Sari la conținut

Gina, nouă în domeniu

Vizitator Ginapitica

Postări Recomandate

Vizitator Ginaiute
Reputație: 0
Acum 57 minute, dogeatkitkat a spus:

Tot din Cora luate? 🤦‍♂️

Acum 18 minute, belestelpeal a spus:

😂😂😂 pe reducere de angajat

E treaba mea. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 ore, Ginaiute a spus:

Pe tine dragule am să te strâng între picioare până te sufoci  si iar si iar....

Pentru doritori am ținute speciale.  Scolăriță,  studentă,  profesoară,  stăpână, office.

💋

Credeam ca vii si cu tinuta de casiera Cora pt fantezii....mai schimbai peisajul cu ceva mai  nou ca asa  de profesoare,  scolarite, secretare,  studente si mai ales stapane...suntem sătui aici în București.😄

Pana una alta s-a bașit mireasa..ai stricat toata magia ...te-au cam speriat  golanii astia de pe forum.😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
Acum 34 minute, nid 35 a spus:

Credeam ca vii si cu tinuta de casiera Cora pt fantezii....mai schimbai peisajul cu ceva mai  nou ca asa  de profesoare,  scolarite, secretare,  studente si mai ales stapane...suntem sătui aici în București.😄

Pana una alta s-a bașit mireasa..ai stricat toata magia ...te-au cam speriat  golanii astia de pe forum.😂

😂 Normal că vin cu tinuta de bază   CORA  . As vrea eu să fiu casiera,  dar nu sunt , mă ocup de rafturi să fie mereu pline. 

Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute

E un citat pe care l- a zis Adolf Hitler,  ce să fac el a zis-o. 

" Cu cât cunosc  mai mult oanenii, cu atât mai mult iubesc câini. "

Link spre comentariu
Vizitator chriiis
6 hours ago, Ginaiute said:

Bună ,  numele meu este Gina, nouă în acest domeniu. Sunt o fată blondă natural,  am 1. 62 ,  53 kg ,  ochii verzi,  sâni nr.3  ,  

Oferta mea pentru început se referă doar la  acei bărbați care își doresc altceva.  Pentru început nu ofer sex normal , anal și oral . Îmi puteți linge pasarica si anusul  la următoarele prețuri. 

30 min.  150 ron 

60 min  250 ron.

120 min. 450 ron

Numarul finalizarilor nu contează. Cate poți,  dar să  nu depășești  timpul stabilit în prealabil.  

Sărut voi oferi doar celor care au o igiena impecabilă,  nu ofer acest serviciu celor care îmi baga limbuța in funduleț. 

Ajung în București după data de 23 August,  tot atunci vă voi pune la dispoziție și un număr de telefon.  

Vă rog să vă abțineți pe topicul meu de la comentari rautaciose .

Vă  sărut cu drag  .

💋

Te-ai razgandit? Pune si o poza sa vedem daca esti bine

Link spre comentariu
  • Oras:Paris
  • Oras:Paris
Acum 8 minute, Ginaiute a spus:

You nazi bitch... You think quoting Hitler is funny, someone will make an appointment with you then fuck you up real bad, now who is joking? 

Racism isn't cool

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 15 minute, Ginaiute a spus:

Aveam suspiciuni dar acuma sunt sigur, Gina este 100% un troll. Citatul este lui Mark Twain https://www.goodreads.com/quotes/668287-the-more-i-learn-about-people-the-more-i-like, scriitorul nu Adolf fucking Hitler. Don't feed the trolls guys. Are 19 ani se pricepe cum sa troleaze nisti boomeri labagii ca noi :(

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
Acum 8 minute, clement mic a spus:

You nazi bitch... You think quoting Hitler is funny, someone will make an appointment with you then fuck you up real bad, now who is joking? 

Racism isn't cool

Da nu sunt mai,  iubesc toți oamenii ❤

Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
Acum 7 minute, dudehuge a spus:

Aveam suspiciuni dar acuma sunt sigur, Gina este 100% un troll. Citatul este lui Mark Twain https://www.goodreads.com/quotes/668287-the-more-i-learn-about-people-the-more-i-like, scriitorul nu Adolf fucking Hitler. Don't feed the trolls guys. Are 19 ani se pricepe cum sa troleaze nisti boomeri labagii ca noi :(

😆 măi băieți,  chiar toți sunteți prostiți?  Nu mă miră.  Am spus citat. 

Mark Twain , a spus așa. 

Câinele este un gentleman; sper să mergi în paradisul său și nu în cel al oamenilor. 

Și variante sunt destule, citate  la fel,  Troll,  informează te.💋

Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
1 oră în urmă, dudehuge a spus:

Aveam suspiciuni ,acum nu mai am,   sunt sigură 100 %  că tu ăsta de sus ești un pește pus de fetiță ta să mă altoiască.  Sarăcuța nu știa  că tu habar nu ai ce înseamnă " citat " din cineva.   A vrut să pară și el deștept dar s- a făcut de rahacaua.  Și zbori de pe pagina mea.  Nu primim îngeri 😆

Îi salut pe aceia care vor doar să mă pupe la pasărica. 

Ah  cât de bine e,  mai persistă un pic,  ce limbă aspră ai! Și ce bine mă simt în ea.

💋

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, dudehuge a spus:

Eu as risca sa pun un pariu ca Ginuta face pisulica din picoare. Troll clar este. A treia oferta, alte servicii preturi din Monaco (acum doar pentru limbute). Sigur Gina sau...Gianni?

Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
Acum 3 minute, partygoer a spus:

Eu as risca sa pun un pariu ca Ginuta face pisulica din picoare. Troll clar este. A treia oferta, alte servicii preturi din Monaco (acum doar pentru limbute). Sigur Gina sau...Gianni?

Ah,  nu te retrage,  mai rămâi un pic...așa,  așa.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
7 minutes ago, Ginaiute said:

Aveam suspiciuni ,acum nu mai am,   sunt sigură 100 %  că tu ăsta de sus ești un pește pus de fetiță ta să mă altoiască.  Sarăcuța nu știa  că tu habar nu ai ce înseamnă " citat " din cineva.   A vrut să pară și el deștept dar s- a făcut de rahacaua.  Și zbori de pe pagina mea.  Nu primim îngeri 😆

Îi salut pe aceia care vor doar să mă pupe la pasărica. 

Ah  cât de bine e,  mai persistă un pic,  ce limbă aspră ai! Și ce bine mă simt în ea.

💋

Nu este peste, nu sunt da stia p aici, este consultant financiar si vrea sa te indrume cum sa ti administrezi venitul pe care o sa l realizezi realizat din fu t ut....ce efect ppate sa aiba pzd asupra unor  oameni seriosi...

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Chiar acum, 71laciport a spus:

Nu este peste, nu sunt da stia p aici, este consultant financiar si vrea sa te indrume cum sa ti administrezi venitul pe care o sa l realizezi realizat din fu t ut....ce efect ppate sa aiba pzd asupra unor  oameni seriosi...

Cu tot respectul colegu, care pzd cand totul se rezuma la limbi? E clar ca totul e la vrajeala!

Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
Acum 7 minute, 71laciport a spus:

Aha,  ah cred că cu tine termin,  insistă mă,  acum, acum , așa, așaaaa!. 

Seară bună. 

💋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 minute, Ginaiute a spus:

Seară bună. 

💋

Gata laba?

Somn usor!

Link spre comentariu
Vizitator Ginaiute
Acum 4 minute, carucuboi a spus:

E deja penibil,

un admin ar trebui să oprească  aceasta mascarada fara nici un rost !!!

Stai linistit,  mă retrag eu,  dacă tot ma ti luat în glumă am zis  glumă să fie. Am observat eu ,  sunteți câțiva care aveți ceva cu fetele noi. 

Vă  pupacesc  , am râs destul si apropo,  chiar sunt Gina,  nu Gimi. 

💋

Link spre comentariu
  • Membru Premium
27 minutes ago, Ginaiute said:

Seară bună. 

💋

Nu fqc cunni, mai ales uneia care este "iute" hai ca ne am distrat pe gratis...mai ai cv in maneca ?sau poate in chiloti? Au mai fost d atea care au facut "audienta" pe forum in schimb pula fu tut sau mui e,   sa vezi ce orgasme o sa ai cand o sa numeri cash ul....asta dupa ce o sa ai toate "rafturile" a se citi gaurile, pline

• Haha 1
Link spre comentariu

Vizitator Ginaiute
Acum 14 minute, dorky07 a spus:

Subscriu

Cu tine am fost drăguță,  dacă vorbeam mai mult,  zburai in sus😁  Hărtuitorul e de fete noi. Dacă mai ai mesajele dintre noi și ești asumat ai acordul meu să le postezi  aici. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...