badmadafaka Reputație: 1435 Postat August 30, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat August 30, 2021 Criza umanitara.Primiti afganele in casele voastre? 4
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Hmmm.... Nup ! (PRIETENII stiu de ce)...
badmadafaka Reputație: 1435 Postat August 30, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat August 30, 2021 Trebuie sa dam dovada de toleranta...
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 30, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 30, 2021 Acum 2 ore, badmadafaka a spus: Criza umanitara.Primiti afganele in casele voastre? nu stau ele la noi, se stie!! La fel si cei din Siria, acei emigranti. Daca esti refugiat ,te refugiezi imediat in tara vecina ca vrei sa vii inapoi in tara ,nu peste 5-6 tari = emigrant. Sa le dea Dzeu sanatate ,treaba lor,problema lor. 6
badmadafaka Reputație: 1435 Postat August 30, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat August 30, 2021 4 hours ago, 2peu_2peu said: nu stau ele la noi, se stie!! La fel si cei din Siria, acei emigranti. Daca esti refugiat ,te refugiezi imediat in tara vecina ca vrei sa vii inapoi in tara ,nu peste 5-6 tari = emigrant. Sa le dea Dzeu sanatate ,treaba lor,problema lor. Eh...Se duc in America si se mai intorc o pl de acolo.Deja au primit vize de urgenta unii din ei,green card etc.
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2021 Dacă vin cu AKM, lansatoare antiaeriene și antitanc și muniții, le primesc, cum să nu le primesc! Eu ofer lopată de infanterie, foi de cort, d-astea de prin bătătură. 3 1
liviu95 Reputație: 2258 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2021 Lăsând glumele la o parte, cred că suntem ultimul popor care îi poate judeca pe afgani și interzice să se refugieze la noi in tara. Noi avem circa 5 milioane de români plecați la muncă afara, stabiliti acolo pentru că "in tara mureau de foame" (noi, restul care am rămas probabil suntem hoți sau parlamentari ceva) însă tot noi, cei cu ura de țară, îi judecăm crunt pe unii care fug de război, de moarte, de legi care te duc cu gândul la anul 1500 iHr mai degrabă. Hai sa nu fim superficiali, dacă eram noi in locul lor fugeam toți, dar toți precum fug gândacii de bucătărie dimineață. Eu unul sunt de acord ca acești oameni să se stabilească aici dar în anumite condiții: primiti doar cei care au studii, o meserie sau doresc să învețe să facă ceva, teste psihologice pentru toți, indiferent de vârsta lor din care sa reiasă faptul că nu au probleme grave mentale, e clar că nu putem primii ultimele putori (îi avem noi pe ai noștri care tot de prin Asia se trag), oameni normali care sa se poată adapta la anul in care trăim și care se pot acomoda într-o altă societate, într-o altă cultură mai deschisa decât a lor. Desigur, pe aceștia nu îi putem tine o viață pe banii statului și așa putini. Trebuiesc ajutați de ONG-uri, integrați în societate iar acolo unde sunt posturi deficitare, angajați legat, pe salarii normale, nu mai mici pt a scădea salariile de pe piata. Din partea mea, pot primi chiar și cetățenia, să învețe limba, să trăiască precum noi toți, nu văd o probleme in asta. Până la urmă tot oameni sunt și ei, au problemele lor acolo, nu au plecat de la bine. Cat despre atentate isis....să fim serioși, nu vin ei în Romania, nu suntem "atractivi" pt așa ceva, Vestul e ce au ei nevoie. Îmi e teamă in schimb de posibili hoți, criminali care pleacă de acolo. S-au văzut cazuri deja: in Austria, o femeie a fost violata, in Turcia un adolescent a fost ucis de către un grup de tineri afgani etc. Asta e de fapt amenințarea de care ar trebui sa ne fie teamă, de la burka la femei in pantaloni mai scurți decât boxerii, e o cale lungă, posibil ca ei sa nu inteleaga asta ca fiind normalitate. Să vedem însă ce va fi. 3
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 2, 2021 Acum 7 ore, liviu95 a spus: Lăsând glumele la o parte, cred că suntem ultimul popor care îi poate judeca pe afgani și interzice să se refugieze la noi in tara. Noi avem circa 5 milioane de români plecați la muncă afara, stabiliti acolo pentru că "in tara mureau de foame" (noi, restul care am rămas probabil suntem hoți sau parlamentari ceva) însă tot noi, cei cu ura de țară, îi judecăm crunt pe unii care fug de război, de moarte, de legi care te duc cu gândul la anul 1500 iHr mai degrabă. Hai sa nu fim superficiali, dacă eram noi in locul lor fugeam toți, dar toți precum fug gândacii de bucătărie dimineață. Eu unul sunt de acord ca acești oameni să se stabilească aici dar în anumite condiții: primiti doar cei care au studii, o meserie sau doresc să învețe să facă ceva, teste psihologice pentru toți, indiferent de vârsta lor din care sa reiasă faptul că nu au probleme grave mentale, e clar că nu putem primii ultimele putori (îi avem noi pe ai noștri care tot de prin Asia se trag), oameni normali care sa se poată adapta la anul in care trăim și care se pot acomoda într-o altă societate, într-o altă cultură mai deschisa decât a lor. Desigur, pe aceștia nu îi putem tine o viață pe banii statului și așa putini. Trebuiesc ajutați de ONG-uri, integrați în societate iar acolo unde sunt posturi deficitare, angajați legat, pe salarii normale, nu mai mici pt a scădea salariile de pe piata. Din partea mea, pot primi chiar și cetățenia, să învețe limba, să trăiască precum noi toți, nu văd o probleme in asta. Până la urmă tot oameni sunt și ei, au problemele lor acolo, nu au plecat de la bine. Cat despre atentate isis....să fim serioși, nu vin ei în Romania, nu suntem "atractivi" pt așa ceva, Vestul e ce au ei nevoie. Îmi e teamă in schimb de posibili hoți, criminali care pleacă de acolo. S-au văzut cazuri deja: in Austria, o femeie a fost violata, in Turcia un adolescent a fost ucis de către un grup de tineri afgani etc. Asta e de fapt amenințarea de care ar trebui sa ne fie teamă, de la burka la femei in pantaloni mai scurți decât boxerii, e o cale lungă, posibil ca ei sa nu inteleaga asta ca fiind normalitate. Să vedem însă ce va fi. Păi, tocmai, aveam peste 5 milioane, 30% din populație, refugiați de sărăcie. Întâi să îi salvam pe săracii și proștii noștri, apoi ne putem gândi dacă suntem în măsură să salvăm pe alții. AKM pentru mine, AKM pentru orișicine. LIBERTATE PENTRU TOȚI. 1
liviu95 Reputație: 2258 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2021 Acum 3 ore, biliape a spus: Păi, tocmai, aveam peste 5 milioane, 30% din populație, refugiați de sărăcie. Întâi să îi salvam pe săracii și proștii noștri, apoi ne putem gândi dacă suntem în măsură să salvăm pe alții. AKM pentru mine, AKM pentru orișicine. LIBERTATE PENTRU TOȚI. Asta e mentalitatea care ne-a tras înapoi cu mult. Fiecare trebuie sa învețe să se salveze singur, nu doar să aștepte, eventuale pomeni. O țară poate creste in primul rand prin populație, prin oameni și abia apoi prin politicieni. Schimbarea incepe cu mine, nu cu altul. 1
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 2, 2021 Acum 6 ore, liviu95 a spus: Asta e mentalitatea care ne-a tras înapoi cu mult. Fiecare trebuie sa învețe să se salveze singur, nu doar să aștepte, eventuale pomeni. O țară poate creste in primul rand prin populație, prin oameni și abia apoi prin politicieni. Schimbarea incepe cu mine, nu cu altul. Bun. Deci afghanii sa se salveze singuri. 1 1
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 2, 2021 Libertate pentru toți, minus picon. Picon la pușcărie! Cu Câțul, la puuușcăăărieee! 😛
MacArthur Reputație: 4237 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Septembrie 3, 2021 2 1 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 4, 2021 Știu ei talibanii ce știu, legat de femei (și de pizdă). Or fi observat probabil de la români cum au ajuns toți bărbații (români) argații pizdei, cu milioanele murați în spirt sanitar (locul 1 in lume la alcoolism) și sclavi (viermi) ai proxeneților sadea (de gulerele albe din parlament nu mai zic nimic, că ăia sunt curve cu coaiele la vedere). 1
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 4, 2021 La 30.08.2021 la 14:01, badmadafaka a spus: Criza umanitara.Primiti afganele in casele voastre? Doar daca fac CIM 😆😆😆 1
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 4, 2021 Acum 4 ore, -yorick- a spus: Știu ei talibanii ce știu, legat de femei (și de pizdă). Or fi observat probabil de la români cum au ajuns toți bărbații (români) argații pizdei, cu milioanele murați în spirt sanitar (locul 1 in lume la alcoolism) și sclavi (viermi) ai proxeneților sadea (de gulerele albe din parlament nu mai zic nimic, că ăia sunt curve cu coaiele la vedere). Care coaie? Eu am văzut doar burdihane, în general 😄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum