Sari la conținut

Filme preferate

MacArthur

Postări Recomandate

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Just now, PaybackTime said:

Inseamna ca nu ai vazut "Ia banii si fugi". Chiar merita. UIte , in scena asta il poti recunoaste pe prietenul ALfon , :) 

Asta-o filmul unde planuiesc sa jefuieasca o banca, si pt asta inchirieaza o cladire aproape de banca (sa sape tunelul) si ca lumea sa nu intre in suspiciuni, deschid ceva gogoserie in acel loc (sau ceva de genul): Numai ca gogoseria asa succes va avea, ca vor renunta la jefuirea bancii (din cate-mi amintesc) ?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot
  • Oras:Unde pot
Acum 8 minute, MacArthur a spus:

Asta-o filmul unde planuiesc sa jefuieasca o banca, si pt asta inchirieaza o cladire aproape de banca (sa sape tunelul) si ca lumea sa nu intre in suspiciuni, deschid ceva gogoserie in acel loc (sau ceva de genul): Numai ca gogoseria asa succes va avea, ca vor renunta la jefuirea bancii (din cate-mi amintesc) ?

Nu. Dar e tare de tot. E povestea hotului prost si ghinionist . Primeste o condamnare de 300 de ani , dar ii spune avocatului "nicio problema , ies la jumatate de termen pentru buna purtare". :) Iar scena asta e epica

Link spre comentariu

Un film care mă readuce mereu în copilărie. Punctul culminant al celei mai mari tragedii din genul SF/Fantezie în opinia mea. Povestea unui om care a făcut tot posibilul să-și protejeze apropiații și în ciuda eforturilor a pierdut tot. Acesta este filmul meu numărul unu. 

Scena duelului final a fost realizată de 910 persoane și a fost nevoie de suma de 70.000+ de ore pentru realizarea ei, iar coregrafia personajelor a fost încetinită în post producție pentru a nu părea falsă. Cel mai lung și grandios duel din istorie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...