Sari la conținut

WhatsUp, Facebook, Messenger si Telegram sunt nefunctionabile. Era de asteptat??

Postări Recomandate

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, Ioioio1 a spus:

@playmaker Oho, mulți marinari pe aici....pai ia.l si pe @nicieu la LNG-uri....

Playmaker nu e marinar... probabil este tangential! Daca imi amintesc bine, a zis ceva ieri ca are multi prieteni navigatori!

• Oras:Constanta
Postat
2 minutes ago, Ioioio1 said:

@playmaker Oho, mulți marinari pe aici....pai ia.l si pe @nicieu la LNG-uri....

M-am lasat ... de ce plm sa produc bani pt altii? ...pot face bani si aici...

Cacamaș in Singapore al lor... numai incompetenti, ciupanezi .... Pai tu imi trimiti toti "pilipinezii" si indienii la vapor cand ei habar nu au ce au de facut?! ...mana ieftina de lucru. Nu se vrea performanta. Asa ca mi-am bagat pwla. 

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, playmaker a spus:

Cacamaș in Singapore al lor... numai incompetenti, ciupanezi .... Pai tu imi trimiti toti "pilipinezii" si indienii la vapor cand ei habar nu au ce au de facut?! ...mana ieftina de lucru. Nu se vrea performanta. Asa ca mi-am bagat pwla. 

Asa este!

• Mersi 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, playmaker a spus:

Ah shit, deci ai fost in breasla! Esti marinar de uscat acum 🤣

Vizitator nicieu
Postat

@nimenieu cand vei vedea mesajul asta sa stii ca te-am asteptat aici si n-ai venit azi! Sa vezi ce-ti fac eu tie cand ne vedem! O sa ai de muncit la mine 🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 minute, nicieu a spus:

Ah shit, deci ai fost in breasla! Esti marinar de uscat acum 🤣

Face bani la uscat! Crede.ma ca banii nu pe mare se fac! Cine crede asta se amăgește! Arata.mi un marinar bogat, cu bani! Eu nu am vazut....

• Mersi 1
Vizitator nicieu
Postat

Face bani la uscat! Crede.ma ca banii nu pe mare se fac! Cine crede asta se amăgește! Arata.mi un marinar bogat, cu bani! Eu nu am vazut....

Frate tu ai dreptate... dar eu nu am nici pasarici la produs nici afaceri... deci deocamdata tot pe mare fac parale! In inca imi place!

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, playmaker a spus:

@nicieu : ti-am trimis un PM. Nu stiu daca mai imi functioneaza.

Vezi ca ai ceva la setari... sigur... daca ai mail, da-mi mail pe [email protected] iti raspund negresit.

Postat

Frate tu ai dreptate... dar eu nu am nici pasarici la produs nici afaceri... deci deocamdata tot pe mare fac parale! In inca imi place!

Asta.i ceva nou! Pai bravo frate @playmaker , tu ai fete la produs și nu spui????😂😂😂

Postat
Acum 10 minute, nicieu a spus:

@nimenieu cand vei vedea mesajul asta sa stii ca te-am asteptat aici si n-ai venit azi! Sa vezi ce-ti fac eu tie cand ne vedem! O sa ai de muncit la mine 🤣🤣🤣

Ne.a dezamagit pe toți....😔😔😔

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, Ioioio1 a spus:

Ne.a dezamagit pe toți....😔😔😔

Neah! Cred ca se babardeste chiar acum, si se gandeste la mine 🤣🤣🤣 

Postat
3 minutes ago, Ioioio1 said:

Asta.i ceva nou! Pai bravo frate @playmaker , tu ai fete la produs și nu spui????😂😂😂

Hai, nu fii "pufi" ... 🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, nicieu a spus:

Neah! Cred ca se babardeste chiar acum, si se gandeste la mine 🤣🤣🤣 

Bai ești nebun? Pai nu spunea ca face DOAR  masaj? Sa nu spui ca am încurcat iar fetele...😂😂😂

Vizitator nicieu
Postat

Bai ești nebun? Pai nu spunea ca face DOAR  masaj? Sa nu spui ca am încurcat iar fetele...😂😂😂

Nu mah! Ea in timpul programului face doar masaj! Dar extra mai se si sexuieste ea, dar se gandeste la mine 🤣🤣🤣

M-ar fute, dar nu vrea sa spuna 🤣

Postat
Acum 2 minute, nicieu a spus:

Nu mah! Ea in timpul programului face doar masaj! Dar extra mai se si sexuieste ea, dar se gandeste la mine 🤣🤣🤣

Aaaaa....aha...am înțeles. 

Poftești, Poftești dar pana când??? 😜🤪😂🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 3 minute, Ioioio1 a spus:

Aaaaa....aha...am înțeles. 

Poftești, Poftești dar pana când??? 😜🤪😂🤣

Ea pofteste, dar ni zice 🤣🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, nicieu a spus:

Ea pofteste, dar ni zice 🤣🤣🤣

Pai tu nu știi ca ea alege singura? Când are chef și s.a saturat de "poftit" atunci acționează! Ai surpriza! Nu trebuie sa plătești pentru asta pentru ca ea nu accepta plata pentru plăcerea ei....😃😃😃

Deci who the fuck is the lucky man???🤔🤔🤔🤔😏😏😏

Vizitator nicieu
Postat
Acum 20 minute, Ioioio1 a spus:

Pai tu nu știi ca ea alege singura? Când are chef și s.a saturat de "poftit" atunci acționează! Ai surpriza! Nu trebuie sa plătești pentru asta pentru ca ea nu accepta plata pentru plăcerea ei....😃😃😃

Deci who the fuck is the lucky man???🤔🤔🤔🤔😏😏😏

Mah, tu ai mai avut cont aici... tu stii mai mult decat lasi sa se vada 🤣🤣🤣

Postat

Mah, tu ai mai avut cont aici... tu stii mai mult decat lasi sa se vada 🤣🤣🤣

Nu, man! Prima data aici...de fapt am 2 luni deja...ai chiar și recenzii! Ha! Și o sa mai am! 😜😜😜

Vizitator nicieu
Postat

Nu, man! Prima data aici...de fapt am 2 luni deja...ai chiar și recenzii! Ha! Și o sa mai am! 😜😜😜

Iar ai luat-o de buna... ce vrei dupa aproape 3 litrii de bere 🤣

Postat
Acum 3 minute, nicieu a spus:

Iar ai luat-o de buna... ce vrei dupa aproape 3 litrii de bere 🤣

Bravo man, acum știu eu de unde ai tu burta aia! De la bere! 11🍻🍺😜🤣🤣🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, Ioioio1 a spus:

Acum la modul cel mai serios, sunt baut, pleoapele imi cad in gura, mi-e somn de mor, si se anunta in 2 ore jumate plecarea! Poti sa lasi comm, vad mai tarziu, si daca nu vad azi, vad data aviatoare si tot vad! 🤣

P.S. @playmaker cand vezi postarea asta, citeste urmatoarele! Poate nu ai posibilitate sa trimiti mail, te inteleg... iti propun un târg! Hai sa nu mai pomenim de Gica, inclusiv in aluzii! Sa vedem daca apoi mai are ceva cu noi! Faci cum crezi, eu asa am sa procedez, valabil si pentru tine ioioio1

Postat
Acum 5 minute, nicieu a spus:

Acum la modul cel mai serios, sunt baut, pleoapele imi cad in gura, mi-e somn de mor, si se anunta in 2 ore jumate plecarea! Poti sa lasi comm, vad mai tarziu, si daca nu vad azi, vad data aviatoare si tot vad! 🤣

P.S. @playmaker cand vezi postarea asta, citeste urmatoarele! Poate nu ai posibilitate sa trimiti mail, te inteleg... iti propun un târg! Hai sa nu mai pomenim de Gica, inclusiv in aluzii! Sa vedem daca apoi mai are ceva cu noi! Faci cum crezi, eu asa am sa procedez, valabil si pentru tine ioioio1

Man, du.te și trage un pui de somn ca ai manevră! 

Ne auzim maine man! Manevră usoara!

Noapte buna la toată lumea! ( care lume?)

Vizitator nicieu
Postat

Man, du.te și trage un pui de somn ca ai manevră! 

Ne auzim maine man! Manevră usoara!

Noapte buna la toată lumea! ( care lume?)

Maine nu, poimaine! Tineti cont de ce v-am scris mai sus! Fiti cu minte, nu cuminți! 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...