g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 5, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Ai covid, bata-te norocul! 😂 Sint imunizat. 🤣 7 minutes ago, nimenieu said: Adica ne faci duJmani amu? Mi l pui in carca, hî? Da' ia zi, cum reuseste sa si vâre vastul? Poate faci neste notite pt mine. ☺ E simplu. Vinde 10 și zice ca s-au vândut 2. Dacă întreb de ceilalți 8 zice ca i-a fost foame. 🤣🤣 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, nimenieu a spus: Si amara. 😈😹 O mica paranteza! Eu acum am observat ceva in semnatura ta! Scrie masaj erotic nud... exista masaj erotic imbracat? 😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 minut, g2br13l a spus: Sint imunizat. 🤣 E simplu. Vinde 10 și zice ca s-au vândut 2. Dacă întreb de ceilalți 8 zice ca i-a fost foame. 🤣🤣 Ai forma usoara 🤣
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 8 minute, nimenieu a spus: Eu am 3, din care doi salbatici. 😹🙈 Seamana cu mine. Și ai mei tot sălbatici sunt, tomberonezi! Dar i.am educat și acum sa vezi ce cuminți sunt....😺
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Și ai mei tot sălbatici sunt, tomberonezi! Dar i.am educat și acum sa vezi ce cuminți sunt....😺 Trag apa dupa ce folosesc w.c.-ul sau dau cu labuta pe colac? 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, nimenieu a spus: Da, topless. Exista pe la inceputuri. Si era chiar super. Pai topless nu e imbracat! 🤣 oricum am inteles ideea!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 5, 2021 6 minutes ago, nicieu said: @g2br13l sunt si eu lup alfa sau nu sunt? 🤣🤣🤣 Esti, esti. Garantat. 🤣🤣 2 minutes ago, nimenieu said: 😹😹😹😹 Pai chiar asa inima haina ai sa nu l crezi ca ie foame si lui? Ce, crezi ca mie n o sa mi fie sete? Sint ferm convins. 🤣🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Esti, esti. Garantat. 🤣🤣 Sint ferm convins. 🤣🤣🤣 Deci dupa ce mori tu, imi lasi mie totul da?😂
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 9 minute, nicieu a spus: @g2br13l sunt si eu lup alfa sau nu sunt? 🤣🤣🤣 Bai te joci cu fundul gol pe lângă p..a sculata! Vezi apare acum "omul negru"! Ptiu!ptiu!ptiu! Scuip de 3 ori sa piară dracul...😂😂😂 Nu pot crede cât de răutăcios sunt!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Bai te joci cu fundul gol pe lângă p..a sculata! Vezi apare acum "omul negru"! Ptiu!ptiu!ptiu! Scuip de 3 ori sa piară dracul...😂😂😂 Nu pot crede cât de răutăcios sunt! Pai de asta zic, ai intrat oficial in haita! 🤣🤣🤣
Pandishpan Reputație: 896 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: Deci dupa ce mori tu, imi lasi mie totul da?😂 Lasa omul sa traiasca linistit...vrei mosteniri acum ?...iti lasa gaura de la kiurtos 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, nimenieu a spus: 😺 Asta inseamna ca imi pot baga trompa in limonăzi fara sa ma concediezi, da?! Si vezi ca am si martori acilea. Numa' lupchi acilea. Miauuu! 🐈 Este cazul sa ma tem pt blanita mea? Ai auzit vreodata melodia care spune cam asa? "Sunt un caine rau eu rup lesa/ nu ma poti dresá/ nu execut cand zici culcat! 😂
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 5, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Deci dupa ce mori tu, imi lasi mie totul da?😂 Nu bre, e ca la matematica. Eu alfa 1 și tu alfa 2. 🤣🤣🤣 Sint o mulțime de lupi alfa. Asa zice 5591.🤣🤣🤣 1 minute ago, nimenieu said: 😺 Asta inseamna ca imi pot baga trompa in limonăzi fara sa ma concediezi, da?! Si vezi ca am si martori acilea. Numa' lupchi acilea. Miauuu! 🐈 Este cazul sa ma tem pt blanita mea? Normal. Doar nu vrei sa ma cert cu toți "alfii" pe aici. 🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 minut, Pandishpan a spus: Lasa omul sa traiasca linistit...vrei mosteniri acum ?...iti lasa gaura de la kiurtos Pai ce eu am zis ca moare maine? Peste 30 de ani! Numai bine, ma las si eu de navigat! 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Nu bre, e ca la matematica. Eu alfa 1 și tu alfa 2. 🤣🤣🤣 Sint o mulțime de lupi alfa. Asa zice 5591.🤣🤣🤣 Normal. Doar nu vrei sa ma cert cu toți "alfii" pe aici. 🤣🤣 Gresesti! Sunteti doar doi alfi... acum eu sunt beta 🤣
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 10 minute, nicieu a spus: Trag apa dupa ce folosesc w.c.-ul sau dau cu labuta pe colac? 🤣 Sa vezi ce masaj face mâța... 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Sa vezi ce masaj face mâța... Acum nu mai inteleg despre ce mâță vorbesti!
Pandishpan Reputație: 896 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 5, 2021 Acum 2 minute, nicieu a spus: Pai ce eu am zis ca moare maine? Peste 30 de ani! Numai bine, ma las si eu de navigat! 🤣 E bine asa...eu nu apuc sa te vad lup..😅 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, Pandishpan a spus: E bine asa...eu nu apuc sa te vad lup..😅 Deci sa inteleg ca ai ceva cu mine! 🤣🤣🤣
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 5, 2021 3 minutes ago, nicieu said: Gresesti! Sunteti doar doi alfi... acum eu sunt beta 🤣 Cine gamma și teta? 🤣🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Cine gamma și teta? 🤣🤣🤣 Ai pus exact initialele 🤣🤣🤣
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: Acum nu mai inteleg despre ce mâță vorbesti! Mâța, tomberoneza, bre! Ei, dacă nu ai, nu ai cum sa știi nu.i asa @nimenieu? Tu știi despre ce vb,nu?😉🙂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, nimenieu a spus: Niceul e pus pe facut avere. Si a scos si marire de salariu, amu si mostenire de pe munca mea... 😹 Mostenirea este de drept! Nu e pe carca nimanui! E munca mea 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Postat Octombrie 5, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Mâța, tomberoneza, bre! Ei, dacă nu ai, nu ai cum sa știi nu.i asa @nimenieu? Tu știi despre ce vb,nu?😉🙂 Vezi ca am si eu la țară 3 mâți
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 5, 2021 @nicieu , @Ioioio1 : faceti OffTopic cat vreti pt ca nu este TOPICUL MEU ci un TOPIC DESPRE UN SUBIECT ANUME (citez un jandarm al forumului care a phutut un topic pt ca asa a vrut muschii lui). Sunteti mișto, am uitat-o pe zeita masajului @nimenieu 😘 !! Va respect. Apropo' @nimenieu , tot asa strâmta esti?? 🤣🤣🤣🤣 ... sa mai dam putin foc.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum