Sari la conținut

Cine ma ajuta sa ajung mai repede la 200 postari?

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord - Constanta

Salut! 

Apreciez eleganta pe care mi-ati aratat-o in ultima perioada. De aceea, la randu-mi, m-am decis sa nu mai poluez topicele. Vreau insa, sa ajung cat mai repede la 200 de postari, astfel incat sa am mai multe optiuni pe forum. Ce ma sfatuiti? Cum pot face asta, fara a mai "murdari" pe aici? Acum am undeva pe la 30 de postari...

Multumesc ptr ajutor si eventualele sfaturi!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Acum 27 minute, Machedonul12 a spus:

Salut! 

Apreciez eleganta pe care mi-ati aratat-o in ultima perioada. De aceea, la randu-mi, m-am decis sa nu mai poluez topicele. Vreau insa, sa ajung cat mai repede la 200 de postari, astfel incat sa am mai multe optiuni pe forum. Ce ma sfatuiti? Cum pot face asta, fara a mai "murdari" pe aici? Acum am undeva pe la 30 de postari...

Multumesc ptr ajutor si eventualele sfaturi!

Ce program ai azi? Ți-ai băut cafeaua?😂

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri, dar tot nu mi-am aflat solutia la "dilema" mea. Voi face precum ma veti sfatui voi, evitand astfel toate neplacerile provocate pana acum...😄

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 2 minute, Machedonul12 a spus:

Multumesc de raspunsuri, dar tot nu mi-am aflat solutia la "dilema" mea. Voi face precum ma veti sfatui voi, evitand astfel toate neplacerile provocate pana acum...😄

nu ...trebuie sa faci fix ce timti tu ca este bine ,si sa renunti la tot ceea ce ai facut pana acum stiind ca nu este bine.

m-as bucura sa nu vad prea curand sau posibil niciodata  MACHEDONUL 13 ....deja calea pare buna ai +19 

Sa te tina domnul asa 

Link spre comentariu
1 hour ago, noxcape said:

Departe de mine gândul ăsta doar ca nu ii văd arzoarea, strict pentru răsfoit/vazut/decis/programat/futut e suficient. Ca dorești verde/gri/roz e altceva

Orice numai roz sa nu ajungă. 🤣🤣🤣

Ne liniaza pe toți. 🤣🤣🤣

• Mersi 1
  • Haha 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...