mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 4, 2021 Oras:- Oras:- Postat Martie 4, 2021 Acum 6 minute, sarrah a spus: Nu scapi nici tu...😂😂😂 😂😂 3 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 4, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 4, 2021 Dragilor, pe astăzi am încheiat. Vă mai aștept și mâine cu mare drag! Ultima zi! 😘 3 3 1
marti13 Reputație: 204 Postat Martie 4, 2021 Oras:România Oras:România Postat Martie 4, 2021 Acum 32 minute, sarrah a spus: Dragilor, pe astăzi am încheiat. Vă mai aștept și mâine cu mare drag! Ultima zi! 😘 Ce ai terminat? De spalat rufele, de facut mancare, de sters praful ??? 😂😂😂Maine la ce ne astepti? Faci clatite ? 😂Daca zici ca da, vin si eu. 1 1 1
71laciport Reputație: 4202 Postat Martie 4, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 4, 2021 39 minutes ago, mirindaporto said: 😂😂 ...daca fut si eu mireasa , ma ofer sa fiu sa fiu naşul vostru, nu de alta dar, love is in the air 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 5, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 5, 2021 Bună dimineața dragilor! Astăzi este ultima mea zi(nu mai am nimic disponibil) și pe această cale vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au trecut pragul, pentru micile atenții și pentru timpul de calitate pe care l-am petrecut împreună. Sunteți deosebiți! 😘 Vă doresc sănătate și prosperitate pe toate planurile! Aveți grijă de voi! 😘 4 3
marti13 Reputație: 204 Postat Martie 5, 2021 Oras:România Oras:România Postat Martie 5, 2021 Acum 51 minute, sarrah a spus: Bună dimineața dragilor! Astăzi este ultima mea zi(nu mai am nimic disponibil) și pe această cale vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au trecut pragul, pentru micile atenții și pentru timpul de calitate pe care l-am petrecut împreună. Sunteți deosebiți! 😘 Vă doresc sănătate și prosperitate pe toate planurile! Aveți grijă de voi! 😘 PS. Sa ne scrii. 2
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Martie 5, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Martie 5, 2021 Pana la urma, ai avut vreun client? Ca recenzii...pula. Mai mult off-topic. Intreb ca sa stiu daca am ce sa regret ca nu am ajuns la tine, nu de alta dar am fost plecat din tara cat ai fost tu pe aici. Oricum, ce ne-ai urat tu, iti transmitem inzecit, sa ai parte de cele bune. Mult succes. 1
marti13 Reputație: 204 Postat Martie 5, 2021 Oras:România Oras:România Postat Martie 5, 2021 Ai avut mai multi clienti decat astia de la Unirii ???? 😀 Tot asa zic si ei. http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2013-02-17-14248375-41-taxiuri-fata-unirii.jpg
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 5, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 5, 2021 Acum 6 minute, dogeatkitkat a spus: Pana la urma, ai avut vreun client? Ca recenzii...pula. Mai mult off-topic. Intreb ca sa stiu daca am ce sa regret ca nu am ajuns la tine, nu de alta dar am fost plecat din tara cat ai fost tu pe aici. Oricum, ce ne-ai urat tu, iti transmitem inzecit, sa ai parte de cele bune. Mult succes. Suficient încât să fiu mulțumită de vizita mea la București Mai repet..recenziile chiar nu sunt la latitudinea mea. Cine va vrea sa lase recenzie, va lăsa 4 3
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Postat Martie 5, 2021 Acum 4 minute, dogeatkitkat a spus: Pana la urma, ai avut vreun client? Ca recenzii...pula. Mai mult off-topic. Intreb ca sa stiu daca am ce sa regret ca nu am ajuns la tine, nu de alta dar am fost plecat din tara cat ai fost tu pe aici. Oricum, ce ne-ai urat tu, iti transmitem inzecit, sa ai parte de cele bune. Mult succes. 🤣🤣 Pe noi ăștia de p-aici, doar ne a salutat. De urat a urat de bine celor care i-au trecut pragul. Că sunt de calitate , deosebiți etc. Bravo ei . Mi-e îmi pare rău că pleacă 😔 , cand intram pe-aici ( testate) o cautam . "Ia să văd , cu cine se mai ceartă nebuna"" 🤣🤣 Off.😔
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Postat Martie 5, 2021 Macar la sfarsit a fost eleganta! Eu am un feeling ca va reveni, daca nu in Bucuresti macar pe forum.
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 5, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 5, 2021 Acum 2 ore, nimfomanul6969 a spus: Macar la sfarsit a fost eleganta! Eu am un feeling ca va reveni, daca nu in Bucuresti macar pe forum. Merg la Cluj săptămâna ce vine Multumesc tuturor pentru că mi-ați făcut zilele mai amuzante și totodată pentru compania mai mult sau mai puțin neplăcută a tuturor celor care au fost activi pe acest topic, inclusiv lui Laury care are boala minusurilor, sper că într-un final ți-ai descrețit fruntea într-un fel și nu porți dușmănie. 4 3
71laciport Reputație: 4202 Postat Martie 5, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 5, 2021 20 minutes ago, sarrah said: Merg la Cluj săptămâna ce vine Multumesc tuturor pentru că mi-ați făcut zilele mai amuzante și totodată pentru compania mai mult sau mai puțin neplăcută a tuturor celor care au fost activi pe acest topic, inclusiv lui Laury care are boala minusurilor, sper că într-un final ți-ai descrețit fruntea într-un fel și nu porți dușmănie. ...sa ne scrii si sa ne povestesti, cum te au primit acolo... 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 5, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 5, 2021 Acum 5 minute, 71laciport a spus: ...sa ne scrii si sa ne povestesti, cum te au primit acolo... Nu am de ce, sunt convinsa că or să mă primească la fel de bine cum m-au primit și domnii de m-au vizitat la București 2 1 3
monkeydokey Reputație: 294 Postat Martie 5, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 5, 2021 Hey Sarrah ! Sper sa ne mai scrii aici si sa mai gasesc cand si cand mici tachinari intre tine si unii ca am ras copios ultimile zile Si da , sper sa mai revii si in Buc candva ! Pana atunci mult succes in Cluj si pe unde vei mai ajunge ! /hug 3 1
marti13 Reputație: 204 Postat Martie 6, 2021 Oras:România Oras:România Postat Martie 6, 2021 Ceo face sarahh. O fi mancat si ea ceva astazi ? 3
laury Reputație: 24072 Postat Martie 6, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 6, 2021 Acum 2 ore, marti13 a spus: Ceo face sarahh. O fi mancat si ea ceva astazi ? A decolat frate. Cu punga cam goala dar....de un covrig a iesit! 1 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 7, 2021 Ce invidioși puteți fi 😂 Doamne ferește, chiar inspirați milă 🤗 2 3 1
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Martie 7, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 7, 2021 😸 sarrah spune cum o fost vizita la bucuresti, o fost păstă medie sau o mers tare rau cu punga goala 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 7, 2021 Acum 30 minute, pisicuts a spus: 😸 sarrah spune cum o fost vizita la bucuresti, o fost păstă medie sau o mers tare rau cu punga goala La 05.03.2021 la 10:57, sarrah a spus: Suficient încât să fiu mulțumită de vizita mea la București Mai repet..recenziile chiar nu sunt la latitudinea mea. Cine va vrea sa lase recenzie, va lăsa 2 2
71laciport Reputație: 4202 Postat Martie 7, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 7, 2021 46 minutes ago, sarrah said: ...nothing to declare...altfel vine ANAF ul păste' tn...frig la Cluj? 1
marti13 Reputație: 204 Postat Martie 7, 2021 Oras:România Oras:România Postat Martie 7, 2021 Acum 2 ore, pisicuts a spus: 😸 sarrah spune cum o fost vizita la bucuresti, o fost păstă medie sau o mers tare rau cu punga goala Cam asa o fost 😃 La 25.11.2020 la 20:25, adelle2020 a spus: Cam cu lipsa de vizita dragilor ? 🤔😘 Ar trebui sa invete de la adelle2020 cum sa fie sincera 😀
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 7, 2021 Hai vedeți-vă de ale voastre 😂🖕🏼 2 1 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 22, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 22, 2021 Vineri voi fi în trecere prin București! 😘 Voi fi disponibilă pentru câteva programări. Pupici 4 2
marti13 Reputație: 204 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 5, 2021 sarahh........mai vii pe la noi ????? vreau sa te invit la un suc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum