Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2021 Postat Octombrie 7, 2021 Acum 34 minute, nimenieu a spus: Iei o sedinta de 4h de masaj de relaxare? 😹 Am scris ca POATE... Aveam iar trebusoara dimineata si m am pus devreme la nani. O perioada buna voi fi in doliu, asadar, n am cum sa ma gandesc la tine in momente fErbinti pt ca nici io nu am. 😸 Eh sa stii ca eu ma gandesc la tine in momentele mele fierbinti 🤣🤣🤣
Membru Premium angelmro Reputație: 5238 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Decembrie 5, 2021 postez aici @playmaker mai atacat pe un topic, nu mai tin minte pe care, ca tiam dat zeci, sute de minusari. aratami, te rog, unde sunt acele minusari. mam uitat pe profilul tau. ai 92 de pagini de postari, de la mine ai doar 3 minusari. 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Decembrie 5, 2021 Acum 6 ore, angelmro a spus: postez aici @playmaker mai atacat pe un topic, nu mai tin minte pe care, ca tiam dat zeci, sute de minusari. aratami, te rog, unde sunt acele minusari. mam uitat pe profilul tau. ai 92 de pagini de postari, de la mine ai doar 3 minusari. Salut. Nu mai conteaza. A fost o perioada cand ma minusai la greu impreuna cu Saracu' Anului 2021. Nu stau sa caut acum, poate le-ai luat inapoi, nu stiu. Oricum, stai linistit ca nu mai am nimic cu tine atat timp cat (poate) ti-ai dat seama ca nu fac trolling aiurea. 🍻 2
TataViper Reputație: -125 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Da Oras:Da Postat Decembrie 19, 2021 angelmro = gay cel mai mare bulangiu 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum