Sari la conținut

Sarrah 0756858786

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 12 minute, laury a spus:

Stergeti contul fratiwere ca si asa nu citim recenzii de la tine.

🤢 sila

• Haha 2
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 18 minute, giancarlofis a spus:

Uneori mi se face sila sa fut dupa voi cand va vad cum vorbiti. De la ea nu am asteptari prea mari ca e copila.. sa zicem

E foarte aiurea să spui asta când nici măcar nu o cunoști pe Sarrah și nici nu ai vizitat-o. 

La fel de bine nu-i cunoști nici pe restul de aici care au comentat în rubrica ei. 

• Like 2
Postat
Acum 3 minute, unuloarecare2 a spus:

E foarte aiurea să spui asta când nici măcar nu o cunoști pe Sarrah și nici nu ai vizitat-o. 

La fel de bine nu-i cunoști nici pe restul de aici care au comentat în rubrica ei. 

Ce treaba are una cu alta, s au injurat ca santieristii pe 12 pagini si mi au stricat filmu .. aia e 😂

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 28 minute, izabellla a spus:

Mai baieti. Topicul asta seamana precum topicele alea cu neveste care vor pula , gang bang si alte nebunii, dar in care concret, nimeni nu s-a futut cu nimeni :)) Doar troli plictisiti cu fel de fel de idei , care gasesc cate un subiect pe urma caruia sa "socializeze" si ei.

In 4 zile, la 5 clienti pe zi, tot se gasea unu sa se laude ca el a reusit sa o futa pe fata morgana. 

Chiar sunt curioasa daca va aparea vreo recenzie de la un user credibil si nu de la un cont nou. Dar o sa intervina cu placa ca ea a anuntat ca sta doar 3-4 zile , azi fiind a 4-a zi si uite cum oha recenzii. Sau , daca circul continua mai mult de aceste 4 zile, ori pula clienti, ori a fost o caterinca de la bun inceput.

Respect

• Mersi 1
Postat
Chiar acum, giancarlofis a spus:

Ce treaba are una cu alta, s au injurat ca santieristii pe 12 pagini si mi au stricat filmu .. aia e 😂

La fel de bine ai putea să fi întrebat ce treabă ai tu cu postările lor?

Aici nu e cinematograf, e un market... 

• Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
24 minutes ago, giancarlofis said:

Uneori mi se face sila sa fut dupa voi cand va vad cum vorbiti. De la ea nu am asteptari prea mari ca e copila.. sa zicem

Acesta e un site care faciliteaza pula n pizda. Pe bani. Cam la ce limbaj te astepti cand intri pe forum ? Hai sa nu fim ipocriti si sa ne asumam si ca ne umplem retina de necuratenii cand venim aici. 

• Haha 1
  • Oras:Brașov
Postat
1 oră în urmă, laury a spus:

Inculto, ti-am spus undeva ca am futut eu o mie de femei? Nu stii sa citesti?

În afară de dat minusuri la postările mele ce mai știi? 😂😘

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 3 minute, sarrah a spus:

În afară de dat minusuri la postările mele ce mai știi? 😂😘

O vrei la cioc si nu stii cum sa o ceri? 😆❤️

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, laury a spus:

O vrei la cioc si nu stii cum sa o ceri? 😆❤️

Deja ne împrietenim

• Like 3
  • Haha 3
  • Minus 2
Postat
Acum 1 minut, sarrah a spus:

Deja ne împrietenim

Si eu simt ca ne imprietenim si vin sa te fut. 😘

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, laury a spus:

Si eu simt ca ne imprietenim si vin sa te fut. 😘

Să râdem cu Laury

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Dupa ce Luni mi-a spus ca Vineri ar avea timp astazi mi-a spus ca nu mai are timp sapt asta si ca va anuntta le forum.

Ori are deja o clientela selecta care ii ocupa.deja tot timpul alocat la cat ati dat bump pe aici ori incep sa cred ca nu ma imcadrez im standardele ei :)

De reala am certitudinea ca este reala ca au confirmat in paginiile anterioare 2-3 useri.

Dar de ajuns la ea se ajunge al naibii de greu sau deloc :)

O seara buna va irez si ... mai ganditi un pik si cu sufletul nu doar cu creierul si cu p***  .

Nu spun ca ni ati avea ceva motive dar unii dintre voi chiar sunteti rai fratiilor...

Va salit cu respect

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, monkeydokey a spus:

Dupa ce Luni mi-a spus ca Vineri ar avea timp astazi mi-a spus ca nu mai are timp sapt asta si ca va anuntta le forum.

Ori are deja o clientela selecta care ii ocupa.deja tot timpul alocat la cat ati dat bump pe aici ori incep sa cred ca nu ma imcadrez im standardele ei :)

De reala am certitudinea ca este reala ca au confirmat in paginiile anterioare 2-3 useri.

Dar de ajuns la ea se ajunge al naibii de greu sau deloc :)

O seara buna va irez si ... mai ganditi un pik si cu sufletul nu doar cu creierul si cu p***  .

Nu spun ca ni ati avea ceva motive dar unii dintre voi chiar sunteti rai fratiilor...

Va salit cu respect

Bună, nu am spus că nu am timp, am spus că a venit Moșul mai repede 💘 de altfel te primeam. 

Te salut!

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, izabellla a spus:

Mai baieti. Topicul asta seamana precum topicele alea cu neveste care vor pula , gang bang si alte nebunii, dar in care concret, nimeni nu s-a futut cu nimeni :)) Doar troli plictisiti cu fel de fel de idei , care gasesc cate un subiect pe urma caruia sa "socializeze" si ei.

In 4 zile, la 5 clienti pe zi, tot se gasea unu sa se laude ca el a reusit sa o futa pe fata morgana. 

Chiar sunt curioasa daca va aparea vreo recenzie de la un user credibil si nu de la un cont nou. Dar o sa intervina cu placa ca ea a anuntat ca sta doar 3-4 zile , azi fiind a 4-a zi si uite cum oha recenzii. Sau , daca circul continua mai mult de aceste 4 zile, ori pula clienti, ori a fost o caterinca de la bun inceput.

Vorba lui Andi moisescu:Ma inclin!👋

Postat
1 oră în urmă, izabellla a spus:

Buna Izabela. 

Știu că nu îți pierzi timpul citind tot ce se postează pe topic însă am anunțat ieri de dimineață că intru în pauză fiindcă nu pot lucra când am menstruație cum fac multe altele.. :*

Luni și marți am avut parte de 9 clienți, domni în toată firea dar care și-au spus de la început părerea despre împărțirea de recenzii pe acest forum care după cuvintele lor nu mai este ce a fost cândva. 

Pentru mine nu este un MUST să îmi lase cineva recenzie dacă mă vizitează acest lucru fiind doar la latitudinea lor. Nu discut cu ei despre forum, membri și recenzii în timpul pe care îl aloc ci doar ne simțim bine pentru că în fond și la urma urmei acest lucru îl urmărim cu toții când facem anumite alegeri. 

Anyway, mersi de intervenție 

• Like 5
  • Minus 2
Postat
Acum 3 minute, sarrah a spus:

Buna Izabela. 

Știu că nu îți pierzi timpul citind tot ce se postează pe topic însă am anunțat ieri de dimineață că intru în pauză fiindcă nu pot lucra când am menstruație cum fac multe altele.. :*

Luni și marți am avut parte de 9 clienți, domni în toată firea dar care și-au spus de la început părerea despre împărțirea de recenzii pe acest forum care după cuvintele lor nu mai este ce a fost cândva. 

Pentru mine nu este un MUST să îmi lase cineva recenzie dacă mă vizitează acest lucru fiind doar la latitudinea lor. Nu discut cu ei despre forum, membri și recenzii în timpul pe care îl aloc ci doar ne simțim bine pentru că în fond și la urma urmei acest lucru îl urmărim cu toții când facem anumite alegeri. 

Hopaaaaaa,deci se poate.....fara ironie:BRAVO !!!Raspuns frumos. Se poate,deci.

Postat
Acum 3 ore, henry jullien a spus:

Ea rade acum....ii tinem topicul sus😉 

Și vezi vreun feedback de la vreun client? 

• Minus 2
Postat
Acum 28 minute, sarrah a spus:

Bună, nu am spus că nu am timp, am spus că a venit Moșul mai repede 💘 de altfel te primeam. 

Te salut!

Adica nu vrei sa ma primesti la un Cim?

Postat
Acum 4 minute, laury a spus:

Adica nu vrei sa ma primesti la un Cim?

Nu mă poți satisface din CIM

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 24 minute, sarrah a spus:

Buna Izabela. 

Hai ca iese cu paruiala intre ele 😆😆😆

• Minus 1
Postat
Acum 7 minute, sarrah a spus:

Deci recunosti ca suptul pulii nu este punctul tau forte.

Nu ti-o lua in cap ca nu vine nimeni la tine. Zic pentru un prieten...

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 10 minute, laury a spus:

Deci recunosti ca suptul pulii nu este punctul tau forte.

Nu ti-o lua in cap ca nu vine nimeni la tine. Zic pentru un prieten...

Iar ești noaptea minții..

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 3 ore, elprofesoare a spus:

Bun topicul, cuprinde multe caractere și tipuri de comportamente, care își varsă fustrările zi de zi. În contextul geo-politic actual este nevoie și de acest tip de serviciu , "non-profit", free 😉

Te-ai dus la ea?

SCRIE RECENZIA  !   

Ca pe vremuri. 

Anul asta esti cam neproductiv.

Ma asteptam sa vad de la tine o recenzie ca te-ai dus la Sabrina si Larabella si ati facut-o in trei. :D 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, sarrah a spus:

Pai daca doresti sa fii satisfacuta poate schimbam rolurile si asta presupune sa bagi manuta in buzunar, poate nici pentru noi nu este un MUST producerea de orgasme,. poate nu suntem in stare sau poate nu ne intereseaza. CIM-ul in schimb, da!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...