badmadafaka Reputație: 1447 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iulie 5, 2021 Ba fiti sinceri de cate ori ati facut lucruri pe care le ati regretat pe urma doar din prisma faptului ca erati in calduri in momentele alea?Vi se intampla cateodata sa te dai la unele pe fb sau in viata reala nu conteaza sa le lasi mesaje si apoi dupa ce trece "febra momentului" sa zici aideplm cat de prost am fost cum am putut sa ii zic asta?🤣 1 1
MorningStar4 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Iulie 5, 2021 52 minutes ago, badmadafaka said: Ba fiti sinceri de cate ori ati facut lucruri pe care le ati regretat pe urma doar din prisma faptului ca erati in calduri in momentele alea?Vi se intampla cateodata sa te dai la unele pe fb sau in viata reala nu conteaza sa le lasi mesaje si apoi dupa ce trece "febra momentului" sa zici aideplm cat de prost am fost cum am putut sa ii zic asta?🤣 Eu îs cel mai prost om din istorie am platit 4000€ să vad un cur de țigancă 1 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 5, 2021 1 oră în urmă, badmadafaka a spus: Ba fiti sinceri de cate ori ati facut lucruri pe care le ati regretat pe urma doar din prisma faptului ca erati in calduri in momentele alea?Vi se intampla cateodata sa te dai la unele pe fb sau in viata reala nu conteaza sa le lasi mesaje si apoi dupa ce trece "febra momentului" sa zici aideplm cat de prost am fost cum am putut sa ii zic asta?🤣 Pula n-are creier şi ne mândrim cu asta. Dac-am gândi cu pula nu şi-ar mai fute nimeni nevasta.!!! . 3 2 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 5, 2021 Acum 18 minute, MorningStar4 a spus: Eu îs cel mai prost om din istorie am platit 4000€ să vad un cur de țigancă chiar asa ? hau iz dvis? ma perchie? am sa vb la Druex sa iti facă loc la program de MOCA PREZERVATIVE ..... 3
MorningStar4 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Iulie 5, 2021 6 minutes ago, 2peu_2peu said: chiar asa ? hau iz dvis? ma perchie? am sa vb la Druex sa iti facă loc la program de MOCA PREZERVATIVE ..... Nu înțeleg ce vrei sa zici ? Unde e cocalar21 sa ami facă o traducere că pa Anglea 1
squirtylake Reputație: 1 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 7 minutes ago, MorningStar4 said: Nu înțeleg ce vrei sa zici ? Unde e cocalar21 sa ami facă o traducere că pa Anglea mai prost decat mine nu ai cum sa fii, ancat sa spargi 7000 da euro pe pizda unei menore da 17 ani, dar macar sa o futi fara guma, si 8000 da euro pe pizda unei tiganci mici negre si tzatzoase pe care sa o futi din an in paste, dar numai cu guma, ca este fideaua sotului, adica fidela, mi-a facut si ciorba de fidea contra cost, cea mai scumpa ciorba nici la mesopotamia nu am mancat asa ciorbe 1
squirtylake Reputație: 1 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 Alta poveste frumoasa, pe langa aia cu dormitu la ea o seara si mancat seara ciorba cu ea si restul curvelor din cuib, si apoi nani cu e.... mi-o luat politia permisu 3 luni ca am depasit limita cu 50 la ora in zona Slatinei in padurea pulii, ca m-a mancat ankoor sa ai ajut prietena ei ca sa ajunga la ea la ma-sa acasica la Motru, pentru ca nu gasea bla bla car sau era prea scump sau nush era kitra sa dea 80 da lei dupa ce a facut miii de euro pa sf vineri cat si-o rupt pizda decand au revenit da pa elvetia ambele, si la antoarcere m-o ars gainarii, acolo in padure, dar noroc ca m-a dus capu si am dat examenu ala de reductie si am ramas numai 1 luna, mai avea aia putin si isi suna sotul sa vina sa o ia la ce crize de nervi am facut cu ea dar am tinut totu in mine de imi venea sa o dau cu capu de bord dar aia cica am facut urat nici nu am tipat la ea :))) mincinoasa pulii, dar noroc ca mi-o luat o ciorba si un snitel de la autostopu unde probabil ca faceau si colegele sale tura, si am rezolvat-o pe drum m-am calmat :))) bagamias pula in ia de dragoste si de pizda si de ciorbele ei da pui cu orez, ca cu pizda si ciorbe m-a tinut aproape de ea 8 luni si am dat 8000 da euro pa ciorbe :))) fmm de viata :)))
MorningStar4 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Iulie 5, 2021 1 hour ago, squirtylake said: Alta poveste frumoasa, pe langa aia cu dormitu la ea o seara si mancat seara ciorba cu ea si restul curvelor din cuib, si apoi nani cu e.... mi-o luat politia permisu 3 luni ca am depasit limita cu 50 la ora in zona Slatinei in padurea pulii, ca m-a mancat ankoor sa ai ajut prietena ei ca sa ajunga la ea la ma-sa acasica la Motru, pentru ca nu gasea bla bla car sau era prea scump sau nush era kitra sa dea 80 da lei dupa ce a facut miii de euro pa sf vineri cat si-o rupt pizda decand au revenit da pa elvetia ambele, si la antoarcere m-o ars gainarii, acolo in padure, dar noroc ca m-a dus capu si am dat examenu ala de reductie si am ramas numai 1 luna, mai avea aia putin si isi suna sotul sa vina sa o ia la ce crize de nervi am facut cu ea dar am tinut totu in mine de imi venea sa o dau cu capu de bord dar aia cica am facut urat nici nu am tipat la ea :))) mincinoasa pulii, dar noroc ca mi-o luat o ciorba si un snitel de la autostopu unde probabil ca faceau si colegele sale tura, si am rezolvat-o pe drum m-am calmat :))) bagamias pula in ia de dragoste si de pizda si de ciorbele ei da pui cu orez, ca cu pizda si ciorbe m-a tinut aproape de ea 8 luni si am dat 8000 da euro pa ciorbe :))) fmm de viata :))) Ofer un laptop Acer Nitro 5 pentru găsirea sifonarului care m o dat în gat ce am scris aici de prințesa țiganilor https://m.youtube.com/watch?v=a-pfzvl1Stw
picon Reputație: 1045 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 5, 2021 Unii, ca cel ce a deschis topicul nici măcar cu pula nu gândesc. 3 3 5 1
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 6, 2021 Iar are chef de hartza mosul asta securist picon.Unul dintre cele mai indezirabile personaje de pe forum.Are -5700 de puncte de reputatie.Nimeni nu-l place,toti il injura toti il minuseaza,curvele il lovesc cu obiecte in chelie,de acolo i se trage trollingul asta ieftin pe care il face.In mod normal pe un forum in care se respecta regulile ar fi fost ejectat demult dar na la noi e greu sa scapi de securistii din sistem... 1 1
MorningStar4 Reputație: 2 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Iulie 6, 2021 33 minutes ago, badmadafaka said: Iar are chef de hartza mosul asta securist picon.Unul dintre cele mai indezirabile personaje de pe forum.Are -5700 de puncte de reputatie.Nimeni nu-l place,toti il injura toti il minuseaza,curvele il lovesc cu obiecte in chelie,de acolo i se trage trollingul asta ieftin pe care il face.In mod normal pe un forum in care se respecta regulile ar fi fost ejectat demult dar na la noi e greu sa scapi de securistii din sistem... când moare picon moare și forumul asta 😴 da mi un sfat varule cum sa nu mai cad pradă după un sezon de sparanghel pa Jermania 😒 sa cheltui tot sa vad un cur mare de țigancă
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2021 Acum 1 oră, MorningStar4 a spus: când moare picon moare și forumul asta 😴 da mi un sfat varule cum sa nu mai cad pradă după un sezon de sparanghel pa Jermania 😒 sa cheltui tot sa vad un cur mare de țigancă Du-te, la niste dezlegari, ca precis, tiganca face farmece, este fermecatoare si are curul fermecat ! 1 2
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2021 Acum 13 ore, squirtylake a spus: Alta poveste frumoasa, pe langa aia cu dormitu la ea o seara si mancat seara ciorba cu ea si restul curvelor din cuib, si apoi nani cu e.... mi-o luat politia permisu 3 luni ca am depasit limita cu 50 la ora in zona Slatinei in padurea pulii, ca m-a mancat ankoor sa ai ajut prietena ei ca sa ajunga la ea la ma-sa acasica la Motru, pentru ca nu gasea bla bla car sau era prea scump sau nush era kitra sa dea 80 da lei dupa ce a facut miii de euro pa sf vineri cat si-o rupt pizda decand au revenit da pa elvetia ambele, si la antoarcere m-o ars gainarii, acolo in padure, dar noroc ca m-a dus capu si am dat examenu ala de reductie si am ramas numai 1 luna, mai avea aia putin si isi suna sotul sa vina sa o ia la ce crize de nervi am facut cu ea dar am tinut totu in mine de imi venea sa o dau cu capu de bord dar aia cica am facut urat nici nu am tipat la ea :))) mincinoasa pulii, dar noroc ca mi-o luat o ciorba si un snitel de la autostopu unde probabil ca faceau si colegele sale tura, si am rezolvat-o pe drum m-am calmat :))) bagamias pula in ia de dragoste si de pizda si de ciorbele ei da pui cu orez, ca cu pizda si ciorbe m-a tinut aproape de ea 8 luni si am dat 8000 da euro pa ciorbe :))) fmm de viata :))) Conteaza daca ti-au placut pizda si ciorbele, daca te-ai simtit bine... Banii i-ai cheltuit pe placerile si fanteziile tale...De asta sunt facut banii, sa fie cheltuiti, sa iti faci treaba si placerile vietii cu ei. Mai bine spune: multumesc, Doamne, ca am avut 8000 de euro, sa imi fac damblalele cu ei ! Daca nu aveai banii aia, nu aveai parte nici de pizda si de ciorbe. Sa nu iti para rau dupa bani, sa iti para rau daca nu ti-ai trait viata ! Degeaba stai sa iti faci laba singur pe o saltea de bani... 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 1 minute ago, siana said: Conteaza daca ti-au placut pizda si ciorbele, daca te-ai simtit bine... Banii i-ai cheltuit pe placerile si fanteziile tale...De asta sunt facut banii, sa fie cheltuiti, sa iti faci treaba si placerile vietii cu ei. Mai bine spune: multumesc, Doamne, ca am avut 8000 de euro, sa imi fac damblalele cu ei ! Daca nu aveai banii aia, nu aveai parte nici de pizda si de ciorbe. Sa nu iti para rau dupa bani, sa iti para rau daca nu ti-ai trait viata ! Degeaba stai sa iti faci laba singur pe o saltea de bani... 80% adevărat ca e stupid sa stai sa te caci pe tine după ce ai dat 8000€ pe pizda ca de ce i-ai dat. Bine ca i-ai dat. Acuma ceilalți 20% sunt ca cu 8000€ mergeai in plm in Tailanda și futeai jumate de insula 6 luni 😂😂😂
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2021 Acum 4 minute, Cocalar21 a spus: 80% adevărat ca e stupid sa stai sa te caci pe tine după ce ai dat 8000€ pe pizda ca de ce i-ai dat. Bine ca i-ai dat. Acuma ceilalți 20% sunt ca cu 8000€ mergeai in plm in Tailanda și futeai jumate de insula 6 luni 😂😂😂 Si eu poate as cumpara cu o anumita suma de bani un magazin intreg de haine, dar daca mie mi s-a pus pata pe trei toale exagerat de scumpe, pe alea le vreau, doar alea imi ofera satisfactia dorita. Daca nu a contactat vreo boala venerica si nu si-a rupt si strambat pula in tiganca, este totul ok. Cu banii trebuie sa faci ceea ce te face fericit. Doar daca a strange banii la saltea este fetisul tau special, asta este altceva... 2 2
Membru Premium derwall Reputație: 790 Postat Iulie 6, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 6, 2021 La 05.07.2021 la 21:15, badmadafaka a spus: Ba fiti sinceri de cate ori ati facut lucruri pe care le ati regretat pe urma doar din prisma faptului ca erati in calduri in momentele alea?Vi se intampla cateodata sa te dai la unele pe fb sau in viata reala nu conteaza sa le lasi mesaje si apoi dupa ce trece "febra momentului" sa zici aideplm cat de prost am fost cum am putut sa ii zic asta?🤣 Dar cu analizele cum stai ? 😉😌😛🤗 4 5
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2021 Acum 22 ore, squirtylake a spus: mai prost decat mine nu ai cum sa fii, ancat sa spargi 7000 da euro pe pizda unei menore da 17 ani, dar macar sa o futi fara guma, si 8000 da euro pe pizda unei tiganci mici negre si tzatzoase pe care sa o futi din an in paste, dar numai cu guma, ca este fideaua sotului, adica fidela, mi-a facut si ciorba de fidea contra cost, cea mai scumpa ciorba nici la mesopotamia nu am mancat asa ciorbe Am citit aseara-n stele, ca tu esti plin de lovele, insa n-ai avut noroc in dragoste, mai deloc. Nu te intrista prea tare ! Totul este de vanzare. Fii un bun investitor in fericire si-amor ! La clipe dulci, de amor, eu caut cumparator. Am pe stoc si pentru tine clipe de amor, sublime 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 On 7/5/2021 at 9:15 PM, badmadafaka said: Ba fiti sinceri de cate ori ati facut lucruri pe care le ati regretat pe urma doar din prisma faptului ca erati in calduri in momentele alea?Vi se intampla cateodata sa te dai la unele pe fb sau in viata reala nu conteaza sa le lasi mesaje si apoi dupa ce trece "febra momentului" sa zici aideplm cat de prost am fost cum am putut sa ii zic asta?🤣 Stai calm sunt alții mai penibili. Cică iera unu Eminescu kare le skria poezii pana a murit da sifilis.
simpulik Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, siana said: Am citit aseara-n stele, ca tu esti plin de lovele, insa n-ai avut noroc in dragoste, mai deloc. Nu te intrista prea tare ! Totul este de vanzare. Fii un bun investitor in fericire si-amor ! La clipe dulci, de amor, eu caut cumparator. Am pe stoc si pentru tine clipe de amor, sublime mersi pentru oferta mamaie, si mersi pentru incurajarea ca nu ar trebui sa regret ca am sparg 7000 de euro pe o menora si 8000 euro pe o tiganca dar nu voi sparge niciodata lovele pe o babeta de 50+ ani, best i can do e sa simpalesc curvele de maxim 25 ani si minim 15 ani
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 6, 2021 4 hours ago, derwall said: Dar cu analizele cum stai ? 😉😌😛🤗 De la foarte bine in sus. 1
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 7, 2021 Acum 14 ore, simpulik a spus: mersi pentru oferta mamaie, si mersi pentru incurajarea ca nu ar trebui sa regret ca am sparg 7000 de euro pe o menora si 8000 euro pe o tiganca dar nu voi sparge niciodata lovele pe o babeta de 50+ ani, best i can do e sa simpalesc curvele de maxim 25 ani si minim 15 ani Eu implinesc 40 de ani in august... dar arat bine, sunt ingrijita si bine intretinuta. Sa stii ca si una de 40 de ani poate arata in ziua de azi ca una de 25... Fiercare da banii pe ce doreste si simte ca i se potriveste... Nici eu nu ma complic cu prosti, nici platita, stai calm... Tocmai am facut o ciorba, buna, de nu iti vine sa mai lasi lingura jos din mana ....poate esti interesat de ciorba.... 1 1 2
Membru Premium derwall Reputație: 790 Postat Iulie 7, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 7, 2021 Acum 8 minute, siana a spus: Eu implinesc 40 de ani in august... dar arat bine, sunt ingrijita si bine intretinuta. Sa stii ca si una de 40 de ani poate arata in ziua de azi ca una de 25... Fiercare da banii pe ce doreste si simte ca i se potriveste... Nici eu nu ma complic cu prosti, nici platita, stai calm... Tocmai am facut o ciorba, buna, de nu iti vine sa mai lasi lingura jos din mana ....poate esti interesat de ciorba.... Mi-a soptit o....pasarica simpatica si zglobie ca in realitate ești....ultra si traznet ca si tipă. Ea ca femeie spunea asta cu admiratie. Prezenta + prestanta.☺🤗😚😋 4 5
Vizitator matrakci76 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Gandim cu pula din cauza ca tot sangele din creier se duce in pula sa o întărească.
Membru Premium derwall Reputație: 790 Postat Iulie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 8, 2021 Acum 11 minute, Marmotacioco a spus: Ai tu 40 de ani cum avea tanya 18 in 2017 :))) si acu 20 de ani aveai tot 40 cand matronai fete dupa ce ai venit din japonia Vorbesti de articolul ala? Nu il mai gasesc, dar e copy paste totul undeva pe topicul babushtei A văzut-o undeva la un club sau restaurant...☺🤗😋 2 5
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iulie 16, 2021 degeaba gandesc barbatii cu pula, ca ele gandesc cu uterul p.s. vrem COVID-ul inapoi 😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum