macheman1 Reputație: 62 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2021 !!! Link spre comentariu
Machedonul09 Reputație: -46 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Am sunat-o, are telefonul inchis. Dar a zis ca revine ea! 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 26 minute, Machedonul09 a spus: Am sunat-o, are telefonul inchis. Dar a zis ca revine ea! Revin cat mai curand am sa anunt si aici cand sunt disponibila, va pup 💋 Link spre comentariu
Machedonul09 Reputație: -46 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Mai caprioaro, mai diamantule neslefuit, de abia ai inceput activitatea aici la noi (pe 7 aprilie ti s-a deschis topicul) si ai ales deja sa fii indisponibila cateva zile. Ia zi, cand revii, te gasim tot pe str, Capitan Dobrila Eugeniu nr 9? Hai, nu ne mai tine pe jar. Te asteptam grabnic pe terenul de joaca! Te pupam dulce, stii tu unde, Irinuco! 2 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 11 minute, Machedonul09 a spus: Mai caprioaro, mai diamantule neslefuit, de abia ai inceput activitatea aici la noi (pe 7 aprilie ti s-a deschis topicul) si ai ales deja sa fii indisponibila cateva zile. Ia zi, cand revii, te gasim tot pe ..........? Hai, nu ne mai tine pe jar. Te asteptam grabnic pe terenul de joaca! Te pupam dulce, stii tu unde, Irinuco! Acum 21 minute, Irinasexy a spus: Revin cat mai curand am sa anunt si aici cand sunt disponibila, va pup 💋 uite raspunsul la intrebarea ta ma omule! tu tot asa continui sa scrii comenturi si mesaje sa intrebi fara rost! treaba ta, pe mine nu ma intereseaza, dar nu asa se fac 200 de postari! plus ca ai dat si detaliile locatiei prea mult! Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 23 ore, Machedonul09 a spus: Mai caprioaro, mai diamantule neslefuit, de abia ai inceput activitatea aici la noi (pe 7 aprilie ti s-a deschis topicul) si ai ales deja sa fii indisponibila cateva zile. Ia zi, cand revii, te gasim tot pe str, Capitan Dobrila Eugeniu nr 9? Hai, nu ne mai tine pe jar. Te asteptam grabnic pe terenul de joaca! Te pupam dulce, stii tu unde, Irinuco! Am ales pentru ca am de rezolvat probleme personale .😊 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 23 ore, nicieu a spus: uite raspunsul la intrebarea ta ma omule! tu tot asa continui sa scrii comenturi si mesaje sa intrebi fara rost! treaba ta, pe mine nu ma intereseaza, dar nu asa se fac 200 de postari! plus ca ai dat si detaliile locatiei prea mult! 🤗💋 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Disponibila 💋 Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Astazi poate te prind si eu?😘 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Disponibila 💋 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Acum 4 ore, macheman1 a spus: Astazi poate te prind si eu?😘 Te astept cu mare drag 💋 Link spre comentariu
stcris100 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 33 minutes ago, Irinasexy said: Disponibila 💋 ti-am scris pe whatsapp pt o programare, este valabil whatsapp sau doar telefonic? Link spre comentariu
cheludmx Reputație: 1029 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Salutare am si eu rugaminte la un moderator sa schimbe nr de tel de la topic pt ca ea nu are timp sa intre .. acum am plecat de la irina .. note 10+pe linie incontiunare... Noul nr 0735114318 acesta m-ia comunicat ca este noul nr de tel =munca. Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Acum 4 ore, stcris100 a spus: ti-am scris pe whatsapp pt o programare, este valabil whatsapp sau doar telefonic? Este valabil si pentru whats app Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 852 Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Locația tot acolo o ai, sau ai schimbat-o??? Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 1 oră în urmă, mihaita2020 a spus: Locația tot acolo o ai, sau ai schimbat-o??? Tot acolo Link spre comentariu
big fut Reputație: 839 Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 La tel răpunzi sau e coada prea mare? 1 Link spre comentariu
carolanski Reputație: 191 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Se pare ca dacă insiști te blochează Am sunat eu ieri de câteva ori pt o programare și mi a dat Block Mai are multe de învățat Spor 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Aprilie 27, 2021 As fi si eu interesat sa cunosc domnita dar dupa ce i-am citit topicul sunt in ceata totala ....n-am inteles nimic din ce face si la ce preturi . As recomanda asadar posesoarei topicului sa puna o lista de servicii si una de preturi ....nu sunt genul care sa comenteze preturile dar as prefera sa stiu clar dinainte ce si cum .....multumesc anticipat . Apropo ...si pe unde ai locatia? 1 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Aprilie 27, 2021 ....si te rog sa precizezi si modalitatea de contact preferata de tine ....sa nu patim ce a patit colegul de mai sus . lucrezi cu programari sau la liber ...primul venit primul servit. Mie imi plac lucrurile clare . 1 1 Link spre comentariu
thobritho Reputație: 54 Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Se pare ca wats app. Asa am reusit sa comunic cu ea. Nu ne-am sincronizat sa va spun si o parere. Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Acum 16 ore, big fut a spus: La tel răpunzi sau e coada prea mare? Incerc sa raspund la toata lumea Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Acum 2 ore, gica 1955 a spus: ....si te rog sa precizezi si modalitatea de contact preferata de tine ....sa nu patim ce a patit colegul de mai sus . lucrezi cu programari sau la liber ...primul venit primul servit. Mie imi plac lucrurile clare . Cu programari printr-un mesaj pe whatsapp 💋 Link spre comentariu
Vizitator Irinasexy Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Disponibila ❤ Link spre comentariu
steelboy_dexter Reputație: 1483 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:HELL Oras:HELL Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Am vorbit cu o zi înainte, a zis ca nu e disponibila, a doua zi am sunat-o de mai multe ori, nu a mai răspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum