playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2021 Etapa 19. Sepsi - Fc Farul 1 - 0 Stam slab in deplasare. Atacam, dar pierdem. 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Decembrie 16, 2021 Partajează Postat Decembrie 16, 2021 💪⚽️💪 2 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2021 Etapa 20 Fc Farul - CFR Cluj 0 - 2 Dominam jocul, ratam si pierdem ca'ntotdeauna. Tipic. Nu avem atacant de careu. Jefte Betancor venea pana la mijlocul terenului sa isi ia baloane. Sper sa ii batem pe Dinamo si ca in pauza sa faca Mister Hagi niste mutari la echipa. Adrian Petre e depasit de orice. Daca as dori perfomanta, i-as aduce pe Budescu si Alibec. Sa nu uitam ca HAGI stie care, cum si sa puna in valoare fotbalistul. Totul este ca cei doi sa accepte si banul mai putin. Daca vor sa se ridice, sa vina la Fc Farul. 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2021 10 hours ago, playmaker said: Etapa 20 Fc Farul - CFR Cluj 0 - 2 Dominam jocul, ratam si pierdem ca'ntotdeauna. Tipic. Nu avem atacant de careu. Jefte Betancor venea pana la mijlocul terenului sa isi ia baloane. Sper sa ii batem pe Dinamo si ca in pauza sa faca Mister Hagi niste mutari la echipa. Adrian Petre e depasit de orice. Daca as dori perfomanta, i-as aduce pe Budescu si Alibec. Sa nu uitam ca HAGI stie care, cum si sa puna in valoare fotbalistul. Totul este ca cei doi sa accepte si banul mai putin. Daca vor sa se ridice, sa vina la Fc Farul. Nu prea are cum juca Budescu în 433. Și Hagi joaca sistemul asta de vreo 7 ani. Iar Alibec a fost resuscitat o data și nu a înțeles nimic. Din păcate Hagi nu are decarul ala de care tot vorbea el. Ieri se așezau ca la handbal și lipsea claritatea pasei către Betancour și Adi Petre. Iar dacă ii pui sa vina în spate sa își ia mingi, nu prea au ce face cu ele, pentru ca nici unul, nici altul nu sint vârfuri veritabile asa cum era Luckassen. Păcat ca a ratat șansă de a urca în primele 6. 2 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Acum 4 ore, g2br13l a spus: Nu prea are cum juca Budescu în 433. Și Hagi joaca sistemul asta de vreo 7 ani. Iar Alibec a fost resuscitat o data și nu a înțeles nimic. Din păcate Hagi nu are decarul ala de care tot vorbea el. Ieri se așezau ca la handbal și lipsea claritatea pasei către Betancour și Adi Petre. Iar dacă ii pui sa vina în spate sa își ia mingi, nu prea au ce face cu ele, pentru ca nici unul, nici altul nu sint vârfuri veritabile asa cum era Luckassen. Păcat ca a ratat șansă de a urca în primele 6. Face Hagi niste schimbari in iarna. Se vede ca este oparit. Am incredere. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2021 5 hours ago, playmaker said: Face Hagi niste schimbari in iarna. Se vede ca este oparit. Am incredere. Sigur face. Dar ma îndoiesc ca o sa încerce ceva cu Budescu sau Alibeg. Acum depinde și de ce mai are la Academie pe trăgaci și mai depinde ce se mai întâmplă prin Liga1, căci eu cred ca doua sau trei cluburi se duc la vale total. 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2021 La 17.12.2021 la 21:24, g2br13l a spus: Sigur face. Dar ma îndoiesc ca o sa încerce ceva cu Budescu sau Alibeg. Acum depinde și de ce mai are la Academie pe trăgaci și mai depinde ce se mai întâmplă prin Liga1, căci eu cred ca doua sau trei cluburi se duc la vale total. Budescu si Alibec sunt cea mai buna pereche de mijlocasi-inaintasi existenta. Se inteleg de minune. Eu am zis doar ca ar fi buni pt ceea ce ar avea nevoie Farul la ora actuala, cu Jefte Betancor sa ramana in careu. E puternic acolo cu piruetele lui. Restul, bani, contracte, clauze etc ma depasesc. Si in legatura cu echipele/cluburile care se duc la vale ..... acum sunt 16 echipe in Liga 1. Sunt deja FOARTE MULTE !!!! Sunt vreo 4-5 echipe care de ani de zile "se plimba" prin campionat si impart punctele ca pe vremea Cooperativei : iau eu acum, iei tu la retur, sau mai nou : iau eu acum ca ti le iei de la "x" etapa viitoare bla bla bla. Noua ne trebuia un campionat cu MAXIM 12 echipe, sistem care este acum cu sezon regulat, play-off, play-out, ca sa se joace cat de cat pe bune. Dar doar 12 echipe, nu 16 !!!!!!!! Dupa ce ca de abia se zbat stanga-dreapta sa reziste in Liga 1, se mai vrea 18 echipe. Bataie de joc !! Mult, prost si fara rost !!! 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 19, 2021 11 hours ago, playmaker said: Budescu si Alibec sunt cea mai buna pereche de mijlocasi-inaintasi existenta. Se inteleg de minune. Eu am zis doar ca ar fi buni pt ceea ce ar avea nevoie Farul la ora actuala, cu Jefte Betancor sa ramana in careu. E puternic acolo cu piruetele lui. Restul, bani, contracte, clauze etc ma depasesc. Si in legatura cu echipele/cluburile care se duc la vale ..... acum sunt 16 echipe in Liga 1. Sunt deja FOARTE MULTE !!!! Sunt vreo 4-5 echipe care de ani de zile "se plimba" prin campionat si impart punctele ca pe vremea Cooperativei : iau eu acum, iei tu la retur, sau mai nou : iau eu acum ca ti le iei de la "x" etapa viitoare bla bla bla. Noua ne trebuia un campionat cu MAXIM 12 echipe, sistem care este acum cu sezon regulat, play-off, play-out, ca sa se joace cat de cat pe bune. Dar doar 12 echipe, nu 16 !!!!!!!! Dupa ce ca de abia se zbat stanga-dreapta sa reziste in Liga 1, se mai vrea 18 echipe. Bataie de joc !! Mult, prost si fara rost !!! Pai asa cum spui tu, mai buni sint Messi cu Luis Suarez. Ideea e ca nu vin alde Budescu de la 25000 pe luna la maxim 7,8000, ca la momentul asta doar atât se poate la Farul. Poate mai încolo, dacă baga și primăria ceva bani o sa poată creste plafonul salarial și atunci o sa putem vedea jucători foarte buni care o sa vina sau jucători foarte buni care nu o sa mai plece asa de tineri de la noi. Altfel o sa ne mulțumim maxim cu Artean și Purece, ca asta e nivelul de jucător care vine la banii ăștia. 1 Link spre comentariu
TataViper Reputație: -125 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Decembrie 19, 2021 angelmro = gay cel mai mare bulangiu 3 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Etapa 21 Dinamo - Fc. Farul 0 - 2 Am incheiat anul 2021 pe locul 6. Mai sunt 9 etape. Sa speram ca prindem PlayOff-ul. Speram ca aceasta pauza va fi un sfetnic bun pt Gica Hagi. Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 31 minute, playmaker a spus: Etapa 21 Dinamo - Fc. Farul 0 - 2 Am incheiat anul 2021 pe locul 6. Mai sunt 9 etape. Sa speram ca prindem PlayOff-ul. Speram ca aceasta pauza va fi un sfetnic bun pt Gica Hagi. Trebuie altceva la mijloc după părerea mea Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 21, 2021 La 19.12.2021 la 10:37, g2br13l a spus: Pai asa cum spui tu, mai buni sint Messi cu Luis Suarez. Ideea e ca nu vin alde Budescu de la 25000 pe luna la maxim 7,8000, ca la momentul asta doar atât se poate la Farul. Poate mai încolo, dacă baga și primăria ceva bani o sa poată creste plafonul salarial și atunci o sa putem vedea jucători foarte buni care o sa vina sau jucători foarte buni care nu o sa mai plece asa de tineri de la noi. Altfel o sa ne mulțumim maxim cu Artean și Purece, ca asta e nivelul de jucător care vine la banii ăștia. Sincer chiar dacă ar avea banii ăștia nu i-ar investi in Budescu și Alibec mai mult numele au rămas de ei nici Becali nu plătește sau nu mai vrea sa plătească atâția bani ptr un jucător să facă un meci bun la 2-3 luni Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 22, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 7 hours ago, sandu53 said: Sincer chiar dacă ar avea banii ăștia nu i-ar investi in Budescu și Alibec mai mult numele au rămas de ei nici Becali nu plătește sau nu mai vrea sa plătească atâția bani ptr un jucător să facă un meci bun la 2-3 luni Ba aici te contrazic. Daca ar avea bani șint ferm convins ca ar plăti. Încă de când a promovat cu Viitorul în liga 1, Hagi a avut în echipa cel puțin 2 jucători cu experienta, care indiferent dacă joaca sau nu, ei aduc plusul ala necesar unei echipe tinere. Și când zic asta ma refer la tot comportamentul unui jucător experimentat începând cu modul cum se antrenează, cum se comporta în societate, pana la cum reacționează la diferite situații în teren. Cât despre Becali,..... Pai sa te căci tu pe tine pentru contravaloarea unui Rolls Royce și sa ramai cu o echipa fără nici un experimentat, asta se numește prostie saiu idioțenie. Pai gândește-te, pleacă Tănase și renunță la Budescu și Keseru. Rămân o ceata de tineri de 17 - 24 de ani, care ar trebui sa aibă ca model pe Ovidiu Popescu Vinicius si Valentin Crețu. Ca ăștia ar fi cei experimentați care rămân. Doar ca doi dintre ei sint prosti prin definiție ( și o spun fără intenția de ai jigni), iar Vinicius are o problema mare. Nu știe limba romana la nivel acceptabil deși are o căruță de ani de când e în România și comunicarea cu el e greoaie. ( gândiți-vă la Geraldo Alves sau Texeira ca să vorbim tot de vorbitori de portugheza). Plus ca Vinicius nu are spiritul ala al Stelei întru-cât e format mai mult pe stilul CFR. 1 Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 48 minute, g2br13l a spus: Ba aici te contrazic. Daca ar avea bani șint ferm convins ca ar plăti. Încă de când a promovat cu Viitorul în liga 1, Hagi a avut în echipa cel puțin 2 jucători cu experienta, care indiferent dacă joaca sau nu, ei aduc plusul ala necesar unei echipe tinere. Și când zic asta ma refer la tot comportamentul unui jucător experimentat începând cu modul cum se antrenează, cum se comporta în societate, pana la cum reacționează la diferite situații în teren. Cât despre Becali,..... Pai sa te căci tu pe tine pentru contravaloarea unui Rolls Royce și sa ramai cu o echipa fără nici un experimentat, asta se numește prostie saiu idioțenie. Pai gândește-te, pleacă Tănase și renunță la Budescu și Keseru. Rămân o ceata de tineri de 17 - 24 de ani, care ar trebui sa aibă ca model pe Ovidiu Popescu Vinicius si Valentin Crețu. Ca ăștia ar fi cei experimentați care rămân. Doar ca doi dintre ei sint prosti prin definiție ( și o spun fără intenția de ai jigni), iar Vinicius are o problema mare. Nu știe limba romana la nivel acceptabil deși are o căruță de ani de când e în România și comunicarea cu el e greoaie. ( gândiți-vă la Geraldo Alves sau Texeira ca să vorbim tot de vorbitori de portugheza). Plus ca Vinicius nu are spiritul ala al Stelei întru-cât e format mai mult pe stilul CFR. Da in orice echipa sunt necesari jucatori cu experiență dar in ultimii ani ei 2 nu prea au rupt gura târgului și nu știu dacă s-ar plia pe modelul de joc pe care Hagi îl dorește . Cât despre Becali el merge pe mâna tinerilor intenționat că așa poate produce bani numai dacă ne uitam la ultimele transferuri a scos bani frumoși , iar despre Vinicius ca in orice meserie la unii le intră in cap in 6 luni și alții ies la pensie și tot nu au habar 😂 Link spre comentariu
cabrones2 Reputație: -491 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 1 oră, g2br13l a spus: Ba aici te contrazic. Daca ar avea bani șint ferm convins ca ar plăti. Încă de când a promovat cu Viitorul în liga 1, Hagi a avut în echipa cel puțin 2 jucători cu experienta, care indiferent dacă joaca sau nu, ei aduc plusul ala necesar unei echipe tinere. Și când zic asta ma refer la tot comportamentul unui jucător experimentat începând cu modul cum se antrenează, cum se comporta în societate, pana la cum reacționează la diferite situații în teren. Cât despre Becali,..... Pai sa te căci tu pe tine pentru contravaloarea unui Rolls Royce și sa ramai cu o echipa fără nici un experimentat, asta se numește prostie saiu idioțenie. Pai gândește-te, pleacă Tănase și renunță la Budescu și Keseru. Rămân o ceata de tineri de 17 - 24 de ani, care ar trebui sa aibă ca model pe Ovidiu Popescu Vinicius si Valentin Crețu. Ca ăștia ar fi cei experimentați care rămân. Doar ca doi dintre ei sint prosti prin definiție ( și o spun fără intenția de ai jigni), iar Vinicius are o problema mare. Nu știe limba romana la nivel acceptabil deși are o căruță de ani de când e în România și comunicarea cu el e greoaie. ( gândiți-vă la Geraldo Alves sau Texeira ca să vorbim tot de vorbitori de portugheza). Plus ca Vinicius nu are spiritul ala al Stelei întru-cât e format mai mult pe stilul CFR. tu chiar te pricepi si la fut bol vorbeleste cu burleanu poate te baga antrenor la nationala date-n cacat de panacot 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 22, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 1 hour ago, sandu53 said: Da in orice echipa sunt necesari jucatori cu experiență dar in ultimii ani ei 2 nu prea au rupt gura târgului și nu știu dacă s-ar plia pe modelul de joc pe care Hagi îl dorește . Cât despre Becali el merge pe mâna tinerilor intenționat că așa poate produce bani numai dacă ne uitam la ultimele transferuri a scos bani frumoși , iar despre Vinicius ca in orice meserie la unii le intră in cap in 6 luni și alții ies la pensie și tot nu au habar 😂 Adevărat, ca nu au rupt gura târgului, doar ca la 6,7,8 de euro pe luna nu prea ai de unde sa aduci jucători cu experienta și în afara de Larie, alt jucător format de Hagi și sa aibă în jur de 30-33 de ani, nu prea mai sunt. Plus ca experimente gen Matei ( care e acum pe făraș și de la Dinamo) au eșuat și au plecat repede. Despre Becali.. chiar nu are rost sa mai discutam pe aici. Și-a luat el bani frumoși datorita verilor, dar cum și Man și Morutan sunt tepe pentru Parma și Gala, o sa i se ducă vestea și banii aia frumoși o sa se reducă la 2 maxim 3 milioane. Plus ca din 10 jucători fac saltul doar vreo 2,3. Eu îmi aduc aminte ca și pe Cosmin Matei lua Becali vreo 20 de milioane și pe Răzvan Ochirosii la fel și sunt exemple de astea destule. 1 Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 7 ore, g2br13l a spus: Adevărat, ca nu au rupt gura târgului, doar ca la 6,7,8 de euro pe luna nu prea ai de unde sa aduci jucători cu experienta și în afara de Larie, alt jucător format de Hagi și sa aibă în jur de 30-33 de ani, nu prea mai sunt. Plus ca experimente gen Matei ( care e acum pe făraș și de la Dinamo) au eșuat și au plecat repede. Despre Becali.. chiar nu are rost sa mai discutam pe aici. Și-a luat el bani frumoși datorita verilor, dar cum și Man și Morutan sunt tepe pentru Parma și Gala, o sa i se ducă vestea și banii aia frumoși o sa se reducă la 2 maxim 3 milioane. Plus ca din 10 jucători fac saltul doar vreo 2,3. Eu îmi aduc aminte ca și pe Cosmin Matei lua Becali vreo 20 de milioane și pe Răzvan Ochirosii la fel și sunt exemple de astea destule. Foarte adevărat se pot considera tepe cam toate transferurile și chiriches ptr Tottenham , Gardos , Stanciu Anderlecht dar văd ca încă ii mai merge nu mă doare oricum de fcsb la Farul părerea mea ca un Deaconu de la Gaz ar fi bunișor 2 Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 7 ore, cabrones2 a spus: tu chiar te pricepi si la fut bol vorbeleste cu burleanu poate te baga antrenor la nationala date-n cacat de panacot Aici suntem cu toți doar să ne dam cu părerea dacă ne-am bălăcări ptr orice părere nu cred că e normal 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 22, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 2 hours ago, sandu53 said: Foarte adevărat se pot considera tepe cam toate transferurile și chiriches ptr Tottenham , Gardos , Stanciu Anderlecht dar văd ca încă ii mai merge nu mă doare oricum de fcsb la Farul părerea mea ca un Deaconu de la Gaz ar fi bunișor Deaconu ar fi bun, deși nu face parte din cei cu experienta întru-cât are 24 de ani. Dar una peste alta ar fi bun și nici nu ar a ea pretenții la salariu de +10000. Apropo, astăzi am văzut o imagine la un protest organizat de AUR, cu o persoana având însemnele Farului. Ce părere aveți? E normal sa aibă acele însemne sau nu? 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 22, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Și apropo. Felicitări Betancour pentru titlul de cel mai bun fotbalist străin din România. 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2021 In legatura cu Budescu + Alibec : cei doi jucati impreuna sunt de neoprit. Sa nu uitam ce au facut la Astra cand au luat campionatul, ei doi au fost "locomotiva" echipei. Si cred ca (daca mi s-ar indeplini visul sa vina la Farul), Hagi ar sti sa scoata din ei ce este mai bun. Plus ca Hagi l-a readus in fotbal pe Alibec, acum cativa ani, la Viitorul. Si Budescu este un jucator valoros, foarte bun, vede jocul, are fler. Eu vorbesc din privinta mea, nu din ce zice acel "Dumnezeu" pe nume Jiji Berbecali. Ala este un jeg de om. Si la propriu si la figurat. Nu vreau sa deviez discutia pt ca nu merita. De ce m-am axat pe Budescu + Alibec ?!? Pentru ca sunt doi jucatori DE FOTBAL si au nevoie de o revenire la nivel inalt si numai Gica Hagi ii poate ajuta. In acelasi timp si pe ei, si pe noi (Farul). Daca stii cum/cand/unde sa ii joci, sunt letali. Am facut abstractie de pretentiile financiare. Ce am vazut la cei doi este ca VAD JOCUL si MINGEA fara sa se uite direct in zona respectiva. Au acel CEVA .... 2 Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 6 minute, playmaker a spus: In legatura cu Budescu + Alibec : cei doi jucati impreuna sunt de neoprit. Sa nu uitam ce au facut la Astra cand au luat campionatul, ei doi au fost "locomotiva" echipei. Si cred ca (daca mi s-ar indeplini visul sa vina la Farul), Hagi ar sti sa scoata din ei ce este mai bun. Plus ca Hagi l-a readus in fotbal pe Alibec, acum cativa ani, la Viitorul. Si Budescu este un jucator valoros, foarte bun, vede jocul, are fler. Eu vorbesc din privinta mea, nu din ce zice acel "Dumnezeu" pe nume Jiji Berbecali. Ala este un jeg de om. Si la propriu si la figurat. Nu vreau sa deviez discutia pt ca nu merita. De ce m-am axat pe Budescu + Alibec ?!? Pentru ca sunt doi jucatori DE FOTBAL si au nevoie de o revenire la nivel inalt si numai Gica Hagi ii poate ajuta. In acelasi timp si pe ei, si pe noi (Farul). Daca stii cum/cand/unde sa ii joci, sunt letali. Am facut abstractie de pretentiile financiare. Ce am vazut la cei doi este ca VAD JOCUL si MINGEA fara sa se uite direct in zona respectiva. Au acel CEVA .... Da buni la Astra dar la Fcsb nu au arătat la fel acum depinde și de tactica, format de echipă etc 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 23, 2021 1 hour ago, playmaker said: In legatura cu Budescu + Alibec : cei doi jucati impreuna sunt de neoprit. Sa nu uitam ce au facut la Astra cand au luat campionatul, ei doi au fost "locomotiva" echipei. Si cred ca (daca mi s-ar indeplini visul sa vina la Farul), Hagi ar sti sa scoata din ei ce este mai bun. Plus ca Hagi l-a readus in fotbal pe Alibec, acum cativa ani, la Viitorul. Si Budescu este un jucator valoros, foarte bun, vede jocul, are fler. Eu vorbesc din privinta mea, nu din ce zice acel "Dumnezeu" pe nume Jiji Berbecali. Ala este un jeg de om. Si la propriu si la figurat. Nu vreau sa deviez discutia pt ca nu merita. De ce m-am axat pe Budescu + Alibec ?!? Pentru ca sunt doi jucatori DE FOTBAL si au nevoie de o revenire la nivel inalt si numai Gica Hagi ii poate ajuta. In acelasi timp si pe ei, si pe noi (Farul). Daca stii cum/cand/unde sa ii joci, sunt letali. Am facut abstractie de pretentiile financiare. Ce am vazut la cei doi este ca VAD JOCUL si MINGEA fara sa se uite direct in zona respectiva. Au acel CEVA .... Sint de acord cu tot ce zici, dar Hagi joaca 4-3-3. La fel ca și Gigi. Unde întra Budescu în acel format? Ca în 3/ul de la mijloc ar trebui sa și închidă ( rolul lui Artean), dar el nu închide aproape deloc. Ar trebui sa schimbe sistemul în 4321 sau 4411 sau 4141. Nu cred ca face Hagi asta când el joaca de când e în liga 1 numai 433. Și partea și mai proasta e ca toate grupele de la academie joaca 433. Cu alea ce naiba faci? 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 23, 2021 1 hour ago, sandu53 said: Da buni la Astra dar la Fcsb nu au arătat la fel acum depinde și de tactica, format de echipă etc Astra juca sistemul 4321 și de aceea se completau foarte bine. Dacă îți aduci bine aminte la primul descalecat al lui Budescu la FCSB, el a avut un sezon excelent dar și FCSB juca tot 4321 și a plecat în Arabia pe 2,5 milioane plata la Gigica. Și acum Gigica cică ia bani de la gura familiei ca să îl plătească pe Budescu. 🤣🤣 1 Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 4 ore, g2br13l a spus: Deaconu ar fi bun, deși nu face parte din cei cu experienta întru-cât are 24 de ani. Dar una peste alta ar fi bun și nici nu ar a ea pretenții la salariu de +10000. Apropo, astăzi am văzut o imagine la un protest organizat de AUR, cu o persoana având însemnele Farului. Ce părere aveți? E normal sa aibă acele însemne sau nu? Nu prea judec eu pe nimeni fiecare se îmbracă cum vrea sau cu ce are nu cred că a reprezentat vreo daună de imagine clubului cât despre protest toată lumea are dreptul sa se manifeste dacă nu ii convine ceva dar in mod pașnic 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum