Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
La 14.06.2021 la 17:18, il pupparo a spus:

Aveti perfectadreptate.  

Avand in vedere super bunaciunea din pozele postate , am zis sa trec totusi peste faptul ca oralul este protejat si daca e reala , sa testez .

Zis si facut.  Sunat , discutat , o voce nici prea -prea , nici foarte -foarte , neutra mai degraba , totusi coerenta.

La ora stabilita m-am prezentat punctual. 

In maxim 20 secunde am plecat. Evident, nu era superbitatea din poze.

In concluzie , stati linistiti.  

Mulțumim frate…poate se trezește la realitate 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 33 minute, 7uuupp a spus:

Mulțumim frate…poate se trezește la realitate 

N-ai s-o vezi de la distinsa domnisoara...

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu doresc sa fiu sunată de domni la care 500 lei este o suma mare! Nu doresc sa se țină nici o negociere nici la fata locului nici la telefon ,pe motiv ca pierd clientul! Nu îmi doresc eu acel client ! 

De fiecare data am venit 2 zile. La vizita anterioară  ,prima zi a decurs minunat cu bărbați cu care sexul a fost o plăcere ! 

A doua zi,la ora 16 a intrat in apartament fără confirmare video un domn mic negrutel și clar amândoi greșisem si a plecat.A doua persoana la 60 ani,mic (cu 2 cântărețe populare cu kg in plus și vârsta înaintată pe ecranul telefonului ,la fel ca dansul ) indecis ,a făcut la intrare in apartament o analiza scurta si o negociere iritanta și a ieșit ca apoi sa sune sa îl primesc înapoi cu cât vreau eu!!! Și după cele 2 persoane care au venit la interval de 20 min una de alta ,fără sa iau pe una din ele dar se știa apartamentul ,cineva a sunat din nou la interfon și a stat pe palier o perioada etc,eu nu am mai deschis ! Ca apoi sa văd comentariul cu 6-7 !eu sunt de 9-10 ! In special sexul cu mine este pasional ,total ,ajung la orgasm ! 

Ieri am fost la a doua și la a treia întâlnire cu persoane pentru care am și venit înapoi in București!  

Pe pagina mea scriu domni care nu au nici interes și nici bani sa îmi dea mie! Ieri am fost sunată din tot felul de mașini de lucru ,de persoane cu care eu nu îmi doresc sa vorbesc !

Dacă scriu ca nu doresc ,acești domni cu orgoliu imens se simt ofensați !

Doresc persoane pentru sex ,vacante ,pentru cumpărături ,in prezenta cărora sunt relaxata și wet ! Doresc sa fiu doar răsfățata ! 

Nu comentați și nu sunati dacă voi nu mergeți constant doar cu fete de la 100 euro in sus !!!  

• Like 2
Postat
Acum 45 minute, mimigift a spus:

Nu doresc sa fiu sunată de domni la care 500 lei este o suma mare! Nu doresc sa se țină nici o negociere nici la fata locului nici la telefon ,pe motiv ca pierd clientul! Nu îmi doresc eu acel client ! 

De fiecare data am venit 2 zile. La vizita anterioară  ,prima zi a decurs minunat cu bărbați cu care sexul a fost o plăcere ! 

A doua zi,la ora 16 a intrat in apartament fără confirmare video un domn mic negrutel și clar amândoi greșisem si a plecat.A doua persoana la 60 ani,mic (cu 2 cântărețe populare cu kg in plus și vârsta înaintată pe ecranul telefonului ,la fel ca dansul ) indecis ,a făcut la intrare in apartament o analiza scurta si o negociere iritanta și a ieșit ca apoi sa sune sa îl primesc înapoi cu cât vreau eu!!! Și după cele 2 persoane care au venit la interval de 20 min una de alta ,fără sa iau pe una din ele dar se știa apartamentul ,cineva a sunat din nou la interfon și a stat pe palier o perioada etc,eu nu am mai deschis ! Ca apoi sa văd comentariul cu 6-7 !eu sunt de 9-10 ! In special sexul cu mine este pasional ,total ,ajung la orgasm ! 

Ieri am fost la a doua și la a treia întâlnire cu persoane pentru care am și venit înapoi in București!  

Pe pagina mea scriu domni care nu au nici interes și nici bani sa îmi dea mie! Ieri am fost sunată din tot felul de mașini de lucru ,de persoane cu care eu nu îmi doresc sa vorbesc !

Doresc persoane pentru sex ,vacante ,pentru cumpărături ,in prezenta cărora sunt relaxata și wet ! Doresc sa fiu doar răsfățata ! 

Nu comentați și nu sunati dacă voi nu mergeți constant doar cu fete de la 100 euro in sus !!!  

După cum spunea un clasic în viata "succesuri"!

• Haha 2
Postat

Buna!Sunt in oras azi si maine langa primaria sector 1.

Blonda,slim,cu sani siliconati,buze proeminente ,umede si roz caut domn Generos si educat .

500 lei/pret fix/intalnire/TOTAL/protejat/finalizare faciala,etc

tel 0757.71.29.27

• Like 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
3 minutes ago, mimigift said:

Blonda,slim,cu sani siliconati,buze proeminente ,umede si roz caut domn Generos si educat .

tel 0757.71.29.27

500 de lei intalnirea, deci nu ora.....nu e rau!

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat
14 minutes ago, mimigift said:

tel 0757.71.29.27

On 6/10/2021 at 7:51 PM, dogeatkitkat said:

I-auzi Mimisor! Deci, cum zice bancul cu tiganu' "ale cuie" pozele?

Recapitulam.

Mimisor, sincer, in conditiile astea, tu chiar gasesti musterii (nu vreau sa zic altfel, nu imi place sa jignesc). 

Postat
La 02.07.2021 la 7:10, mimigift a spus:

Offf d-ra🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️, sti sa ceri 500 lei, dar ce ne facem cu limba romana ?!

Nu prea ai trecut pe la acoala !🤦‍♂️

Postat
Acum 2 ore, hennesy a spus:

Offf d-ra🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️, sti sa ceri 500 lei, dar ce ne facem cu limba romana ?!

Nu prea ai trecut pe la acoala !🤦‍♂️

Daca taceai...

• Haha 1
  • Oras:One day here, the next day at church
Postat

Ce inseamna 500 lei intalnirea? Cat tine intalnirea? E raportat la timp sau nr de finalizari?

Pe scurt care e reperul?

Postat
On 6/14/2021 at 5:18 PM, il pupparo said:

Aveti perfectadreptate.  

Avand in vedere super bunaciunea din pozele postate , am zis sa trec totusi peste faptul ca oralul este protejat si daca e reala , sa testez .

Zis si facut.  Sunat , discutat , o voce nici prea -prea , nici foarte -foarte , neutra mai degraba , totusi coerenta.

La ora stabilita m-am prezentat punctual. 

In maxim 20 secunde am plecat. Evident, nu era superbitatea din poze.

In concluzie , stati linistiti.  

Acum am citit si sunt lamurit incat o exclud de pe lista😁

Multumiri

Postat
Acum 21 minute, gica100a a spus:

Daca taceai...

Off mai Gica....scriu pe telefon....daca erai mai  atent ti-ai fii dat seama ca este o greseala ! 🥃👍

Postat
Acum 18 minute, hennesy a spus:

Off mai Gica....scriu pe telefon....daca erai mai  atent ti-ai fii dat seama ca este o greseala ! 🥃👍

Si acum tot de pe telefon, banuiesc...

Stii bancu' ala cu... ai inlaturat orice dubiu?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...