Sari la conținut

Evoluționismul la bară !

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 11 ore, puloiu a spus:

Tot despre stiinta:

"Nu stiu cu ce fel de arme va fi purtat cel de-al 3-lea Razboi Mondial, insa cel de-al 4-lea va fi purtat cu pietre si bete." - Albert Einstein 

Am auzit și am citit diverse teorii d-astea, cum că noi am fi cam al 4 lea val civilizațional, că ciclic pe planetă ar avea loc o catastrofă... naturală sau provocată, care pac, șterge lumea de pe fața Pământului...unii explicau chiar că piramidele nu ar fi opera egiptenilor lui Faraon, că cică ar fi muuult muuult mai vechi...plm, înclin să cred că e ceva adevăr în asta.

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
11 hours ago, puloiu said:

Tot despre stiinta:

"Nu stiu cu ce fel de arme va fi purtat cel de-al 3-lea Razboi Mondial, insa cel de-al 4-lea va fi purtat cu pietre si bete." - Albert Einstein 

Nu și dacă renunțăm la armele nucleare.

• Like 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat
18 minutes ago, fakeaccount said:

Daca... dar deocamdata, niciunul din mai marii lumii nu prea vrea sa o faca... Ba mai rau, stiinta cauta metode de distrugere in masa si mai teribile...

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
1 oră în urmă, fakeaccount a spus:

Noi românii am renunțat. 😂

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat
9 hours ago, fakeaccount said:

sistemele GPS, Galileo, Glonass, BeiDou, Indian Regional Navigation Satellite System, ce rol au? 

Postat
8 hours ago, picon said:

Noi românii am renunțat. 😂

Hahahaha, da, noi da, amărâții, avem si de ce, ca adepti ai moralitatii de fatada "Armele nucleare nu vor fi folosite niciodata, pentru ca asta ar insemna sfarsitul civilizatiei umane" (citat dintr-un contemporan ateu român, născut la Amărăști)

ce spune Biblia

"Iar cerurile şi pământul de acum sunt păzite şi păstrate, prin acelaşi cuvânt, pentru focul din ziua de judecată şi de pieire a oamenilor nelegiuiţi." (2Petru3)

Holocaustul nuclear: "Cei pe care-i va ucide Domnul în ziua aceea vor fi întinși de la un capăt al pământului până la celălalt; nu vor fi nici jeliţi, nici adunaţi, nici îngropaţi, ci vor fi un gunoi de pământ. (Ieremia 25:33)

Ce spune stiinta (Earth Day: The Official Site | EARTHDAY.ORG😞 anul 2050 va fi anul dezastrului resurselor planetare, sfarsitul petrolului, si al oricaror alte resurse sustenabile pentru existenta umana)

Muzica germanica Dark Techno aparuta de cativa ani, (2016-2017) ca expresie a inconstientului colectiv anunta finalul termonuclear al omului (1/3 doar, cum spune tot Biblia, dar din 10 miliarde in 2050 e suficient 4 miliarde de arși)

Postat

...dar românii (neam de traistă/burtă goală), nu au nici o tangență cu inconștientul colectiv, ei...ascultă Sandu Ciorbă, Țancă Urangutanu și inca vreo 60 de tzigani urangutani (si români tzigăniți), tulai domne! groznic die frumos să trăiești în așa companie selectă 😃

Postat
3 hours ago, -yorick- said:

sistemele GPS, Galileo, Glonass, BeiDou, Indian Regional Navigation Satellite System, ce rol au? 

au rolul in primul rand rol militar, să ghideze astea cu eroare de maxim o suta de metri

Apocalipsa 16:10 Al cincilea* (USA) a vărsat potirul (ICBM) lui peste scaunul de domnie al fiarei (EU - Germania neo-nazista). Şi împărăţia fiarei (EU) a fost acoperită de întuneric (lovitura va fi noaptea, peste centralele electrice). Oamenii îşi muşcau limbile de durere.

*al 4-lea se refera la Rusia si aliatii ei

(all is set)

Postat

doar 5 mii de români vor  mai  scapa vii, in catedrala neamului, ironic, 5 mii din 15 mil (2050) 😀

dar vor arata asa .. faceless

• Membru Premium
Postat
51 minutes ago, -yorick- said:

au rolul in primul rand rol militar, să ghideze astea cu eroare de maxim o suta de metri

Apocalipsa 16:10 Al cincilea* (USA) a vărsat potirul (ICBM) lui peste scaunul de domnie al fiarei (EU - Germania neo-nazista). Şi împărăţia fiarei (EU) a fost acoperită de întuneric (lovitura va fi noaptea, peste centralele electrice). Oamenii îşi muşcau limbile de durere.

*al 4-lea se refera la Rusia si aliatii ei

(all is set)

Dacă tăceai filozof rămâneai. Rachetele balistice nu-s ghidate prin GPS, cele de croazieră sunt.  Nu știu ce arsenal are fiecare submarin, dar știam că majoritatea au rachete balistice. Ai nevoie doar de coordonatele tale și ale țintei. Ale țintei sunt în general fixe (orașe, baze militare, etc.) și este drept  că GPS-ul este necesar pentru aflarea coordonatelor tale, dar rolul i se termină acolo.

Și de ce este UE fiara? De ce nu Rusia sau China? Sau SUA?

• Like 2

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Azi e 5 mai. Pe 5 mai 1918 s-a născut Marx. E in toate Marx ăsta. Mai nou cică feminismul, liberalismul sexual al anilor 60 și mișcarea lgbt își au origini in sexomarxism. 

• Haha 1
Postat
21 hours ago, fakeaccount said:

1. Dacă tăceai filozof rămâneai. Rachetele balistice nu-s ghidate prin GPS, cele de croazieră sunt.  Nu știu ce arsenal are fiecare submarin, dar știam că majoritatea au rachete balistice. Ai nevoie doar de coordonatele tale și ale țintei. Ale țintei sunt în general fixe (orașe, baze militare, etc.) și este drept  că GPS-ul este necesar pentru aflarea coordonatelor tale, dar rolul i se termină acolo.

2. Și de ce este UE fiara? 3. De ce nu Rusia sau China? Sau SUA?

1. este irelevanta ca cele 24 ICBM-uri de pe un submarin nuclear sunt ghidate prin GPS sau camp geomagnetic/stele, atat timp cat una singura rade tot pe o raza de o mie de kilometri sa spunem (o bulava sau un Trident 2 are pana la 10 ogive - zece explozii nucleare - in ea)

2. UE .. nu este fiara ACUM, a fost  - Germania, Italia, Ungaria si Romania fascista si va mai fi (dupa cum avertizeaza Apocalipsa), deocamdata aici misuna aproape in fiecare tara populistii de dreapta (sa le spunem neo-nazisti? fascisti? da, le putem spune asa). Scrie clar: unul din capetele fiarei (UE) avea o rana de moarte ce fusese vindecata (acest cap este Germania). In contrast cu aceasta interpretare a apocalipsei (pe care o  detin de la ortodocșii aia mici, fara Audi si Mercedes si de la baptisti) este Apocalipsa islamica, promovata in Romania de partidul AUR si Neamul Romanesc al carui rezumat il poti gasi pe net sau citind cartea Apocalipsa de Georgeta Florea. Ea este un material de propaganda al ayatolahilor din Iran.

3. Rusia, China, India, Pakistan, Iran, Corea de Nord si cate or mai aparea, pana la 10, sunt alea 10 coarne, adica statele nucleare care lovesc Curva (USA) in alianta cu Fiara (UE). 

Aceste lucruri ar trebui sa se intample pana in 2050, anul cand ONG-ul Ziua Pamantului spune ca vom fi la final cu resursele. 

p.s. am raspuns nu pentru @facekeaccount ci pentru altii interesati care citesc mai ales din afara forumu ui si care nu au in căpșorul lor o logică nevrotică (mincinoasă, de struț cu capul în nisip)

Postat
Acum 4 minute, -yorick- a spus:

1. este irelevanta ca cele 24 ICBM-uri de pe un submarin nuclear sunt ghidate prin GPS sau camp geomagnetic/stele, atat timp cat una singura rade tot pe o raza de o mie de kilometri sa spunem (o bulava sau un Trident 2 are pana la 10 ogive - zece explozii nucleare - in ea)

2. UE .. nu este fiara ACUM, a fost  - Germania, Italia, Ungaria si Romania fascista si va mai fi (dupa cum avertizeaza Apocalipsa), deocamdata aici misuna aproape in fiecare tara populistii de dreapta (sa le spunem neo-nazisti? fascisti? da, le putem spune asa). Scrie clar: unul din capetele fiarei (UE) avea o rana de moarte ce fusese vindecata (acest cap este Germania). In contrast cu aceasta interpretare a apocalipsei (pe care o  detin de la ortodocșii aia mici, fara Audi si Mercedes si de la baptisti) este Apocalipsa islamica, promovata in Romania de partidul AUR si Neamul Romanesc al carui rezumat il poti gasi pe net sau citind cartea Apocalipsa de Georgeta Florea. Ea este un material de propaganda al ayatolahilor din Iran.

3. Rusia, China, India, Pakistan, Iran, Corea de Nord si cate or mai aparea, pana la 10, sunt alea 10 coarne, adica statele nucleare care lovesc Curva (USA) in alianta cu Fiara (UE). 

Aceste lucruri ar trebui sa se intample pana in 2050, anul cand ONG-ul Ziua Pamantului spune ca vom fi la final cu resursele. 

p.s. am raspuns nu pentru @facekeaccount ci pentru altii interesati care citesc mai ales din afara forumu ui si care nu au in căpșorul lor o logică nevrotică (mincinoasă, de struț cu capul în nisip)

De ce insiști că românii ar fi naziști ? AUR nu e un partid neonazist. Nu sunt membru AUR și până cu o săptămână înainte de alegeri habar nu aveam că există. Auzisem doar de Simion, pt că în 2016 am participat la un marș pt Unirea cu Basarabia. Atunci am auzit de el prima dată, dar habar nu aveam cum arată.  Nu am cunoștință până acum de vreo inițiativă nazistă a AUR.

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Păi tu ai zis că sunt ghidate prin GPS nu eu. De acord că-s foarte destructive.

2. UE .. nu este fiara ACUM, a fost  - Germania, Italia, Ungaria si Romania fascista si va mai fi (dupa cum avertizeaza Apocalipsa), deocamdata aici misuna aproape in fiecare tara populistii de dreapta (sa le spunem neo-nazisti? fascisti? da, le putem spune asa). Scrie clar: unul din capetele fiarei (UE) avea o rana de moarte ce fusese vindecata (acest cap este Germania).

Ești mai fumat ca ăla care a scris apocalipsa. Cineva acum 1700 de ani scrie niște aberații și tu le iei de bune.

• Haha 1

Postat
La 06.05.2021 la 9:26, cincistele a spus:

De ce insiști că românii ar fi naziști ? AUR nu e un partid neonazist. Nu sunt membru AUR și până cu o săptămână înainte de alegeri habar nu aveam că există. Auzisem doar de Simion, pt că în 2016 am participat la un marș pt Unirea cu Basarabia. Atunci am auzit de el prima dată, dar habar nu aveam cum arată.  Nu am cunoștință până acum de vreo inițiativă nazistă a AUR.

Românii în marea lor majoritate nu sunt naziști, dar HAUR este un partid de orientare neonazistă. Votanții lor au un nivel redus de inteligență. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Postat
Acum 8 ore, picon a spus:

Românii în marea lor majoritate nu sunt naziști, dar HAUR este un partid de orientare neonazistă. Votanții lor au un nivel redus de inteligență. 

Mersi bre ! 🤣🤣🤣

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
10 hours ago, picon said:

E un pic mai complicat de atât. Dacă te uiți la obiective nu este nimic neobișnuit și vine cu niște propuneri ok (pe platformă cel puțin, că în practică nu prea fac nimic). Doctrina e problema. Consideră egalitatea între sexe o „aberaţie teoretică” și că  „Naţiunea română este acolo unde limba română, credinţa creştină şi memoria (...) principalele liante sînt limba, credinţa şi etnia” Deci femeile la cratiță și musulmanii din Dobrogea (sau sașii/ secuii din Ardeal) sunt mai puțin români ca restul (sau deloc). Mai aduc și teme false ca „În concepţia A.U.R., ateismul este o rătăcire ivită din aroganţa celor care îşi închipuie că o viziune antropocentrică asupra universului este superioară uneia teocentrice. Cum tot la fel A.U.R este împotriva campaniei de persecuţie la care e supus creştinismul în ultimele decenii.” De parcă religia nu consideră oamenii ca fiind cea mai importată creație a lui Dzeu (chiar sunt puși fizic în centrul universului) sau au fost persecutați creștinii la noi. Și bineînțeles că folosesc greșit termenul de neomarxism (că este greu să deschizi un dicționar) „Curentele de corectitudine politică, ideologia de gen, egalitarismul sau multiculturalismul sunt forme camuflate ale plăgii neomarxiste.”  Au o abordare conservatoare centrată pe religie dar oficial partidul nu este de extremă dreapta. Problema cu această abordare este că se creează potențialul pentru discriminări (pe baze religioasă sau etnică), visul neonaziștilor, așa că sunt atrași de partid.

Pe lângă asta mai folosesc greșit conceptul de libertate, răspândind tot felul de teorii ale conspirației, dar asta bănuiesc că  o să se termine odată cu pandemia (dacă nu iau pe urmele lui Steer și devin anti-vacciniști, deși nu cred, că parcă Simion s-a vaccinat).

1 hour ago, cincistele said:

Mersi bre ! 🤣🤣🤣

Ai votat cu AUR?

Postat
Acum 55 minute, fakeaccount a spus:

E un pic mai complicat de atât. Dacă te uiți la obiective nu este nimic neobișnuit și vine cu niște propuneri ok (pe platformă cel puțin, că în practică nu prea fac nimic). Doctrina e problema. Consideră egalitatea între sexe o „aberaţie teoretică” și că  „Naţiunea română este acolo unde limba română, credinţa creştină şi memoria (...) principalele liante sînt limba, credinţa şi etnia” Deci femeile la cratiță și musulmanii din Dobrogea (sau sașii/ secuii din Ardeal) sunt mai puțin români ca restul (sau deloc). Mai aduc și teme false ca „În concepţia A.U.R., ateismul este o rătăcire ivită din aroganţa celor care îşi închipuie că o viziune antropocentrică asupra universului este superioară uneia teocentrice. Cum tot la fel A.U.R este împotriva campaniei de persecuţie la care e supus creştinismul în ultimele decenii.” De parcă religia nu consideră oamenii ca fiind cea mai importată creație a lui Dzeu (chiar sunt puși fizic în centrul universului) sau au fost persecutați creștinii la noi. Și bineînțeles că folosesc greșit termenul de neomarxism (că este greu să deschizi un dicționar) „Curentele de corectitudine politică, ideologia de gen, egalitarismul sau multiculturalismul sunt forme camuflate ale plăgii neomarxiste.”  Au o abordare conservatoare centrată pe religie dar oficial partidul nu este de extremă dreapta. Problema cu această abordare este că se creează potențialul pentru discriminări (pe baze religioasă sau etnică), visul neonaziștilor, așa că sunt atrași de partid.

Pe lângă asta mai folosesc greșit conceptul de libertate, răspândind tot felul de teorii ale conspirației, dar asta bănuiesc că  o să se termine odată cu pandemia (dacă nu iau pe urmele lui Steer și devin anti-vacciniști, deși nu cred, că parcă Simion s-a vaccinat).

Ai votat cu AUR?

Da, am votat cu AUR. Nu înseamnă că nu pot vota cu altcineva data viitoare. Depinde de ce vor reuși să facă în mandatul ăsta. Bine, mare lucru nu pot face efectiv, n-au posturi în administrație, nu au majoritate în parlament... practic pot avea doar inițiativă legislativă și să ia poziție față de măsurile luate de actualii potentați.

Nu văd nimic rău în doctrina lor. Că tu crezi că abordările lor au potențial pt eventuale discriminări, e doar o părere, cel puțin deocamdată nu e susținută de nicio acțiune de a lor.

• Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
24 minutes ago, baiatul cu shaorma said:

Cum plm sa votezi cu aur????????????????????

Cum plm sa votezi cu USR sau cu PNL ??????????

Postat
Acum 5 ore, cincistele a spus:

Mersi bre ! 🤣🤣🤣

Nu ai pentru ce!😄

Acum 2 ore, fakeaccount a spus:

Ai votat cu AUR?

Nu am avut și nici nu am timp să dezvolt, dar cam asta zic și eu. Ai dreptate. 

• Like 2
  • Minus 3
Postat
Acum 4 ore, cincistele a spus:

Da, am votat cu AUR. Nu înseamnă că nu pot vota cu altcineva data viitoare. Depinde de ce vor reuși să facă în mandatul ăsta. Bine, mare lucru nu pot face efectiv, n-au posturi în administrație, nu au majoritate în parlament... practic pot avea doar inițiativă legislativă și să ia poziție față de măsurile luate de actualii potentați.

Nu văd nimic rău în doctrina lor. Că tu crezi că abordările lor au potențial pt eventuale discriminări, e doar o părere, cel puțin deocamdată nu e susținută de nicio acțiune de a lor.

Măi nene, am văzut că ești un mare iubitor de fotbal! Păi, nenea Simion ăsta face parte din gruparea aia de ultrași (se pare că o și conducea), din cauza cărora echipa națională a jucat mai multe meciuri acasă fără spectatori. Motivul? Scandări xenofobe și rasiste, acte de huliganism. Matale ești chiar "convergent"!😄

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 3
Postat

auriferilor le place AUR-ul in special din V-NV tarii, adica voteaza cu AUR dar vin ma munca prin tm, oradea, cluj, la multinationalele usr-istilor 🤔

Vizitator Cocalar21
Postat
15 minutes ago, -yorick- said:

auriferilor le place AUR-ul in special din V-NV tarii, adica voteaza cu AUR dar vin ma munca prin tm, oradea, cluj, la multinationalele usr-istilor 🤔

Cate multinationale au anfiintat USRistii? Întreb pt un amic.

P.S: sclav pa plantație nu se pune boss.

Postat
Acum 3 ore, picon a spus:

Măi nene, am văzut că ești un mare iubitor de fotbal! Păi, nenea Simion ăsta face parte din gruparea aia de ultrași (se pare că o și conducea), din cauza cărora echipa națională a jucat mai multe meciuri acasă fără spectatori. Motivul? Scandări xenofobe și rasiste, acte de huliganism. Matale ești chiar "convergent"!😄

Da bre, oi fi convergent...la meciuri mă duc, și la Rapidulețu' și la națională, da' plm, nu-l știu personal pă Simion ăsta. L-am votat pt că vrea Unirea, are cultul strămoșilor și pt că mi-e greață de globaliștii progresiști și neomarxiști de la plusere. Acu' să vedem și ce livrează. 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...