Vizitator Anaany Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Bună sunt Ana o fata cu bun simt și igiena maxima doar domnilor educati și generoși pentru momente de neuitat îmi rezerv dreptul sa îmi aleg clienții
Vizitator Anaany Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Acum 13 minute, Anaany a spus: Bună sunt Ana o fata cu bun simt și igiena maxima doar domnilor educati și generoși pentru momente de neuitat îmi rezerv dreptul sa îmi aleg clienții
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2021 Bine ai venit, 💰? 👉👌? pe unde?
alexandru gabriel Reputație: 1318 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2021 Frumoase poze. Asteptam detalii Merci
leonard68 Reputație: 91 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2021 Cred că este tzeapă.... o dată tatuaj pe stânga... altădată, pe mâna dreaptă.... niciodată COMPLET, pe ambele brațe...
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Putin cam ofilita dar merge salvata daca se ridica cu serviciile acolo unde o tradeaza experienta. Asteptam detalii si sa ne surprinzi in mod placut.
Vizitator Anaany Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Postat Noiembrie 4, 2021 Bună dragilor am ajuns în Brașov La 06.09.2021 la 14:10, leonard68 a spus: Cred că este tzeapă.... o dată tatuaj pe stânga... altădată, pe mâna dreaptă.... niciodată COMPLET, pe ambele brațe... La 06.09.2021 la 10:20, giancarlofis a spus: Bine ai venit, 💰? 👉👌? pe unde? Zaharia Stancu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Noiembrie 4, 2021 Pai du te la brasov !
juniior Reputație: 243 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2021 Un nr de WhatsApp?
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Postat Noiembrie 4, 2021 Buna Ana, ai postat pe Bucuresti nu pe Brasov. macar asa un pic de atentie. Sau ai fost aici si ai plecat? Unde in Brasov Zaharia Stancu pe langa Coressi?
Vizitator Anaany Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 2 ore, flaviusadrianus a spus: Buna Ana, ai postat pe Bucuresti nu pe Brasov. macar asa un pic de atentie. Sau ai fost aici si ai plecat? Unde in Brasov Zaharia Stancu pe langa Coressi?bună da zona Coressi
Vizitator Anaany Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 2 ore, flaviusadrianus a spus: Buna Ana, ai postat pe Bucuresti nu pe Brasov. macar asa un pic de atentie. Sau ai fost aici si ai plecat? Unde in Brasov Zaharia Stancu pe langa Coressi? La 06.09.2021 la 10:20, giancarlofis a spus: Bine ai venit, 💰? 👉👌? pe unde?bună zona Coressi
profuyyy Reputație: 80 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 5, 2021 Cadoul?
witcher Reputație: 16327 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2021 Acuma vino la București, dacă tot ai postat aici 😀 Acum 14 ore, Anaany a spus: Bună dragilor am ajuns în Brașov 3 1
Afemeiatul43 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 Va salut las si eu o recenzie acesta fata mecanica si brutala dupa una si alta vocabular jegos Nu arata ca in poze asa sexi ia este dupa tatuaj da nu e asa sexi ca in poza De evitat poze editate sa para sexi Țațe lasate zici ca are 7 nasteri Curu e bagat la apa Face oralul de nota 7 Anal nu ma interesat Nu sta sa o futi in ce pozitie vrei tu In pizda e larga rau Ori pula mea e mica de 19 si ii trebuie de 25+ Face totul mecanic Locatie suspecta zona Zaharia stancu cred ca mai e cu cineva in casa ,colega a zis ca nu are da zgomete sa auzit Ori m-i sa parut ori e cu pescalau in casa si il tine pitit in dormitor 😒😒🤔 1 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum