cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 7, 2021 Acum 3 ore, playmaker a spus: Danemarca se va califica in finala !! Vom vedea, i-am luat pă englezoi, că bat în 90 de minute. 🤷😅 1 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2021 3 hours ago, cincistele said: Vom vedea, i-am luat pă englezoi, că bat în 90 de minute. 🤷😅 Am bagat pe 2-0 pt Danemarca. Scor corect. Acum e min 28. 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2021 2 minutes ago, playmaker said: Am bagat pe 2-0 pt Danemarca. Scor corect. Acum e min 28. Dupa ce am scris a marcat Danemarca din lovitura libera 🤣🤣🤣 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2021 Prostanul de @2peu_2peu iar se labareste si pana la urmatoarea laba da niste minusuri. Si se mai mira de ce este UNIC candidat pentru trofeul "Fraierul Anului 2021". Esti un nesimtit. Votati @2peu_2peu !!! 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 7, 2021 Acum 23 ore, cincistele a spus: Ce ziceai ? 🙆 Las' că am luat eu Italia, că se califică. Al dracului Morata, voia să-mi strice beletu' 🤬, m-a ținut până la ora asta la bar...noroc că și-a revenit la penalty-uri 😅 Cel mai sigur meci că se termină la penalty-uri, ăsta era ! 😂😂😂 Nu e de oboseală, emoții... încrederea e cheia. Ai coaiele în pantaloni, te duci și rupi poarta, nu le ai...o fîsîiești. Mult timp am ținut cu englezoii, mai ales cât a jucat Shearer, dar acum vreau să câștige borfașii ăștia de italieni...i-ai văzut la imn ? Cântau toți de se rupeau hainele dă pă ei... jucători, antrenori, staff, suporteri...urlau dîn toți rărunchii : Fratelli d'Italia ! Eram sigur că dacă-i duc pă spanioloi la penalty-uri, îi "fac" italienii chiar și după ce au ratat primul penalty, când l-am văzut pă Dani Olmo că bate...am zis c-o dă în crăci... ăsta e riscul când dai tare, sus. 🤷 Și ce are pula cu prefectura, adică valoarea și calitatea fotbalistică, cu cântatul imnului? Ce, era imnul tău/nostru? P.S. Cacofoniile au fost intenționate. 2 6
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 13 hours ago, cincistele said: Vom vedea, i-am luat pă englezoi, că bat în 90 de minute. 🤷😅 Ai luat la muie cum ai luat toata viata.
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 42 minute, maa5fu1.v1 a spus: Ai luat la muie cum ai luat toata viata. Zi să faci plici în carici ! Ia-ți-o la muie fraiere, că am dat cash out și iar mă piș pă tine din lojă ! 🤭 Tocălinge-m-ai pă ghioagă, iar ți-ai luat țeapă ! PEBMaa ! ® #prost_ești_bă_maafuu căca-m-aș pă tine Brand ! 😂😂😂 1 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 49 minutes ago, cincistele said: Zi să faci plici în carici ! Ia-ți-o la muie fraiere, că am dat cash out și iar mă piș pă tine din lojă ! 🤭 Tocălinge-m-ai pă ghioagă, iar ți-ai luat țeapă ! PEBMaa ! ® #prost_ești_bă_maafuu căca-m-aș pă tine Brand ! 😂😂😂 Esti cel mai prost parior pe care l-am vazut. Bugetar imputit ce esti
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 1 minut, maa5fu1.v1 a spus: Esti cel mai prost parior pe care l-am vazut. Bugetar imputit ce esti PEBMaa ® 🤪🤭 Bă, ia zi... cât vrei să-ți dau să nu mai postezi pă forum ? Dacă-ți umplu frigideru', e bine ? Merge ? 😂😂😂 Fyi...eu nu am fost și nu sunt #bugetar 😁 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 8 ore, picon a spus: Și ce are pula cu prefectura, adică valoarea și calitatea fotbalistică, cu cântatul imnului? Ce, era imnul tău/nostru? P.S. Cacofoniile au fost intenționate. Bre, meciul se joacă pt spectatori, iar ei contribuie la meci, ca un egregor...energia lor coboară în teren și-i împinge de la spate pe jucători. Le dă aripi ! 😄 Știi vorba aia : azi și-au dorit mai mult victoria ! E adevărată, parcă întreaga națiune e în transă și-și canalizează energia către băjeții dîn teren. N-au altceva în minte decât să câștige. 2
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 2 minutes ago, cincistele said: Bre, meciul se joacă pt spectatori, iar ei contribuie la meci, ca un egregor !!!!!!!...energia lor coboară în teren și-i împinge de la spate pe jucători. Le dă aripi ! 😄 Știi vorba aia : azi și-au dorit mai mult victoria ! E adevărată, parcă întreaga națiune e în transă și-și canalizează energia către băjeții dîn teren. N-au altceva în minte decât să câștige. OOoopppaaa ! Ai crescut in ochii mei. Folosesti niste cuvinte despre care altii habar nu au !!! Sa nu-mi spui ca nu i-ai citit pe N.S. Lazarev sau Omraam Aivanhov, ca nu te cred. Greseala ta este ca esti prea impulsiv. De ce trebuie sa te iei la harta cu oricine pe aici, nu stiu ! Chestia asta nu-ti aduce satisfactii. Poate pe moment, dar mai tarziu ai sa-ti dai seama ca ai gresit. Incearca sa fii mai moderat ! 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 5 minute, horny_gooner a spus: OOoopppaaa ! Ai crescut in ochii mei. Folosesti niste cuvinte despre care altii habar nu au !!! Sa nu-mi spui ca nu i-ai citit pe N.S. Lazarev sau Omraam Aivanhov, ca nu te cred. Greseala ta este ca esti prea impulsiv. De ce trebuie sa te iei la harta cu oricine pe aici, nu stiu ! Chestia asta nu-ti aduce satisfactii. Poate pe moment, dar mai tarziu ai sa-ti dai seama ca ai gresit. Incearca sa fii mai moderat ! Nu i-am citit 😁 M-am uitat acum la Lazarev...are toate "ingredientele" pt a fi un fost "paranormal" sovietic 😅 2
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 8 minutes ago, cincistele said: Nu i-am citit 😁 M-am uitat acum la Lazarev...are toate "ingredientele" pt a fi un fost "paranormal" sovietic 😅 Pai chiar este !
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2021 Foarte urat modul in care a fost ajutata sa castige Anglia. Dupa ce ca a avut cel mai usor culoar de la EURO ....mai este si ajutata de catei.... 1. Mingii pe teren = 2 bucati (fix in timpul atacului ce a precedat penalty). 2. Penalty = nu a fost. Se vede din avion dar, VAR-ul trebuie sa vada in directia prescrisa. PS : urat, foarte urat. Respect, Danemarca. 1 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 5 hours ago, maa5fu1.v1 said: Bugetar imputit ce esti 5 hours ago, cincistele said: 🤪🤭? Fyi...eu nu am fost și nu sunt #bugetar 😁 E bine ca nu negi ca esti imputit.
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 44 minute, maa5fu1.v1 a spus: E bine ca nu negi ca esti imputit. PEBMaa ® 😂😂😂 După ce că ești prost mai sugi și pula la negrii ! La ăia din echipe de baschet 🤭 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 1 minute ago, cincistele said: PEBMaa ® 😂😂😂 După ce că ești prost mai sugi și pula la negrii ! La ăia din echipe de baschet 🤭 Vezi ca esti certat cu i-urile, basistule! Nu iti mai proiecta fanteziile pe mine, jegule! 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 1 oră în urmă, playmaker a spus: Foarte urat modul in care a fost ajutata sa castige Anglia. Dupa ce ca a avut cel mai usor culoar de la EURO ....mai este si ajutata de catei.... 1. Mingii pe teren = 2 bucati (fix in timpul atacului ce a precedat penalty). 2. Penalty = nu a fost. Se vede din avion dar, VAR-ul trebuie sa vada in directia prescrisa. PS : urat, foarte urat. Respect, Danemarca. Da, nici mie nu mi s-a părut penalty. Sterling s-a aruncat. La mingiile de pe margine nu am fost atent. Danemarca a jucat foarte bine, probabil că dacă ajungea la penalty-uri ar fi câștigat, Schmeichel ar fi făcut diferența, zic eu. Asta e, niente da fare, așa a fost să fie 🤷🤦 P.S. : probabil că va apărea o nouă mâna a lui Dumnezeu 😬 1 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 9 minute, maa5fu1.v1 a spus: Vezi ca esti certat cu i-urile, basistule! Nu iti mai proiecta fanteziile pe mine, jegule! Sunt bronzat băi căcat mic, joc și baschet...treci și suge-mă ! 🌚 😂😂😂 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 1 minute ago, cincistele said: Sunt bronzat băi căcat mic, joc și baschet...treci și suge-mă ! 🌚 😂😂😂 Un poponar care voteaza aur. Am trait sa o vad si pe asta. 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 19 minute, maa5fu1.v1 a spus: Un poponar care voteaza aur. Am trait sa o vad si pe asta. Te-ai văzut în oglindă, sugaciule ? 🤣🤣🤣 Căca-m-aș pă tine 😉 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 1 minute ago, cincistele said: Te-ai văzut în oglindă, sugaciule ? 🤣🤣🤣 Căca-m-aș pă tine 😉 Mars, bugetar ratat! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2021 Acum 9 ore, cincistele a spus: Bre, meciul se joacă pt spectatori, iar ei contribuie la meci, ca un egregor...energia lor coboară în teren și-i împinge de la spate pe jucători. Le dă aripi ! 😄 Știi vorba aia : azi și-au dorit mai mult victoria ! E adevărată, parcă întreaga națiune e în transă și-și canalizează energia către băjeții dîn teren. N-au altceva în minte decât să câștige. Iar nu înțelegi nimic! Ziceam de tine că ai ținut cu macaronarii, pentru că au cântat imnul cu patos. Nu are nicio legătură cu ce ai spus aici. Eu, mai nepriceput în fotbal, am ținut cu ei nu pentru imn, ci pentru că joacă fotbal, așa cum nu prea au făcut-o până acum. Cu excepția meciului cu Spania, unde au demonstrat că nu au uitat cattenacio. 2 6
tendoi Reputație: 299 Postat Iulie 8, 2021 Telefon: olybucuresti@gmail.com Oras:S 3 Telefon: olybucuresti@gmail.com Oras:S 3 Postat Iulie 8, 2021 Acum 6 ore, playmaker a spus: Foarte urat modul in care a fost ajutata sa castige Anglia. Dupa ce ca a avut cel mai usor culoar de la EURO ....mai este si ajutata de catei.... 1. Mingii pe teren = 2 bucati (fix in timpul atacului ce a precedat penalty). 2. Penalty = nu a fost. Se vede din avion dar, VAR-ul trebuie sa vada in directia prescrisa. PS : urat, foarte urat. Respect, Danemarca. Ma bag si eu putin. Asta cu doua mingi pe teren era pentru vechiul regulament. Cand erau in atac adversarii, erau chibiti care aruncau mingea in teren si se oprea meciul, implicit atacul. Acum spune ca doar daca se lovesc mingile intre ele. 😀 Referitor la VAR. El, VAR ul, s-a inventat pentru situatia in care "a fost" si " nu s-a dat". Atunci vine VAR ul, deabia dupa ce mingea va fi scoasa din joc, chiar si in cazul in care cealalta echipa marcheaza, si spune ca "a fost si n-ai dat". Nu pentru situatia in care arbitrul acorda o sanctiune si de fapt nu a fost. Acum 1 oră, picon a spus: Iar nu înțelegi nimic! Ziceam de tine că ai ținut cu macaronarii, pentru că au cântat imnul cu patos. Nu are nicio legătură cu ce ai spus aici. Eu, mai nepriceput în fotbal, am ținut cu ei nu pentru imn, ci pentru că joacă fotbal, așa cum nu prea au făcut-o până acum. Cu excepția meciului cu Spania, unde au demonstrat că nu au uitat cattenacio. Ai dreptate. Italia joaca acum cum nu au mai jucat niciodata. PS. Finala este deschisa. Italia va fi favorita la casele de pariuri, dar meciul va fi greu pentru ambele. Eu vad, si asa voi paria, pe un 0-0 in 90 min. 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 4 ore, picon a spus: Iar nu înțelegi nimic! Ziceam de tine că ai ținut cu macaronarii, pentru că au cântat imnul cu patos. Nu are nicio legătură cu ce ai spus aici. Eu, mai nepriceput în fotbal, am ținut cu ei nu pentru imn, ci pentru că joacă fotbal, așa cum nu prea au făcut-o până acum. Cu excepția meciului cu Spania, unde au demonstrat că nu au uitat cattenacio. N-au cântat cu patos, au urlat din toți rărunchii, cu terribilitta cum zic ei. Putere, furie, determinare... Cum joacă fotbal acum ? În '82 la mondialul spaniol, după 3 egaluri în grupă, au bătut pe rând : Argentina, Brazilia și Germania în finală. Eram mult prea mic să mă uit la fotbal, dar am citit Espana '82 a lui Ioan Chirilă și peste ani am putut să văd meciurile pă YouTube... să văd aievea doar ce- mi închipuiam când citeam 😜 Plm, Italia când ajunge la mondial, e mereu periculoasă, nu contează cum joacă sau ce jucători are, tocmai datorită acestei terribilitta 😉 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum