Sari la conținut

0761821706 Antonia

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, Antonia_love a spus:

Bună....nu

Eram sigur, dar am zis să am răbadare

La 29.04.2021 la 11:27, Antonia_love a spus:

Buna ,fac orice

La 29.04.2021 la 10:45, Antonia_love a spus:

Buna, nu 🙂

La 30.04.2021 la 14:30, Antonia_love a spus:

Bună, nu

Să știi că „orice”, înseamnă ORICE, conform dicționarului: „tot ce vrea cineva”, pe când tu ai 3 de „nu”.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 ore, hedonis91 a spus:

Să știi că „orice”, înseamnă ORICE, conform dicționarului: „tot ce vrea cineva”, pe când tu ai 3 de „nu”.

Corect👍....nu face multi purici , fiecare pasare pe limba ei piere🤠

• Like 2
Reputație: -176
Postat

Nu stiu de ce nu faci anal pt ca din experienta mea si curul tau pare sa fie pregatit de asta.

• Like 1
Postat

Am fost la dom'soara, joi, sunat pe la 16:00 pentru 20:00, am sunat pentru confirmare pe la 19:00. Ajung la dristor in fata blocului pe la fara 10 si sun, am sunat cam jumatate de ora, plus mesaje, nimic. Apoi ma suna ea pe la 21:00, bine ca nu eram acasa...

• Minus 1
  • Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Niciodata nu folosesti numarul de telefon bun cand poti avea probleme. Niciodata... O cartela e 5 euro, merita sa investesti o data la cateva luni si o conserva de telefon sigur mai ai ratacit prin casa. 

• Like 2
Postat
La 01.05.2021 la 16:43, hedonis91 a spus:

Serviciile mele sunt - Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena/ sex normal protejat / 69/ diferite poziții / masaj/ mici fantezii / finalizare corporală este inclusă in preț ... faciala , orală 50 lei extra .   150/30 min  250/60 min

nu am anal aici si nici FK! Toate serviciile mele sunt scrise deja ! Pot refuza daca nu fac ceva! Nu mai fiti rautaciosi dragii mei 😘

Postat

0761823278

Buna dragii mei ❤ am revenit

Serviciile mele sunt - Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena/ sex normal protejat / 69/ diferite poziții / masaj/ mici fantezii / finalizare corporală este inclusă in preț ... faciala , orală 50 lei extra .   150/30 min  250/60 min

Screenshot_20210515-172046_Chrome.jpg

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, Antonia_love a spus:

0761821706 (nr corect) 

Buna dragii mei ❤ am revenit

Serviciile mele sunt - Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena/ sex normal protejat / 69/ diferite poziții / masaj/ mici fantezii / finalizare corporală este inclusă in preț ... faciala , orală 50 lei extra .   150/30 min  250/60 min

Screenshot_20210515-172046_Chrome.jpg

Postat
La 29.04.2021 la 11:27, Antonia_love a spus:

fac orice

sper că acum se vede

Acum 5 ore, Antonia_love a spus:

nu am anal aici si nici FK! Toate serviciile mele sunt scrise deja ! Pot refuza daca nu fac ceva! Nu mai fiti rautaciosi dragii mei 😘

E bine că ai răspuns și după 2 săptămâni... ce să zic..
„Poți refuza” ? Atunci scrie așa: „fac orice, după cheful pe care-l am

Nu e nimeni răutăcios. Nu a scris nimeni în locul tău, nu ? sau ? Tu ai zis „orice”, nimeni altcineva.

Dacă nu știi ce înseamnă anumite cuvinte, atunci nu le mai folosii, că suntem sătui deja cu toții de minciunile de la așa-zise „promoții și/sau oferte”

• Like 1
  • Oras:București
Postat

"folosii"

Și o literă anulează toată forța ta.

• Like 1
Postat
La 30.04.2021 la 17:06, Antonia_love a spus:

0761821706 ❤

received_150292200381627.jpeg

Bine de intrat în tine  în poziția asta, hai sa vedem și o recenzie sau poate mai multe!!

• Like 1
Postat

Salutare, aceasta va fi prima mea recenzie aici pe forum așa că rog sa fiu corectat dacă greșesc undeva. Domnișoara în cauza fiind găsită pe public iar eu fiind convins sa ii fac o vizita în urma conversației avute pe WhatsApp cu ea. Prg foarte ușoară prin wtz, ajuns la destinație mici prb cu interfonul(prob suna încet în garsoniera) întâmpinat de o tânără ceva mai scunda decât mine (1.70) ceva tatuaje,foarte vorbareata singura în locație. Oralul se poate și np dar prefera cu guma nota 8 fără fk sau anal. Normal cu lubrifiant, diferite poziții, nota 9 (se simte foarte bine). Pt mine de revenit. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...