Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 21, 2021 Buna dimineața dragilor! Disponibilă pana la ora 22:00! Vă aștept! Pupici!😘😘
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 23, 2021 Bună ziua dragilor! Dispinibilă pana la ora 22:00! Vă aștept! Pupici!😘😘 1
Exc... Reputație: 14 Postat August 23, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 23, 2021 Am fost sapt trecuta la dra , locatia usor de gasit cu indrumarile de rigoare , atitudine pro client . Super lipicioasa . Nu face fite figuri ca multe altele . Iti sărută tot corpul , nu prea am ce sa ii reproșez . Din partea mea de revenit . Deschisa la lucruri noi . Spunea ca vrea sa si facă ceva tatuaje . I au placut tatuajele mele 🤣🤣. Nu e cea mai ok recenzie dar atat îmi da mana sa scriu la ora asta . Data trecuta când dau sa postez intra site ul in mentenanta .. 2 1
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 24, 2021 Acum 9 ore, Exc... a spus: Am fost sapt trecuta la dra , locatia usor de gasit cu indrumarile de rigoare , atitudine pro client . Super lipicioasa . Nu face fite figuri ca multe altele . Iti sărută tot corpul , nu prea am ce sa ii reproșez . Din partea mea de revenit . Deschisa la lucruri noi . Spunea ca vrea sa si facă ceva tatuaje . I au placut tatuajele mele 🤣🤣. Nu e cea mai ok recenzie dar atat îmi da mana sa scriu la ora asta . Data trecuta când dau sa postez intra site ul in mentenanta .. Multumesc frumos!😘😘
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 25, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 25, 2021 Buna ziua! Disponibilă pana la ora 21:00! Vă aștept! Pupici😘😘
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 26, 2021 Buna ziua dragilor! Disponibilă pana la ora 22:00. Vă astept! Pupici!💋💋
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 26, 2021
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 26, 2021 3
Vizitator Doncopoi Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Postat August 26, 2021 Mamaaaaaa ce buna e asta!
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 26, 2021 20 minutes ago, Amy.Amalia said: Bine ai venit în mijlocul nostru colorata. De acum o sa fi foarte solicitata sa pui poze aici. 1
haloowen Reputație: 5287 Postat August 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat August 26, 2021 Acum 54 minute, Amy.Amalia a spus: Pisi, ca si sfat spune-i fotografului sa faca incadrarea de jos in sus! In poza de mai sus dă impresia ca de la talpi pana la linia funduletului sunt 42.4 cm! 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 26, 2021 2 minutes ago, haloowen said: Pisi, ca si sfat spune-i fotografului sa faca incadrarea de jos in sus! In poza de mai sus dă impresia ca de la talpi pana la linia funduletului sunt 42.4 cm! Pai, chiar atât are. 🤣🤣 1
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 26, 2021 Acum 15 minute, Vihovut a spus: Pe unde ai locația? Zona boema.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 26, 2021 16 minutes ago, Vihovut said: Pe unde ai locația? Sună la 0728383868 linie cu tarif normal. Adică mocca. Acolo o sa îți răspund eu și îți dau toate detaliile. Sa nu te sperii, am o voce asa mai femeiasca. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 26, 2021 Acum 2 minute, g2br13l a spus: Sună la 0728383868 linie cu tarif normal. Adică mocca. Acolo o sa îți răspund eu și îți dau toate detaliile. Sa nu te sperii, am o voce asa mai femeiasca. Gata Gabrele te am turnat..te sun sa fac o precomanda de kurtos🙄😂😂😂 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 26, 2021 4 minutes ago, Amy.Amalia said: Zona boema. Nu vreau sa par nesimtit, dar pe langa pozele de rigoare poti posta niste servicii + tarife? Folosesti WhatsUp sau SMS? Prestezi singura in locatie? Sincer, topicul asta de pana acum, nu prea ne ajuta la informatii despre tine. Da-ne si noua mai multe detalii. Multumesc. 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 26, 2021 6 minutes ago, playmaker said: Nu vreau sa par nesimtit, dar pe langa pozele de rigoare poti posta niste servicii + tarife? Folosesti WhatsUp sau SMS? Prestezi singura in locatie? Sincer, topicul asta de pana acum, nu prea ne ajuta la informatii despre tine. Da-ne si noua mai multe detalii. Multumesc. Prostane de @2peu_2peu, tu continui cu minusurile pt orice postare? Si te mai miri de ce o tara intreaga te propune pt Fraierul Anului 2021 .... Vai steaua ta.... 1 1 1
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 27, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 27, 2021 Sa revenim cu o actualizare : 💋 🔹 Preturile mele sunt : 100 lei finalizarea( 30 min ) 200 h ( 60 min , 2 finalizari ) 🔴 Serviciile sunt : ▪️ Oral protejat /neprotejat in functie de igienă( finalizare pe corp) ▪️Normal ( 🔻 Doar protejat 🔻 ) ▪️69 ▪️mangaieri, atingeri ▪️ Sarut ( in functie de igiena si compatibilitate ) ▪️masaj relaxare Singura in locatie !!! Contact apel sau sms 💋 Zona Boema Va pup si va astept! 4
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 27, 2021 Eeee, cum ți se pare acum Amalia? Parca nu mai e topicul asa fad și fără nici o tragere de inima. Sper, ca atunci când tragi linie sa constați ca a meritat investiția 1
gioni1233 Reputație: 12 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Am vizitat-o pe domnisoara Amalia astazi, dupa cateva balbe cu programarea. Ajuns in locatie (Boema) am facut click cu ea inca de la inceput. M-a invitat la un suc si o tigara, nefiind fumator am zis pas la tigara, dar plus la suc. Cat timp a terminat ea tigara am facut un dus, iar apoi a inceput magia Note: - Locatie: 8 - Aspect 9 (pentru mine, gusturile nu se discuta) - ON & NP: 9 (aici e vina mea), 69: 10 - GFE: super De revenit: DA 3 1
Amy.Amalia Reputație: 24 Postat August 27, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 27, 2021 Acum 48 minute, gioni1233 a spus: Am vizitat-o pe domnisoara Amalia astazi, dupa cateva balbe cu programarea. Ajuns in locatie (Boema) am facut click cu ea inca de la inceput. M-a invitat la un suc si o tigara, nefiind fumator am zis pas la tigara, dar plus la suc. Cat timp a terminat ea tigara am facut un dus, iar apoi a inceput magia Note: - Locatie: 8 - Aspect 9 (pentru mine, gusturile nu se discuta) - ON & NP: 9 (aici e vina mea), 69: 10 - GFE: super De revenit: DA Multumesc frumos pt recenzie si te mai astept cu drag!💋💋 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 27, 2021 56 minutes ago, gioni1233 said: Am vizitat-o pe domnisoara Amalia astazi, dupa cateva balbe cu programarea. Ajuns in locatie (Boema) am facut click cu ea inca de la inceput. M-a invitat la un suc si o tigara, nefiind fumator am zis pas la tigara, dar plus la suc. Cat timp a terminat ea tigara am facut un dus, iar apoi a inceput magia Note: - Locatie: 8 - Aspect 9 (pentru mine, gusturile nu se discuta) - ON & NP: 9 (aici e vina mea), 69: 10 - GFE: super De revenit: DA Gioni bine ai re/ venit pe site. Hai fii mai curajos. Mai povestește-ne despre experientele tale cu fetele de pe aici. Sint sigur ca mai ai
Ioioio1 Reputație: 606 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 OFF TOPIC: g2br13l Te rog frumos sa.mi spui cum caut un număr de telefon pentru a face o recenzie? Search nu găsește... Dacă nu găsesc deschid topic nou? Mulțumesc și scuze dacă am procedat iar greșit.
mihaita2020 Reputație: 1084 Postat August 28, 2021 Postat August 28, 2021 Am bifat și eu o experienta cu domșoara, dar nu a fost cum mă așteptam, poate cu alți care au dat numai note mari a fost altfel. Fata într-adevăr este de un 7 sau 8. Sta vis-a-vis de Geamie, poți întra de pe Sucevei sau Câmpeni, dar GPS-ul m-a dus pe o străduță mai sus fata de unde stătea ea. Are un apartament foarte mic, destrăbălarea are loc în dormitor pe un pat care sta sa se dezmembrez. Note: ON 6, a supt un pic capul cu niște mișcări de parca era la un concurs. NP 5, s-a dat cu lubrifiant de parca o aveam de jumătate de metru, dar am dat și eu în draci în ea, oricum era destul de largă, are și o naștere la activ. Baia 6, foarte mica și are și ceva probleme , ii curge apa de sub cada. De revenit , în niciun caz. Am vrut sa stau 1 ora dar m-am răzgândit după un număr. 100 fin, 200/ora. Dar o descărcare cu 100, am mers ca să vad cum este. Poate cu alți a fost mai bine, dar la mine cam asta a fost întâlnirea. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum