Sari la conținut

RIP Ceausescu

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 4 ore, Maa5--fu1 a spus:

Nu stiu cum era atunci. Poate dai niste surse 

Caută stenogramele dintre Bush senior și Ceaușescu, să vezi cu cine se conversa "cizmarul" din Scornicești și cum a reușit el, prin relațiile foarte bune pe care le avea atât cu arabii cât și cu israelienii, să-i pună la masă negocierilor. Cred că găsești pe net suficiente referințe credibile.

Stenogramele au fost publicate într-un ziar românesc, nu mai țin minte exact în care. Ideea e că Ceaușescu a avut suficientă inspirație și instinct ca să joace și el, și implicit România, un rol destul de important în politica mondială. Acum, orice bășină a unui funcționar european oarecare, are forța unui taifun la București.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Poți scoate prostul din comunism, dar nu poți scoate comunismul din prost. A bon entendeur, salut! 

• Like 1
  • Minus 9
Postat
Acum 8 minute, picon a spus:

Poți scoate prostul din comunism, dar nu poți scoate comunismul din prost. A bon entendeur, salut! 

Nu înțeleg la ce te referi, da' nu e nicio problemă 😜

• Like 1
  • Oras:Militari, pe dreapta
Postat
18 minutes ago, picon said:

Pai tu esti un bolsevic care a studiat la Paris pe vremea raposatului. Conexiunile pe care ti le-ai facut dupa ce ai terminat facultatea te-au propulsat in protipendada de la acea vreme. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 2 ore, cincistele a spus:

Nu înțeleg la ce te referi, da' nu e nicio problemă 😜

Aaaaa ... spuneam și eu așa! 

Acum 2 ore, gaspar0 a spus:

Pai tu esti un bolsevic care a studiat la Paris pe vremea raposatului. Conexiunile pe care ti le-ai facut dupa ce ai terminat facultatea te-au propulsat in protipendada de la acea vreme. 

Nu sunt Petre Roman, mă confunzi! 

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 9

Postat
On 1/12/2021 at 1:05 PM, picon said:

Aaaaa ... spuneam și eu așa! 

Nu sunt Petre Roman, mă confunzi! 

Cred ca te-am confundat, frate! Scuza-ma! 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare