petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 18, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 18, 2021 10 minutes ago, stanilla said: Absolut, inca nu m-am hodorogit, duc si eu vreo 3-4 minute bune. Vin si-ti demonstrez vezi ca trebuie sa ii demonstrezi live pe video ca altfel nu te primeste 1
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 18, 2021 Acum 20 ore, sarrah a spus: Sănătate îți doresc! Mintală Fara jigniri aici papusa! 3 1
Membru Premium only-me Reputație: 17276 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 18, 2021 12 minutes ago, laury said: Daca venim si esti naspa, ne platesti deranjul? Citeste si tu inainte sa te complici👍👍 1
7uuupp Reputație: 4870 Postat Februarie 18, 2021 Postat Februarie 18, 2021 Acum 20 ore, gigelpetrescu a spus: Topicul de pe Brasov... În nordul Europei...Elvetia via Brasov!🤣 1 1 1
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 18, 2021 Acum 2 ore, only-me a spus: Citeste si tu inainte sa te complici👍👍 Nu ma complic frate, dar la cat de obraznica este....trebuie fututa cu bile 😆😆😆 2 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Stimabililor, nu sunteți obligați să mă vizitați, așadar nu cred că trebuie să cer voia cuiva pentru ceva anume. Nu va convine, next. Marș 3 5
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2021 3 minutes ago, sarrah said: Marș Elegant 😵 2
71laciport Reputație: 4254 Postat Februarie 18, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 18, 2021 2 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Elegant 😵 .."educata" in Elvetia..... a scuze, fu tuta in Elvetia (de nord) 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Pai daca frumos nu vă place, încep să vorbesc pe limba voastră MARȘ 2 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Chiar nu ține de educație să treci mai departe când nu îți convine ceva..dar m-am obișnuit că pe acest forum se vorbește mult, prost și fără rost. Dacă am greșit undeva, m-am corectat, pe voi în schimb nu vă mai corectează nici Dumnezo' cu toți sfinții. Vă arătați voi clasa înaintea mea. Cele două clase, pardon. Parveniților. Cred că aveți și pula mică, de aia sunteți așa de tari în tastatură că doar atât se poate. Multă m**e! 3 1 3
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2021 1 minute ago, sarrah said: Chiar nu ține de educație să treci mai departe când nu îți convine ceva..dar m-am obișnuit că pe acest forum se vorbește mult, prost și fără rost. Dacă am greșit undeva, m-am corectat, pe voi în schimb nu vă mai corectează nici Dumnezo' cu toți sfinții. Vă arătați voi clasa înaintea mea. Cele două clase, pardon. Parveniților. Cred că aveți și pula mică, de aia sunteți așa de tari în tastatură că doar atât se poate. Multă m**e! Apropo, ceri poze si cu pula inainte de programare? 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 1 minut, maa5fu1.v1 a spus: Apropo, ceri poze si cu pula inainte de programare? Dar tu ai așa ceva de întrebi? 😒 2 1 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2021 Just now, sarrah said: Dar tu ai așa ceva de întrebi? 😒 Da, am pula. Dar cu atitudinea afisata aici nu o sa o vezi. 1 2
71laciport Reputație: 4254 Postat Februarie 18, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 18, 2021 1 minute ago, sarrah said: Chiar nu ține de educație să treci mai departe când nu îți convine ceva..dar m-am obișnuit că pe acest forum se vorbește mult, prost și fără rost. Dacă am greșit undeva, m-am corectat, pe voi în schimb nu vă mai corectează nici Dumnezo' cu toți sfinții. Vă arătați voi clasa înaintea mea. Cele două clase, pardon. Parveniților. Cred că aveți și pula mică, de aia sunteți așa de tari în tastatură că doar atât se poate. Multă m**e! ....cu muia cred ca ai cam gresit o, ai luat TU portii duble, pentru tot cei care au comentat ...ai uitat asta? In rest ce sa ti urez?? Sa te futa numai aia cu pu la mare! din tarile scandinave . Concediaza ti persoana care se ocupa de PR pentru ca a postat pe acest forum ca sa te promoveei si sa faci un ban cinstit din futut pe meleaguri romanesti, dar rezultatul este dezastruos 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 1 minut, 71laciport a spus: ....cu muia cred ca ai cam gresit o, ai luat TU portii duble, pentru tot cei care au comentat ...ai uitat asta? In rest ce sa ti urez?? Sa te futa numai aia cu pu la mare! din tarile scandinave . Concediaza ti persoana care se ocupa de PR pentru ca a postat pe acest forum ca sa te promoveei si sa faci un ban cinstit din futut pe meleaguri romanesti, dar rezultatul este dezastruos Tu ești un hazard natural, nu contează doar banii pe planeta asta, dar tu de unde să știi dacă ai fost bătut cu pula în cap de tacto' de mic copil? Mai contează și persoanele cu care intri în contact și eu aleg sa nu intru în contact cu oameni precum tine sau cu toți libidinoșii și marțafoii. Hai cântă la altă masă că mă plictisești groaznic 3 1 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 18, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 18, 2021 Acum 4 minute, sarrah a spus: Tu ești un hazard natural, nu contează doar banii pe planeta asta, dar tu de unde să știi dacă ai fost bătut cu pula în cap de tacto' de mic copil? Mai contează și persoanele cu care intri în contact și eu aleg sa nu intru în contact cu oameni precum tine sau cu toți libidinoșii și marțafoii. Hai cântă la altă masă că mă plictisești groaznic Aoleu ce limbaj!. Te reprezinta? daca nu ,de ce il folosesti?. Nu esti capabila sa iti exprimi nemultumirea despre cu alte cuvinte? 3 1
stanilla Reputație: 249 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 18, 2021 19 minutes ago, sarrah said: Chiar nu ține de educație să treci mai departe când nu îți convine ceva..dar m-am obișnuit că pe acest forum se vorbește mult, prost și fără rost. Dacă am greșit undeva, m-am corectat, pe voi în schimb nu vă mai corectează nici Dumnezo' cu toți sfinții. Vă arătați voi clasa înaintea mea. Cele două clase, pardon. Parveniților. Cred că aveți și pula mică, de aia sunteți așa de tari în tastatură că doar atât se poate. Multă m**e! Si uite cum te-ai vrut a fi o pizda high class, dar nu te-ai putut abtine si ti-ai ridicat poalele n cap. Te-au hingherit rau ciorile pe la Schwitzera ? Saraca, pari f rau traumatizata. Vii pe aici si ne poftesti la muie...stii cum e, daca intri in cocina, te si murdaresti putin. 3
71laciport Reputație: 4254 Postat Februarie 18, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 18, 2021 8 minutes ago, sarrah said: Tu ești un hazard natural, nu contează doar banii pe planeta asta, dar tu de unde să știi dacă ai fost bătut cu pula în cap de tacto' de mic copil? Mai contează și persoanele cu care intri în contact și eu aleg sa nu intru în contact cu oameni precum tine sau cu toți libidinoșii și marțafoii. Hai cântă la altă masă că mă plictisești Mai poti? 1 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 43 minute, stanilla a spus: Si uite cum te-ai vrut a fi o pizda high class, dar nu te-ai putut abtine si ti-ai ridicat poalele n cap. Te-au hingherit rau ciorile pe la Schwitzera ? Saraca, pari f rau traumatizata. Vii pe aici si ne poftesti la muie...stii cum e, daca intri in cocina, te si murdaresti putin. Nu prostule, eu nu m-am vrut high class, eu sunt high class fără să am nevoie de prezentare sau reprezentare, aici vorbind de servicii nu de cât de frumos lingi în cur pe față pe alții pentru doi lei și pe la spate le bagi pula'n noroc. Dacă tot vreți să facem dirigenție, facem. Dacă vă scutur de cunoștințe n-aveți unul dintre voi vreun studiu superior, nici măcar în datul limbilor, doar vă curge scuipat din gura de proști. Am zis că nu-mi pun mintea cu cretinii, dar am coborât vreo trei trepte până la voi să vă șterg balele ce vă curg din gura de proști. Multă m**e! 3 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2021 Studii superioare, nu stiudiu superior. 😵 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 54 minute, 2peu_2peu a spus: Aoleu ce limbaj!. Te reprezinta? daca nu ,de ce il folosesti?. Nu esti capabila sa iti exprimi nemultumirea despre cu alte cuvinte? Nu, nu mă reprezintă dar te faci înțeles când vorbești pe limba lumii! Acum 4 minute, sarrah a spus: Dacă vă scutur de cunoștințe n-aveți unul dintre voi vreun studiu superior, nici măcar în datul limbilor, doar vă curge scuipat din gura de proști. Am zis că nu-mi pun mintea cu cretinii, dar am coborât vreo trei trepte până la voi să vă șterg balele ce vă curg din gura de proști. Multă m**e! Am repetat anumit, pentru a sublinia clasa voastră socială, primatelor. Eu sunt plătită pentru serviciile mele, agenda e full la fel cum a fost și la Brașov, fiindcă cei care doresc de fapt raport calitate preț tac și fac, nu plâng ca pizdele în online. Voi, cât mai e indemnizația pentru handicapați și tratamentul la Obregia? 😒 3 1 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 7 minute, maa5fu1.v1 a spus: Studii superioare, nu stiudiu superior. 😵 Ah și să înțeleg că nu există singular la studii superioare sau doar semnalizezi cât ești de prost să ne dăm cu toții seama? 😒 La voi studii e prea mult spus, de aceea am folosit singularul, dar tu după cum m-ai obișnuit, gândești cu pula și nu cu creierul și cred că și pula e mică altminteri vedeam un comentariu mai strălucit. Marș 3 3
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2021 1 minute ago, sarrah said: Ah și să înțeleg că nu există singular la studii superioare sau doar semnalizezi cât ești de prost să ne dăm cu toții seama? 😒 La voi studii e prea mult spus, de aceea am folosit singularul, dar tu după cum m-ai obișnuit, gândești cu pula și nu cu creierul și cred că și pula e mică altminteri vedeam un comentariu mai strălucit. Marș Du-te la orice facultate si spune-le ca vrei sa urmezi un studiu superior la ei si vezi ce zic. Ar trebui sa primesti premiul de cea mai nevrotica prostituata. 3 1
stanilla Reputație: 249 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 18, 2021 12 minutes ago, sarrah said: Nu prostule, eu nu m-am vrut high class, eu sunt high class fără să am nevoie de prezentare sau reprezentare, aici vorbind de servicii nu de cât de frumos lingi în cur pe față pe alții pentru doi lei și pe la spate le bagi pula'n noroc. Dacă tot vreți să facem dirigenție, facem. Dacă vă scutur de cunoștințe n-aveți unul dintre voi vreun studiu superior, nici măcar în datul limbilor, doar vă curge scuipat din gura de proști. Am zis că nu-mi pun mintea cu cretinii, dar am coborât vreo trei trepte până la voi să vă șterg balele ce vă curg din gura de proști. Multă m**e! Saraca...studiu superior, dirigentie, trepte. Nici macar haz involuntar n-ai. 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Februarie 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Februarie 18, 2021 Continuați, îmi țineți topicul sus, publicitate gratis intelectualilor, eu vă las în ale voastre minți odihnite și mă reorientez spre lucruri mai interesante, deja sunteți foarte, dar foarte plictisitori. Aceleași lucruri la infinit..mai spuneți și voi altceva Acum 4 minute, stanilla a spus: Saraca...studiu superior, dirigentie, trepte. Nici macar haz involuntar n-ai. Dom' profesor să mă scuzi, n-am eu intelectul tau..dar nici n-aș vrea! Probabil aș ajunge înainte de vreme bătrână și senilă, la fel ca tine 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum