maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2021 8 minutes ago, cincistele said: Evident, poartă-ți brandu' cu mândrie, eventual ți-l tatuezi pă frunte . În colțul gurii îți tatuezi o pulă ( dă gunoier, se știe !) și când ți-e dor...harșt mai dai un limbău 🤣🤣🤣 Aolo bai xenofob turbat si lingau de serviciu, am uitat ca esti analfabet functional si nu pricepi ce citesti. Hai intoarce-te la laba ca de futut nu mai futi decat nervii batranilor care stau la ghiseul tau. 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 9, 2021 Acum 6 minute, maa5fu1.v1 a spus: Aolo bai xenofob turbat si lingau de serviciu, am uitat ca esti analfabet functional si nu pricepi ce citesti. Hai intoarce-te la laba ca de futut nu mai futi decat nervii batranilor care stau la ghiseul tau. Ce e păpușel ? Te-ai supi ? @maa5fu1.v1 Încurmănînci sau @maa5fu1.v1 Încurmălingi ? Cum e co-rect ? 🤣🤣🤣 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Ce e păpușel ? Te-ai supi ? @maa5fu1.v1 Încurmănînci sau @maa5fu1.v1 Încurmălingi ? Cum e co-rect ? 🤣🤣🤣 Sa ma supar ca te-a tampit laba? De ce m-ar supara asta? Te cam bate forumu, lingaule, nu trebuie sa imi dai tag daca ma citezi ca primesc notificare. Dar de, daca esti bugetar obosit, frecator de dosare, nu ai cum sa intelegi noua tehnologia. 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 9, 2021 Acum 5 minute, maa5fu1.v1 a spus: Sa ma supar ca te-a tampit laba? De ce m-ar supara asta? Te cam bate forumu, lingaule, nu trebuie sa imi dai tag daca ma citezi ca primesc notificare. Dar de, daca esti bugetar obosit, frecator de dosare, nu ai cum sa intelegi noua tehnologia. Ești comic crapule, cum tragi tu la momeală ! D-aia cu gust dă pulă ! 🤣🤣🤣 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2021 1 minute ago, cincistele said: Ești comic crapule, cum tragi tu la momeală ! D-aia cu gust dă pulă ! 🤣🤣🤣 Numai pula ai in cap, ca la pizda nu mai ai acces de ani. Daca ar sti simionescu ca il voteaza un bugetar labar cu fantezii homosexuale... 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 9, 2021 Acum 7 minute, maa5fu1.v1 a spus: Numai pula ai in cap, ca la pizda nu mai ai acces de ani. Daca ar sti simionescu ca il voteaza un bugetar labar cu fantezii homosexuale... Hehehe, băi fata mea...nu e așa că ești bozgor și te cheamă Suge - Toth ? 🤣🤣🤣 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2021 4 minutes ago, cincistele said: Hehehe, băi fata mea...nu e așa că ești bozgor și te cheamă Suge - Toth ? 🤣🤣🤣 Esti amuzant, ai rupt in 78 cu glumele astea. Hai ca te inlocuieste acu usr-ul cu un site si iti da pensie 500 de lei. 🖕 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 9, 2021 Acum 6 minute, maa5fu1.v1 a spus: Esti amuzant, ai rupt in 78 cu glumele astea. Hai ca te inlocuieste acu usr-ul cu un site si iti da pensie 500 de lei. 🖕 Culcă-te bă ! Ești obo ! Și mâine dimineață când te duci la serviciu iar o iei prin dos ! 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2021 Just now, cincistele said: Culcă-te bă ! Ești obo ! Și mâine dimineață când te duci la serviciu iar o iei prin dos ! Eu nu ma duc la munca ca tine, ghișelăule! Deja ai aproape 10 postari azi in care iti arati fanteziile de poponar. 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 9, 2021 Bă tu ai băut pișat stricat după Șoșoacă ? Îmi scrie un prieten pă praivăt că înghiți în sec când te gândești la chiloții ei, cum ar veni îți lasă gura apă ! 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2021 5 minutes ago, cincistele said: Bă tu ai băut pișat stricat după Șoșoacă ? Îmi scrie un prieten pă praivăt că înghiți în sec când te gândești la chiloții ei, cum ar veni îți lasă gura apă ! Nu doar ca ai fantezii poponaresti, dar ai si fantezii cu pisat. 🤯 Aia e, asta esti.
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 9, 2021 Acum 6 minute, maa5fu1.v1 a spus: Nu doar ca ai fantezii poponaresti, dar ai si fantezii cu pisat. 🤯 Aia e, asta esti. Nu te mai vindeci dă prostie bă ! Nici cu Bitter Muedez ! Fugi repede la maratonul vaccinării, să te injecteze ăștia cu spermafutat de puleină ! 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Mai 10, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Mai 10, 2021 On 5/1/2021 at 2:26 PM, elprofesoare said: care este cel mai mare păcat? hula (batjocura maximala la adresa Trinitatii) - asta o spunea Isus, iar un apostol scria subtil ``Exista un pacat pentru care nu zic sa va rugati..`` (acel pacat e necredinta in sacrificiul lui Cristos)
-yorick- Reputație: 1356 Postat Mai 10, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Mai 10, 2021 On 5/9/2021 at 2:02 AM, vistantric said: Am citit recent o teorie, undeva în mintea mea, ca ADN-ul de maimuta implantat acum in voi va dovedi peste câteva sute de ani ca ne tragem din maimuță și...si hop, chiar atunci va rasari un Dumnezeu pământean care va trasni cu tunete si foc pe cer. :))) asa e, iar numarul lor va fi ca nisipul marii, dar un foc din Cer i-a nimicit (Apocalipsa 22)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2021 Acum 13 ore, cincistele a spus: Bine bre, la meciul cu Serbia dă la București dîn Cupa Națiunilor...am strigat cu ei până am răgușit : useeereee muieee useeeereee ! 😜 ...bine, vezi că nici pesedeu n-a scăpat nemuit, da' n-am urlat cu atâta poftă ca la userei 🤣🤣🤣 Le "trumetem" și nește ando gunoieri ? 😜 Păi, vezi bă "inteligentule", cum îți dai cu stângu'-n dreptu'? Nici scandările și manifestările cu caracter politic nu sunt permise de FIFA și UEFA. Ieși, bă, la miting și strigă până îți cad coaiele, nu la meci internațional de fotbal! Din cauza unor derbadei am jucat fără spectatori sau cu copii în tribună. Tu nu ești derbedeu, ești doar naiv, ca să folosesc un eufemism. Dar la fel de toxic, din păcate. Nu ai obsevat că ești în controversă cu absolut toți cu care ai interferat pe aici, la astfel de discuții? E o vorbă: dacă îți spune unul că ești beat, poți să nu-l iei în seamă, dacă îți spun doi, pune-ți întrebări, dacă îți spun trei, du-te și te culcă! În limbajul peluzei (că tot ești tu cu fotbalul), se spune: "cere-te afară "! 1 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2021 Acum 12 ore, maa5fu1.v1 a spus: Nu doar ca ai fantezii poponaresti, dar ai si fantezii cu pisat. 🤯 Aia e, asta esti. E bulangiu și amator de goldenshower, zici? 😂 2 5
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 10, 2021 1 oră în urmă, picon a spus: Păi, vezi bă "inteligentule", cum îți dai cu stângu'-n dreptu'? Nici scandările și manifestările cu caracter politic nu sunt permise de FIFA și UEFA. Ieși, bă, la miting și strigă până îți cad coaiele, nu la meci internațional de fotbal! Din cauza unor derbadei am jucat fără spectatori sau cu copii în tribună. Tu nu ești derbedeu, ești doar naiv, ca să folosesc un eufemism. Dar la fel de toxic, din păcate. Nu ai obsevat că ești în controversă cu absolut toți cu care ai interferat pe aici, la astfel de discuții? E o vorbă: dacă îți spune unul că ești beat, poți să nu-l iei în seamă, dacă îți spun doi, pune-ți întrebări, dacă îți spun trei, du-te și te culcă! În limbajul peluzei (că tot ești tu cu fotbalul), se spune: "cere-te afară "! Moș nebun și bagabont, te-ai sculat cu fața la cearceaf ? 🤣🤣🤣 1 oră în urmă, picon a spus: E bulangiu și amator de goldenshower, zici? 😂 Ce sunteți bă așa supărați ? V-am dat-o la muie și m-am pișat pă voi și nu v-am plătit ? Plm, mă confundați păpușeilor, n-am eu asemenea apucături 🤣🤣🤣 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Mai 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2021 Ia zi ba cincilabe pizda e taiata pe verticala sau orizontala? Iti mai amintesti ca stim ca nu ai mai futut de ani? 🦈 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2021 Acum 2 ore, cincistele a spus: Moș nebun și bagabont, te-ai sculat cu fața la cearceaf ? 🤣🤣🤣 Ce sunteți bă așa supărați ? V-am dat-o la muie și m-am pișat pă voi și nu v-am plătit ? Plm, mă confundați păpușeilor, n-am eu asemenea apucături 🤣🤣🤣 Muie a fost, dar nu ai dat, ci ai luat. De la noi. 2 5
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 10, 2021 Acum 2 minute, picon a spus: Muie a fost, dar nu ai dat, ci ai luat. De la noi. În pulă ! Bravo bre, ai ajuns la bătrânețe să fii pionieru' muii-n pulă ! În același timp ai reușit să fii inventatorul, inițiatorul și executantul 🤣🤣🤣 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2021 Acum 34 minute, cincistele a spus: În pulă ! Bravo bre, ai ajuns la bătrânețe să fii pionieru' muii-n pulă ! În același timp ai reușit să fii inventatorul, inițiatorul și executantul 🤣🤣🤣 Băi nea caisă, de muie tu ai făcut vorbire! Observ că la nervi îți cade pojghița aia pe care încerci s-o faci să pară cea a unui om civilizat și cult în cap și devii ceea-ce ești de fapt: un semidoct bădăran. Tot încerci să bâzâi pe aici pe subiecte care în mod evident te depașesc și dpdv al culturii generale și al intelectului. În loc să te retragi în plm și să-ți vezi de treaba ta, tu insiști de și-au bătut toți pula de tine. Nu ai argumente, deviezi discuțiile pe alte subiecte (la care și acolo ești varză), te strofoci să pari un connaisseur și nici măcar nu realizezi că iei muie la foc automat. Ești masochist, sau doar prost? Ai găsit tu unde să o faci pă deșteptu': pe un site de curve. Așteptăm de la tine altceva: o recenzie, o informație utilă, că ăsta e profilul site-ului, nu propagandâ pentru un partid de extreamă- dreapta și nici etalarea culturii generale-pe care oricum, nu o prea ai. Auzi la el: evoluționismul la bară! Care bară, mă? Bara transversală, bara laterală, sau bara Sulina? Sau bara-bara? 😂 2 5
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 10, 2021 Acum 57 minute, picon a spus: Băi nea caisă, de muie tu ai făcut vorbire! Observ că la nervi îți cade pojghița aia pe care încerci s-o faci să pară cea a unui om civilizat și cult în cap și devii ceea-ce ești de fapt: un semidoct bădăran. Tot încerci să bâzâi pe aici pe subiecte care în mod evident te depașesc și dpdv al culturii generale și al intelectului. În loc să te retragi în plm și să-ți vezi de treaba ta, tu insiști de și-au bătut toți pula de tine. Nu ai argumente, deviezi discuțiile pe alte subiecte (la care și acolo ești varză), te strofoci să pari un connaisseur și nici măcar nu realizezi că iei muie la foc automat. Ești masochist, sau doar prost? Ai găsit tu unde să o faci pă deșteptu': pe un site de curve. Așteptăm de la tine altceva: o recenzie, o informație utilă, că ăsta e profilul site-ului, nu propagandâ pentru un partid de extreamă- dreapta și nici etalarea culturii generale-pe care oricum, nu o prea ai. Auzi la el: evoluționismul la bară! Care bară, mă? Bara transversală, bara laterală, sau bara Sulina? Sau bara-bara? 😂 Moș senil 🤣🤣🤣 Ți ai făcut o autocaracterizare perfectă 🤣🤣🤣 Ești pă toate topicele exprimându-ți părerea despre orice și invariabil ai pe urmele tale niște băieți care fix asta fac : se pișă pă tine la greu 🤣🤣🤣 Plm, am zis că ăia sunt de vină da' văd că faci ce faci și-ți cauți pricină. Stai liniștit în banca ta că ai destui cu care să te înjuri. Senil n-a fost o figură de stil, hotărăște-te : ori pesedist bugetar, ori de extremă dreapta...ce căcat de propagandă am făcut eu ? Am zis doar cu cine am votat... păi moș prostălău, aur a participat legal la alegeri, e partid parlamentar...de unde scornești aberațiile că ar fi partid de extremă dreaptă ? Aaa, nu-ți convine ție...mi se rupe pula dă tine și de convingerile tale...ce ? ai nostalgii comuniste ? Vrei unanimitate ? O teorie științifică este o explicație a unui aspect al lumii naturale care poate fi testată în mod repetat și verificată în conformitate cu metoda științifică, folosind protocoale acceptate de observare, măsurare și evaluare a rezultatelor. Unde este posibil, teoriile sunt testate în condiții controlate într-un experiment. Ți se pare că există vreun singur experiment care a reușit să obțină viață din materie nevie ? Sunt tare curios să văd cum obții o pasăre dintr-o reptilă 🤣🤣🤣 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 10, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 10, 2021 21 hours ago, cincistele said: Hehehe, Hitler și Germania nu erau un adversar pe măsura lui Stalin și al imperiului sovietic. Stalin avea ambiții mult mai mari, dar propaganda sovietică a știut să impună în conștiința publică imaginea agresorului german mare și rău. Citește cartea "Spărgătorul de gheață" a lui Victor Suvorov aka Vladimir Rezun. De același autor îți recomand și "Cenușă fără epoleți". Sunt 2 cărți care îți vor da o imagine mai clară a ceea ce era imperiul sovietic. Bine, dacă te pasionează cititul și nu te mulțumești cu niște linkuri lapidare. Le găsești gratuit pă net în format pdf. Cre'că erau și pă SCRIBD. Desigur, link sau carte, ambele sunt surse. În rest nu ne intersectăm în afirmații, da, Rusia avea pretenții te imperiu, dar eu ziceam că Stalin nu s-ar fi grăbit să-l atace pe Hitler, ceea ce nu a fost invers valabil. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 10, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 10, 2021 1 hour ago, cincistele said: O teorie științifică este o explicație a unui aspect al lumii naturale care poate fi testată în mod repetat și verificată în conformitate cu metoda științifică, folosind protocoale acceptate de observare, măsurare și evaluare a rezultatelor. Unde este posibil, teoriile sunt testate în condiții controlate într-un experiment. Exact. Deci pricepi. 1 hour ago, cincistele said: Ți se pare că există vreun singur experiment care a reușit să obțină viață din materie nevie ? Sunt tare curios să văd cum obții o pasăre dintr-o reptilă Prima este o mare lacună, dar nu e un argument pentru creaționism din moment ce nu știm cum a făcut Dzeu materia vie, iar la a doua ți-am pus un link către un experiment. De asemenea știi că au existat dinozauri în formă de păsări, nu? https://ro.wikipedia.org/wiki/Pterozaur 3 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
zeul internetului Reputație: -541 Postat Mai 10, 2021 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Mai 10, 2021 De la ce s-a inspirat dumnezeu, cînd a creat Multiversul, daca nu exista chiar nimic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum