Sari la conținut

Bosss, ma lasi sa mai deskid un toping decent, in care imi bag pula la fel de decent in veatza, sufletul, vii si mortzii celor care nu vor sa se vaccineze, mankatzi de cipuri si 5G ???

A fi sau a nu fi muist/muista ???  

18 membri au votat

1. 1. So, esti un/o retardat/a care crezi ca sosoaka poate face fistig in gat cu un parizer de 2 kile iar ca simion poate sa o suga fara sa o ude ?

• Nu ma vaccinez, sunt un muist/muista retardat/a, sa moara totzi cei din jur.
    • Da, ma vaccinez, nu pentru mine, ci pentru cei din jurul meu, si pentru a evita dezastrul din spitale, prezent deja de 30 de ani.

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 2 minute, alexazerty a spus:

Lol din cauza specimenelor cu aceasi mentalitate ca a lui biliape suntem rusinea europei de rade si OMS si UE de noi, noroc cu vecinii Bulgari care ne mai ajuta ca intordeauna sa avem un prieten in statisticile negative cand e vorba de situatii de cacat cum e asta in care ne-am bagat singuri si ne place sa innotam de 32 de ani in acelasi cacat.
Multumim nevaccinatiilor ca suntem unde suntem! 

Îți dai seama, "Europa e cu ochii pe noi!". Unde am mai văzut asta? 

"Ne râde lumea, maică!"  

Iobagi ați fost, iobagi veți fi. D-aia vă bagă toți în gură ce le curge din cur 💩

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
1 oră în urmă, biliape a spus:

Statul mă limitează, căcat uscat ce ești. Vreau să mă duc să trag de fiare : acces interzis, că nu ai țidulă. Am plătit, dă-mi banii înapoi. Nici asta nu se poate, nu avem forma legală. Să te furăm, avem, că Jucăm după cum ne cântă structur'le. Dar un **spam editat** și proxenet ca picon cu creier de beton își imaginează că prostește pe cineva dacă își exhibă el prostia. Cea mai bună dovadă că e o glumă proastă covidul ăsta e că nici cekiști de mâna a treia ca picon, Găoază, Piarole și alți hodorogi cirotici, alcoolici și bodegari nu au mierlit-o de la el. Covidul e o amenințare pentru excluși, săraci, robi. Cum ai o rație de potol mai bună de la Stat, cum nu te mai lovește prea rău... 

Calmează-te, bă! Nu te limitează nimeni bă, tu ești limitat! 😂

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:here,there,everywhere
  • Oras:here,there,everywhere
Postat
Acum 9 minute, biliape a spus:

Ce pulă e? 

😄

De ce fereală? Aici, să vadă toată lumea. 

Okay,ai cerut,îți dau :)

prima chestiune- mie nu-mi pare decât episodul din 90,reloaded,ăla cu "nu ne vindem țara străinilor,las' că știm noi mai bine"

nu mai e nevoie sa dezvolt ce-a ieșit.Si se aseamănă izbitor de bine cu dezastrul guvernării din ultimii 2 ani,uite unde suntem

.a doua chestiune- rata de infectare uriașă.Spre deosebire de alte produse unde știm că-i cu dubla măsură,vaccinul e același pentru toți,fie că-i român, neamț,englez,pakistanez.Pe fereală,că îl vom lua toți,la un moment dat,ideea este că s-o facem controlat,să nu băgăm sistemul medical in groapa,de tot,că și așa e nenorocire mare.

a treia chestiune- cam are dreptate Arafat.nu-s de acord cu pumnul în gura,dar introdusă responsabilitatea spuselor.Ai dovezi clare,indubitabile,ok.Daca n-ai, plătești

• Like 4
Postat
Acum 14 minute, picon a spus:

Calmează-te, bă! Nu te limitează nimeni bă, tu ești limitat! 😂

"bine" că sunt nelimitați proxeneții regulatori de kinderi ca picon. 

• Minus 1
Postat
Acum 36 minute, biliape a spus:

"bine" că sunt nelimitați proxeneții regulatori de kinderi ca picon. 

Ce bă biliaplm, te-am futut când erai copil și nu ți-am plătit?😂 

1 oră în urmă, biliape a spus:

Îți dai seama, "Europa e cu ochii pe noi!". Unde am mai văzut asta? 

"Ne râde lumea, maică!"  

Iobagi ați fost, iobagi veți fi. D-aia vă bagă toți în gură ce le curge din cur 💩

Orice stat te limitează, boule! Te limitează să asculți muzică tare noaptea, să nu mergi cu mașina peste o anumită viteză, să aștepți la semafor, să umbli în pula goală pe stradă etc. Tu de fapt vrei haos, anarhie, că atât te duce capul ăla gol, de redus mintal frustrar și complexat. Rebutule! 

P.S. Pac! 😂😂😂

• Like 1
  • Minus 5
Postat
Acum 3 ore, picon a spus:

Ce bă biliaplm, te-am futut când erai copil și nu ți-am plătit?😂 

Orice stat te limitează, boule! Te limitează să asculți muzică tare noaptea, să nu mergi cu mașina peste o anumită viteză, să aștepți la semafor, să umbli în pula goală pe stradă etc. Tu de fapt vrei haos, anarhie, că atât te duce capul ăla gol, de redus mintal frustrar și complexat. Rebutule! 

P.S. Pac! 😂😂😂

Jegule. 

Stat: cancerul societății. 

Dacă nu era acest stat corupt și tiranic, tu erai mort de când ai abuzat fetițe mici. 

Normal că vrei să acceptăm jugul, că profiți tu de situație. 

E o mare diferență între libertarianism și anarhia din capul tău. 

Gunoi incult. Stâlp de bodegă pișat de toți magistrații. 

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, horny_gooner a spus:

Astazi, 574 de noi morti, peste 18 800 de infectati, peste 1800 la ATI !

Romania progreseaza !

...

🙄😑

Doar picon ce are în cap beton rezistă. Încă. 

• Minus 1
Postat
Acum 4 ore, biliape a spus:

Jegule. 

Stat: cancerul societății. 

Dacă nu era acest stat corupt și tiranic, tu erai mort de când ai abuzat fetițe mici. 

Normal că vrei să acceptăm jugul, că profiți tu de situație. 

E o mare diferență între libertarianism și anarhia din capul tău. 

Gunoi incult. Stâlp de bodegă pișat de toți magistrații. 

Mai spune! Varsă-ți frustrările de ratat! 

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Diareea verbala specifica marinelului ma face sa vomit si pot sa spun ca toata propaganda vaccinarii este un rahat iar ca demonstratie avem tari cu 80% procentaj de vaccinare si tot s-au imbolnavit. Stirile nu fac decat sa arate ca mortii sunt nevaccinati dar ca niciunul, dar absolut niciunul dintre cei decedati  nu prezinta alte probleme medicale (oare de ce?).

Pai, ce facu Arafat acum 2 saptamani cand a dat ordin ca in spitale sa nu se mai trateze decat cei cu covid?a? pai, in tarisoara asta nu mai sunt si alte boli decat covidul?

Pana acum virusul era o problema pentru cei in etate, acum este pentru toate varstele...cum s-a ajuns la asta? asa, dintr-o data.... Oare virusul a facut pauza in perioada verii?

A mai auzit cineva de China? la ei nu a ajuns valul 4??? au o economie in plina expansiune

Nu fac propaganda antivaccinarii dar nici nu sunt de acord sa fiu vaccinata cu un ser care nici macar nu da rezultate si nu pentru ca nu nu cred in medicina dar pur si simplu refuz sa fac acest vaccin...Mai bine imi fac un antirabic, un antitetanos sau orice alt vaccin ... Este doar optiunea mea si numai a mea. De ce? Pentru ca sistemul de sanatate din Romania este de rahat si mai ales pentru ca traiesc intr-o Romanie esuata, condusa de niste oameni de nimic, de niste corupti aroganti si incompetenti, pentru ca au ajuns sa momeasca populatia cu o farfurie de mancare sa se vaccineze....

Stiu cazuri concrete, cu oameni intre 35-50 de ani, care au murit dupa al doilea vaccin. Nu aveau nimic, doar dorinta de a trai fara restrictii. Stiu cazuri concrete de oameni care au avut covid cu forma destul de grava dar s-au vindecat tratandu-se ambulatoriu,

Marinele, cred ca urlii aiurea, esti indobitocit de lipsa pizdii la liber

• Mersi 2
  • Minus 1
Postat
36 minutes ago, anonna said:

A mai auzit cineva de China? la ei nu a ajuns valul 4??? au o economie in plina expansiune

China, cu prabusirea Evergrande o sa aiba mult de tras pentru o buna perioada de acum incolo.

"Factorii de decizie politică se confruntă cu o criză energetică care a condus la raționarea energiei în toată țara, a împins inflația industrială la cel mai înalt nivel din 1995 și a forțat guvernul să crească producția de cărbune, în ciuda angajamentelor de reducere a emisiilor de carbon făcute anul trecut."

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25113317-economia-chinei-isi-incetineste-cresterea-4-9-treilea-trimestru-financial-times.htm

• Like 1
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 6 ore, anonna a spus:

iar ca demonstratie avem tari cu 80% procentaj de vaccinare si tot s-au imbolnavit.

CU 80 % vaccinati tot s-au inbolnavit, dau au 500 de morti la 50.000 cazuri. Noi, cei mai ( cu bulgarii), cei mai jmecheri di Europa, la 19.000 de imbolnaviri avem 567 de morti. Ce sa zic, este foarte prost vaccunul si nu se vede efectul.

Esti imbecila.

... Este doar optiunea mea si numai a mea. De ce? Pentru ca sistemul de sanatate din Romania este de rahat si mai ales pentru ca traiesc intr-o Romanie esuata, condusa de niste oameni de nimic, de niste corupti aroganti si incompetenti, pentru ca au ajuns sa momeasca populatia cu o farfurie de mancare sa se vaccineze....

Ai optiunea, ca asta va macina pe voi, sa pleci in alta tara, unde sistemul de sanatate este cum iti doresti. Si sa nu ma iei cu aici m-am nascut, aici vreau sa mor.

Esti imbecila din nou.

Stiu cazuri concrete de oameni care au avut covid cu forma destul de grava dar s-au vindecat tratandu-se ambulatoriu,

Aici nu nu e nimic de comentat.

A treia oara imbecila intr-o singura propozitie.

• Like 3
  • Minus 1
Postat
Acum 37 minute, anonna a spus:

mai bine o imbecila ca mine decat niste snobi coborati din corcodus carora le pute basina vecinului dar nu-si vad rahatul de sub nas...

Ei mănâncă mult căcat cu gura plină, când au căcat sub nas le lasă gura apă. Cel mai bun exemplu este lătura subumană de picon. 

Acum 16 ore, horny_gooner a spus:

China, cu prabusirea Evergrande o sa aiba mult de tras pentru o buna perioada de acum incolo.

"Factorii de decizie politică se confruntă cu o criză energetică care a condus la raționarea energiei în toată țara, a împins inflația industrială la cel mai înalt nivel din 1995 și a forțat guvernul să crească producția de cărbune, în ciuda angajamentelor de reducere a emisiilor de carbon făcute anul trecut."

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25113317-economia-chinei-isi-incetineste-cresterea-4-9-treilea-trimestru-financial-times.htm

Să sperăm că China, adică nomenclaturiștii comuniști care dețin temporar puterea în acel areal geografic, nu vor mai avea mult timp de tras pentru că vor trage în ei oamenii sănătoși la cap, și occidentul nu va mai accepta să fie păcălit printr-o moarte aparentă a regimului comunist, cum au pățit cu URSS-ul. 

Moarte comuniștilor, oriunde s-ar afla! 

• Minus 2
Postat
Acum 34 minute, biliape a spus:

Ei mănâncă mult căcat cu gura plină, când au căcat sub nas le lasă gura apă. Cel mai bun exemplu este lătura subumană de picon. 

Să sperăm că China, adică nomenclaturiștii comuniști care dețin temporar puterea în acel areal geografic, nu vor mai avea mult timp de tras pentru că vor trage în ei oamenii sănătoși la cap, și occidentul nu va mai accepta să fie păcălit printr-o moarte aparentă a regimului comunist, cum au pățit cu URSS-ul. 

Moarte comuniștilor, oriunde s-ar afla! 

Deocamdata americanii sunt putin in groapa. Nu uita ca economia ameriii se bazeaza pe importurile din China. Chinezii mai au o problema cu Taiwanul , vor sa-l asimileze ... Daca nu fac ceva americanii , chinezii vor urca la cer cu economia. Rusia saboteaza Europa cu gazul ... Totul depinde de Germania cu acreditarea noii conducte de gaz... Daca rusii vor acapara piata pe europa poate ca vor face o mica alianta cu China impotriva americii ... Noi suntem intre ciocan si nicovala iar virusul este doar o manipulare pentru populatia Romaniei

Asteptam... economia lui Catu e la ani lumina distanta de noi

Cat despre cei ce urla acum cu vaccinarea, asta vara urlau pe la terase, pe litoral nu aveai loc sa arunci un ac intre ei, stateau ingramaditi unul in altul si vorbeau cu precipitatii, de ziceai ca ploua in jurul lor... se inchesuiau la impinge tava si erau tare mandrii de ei, inloc sa incerce sa fie prudenti, sa pastreze distanta sa rareasca intalnirile in grup. Acum urla ca nevaccinatii sunt de vina

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat
9 minutes ago, anonna said:

Deocamdata americanii sunt putin in groapa. Nu uita ca economia ameriii se bazeaza pe importurile din China. Chinezii mai au o problema cu Taiwanul , vor sa-l asimileze ... Daca nu fac ceva americanii , chinezii vor urca la cer cu economia. Rusia saboteaza Europa cu gazul ... Totul depinde de Germania cu acreditarea noii conducte de gaz... Daca rusii vor acapara piata pe europa poate ca vor face o mica alianta cu China impotriva americii ... Noi suntem intre ciocan si nicovala iar virusul este doar o manipulare pentru populatia Romaniei

E clar ca esti informata =))

• Haha 1
  • Oras:Romania
Postat

E destul de simplu. Oamenii civilizati din țârile functionale s-au vaccinat in proportie covarșitoare și pandemia a fost, în mare măsură, stinsă. In Retardistan și prin alte părți, se moare de prostie sau lipsă de informare corectă pe canale oficiale. Una peste alta, coliva nu e rea, atâta că e scump la spital la privat. Că la spital la stat n-ai loc sa scoti un polip sau sa pui un gips de reptilieni căzuți de covid pe holuri. Multa sanatate va doresc.

• Like 1
Postat

Incepe din nou sa se miste treaba. Numai astazi, la Galati, s-au vaccinat vreo ~ 5000, cifra care nu s-a mai atins din luna mai ! Lumea a cam bagat-o pe maneca si a vazut ca nu-i la stou, asa ca incep oamenii (sper) sa inteleaga !

• Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat
Acum 1 oră, spaclu a spus:

E destul de simplu. Oamenii civilizati din țârile functionale s-au vaccinat in proportie covarșitoare și pandemia a fost, în mare măsură, stinsă. In Retardistan și prin alte părți, se moare de prostie sau lipsă de informare corectă pe canale oficiale. Una peste alta, coliva nu e rea, atâta că e scump la spital la privat. Că la spital la stat n-ai loc sa scoti un polip sau sa pui un gips de reptilieni căzuți de covid pe holuri. Multa sanatate va doresc.

Vezi că mor și oameni vaccinați,  și nu puțini...din păcate sunt mulți idioți de tip #,  cu o retorică imbecilă și nu m-ar mira ca în curând să se ajungă la un nou val de ură...

Nu întâmplător ne-am dus pulii de suflet când # a ajuns la putere

• Like 1
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 4 minute, anonna a spus:

mi s-a covidat gogoasa... un tratament pentru ea?..,

doi barbati cu scula ca de magar este suficient

• Haha 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
2 hours ago, cincistele said:

Vezi că mor și oameni vaccinați,  și nu puțini...din păcate sunt mulți idioți de tip #,  cu o retorică imbecilă și nu m-ar mira ca în curând să se ajungă la un nou val de ură...

Nu întâmplător ne-am dus pulii de suflet când # a ajuns la putere

Mortalitatea oamenilor vaccinati infectati cu covid, e semnificativ mai mica decat in randul celor care refuza vaccinarea, si daca imi spui ca nu e asa imi e clar ca ai făcut studii de microbiologie cu vreo manichiuristă găsită la ceva pelerinaj prin Moldova. Da, mor si vaccinatii, ca nimic nu e 100% garantat, că mai au reactii la ser, ca efectiv nu funcționează serul.

Retorica imbecila de care vorbești e adevărul verificabil și demonstrabil. Iar tot ce e pe lângă, e pseudoștiință pentru oameni care aderă la un "adevăr select", de nișă, nu "ce cred toți proștii" - e virusologie de mecanic de locomotiva, sunt presupuneri și părerisme viralizate în absența unei comunicări oficiale pertinente. Mai terminați cu căcaturile astea. Toți v-ați trezit cugetători liberi, medici eminenți, cunoscători ai planurilor elitei oculte, inițiați asceți și profeți.

Rostogoliți tâmpeniile, până ajungeți cu furtunu' înfipt în muie voi sau apropiații voștri. Să vă ferească sfântu. Mergeți de vă vaccinați pentru voi și pentru oamenii care depind de voi. Da-i in mortii lor pe Câțu, Iohannis, Gheorghiță și toți fraierii. Nu nai asociați credibilitatea lor cu veridicitatea utilitatii vaccinului. Sanatate sa aveti.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...