ValentinoXXX Reputație: 6 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 Habar n-am de ce m-am nascut pe planeta asta numita Terra unde sunt fortat de organism, ADN si de creier sa imi tot doresc sa iubesc un om cu sani, pizda si par lung. De ce penisul meu simte mereu nevoia sa se bage intr-o gaura? De ce ar trebui sa iubesc si sa-mi placa de un om cu tatze, pizda si par lung? De ce ma excit dintr-o data cand vad un om cu tatze, pizda si par lung? De ce noi barbatii nu putem trai independent fara acesti oameni fara penis ,cu tatze si par lung? DEEEEEE CEEEEEEEEEE? In prima instanta, un genetician mi-ar raspunde pe limbaj academic "Noi, oamenii din specia Homo Sapiens de sex masculin, avem nevoie de oamenii din specia Homo Sapiens de sex feminin pentru a se reproduce si a transmite ADN-ul mai departe. Pentru ca ADN-ul nostru este programat de evolutie de 500 milioane de ani sa ne reproducem, de pe vremea stramosilor nostri, primele vertebrate acvatice . Sexul e facut sa-ti provoace placere si excitare pentru a constrange organismul unui om sa se cupleze cu un alt om de sex opus si sa faca reproducerea mai facila, de asta masculul cu testosteron are penis si femeia cu mai putin testosteron are vagin. Mecanismul de reproducere sexuala si nasterea unor pui vii din uter au evoluat in asa fel incat sa devina mai usoara reproducerea si nu prin icre cum se intampla la pesti sau prin oua la reptile sau pasari" . Dar ce mi-ar spune un preot: "Barbatul are nevoie de femeie pentru a nu se simti singur, dar si pentru ca asa a vrut DUMNEZEU, ca atunci cand Adam se simtea singur, i-a creat un companion din coasta sa, o femeie atractiva cu par lung, sani si vagin, numita Eva. Scopul : iubiti-va, inmultiti-va si umpleti Pamantul" BUN, SUNTEM 8 MILIARDE DEJA, IAR IN 2050 O SA AJUNGEM LA 10 MILIARDE! La ce mai avem nevoie de sex? La ce mai avem nevoie de femei? Feminismul si MGTOW sunt curente aparute natural ca sa stopeze reproducerea accelerata? 1 1
Vizitator riseofqwerty Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 eu zic sa te faci poponar si sa iti faci operatie de schimbare de sex varule depry, macar asa ai sansa la o viata indeplinita cum e allyrox the cox care se bucura de succes enorm traind ca un transexual asa rezolvi si problema de a te mai uita la buci si tzatze, sau in cel mai rau caz, devi un transexual "hetero" adica un fel de lesbianca si tot e bine, sau si mai bine te faci bisexual dar te faci transexual ca o sa fi si mai bine apreciat de societate, cu o femeie vei fi "Baiatu" relatiei iar cu un barbat daca iti gasesti un fatalau USRist beta cuck, il vei domina mai ceva decat ii domnia financiar inesluta pe toti fatalaii ei din oradea si timisoara, alde adrian10 si bogdanel ala
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2021 Nu avem nevoie de femei. Daca vin cu un teritoriu, resurse, avere... Sunt bine venite si le futem. Daca nu, sa le ia dracu'! Sa le ia Dinca la ocazie! 1
ValentinoXXX Reputație: 6 Postat Februarie 14, 2021 Autor Postat Februarie 14, 2021 Acum 14 minute, riseofqwerty a spus: eu zic sa te faci poponar si sa iti faci operatie de schimbare de sex varule depry, macar asa ai sansa la o viata indeplinita cum e allyrox the cox care se bucura de succes enorm traind ca un transexual Fa tu asta daca iti place penisul . Eu ti-am spus. Nu pot sa fiu atras de barbati. Ma atrag doar femeile si atat. Doar ca dorintele sexuale ma distrag de la adevaratele lucruri frumoase din viata asta. Era unul, epetroiu pe Softpedia pe care l-au banat recent, care tot promova filosofia abstinentei sexuale, pe baza de etica , nu religioasa. Ca sexul e o inutilitate depravata care te distrage si ca ii face pe oameni sa fie si mai prosti si mai lipsiti de energie. Ori eu vreau sa devin ASEXUAT si un GENIU ca ..........Isaac Newton care a murit virgin. Sau ca Imanuel Kant, ori Nikola Tesla? Si cred ca nici Leonardo da Vinci n-a avut o femeie. De Isus ce sa mai spun? Chipul si crucea sa sunt venerate de 2 miliarde de oameni in 150 de tari si in milioane de biserici, si n-a avut parte de o FEMEIE! 1
Vizitator riseofqwerty Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 5 minutes ago, ValentinoXXX said: De Isus ce sa mai spun? Chipul si crucea sa sunt venerate de 2 miliarde de oameni in 150 de tari si in milioane de biserici, si n-a avut parte de o FEMEIE! de maria magdalena,, ai auzit? :))
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Februarie 14, 2021 societatea românească, a foștilor iobagi (sclavi) a "evoluat" din rău în mai bine (adică, RĂUL E BUN! - Maze Runner) apropo de Isus, o afirmatie de-a Lui ma pune pe ganduri, cică fiul robului nu va manca la masa cu fiul stapanului (pentru ca e viclean?!)
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Februarie 14, 2021 2 hours ago, ValentinoXXX said: Habar n-am de ce m-am nascut pe planeta asta numita Terra unde sunt fortat de organism... Ai auzit de bărbați captivi sexual într-o relație de căsătorie nedorită, în care proaspătul ginerică e exploatat la sânge de socrii-proxeneți? No, din asemenea familii apar INUTILII, din sămânța idioților utili, DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E, asta-i viata, doar curvele isi inchipuie ca ar fi altfel..vai de curul lor plin de fum de la KENT-uri fara numar.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 15, 2021 Acum 16 ore, ValentinoXXX a spus: Habar n-am de ce m-am nascut pe planeta asta numita Terra unde sunt fortat de organism, ADN si de creier sa imi tot doresc sa iubesc un om cu sani, pizda si par lung. De ce penisul meu simte mereu nevoia sa se bage intr-o gaura? De ce ar trebui sa iubesc si sa-mi placa de un om cu tatze, pizda si par lung? De ce ma excit dintr-o data cand vad un om cu tatze, pizda si par lung? De ce noi barbatii nu putem trai independent fara acesti oameni fara penis ,cu tatze si par lung? DEEEEEE CEEEEEEEEEE? In prima instanta, un genetician mi-ar raspunde pe limbaj academic "Noi, oamenii din specia Homo Sapiens de sex masculin, avem nevoie de oamenii din specia Homo Sapiens de sex feminin pentru a se reproduce si a transmite ADN-ul mai departe. Pentru ca ADN-ul nostru este programat de evolutie de 500 milioane de ani sa ne reproducem, de pe vremea stramosilor nostri, primele vertebrate acvatice . Sexul e facut sa-ti provoace placere si excitare pentru a constrange organismul unui om sa se cupleze cu un alt om de sex opus si sa faca reproducerea mai facila, de asta masculul cu testosteron are penis si femeia cu mai putin testosteron are vagin. Mecanismul de reproducere sexuala si nasterea unor pui vii din uter au evoluat in asa fel incat sa devina mai usoara reproducerea si nu prin icre cum se intampla la pesti sau prin oua la reptile sau pasari" . Dar ce mi-ar spune un preot: "Barbatul are nevoie de femeie pentru a nu se simti singur, dar si pentru ca asa a vrut DUMNEZEU, ca atunci cand Adam se simtea singur, i-a creat un companion din coasta sa, o femeie atractiva cu par lung, sani si vagin, numita Eva. Scopul : iubiti-va, inmultiti-va si umpleti Pamantul" BUN, SUNTEM 8 MILIARDE DEJA, IAR IN 2050 O SA AJUNGEM LA 10 MILIARDE! La ce mai avem nevoie de sex? La ce mai avem nevoie de femei? Feminismul si MGTOW sunt curente aparute natural ca sa stopeze reproducerea accelerata? Laba. Fă laba! 2 1 2 1
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 Acum 41 minute, picon a spus: Laba. Fă laba! Nu cred că rezolva problema.
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 15, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 15, 2021 Acum 18 ore, ValentinoXXX a spus: Nikola Tesla? Tesla descoperise cu adevărat ce înseamnă singurătatea si probabil ca nu intalnise o femeie ca mine care cunoaște același secret...altfel te asigur eu ca isi retrăgea afirmația făcută despre femei. 1 2
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 6 minutes ago, vistantric said: Tesla descoperise cu adevărat ce înseamnă singurătatea si probabil ca nu intalnise o femeie ca mine care cunoaște același secret...altfel te asigur eu ca isi retrăgea afirmația făcută despre femei. Sunt de acord, de aceea as vrea sa te cunosc si eu; la Cluj cand faci o vizita? 😉
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 15, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 15, 2021 Acum 12 minute, silviudulce a spus: Sunt de acord, de aceea as vrea sa te cunosc si eu; la Cluj cand faci o vizita? 😉 Lectura plăcută! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 15, 2021 Vis, culcă-te! 1 2
Vizitator riseofqwerty Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 4 hours ago, vistantric said: Tesla descoperise cu adevărat ce înseamnă singurătatea si probabil ca nu intalnise o femeie ca mine care cunoaște același secret...altfel te asigur eu ca isi retrăgea afirmația făcută despre femei. Daca Tesla avea o femeie ca tine, nu mai descoperea nici pula curentul electric continuu sau faptul ca curentul se poate transporta prin aer
Lloyd5 Reputație: 3 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Pluto Oras:Pluto Postat Februarie 15, 2021 4 hours ago, vistantric said: Tesla descoperise cu adevărat ce înseamnă singurătatea si probabil ca nu intalnise o femeie ca mine care cunoaște același secret...altfel te asigur eu ca isi retrăgea afirmația făcută despre femei. abia astept sa te intalnesc.. zana mea frumoasa.. 1
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 Avem nevoe de femei pentru că pula nu se suge singură. 3
vitesse17 Reputație: 477 Postat Februarie 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Februarie 15, 2021 De ce ne-ai făcut Doamne asta ? Deeee ceeee ? https://m.youtube.com/watch?v=k8B7SC2iJNU 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 15, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 15, 2021 Acum 5 ore, riseofqwerty a spus: Daca Tesla avea o femeie ca tine, nu mai descoperea nici pula curentul electric continuu sau faptul ca curentul se poate transporta prin aer Am zis eu ca era necesar sa ma aibă?Nu sunt un obiect pentru descarcarea energiei sale si nici muza sa fur inspiratia geniilor. 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 15, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 15, 2021 Acum 5 ore, Lloyd5 a spus: abia astept sa te intalnesc.. zana mea frumoasa.. Nu te cred... 1 2
CioCioaCa Reputație: 8 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 @vistantric: spune de ce noi barbatii avem nevoie de tine
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 15, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 15, 2021 Acum 11 minute, CioCioaCa a spus: @vistantric: spune de ce noi barbatii avem nevoie de tine Presupun ca eu nu contez si in concluzie cred ca de voi aveți nevoie, de Sinele vostru, fără el nimic nu e. 2 2
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 16, 2021 La 14.02.2021 la 20:18, biliape a spus: Nu avem nevoie de femei. Daca vin cu un teritoriu, resurse, avere... Sunt bine venite si le futem. Daca nu, sa le ia dracu'! Sa le ia Dinca la ocazie! Si tu de ce te afli aici, daca nu ai nevoie de femei ? Ai nevoie de averea, banii, casa si masina lor ? Tu nu ai de nici unele ? 1 2
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 16, 2021 Chiar acum, siana a spus: Si tu de ce te afli aici, daca nu ai nevoie de femei ? Ai nevoie de averea, banii, casa si masina lor ? Tu nu ai de nici unele ? Eu sunt aici sa fac mishteaux. M-au invatat cele mai bune dintre voi: ce-i al meu e doar al meu, nu trebuie sa stie nimeni, ale partenerilor/elor sunt "ale noastre" si eu stiu cel mai bine ce sa facem cu ele . Asta e, cum ne "cresteti" (tensiunea), asa ne aveti. Mai multi ar trebui sa se prinde de asta, de mici, sa nu mai fie destui dobitoci sa intretina degenerate si stoarfe descreierate. 1 1
vitesse17 Reputație: 477 Postat Februarie 16, 2021 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Februarie 16, 2021 Pe partea mistico-tantrica orice întrebare vine la pachet cu răspunsul ei. Intrebarile sunt masculine si raspunsurile feminine. Se stie demult de fecioarele proorocițe, valkyrii și vestale care dădeau răspunsul la orice. Dar întrebarea "De ce avem nevoie de femei?" e ultima dintre intrebari si nu are cum sa primească răspuns.
jjaggulani Reputație: 53 Postat Februarie 16, 2021 Oras:INGAURICAAIAMIKA Oras:INGAURICAAIAMIKA Postat Februarie 16, 2021 De ce avem nevoie de femei? Sa ne satisfacem pofta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum