudointelectualii (exclus ingineri, artisti, unde trebuie talent, munca, nu ipocrizie si pupincurism)

• Oras:Bucuresti
Postat

Ceausescu a fost cavalerul in alb al comunismului care chiar creadea ca poate merge si avea intentii bune, a construit Canal Dunare-Marea Neagra, fabrici si uzine performante,milioane de apartamente, metrou in Bucuresti, Casa Poporului,a desfintat inchisorile politice, pacatul lui e ca lasat-o pe Leana sa conduca care a stricat multe, a infometat poporul sa plateasca datoria externa , a dat ordin sa se traga in popor la revolutie "la picioare".Dupa 20 de ani cand a fost platita datoria externa a fost impuscat,

fabricile si uzinele in care se investise mult pentru a fii performante au fost vandute la fier vechi.

• Minus 1
Postat
On 12/25/2020 at 1:55 PM, johny854 said:

RIP Ceausescu, 31 de ani de cand a fost impuscat

Nici la câini nu se face dresajul prin aversiune ci prin recompensa, pe vremea aia s-a practicat educatia prin ură (de clasa, intre natiuni, rase etc.) fara nici o recompensa afara de aceea de a pupa mana stapanului care lovea, sa nu uitam ca Ceasca a fost un taran cu 4 clase, iar taranii romani asa isi dreseaza si educa animalele si copiii, prin bataie, infometare, urlete (aici discursuri), blesteme etc. modelul bestial al lui Ceausescu a dus pana astazi la pulverizarea satului romanesc, la manelizarea multor orase, astfel ca romanii care nu au plecat inca din tara, prefera sa migreze spre nord si vest, Cluj, Oradea, Timisoara.

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, -yorick- a spus:

Nici la câini nu se face dresajul prin aversiune ci prin recompensa, pe vremea aia s-a practicat educatia prin ură (de clasa, intre natiuni, rase etc.) fara nici o recompensa afara de aceea de a pupa mana stapanului care lovea, sa nu uitam ca Ceasca a fost un taran cu 4 clase, iar taranii romani asa isi dreseaza si educa animalele si copiii, prin bataie, infometare, urlete (aici discursuri), blesteme etc. modelul bestial al lui Ceausescu a dus pana astazi la pulverizarea satului romanesc, la manelizarea multor orase, astfel ca romanii care nu au plecat inca din tara, prefera sa migreze spre nord si vest, Cluj, Oradea, Timisoara.

Ceaușescu a avut și bune și rele...a fost într-adevăr un țăran cu școală puțină, dar nu a fost un om lipsit de inteligență...ca dovadă e anvergura lui internațională...a făcut opinie separată și a avut curajul să nu intervină alături de sovietici în Cehoslovacia, în 1968, s-a implicat în negocierile de pace dintre Israel și palestinieni...a avut agenda lui politică și a încercat să modernizeze și să industrializeze România. Ideea nu a fost rea sau greșită, dar modul prin care a vrut s-o facă, să scape de datoria externă, cred că i-a fost fatal. Marile cercuri financiare nu-și permiteau că România să reușească, putea constitui un exemplu și pt alte state... și dintr-o dată Ceaușescu nu a mai fost în grațiile marilor puteri, care până atunci îl sprijiniseră și-l ajutaseră, inclusiv economic, astfel încât să-i permită o poziție privilegiată în raport cu Moscova.

Nu e ceva nou în istoria noastră, cum încercăm să ne "luăm soarta în propriile mâini" cum se întâmplă nasoale și conducătorii sunt îndepărtați, uneori chiar uciși violent. (Vlad Țepeș, Mihai Viteazu, Constantin Brâncoveanu, Tudor Vladimirescu, Alexandru Ioan Cuza... îmi vin rapid în minte). Din ce m-am uitat și eu în istoria noastră, ca popor, de la Decebal încoace, nu am mai reușit să fim politic independenți...cum, necum...am fost de jure și de facto, dependenți de diversele puteri ale vremurilor, oricum s-ar fi numit ele : imperiul Roman, popoarele războinice migratoare, regatul maghiar, regatul polonez, imperiul Otoman, imperiul habsburgic, imperiul țarist, sovietici și acum ultimii pe listă, cu voia dumneavoastră 😜, uniunea europeană care este clădită pe vechile ruine ale vechiului imperiu Roman 😁. Oricum am da-o și am socoti-o Bruxelles-ul are mare influență în politica noastră. De fapt nemții și francezii...unii prin popularii europeni, recte liberali și ceilalți prin renew europe, recte pluserei. Adică exact coaliția guvernamentală de acum. Să-i vedem de ce sunt în stare... că deocamdată se ciorovăiesc pe funcții și sinecuri. Tare mi-e teamă că ăștia ne vor face țăndări, că nu sunt decât niște ciocoi noi puși pe căpătuială personală și atât. Niște găunoși poleiți cu niscai vopsea occidentală. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Maa5--fu1 a spus:

Si datorita lui ceausescu israelienii si palestinienii traiesc in armonie sau 😂

Nu trăiesc în armonie, dar atunci era jihad...conflicte deschise, atentate, intifada...nici măcar nu voiau să stea la masă să discute.

• Like 1
Postat
3 minutes ago, cincistele said:

Nu trăiesc în armonie, dar atunci era jihad...conflicte deschise, atentate, intifada...nici măcar nu voiau să stea la masă să discute.

Nu stiu cum era atunci. Poate dai niste surse 

Postat
10 hours ago, cincistele said:

Oricum am da-o și am socoti-o Bruxelles-ul are mare influență în politica noastră. De fapt nemții și francezii...unii prin popularii europeni, recte liberali și ceilalți prin renew europe, recte pluserei. Adică exact coaliția guvernamentală de acum. Să-i vedem de ce sunt în stare... că deocamdată se ciorovăiesc pe funcții și sinecuri. Tare mi-e teamă că ăștia ne vor face țăndări, că nu sunt decât niște ciocoi noi puși pe căpătuială personală și atât. Niște găunoși poleiți cu niscai vopsea occidentală. 

Se va face unde s-a facut si pana acum, centru, nord, vest. Cine a votat PSD probabil e handicapat din motivele de mai sus, EDUCAȚIA, si nu poate munci. Sa zica bine merci ca ramane cu un ajutor social.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.