Sari la conținut

Amalia Noua in oras , si in domeniu !!! 0728383868

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna dimineața dragilor! Disponibilă pana la ora 22:00! Vă aștept! Pupici!😘😘

Postat

Bună ziua dragilor! Dispinibilă pana la ora 22:00! Vă aștept! Pupici!😘😘

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Am fost sapt trecuta la  dra  , locatia usor de gasit cu indrumarile de rigoare , atitudine pro client . Super lipicioasa  . Nu face fite figuri ca multe altele . Iti sărută  tot corpul , nu prea am ce sa ii reproșez  . 

Din partea mea de revenit . Deschisa la lucruri noi . 

Spunea ca vrea sa si facă  ceva tatuaje . I au placut tatuajele mele 🤣🤣

Nu e cea mai ok recenzie  dar atat îmi  da mana sa scriu la ora asta .

Data trecuta când  dau sa postez intra site ul in mentenanta ..

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 9 ore, Exc... a spus:

Am fost sapt trecuta la  dra  , locatia usor de gasit cu indrumarile de rigoare , atitudine pro client . Super lipicioasa  . Nu face fite figuri ca multe altele . Iti sărută  tot corpul , nu prea am ce sa ii reproșez  . 

Din partea mea de revenit . Deschisa la lucruri noi . 

Spunea ca vrea sa si facă  ceva tatuaje . I au placut tatuajele mele 🤣🤣

Nu e cea mai ok recenzie  dar atat îmi  da mana sa scriu la ora asta .

Data trecuta când  dau sa postez intra site ul in mentenanta ..

Multumesc frumos!😘😘

Postat

Buna ziua dragilor! Disponibilă pana la ora 22:00.

Vă astept! Pupici!💋💋

Vizitator Doncopoi
Reputație: 0
Postat

Mamaaaaaa ce buna e asta!

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 54 minute, Amy.Amalia a spus:

IMG-20210823-WA0004.jpg

Pisi, ca si sfat spune-i fotografului sa faca incadrarea de jos in sus! In poza de mai sus dă impresia ca de la talpi pana la linia funduletului sunt 42.4 cm!

• Haha 3
Vizitator Vihovut
Reputație: 0
Postat

Pe unde ai locația?

Postat
Acum 2 minute, g2br13l a spus:

Sună la 0728383868 linie cu tarif normal. Adică mocca. Acolo o sa îți răspund eu și îți dau toate detaliile. 

Sa nu te sperii, am o voce asa mai femeiasca. 

Gata Gabrele te am turnat..te sun sa fac o precomanda de kurtos🙄😂😂😂

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat
4 minutes ago, Amy.Amalia said:

Zona boema.

Nu vreau sa par nesimtit, dar pe langa pozele de rigoare poti posta niste servicii + tarife? Folosesti WhatsUp sau SMS? Prestezi singura in locatie? Sincer, topicul asta de pana acum, nu prea ne ajuta la informatii despre tine. Da-ne si noua mai multe detalii.

Multumesc.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
6 minutes ago, playmaker said:

Nu vreau sa par nesimtit, dar pe langa pozele de rigoare poti posta niste servicii + tarife? Folosesti WhatsUp sau SMS? Prestezi singura in locatie? Sincer, topicul asta de pana acum, nu prea ne ajuta la informatii despre tine. Da-ne si noua mai multe detalii.

Multumesc.

Prostane de @2peu_2peu, tu continui cu minusurile pt orice postare? Si te mai miri de ce o tara intreaga te propune pt Fraierul Anului 2021 .... 

Vai steaua ta....

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat

Sa revenim cu o actualizare : 💋 🔹 Preturile mele sunt : 100 lei finalizarea( 30 min ) 200 h ( 60 min , 2 finalizari ) 🔴 Serviciile sunt : ▪️ Oral protejat /neprotejat in functie de igienă( finalizare pe corp) ▪️Normal ( 🔻 Doar protejat 🔻 ) ▪️69 ▪️mangaieri, atingeri ▪️ Sarut ( in functie de igiena si compatibilitate ) ▪️masaj relaxare Singura in locatie !!! Contact apel sau sms 💋 Zona Boema Va pup si va astept!

IMG-20210823-WA0003.jpg

• Like 4
Postat

Am vizitat-o pe domnisoara Amalia astazi, dupa cateva balbe cu programarea. Ajuns in locatie (Boema) am facut click cu ea inca de la inceput. M-a invitat la un suc si o tigara, nefiind fumator am zis pas la tigara, dar plus la suc. Cat timp a terminat ea tigara am facut un dus, iar apoi a inceput magia :) Note: - Locatie: 8 - Aspect  9 (pentru mine, gusturile nu se discuta) - ON & NP: 9 (aici e vina mea), 69: 10 - GFE: super

De revenit: DA 

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Acum 48 minute, gioni1233 a spus:

Am vizitat-o pe domnisoara Amalia astazi, dupa cateva balbe cu programarea. Ajuns in locatie (Boema) am facut click cu ea inca de la inceput. M-a invitat la un suc si o tigara, nefiind fumator am zis pas la tigara, dar plus la suc. Cat timp a terminat ea tigara am facut un dus, iar apoi a inceput magia :) Note: - Locatie: 8 - Aspect  9 (pentru mine, gusturile nu se discuta) - ON & NP: 9 (aici e vina mea), 69: 10 - GFE: super

Multumesc frumos pt recenzie si te mai astept cu drag!💋💋

• Like 2
Postat
56 minutes ago, gioni1233 said:

Gioni bine ai re/ venit pe site. Hai fii mai curajos. Mai povestește-ne despre experientele tale cu fetele de pe aici. Sint sigur ca mai ai 

Postat

OFF TOPIC: g2br13l Te rog frumos sa.mi spui cum caut un număr de telefon pentru a face o recenzie? Search nu găsește...

Dacă nu găsesc deschid topic nou?

Mulțumesc și scuze dacă am procedat iar greșit.

Postat

Am bifat și eu o experienta cu domșoara, dar nu a fost cum mă așteptam, poate cu alți care au dat numai note mari a fost altfel.

Fata într-adevăr este de un 7 sau 8.

Sta vis-a-vis de Geamie, poți întra de pe Sucevei sau Câmpeni, dar GPS-ul m-a dus pe o străduță mai sus fata de unde stătea ea.

Are un apartament foarte mic, destrăbălarea are loc în dormitor pe un pat care sta sa se dezmembrez.

Note:

ON 6, a supt un pic capul cu niște mișcări de parca era la un concurs.

NP 5, s-a dat cu lubrifiant de parca o aveam de jumătate de metru, dar am dat și eu în draci în ea, oricum era destul de largă, are și o naștere la activ.

Baia 6, foarte mica și are și ceva probleme , ii curge apa de sub cada.

De revenit , în niciun caz. Am vrut sa stau 1 ora dar m-am răzgândit după un număr.

100 fin, 200/ora. Dar o descărcare cu 100, am mers ca să vad cum este.

Poate cu alți a fost mai bine, dar la mine cam asta a fost întâlnirea.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...