Sari la conținut

Plata abonament ONLINE PAYSAFE

Postări Recomandate

• Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116
  • Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116

Nu e greu deloc prin metoda "paysafe" , probabil unul din motive ar fi sa va protejeze, odata ce faceti plata cu cardul personal aici, apare in istoricul tranzactiilor din contul bancar personal, alt motiv poate fi ca unele banci nu sunt deschise la colaboarea directa cu siteuri de genul. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda

Salut , merge sa achizitionez un paysafe in valuta si sa imi activez premium cu el? sunt in Anglia si nu pot decat sa cumpar cu valoare in lire sterline

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
Acum 5 ore, pinehead a spus:

Salut , merge sa achizitionez un paysafe in valuta si sa imi activez premium cu el? sunt in Anglia si nu pot decat sa cumpar cu valoare in lire sterline

Nici un prieten in Romania sa.ti ia un paysafe,  sa.ti dea codul si sai dai alea 10 lire? 

• Like 3
Link spre comentariu
1 hour ago, hunterwhore said:

Nici un prieten in Romania sa.ti ia un paysafe,  sa.ti dea codul si sai dai alea 10 lire? 

prefer sa nu apelez la prieteni , dar se pare ca nu am alta solutie :D

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0
La 27.03.2022 la 20:03, hunterwhore a spus:

Nu merge codul din Romînia în altă țară și invers. Am trimis eu codul de paisafe in Romînia și nu e valabil. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati

@pisicuts   sefu, se poate plati abonament SP din 2 coduri paysafe de cate 50 de lei ? Am deja unul de 50, era destinat ptr altceva nu ptr forum  si ma gandeam sa mai scot din buzunar inca un 50 ptr SP in loc de Premium 

Ceva gen update la abonament daca se poate, sau alta posibilitate

• Like 4

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 114329
  • Oras:La butoane
Acum 14 minute, rechinu00 a spus:

@pisicuts   sefu, se poate plati abonament SP din 2 coduri paysafe de cate 50 de lei ? Am deja unul de 50, era destinat ptr altceva nu ptr forum  si ma gandeam sa mai scot din buzunar inca un 50 ptr SP in loc de Premium 

Ceva gen update la abonament daca se poate, sau alta posibilitate

da sigur

se poate

:wave:

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, pisicuts a spus:

da sigur

se poate

:wave:

bun, si care e procedura, imi iau cont premium cu 50 si apoi cer upgrade la SP ? 

Sau iti trimit pe mail la webmaster cele 2 coduri si imi activezi matale direct SP ?  :D  

• Like 3

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 114329
Acum 2 ore, rechinu00 a spus:

bun, si care e procedura, imi iau cont premium cu 50 si apoi cer upgrade la SP ? 

Sau iti trimit pe mail la webmaster cele 2 coduri si imi activezi matale direct SP ?  :D  

poti cumpara direct de aici abonamentul super premium folosind unu sau mai multe coduri.

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Iași
  • Oras:Iași

Salutare! Pisicuț am introdus pinul de pe ticchet după ce am platit 50;Ron și nu se întâmplă nimic ,îmi dă eroare nush ce scrie ceva de 60 second...etc mă ajutați va rog

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...