toporr Reputație: 760 Postat Mai 31, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 31, 2022 La 13.02.2022 la 20:00, Meddi a spus: Salutare șogorilor! In urmă cu o săptămână eram plecat la un aquapark cu niște amici, pentru o baie si o beție seara. Ziua intrăm la bălăceală și la poolbar observ o gagică brunetă, sâni mari, fund mare frumos si la fizionomie imi parea ca an vazut undeva poze cu ea, ma gandesc ceva timp si imi amintesc că am avut o incercare de a o cunoaste pe Cristina, i-am analizat profilul dar nu am ajuns la.ea....BINGO, semăna cu Cristinuța. Intru aici dau o geana peste poze, apoi ma uit la ea, aveam impresia ca este ea in carne si oase. Am avut dubii la început dar Cristinuța noastra era la cuibusorul ei de nebunii. Incerc sa intru in discuții cu doamna, desi ea nu prea stia engleza, eu nem tudom....si tot așa...in fine asta voiam doar sa vă spun pentru a vedea cum mi s-a repus pata pe Cristina....am citit fiecare pagina de pe topicul ei si am zis ca e musai sa ajung la ea, i-am si scris mai sus. Astăzi întors de la fotbal, ma hotărăsc sa ii fac o vizită, o sun dar e in zadar, nu raspunde, sun din nou...si tot asa pana la urma răspunde și plec spre ea. O sun de jos, imi spune codul, urc la apartamentul cu pricina si o gasesc intr-un body sexy. Sunt poftit in dormitor si ea se așează pe pat cu fundul in sus, innebuneam când il priveam, ma scuz sa intru pana la baie pentru o igienizare rapida si revin langa ea. Mă pune sa ma întind pe spate pentru a ma gâdila, se freaca cu sânii de penis in timp ce el se întărea, cand constată ca este apt incepe sa se joace usor cu limba la ouă, apoi pe lungimea lui si tot asa pana il ia pe tot in gură și de acolo incepe nebunia, nu vreau sa exagerez dar oralul a durat cam 15 minute, cu tot cu 69 unde m-am bucurat si eu putin de piersicuța ei umede. A montat apoi prezervativul si i-am spus ca vreau sa o iau pe la spate pentru inceput iar apoi eu peste ea. La ultima pozitie mi-a placut ca am fost apropiați foarte tare si ea ma mângâia cu degetele pe spate. In final am finalizat pe abdomenul ei, iar primul jet i-a ajuns pe gât! Locatia este ok, am gasit mai greu parcare ca am intrat intre blocuri. Nota 9 Igienă: nota 10 parfumul ei mi-a amintit de o olteancă nebună 😅 ON: 9,5...10 era doar la cim NP: 9 se mișca bine, dar m-a omorât la oral si nu am rezistat prea mult. Cadou: 100 ron Nu am fost grabit, chiar m-am simtit super bine. De revenit! Multumesc Cristinuța! Te pup.🥰😘 Cum a ajuns primul jet pe git, n-aveai prezervativ ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 3 ore, just me je a spus: Salutare! Am sunat la posesoare topicului și am vorbit cu ea ca ajung în 12 minute conform Waze. Ajuns la locul faptei nu mai răspunde la telefon și nici la mesaj. Părere personala : NESERIOASA!!! Parerea ta este ca nu sunt serioasa. Dar de ce nu postezi cu s.a intamplat ca nu ai ajuns in 12 minute si a durat o jumatate de ora. Eu imi las mereu 5 sau 10 minute mai mult fata decat timpul care spun clientii insa nici nu pot sta o ora dupa cineva. Si la cati suna si spun ca vin in 10 minute si nu mai vin deloc. Eu daca vad ca nu ajungi in timp mai stau 5 sau 10 minute si apoi permit la altcineva sa vina. De obicei cei care sunt seriosi scriu cate un mesaj sau suna si spun ca intarzie. Deci vina nu este a mea.
22leon Reputație: 34465 Postat Mai 31, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 31, 2022 Acum 4 ore, just me je a spus: Salutare!Am sunat la posesoare topicului și am vorbit cu ea ca ajung în 12 minute conform Waze. Dar după ceasul tău în cât timp ai ajuns de la apelul telefonic ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 42 minute, 22leon a spus: Dar după ceasul tău în cât timp ai ajuns de la apelul telefonic ? O spun sigur. Nu e frumos sa pun nr de telefon cu apelul si mesajele dar au fost 28 de minute. Poate sa confirme si el. Nu o spun cu rautate dar multi dau asa zisele tepe si suna ca sa te tina ocupata pur si simplu degeaba. De asta si rog pe cei care intarzie pot sa sune un minut ca doar ii inteleg ca este trafic sau etc. Cei care imi sunt clienti vechi stiu ca sunt de cuvant dar cei care vin pentru prima oara daca intarzie mai mult cred ca e normal sa sune si sa anunte ca doar suntem oameni toti si intelegem
klowdy12 Reputație: 3 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 eu sunt clientul tău vechi, dar nu mai mie răspunzi 😢, cum stabilim o programare la tine mai o dată? mie e dor de tine mult
22leon Reputație: 34465 Postat Mai 31, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 31, 2022 Acum 20 minute, Cristina1992 a spus: O spun sigur. Nu e frumos sa pun nr de telefon cu apelul si mesajele dar au fost 28 de minute. Poate sa confirme si el. Nu o spun cu rautate dar multi dau asa zisele tepe si suna ca sa te tina ocupata pur si simplu degeaba. De asta si rog pe cei care intarzie pot sa sune un minut ca doar ii inteleg ca este trafic sau etc. Cei care imi sunt clienti vechi stiu ca sunt de cuvant dar cei care vin pentru prima oara daca intarzie mai mult cred ca e normal sa sune si sa anunte ca doar suntem oameni toti si intelegem Cristina, indiferent ca sunt clienti vechi sau noi, normal ar fi sa anuntam dacă apare ceva și întârziem. Așa consider normal. Ca dacă întârziați voi , imediat iese scandal 😂 Nu trebuie sa te justifici atât, eu bănuiam ce s-a întâmplat, de asta l-am și intrebat diferența de minute intre apeluri, nu ce a spus Waze. Întâlniri cât mai reușite! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Buna dimineata dragilor. Va astept cu mare drag astazi pana la orele 21-00😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2022 Postat Iunie 2, 2022 Buna dimineata dragilor. Va astept cu mare drag astazi pana la orele 21-00😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Buna dimineata dragilor. Va astept sa terminam saptamana cu bine astazi pana la orele 21-00😘😘
mision Reputație: 188 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 4, 2022 Pei ne așteptati, că de răspuns la telefon nu răspunzi🤣.
madalinjieanu Reputație: 21 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 50 minute, mision a spus: Pei ne așteptati, că de răspuns la telefon nu răspunzi🤣. E cam greu de prins şi eu încerc de dimineață să dau de ea, e ca la loto poate, poate avem noroc 😂😂🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 3 ore, mision a spus: Pei ne așteptati, că de răspuns la telefon nu răspunzi🤣. Raspund la cine apuc scuze🤗🤗🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2022 Postat Iunie 5, 2022 Acum 18 ore, madalinjieanu a spus: E cam greu de prins şi eu încerc de dimineață să dau de ea, e ca la loto poate, poate avem noroc 😂😂🤔 Pffff. Scuze daca suni in timp ce sunt ocupata sigur nu am cum sa raspund😯😯
madalinjieanu Reputație: 21 Postat Iunie 5, 2022 Postat Iunie 5, 2022 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Pffff. Scuze daca suni in timp ce sunt ocupata sigur nu am cum sa raspund😯😯 Și acum ești disponibilă 🤔😬
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2022 Postat Iunie 6, 2022 Acum 23 ore, madalinjieanu a spus: Și acum ești disponibilă 🤔😬 Da sunt disponibila pana vineri inclusiv de la orele 9 pana la 21-00
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2022 Postat Iunie 6, 2022 Bunaa ziua dragilor. Tin sa va anunt ca voi fi in orasul vostru pana vineri inclusiv 😘😘
bikerboy1980 Reputație: 973 Postat Iunie 6, 2022 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat Iunie 6, 2022 Nici nu știu cum să mai procedez, te-am sunat, dat mesaj dar se pare că nu am noroc sa te întâlnesc....
mision Reputație: 188 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 6, 2022 Încearcă cu un porumbel călător sau un balon cu aer cald ,ai mai mari șanse așa.🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2022 Postat Iunie 6, 2022 Acum 5 ore, bikerboy1980 a spus: Nici nu știu cum să mai procedez, te-am sunat, dat mesaj dar se pare că nu am noroc sa te întâlnesc.... Pfff. Nici eu nu stiu cum sa fac sa fie toata lumea multumita. Scuze🙁🙁
Realboss Reputație: 692 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Iunie 6, 2022 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Pfff. Nici eu nu stiu cum sa fac sa fie toata lumea multumita. Scuze🙁🙁 Cei care ajung la tine is multumiti, iti zic eu😂
madalinjieanu Reputație: 21 Postat Iunie 6, 2022 Postat Iunie 6, 2022 Acum 1 oră, Cristina1992 a spus: Pfff. Nici eu nu stiu cum sa fac sa fie toata lumea multumita. Scuze🙁🙁 Și noi ăștia care nu avem noroc 😂😂, cum facem să dăm de tine 😬🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Postat Iunie 7, 2022 Acum 14 ore, madalinjieanu a spus: Și noi ăștia care nu avem noroc 😂😂, cum facem să dăm de tine 😬🤔 Nu stiu dragule. Imi pare rau 😯😯chiar crezi ca nu vreau sa veniti cat mai multi? Pana la urma sunt bani in plus. Insa nu pot sa raspund la toti. Scuze
FatBoyFat Reputație: 37 Postat Iunie 7, 2022 Postat Iunie 7, 2022 Am fost si eu astazi la Cristina.. locația usor de gasit, locuri de parcare destule la Lidl sau in spatele blocului, totul OK. Am fost cam "pe fuga" așa că am stat doar pentru un ON, care trebuie să recunosc, a fost unul din cele mai bune de care am avut parte! Atâta de bun încât în maxim 10 min eram gata! Neaparat trebuie să mai merg in vizita! Note: din păcate nu am multe de notat :) locație: 8 Cristina - atitudine - 10, m-am simțit de parcă ne cunoșteam de o grămadă de vreme! ON - 10! Altele n-am apucat să încerc, dar data viitoare voi încerca.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2022 Postat Iunie 8, 2022 Acum 16 ore, FatBoyFat a spus: Am fost si eu astazi la Cristina.. locația usor de gasit, locuri de parcare destule la Lidl sau in spatele blocului, totul OK. Am fost cam "pe fuga" așa că am stat doar pentru un ON, care trebuie să recunosc, a fost unul din cele mai bune de care am avut parte! Atâta de bun încât în maxim 10 min eram gata! Neaparat trebuie să mai merg in vizita! Note: din păcate nu am multe de notat locație: 8 Cristina - atitudine - 10, m-am simțit de parcă ne cunoșteam de o grămadă de vreme! ON - 10! Altele n-am apucat să încerc, dar data viitoare voi încerca. Multumesc din suflet😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2022 Postat Iunie 8, 2022 Buna dimineata dragilor. Tin sa va anunt ca sunt ultimele 3 zile in orasul vostru😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum