Sari la conținut

Hai sa ne jucam:)

Postări Recomandate

Postat

unii zici ca s-au nascut in bazar.

Pentru ITist e ok 300 pe ora dar nu e ok 1200 pe 4 ore :)))

dom'le dincolo era mai eftin, de la 5h in sus gratis 🐴...

• Oras:Bucuresti
Postat
On 3/19/2022 at 4:38 PM, diver30 said:

Nu sunt pui de Rockefeller, dar nici ultimul sarac. Sunt un IT-ist tipic pt Ro… si cand va vad ca 250 pe ora nu va convine este clar ca nu intelegeti ce inseamna serviciile adevarate. Pai daca industria de IT este platita ca in afara, cam asa trebuie si ea platita pentru ca ofera servicii top mondiale. Am fost acum 2ani aprox. In Bucuresti. Dungeon impecabil, atitudine impecabila, servicii de top. Costul nu a fost 250 pe ora ci mai mare, defapt cel mai mare pe care l-am platit vreodata (am fost la astfel de servicii si in Chicago (300 USD 2 ore), Washington (400USD doua ore, Antwerp (400 EUR 2 ore), etc). Aici costul a fost cam 900 EUR pt 3 ore. Este drept ca ea a extins la 4 ore fara sa intrebe fara sa conteze timpul, dar si asa, cel mai scump. Exista desigur diferente considerabile intre Doamne, dar m-am asigurat totusi ca am comparat la nivel asemanator. In Bucuresti nu prea are dupa mine concurenta (Ezada ar fi dar nu este pe gustul meu). 

Stiu ca nu m-a intrebat nimeni, dar pentru mine conteaza progresia costului. Pregatirea ei pentru o ora este foarte similara ca si pentru doua. Oriunde in lume incepe sa scada de la 2 in sus. Asa este corect si pt Ro, tinand cont de investitia ei, de atitudine si tot ansamblul este 250 o ora, 400 doua ore, si apoi cum vrea… de regula 500 trei ore si spre 1k toata noaptea. 

Mi-ar fi placut foarte mult sa fac un abonament lunar cu 4 ore pe luna. Cred ca un pic de flexibilitate m-ar fi convins, dar nu pot sa dau 1200 eur lunar pt 4 ore. Daca exista flexibilitate, exista business si oameni fericiti all over. 🤗 

Nu reusesc sa imi amintesc cine esti insa Multumesc:)

Postat
La 06.04.2022 la 2:55, MissSarahDom a spus:

Nu reusesc sa imi amintesc cine esti insa Multumesc:)

Cu mare drag! Sper sa ne mai intersectam 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...