Sari la conținut

Sa facem statistica noua

cassy

67 membri au votat

1. 1. Daca ati masurat-o unde va incadrati?

• Sub 12 cm
      1
    • Intre 12 si 14 cm
      7
    • Intre 14 si 16 cm
      21
    • Intre 16 si 18 cm
      16
    • Intre 18 si 20 cm
      10
    • Peste 20 cm
      5
    • Nu stiu, nu am masurat-o
      7

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Eu credeam ca aici se vorbeste de alea reale, nu de cele stiintifice.

PS: rog pisoiul sa adauge niste voturi la categoria "Sub 12 cm" si "Intre 12 si 14 cm" pentru a nu aprofunda complexele a peste 50% dintre români.

Eu totusi as zice ca cei mai multi au peste 14 :P

Link spre comentariu

Stiam eu ca e pe acolo ... :) ))

Mersi , g2br13l ! :) :) :) )) ..... poti sa ma ajuti si cu transformarea in yarzi ? .... :) ))

Daca insisti iti fac si transformarea asta, insa te avertizez ca nu da bine la imagine  :laugh2

13 inch = 0,3611 yards

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pariez ca credeati ca ma voi eschiva si nu voi spune ceea ce doreati sa aflati cu adevarat dupa postarea anterioara.Ei bine,va voi spune:lungimea unui penis flasc obisnuit este intre 2 si 4 inci (5 si 10 cm),de la varful glandului pana la baza lui.Lungimea unui penis obisnuit,aflat in erectie,este de aproximativ 6 inci (15,2 cm).Daca nu aveti dimensiunea ''medie'',atunci nu va faceti griji.In fond,cine vrea sa fie "mediu'''? Ideea de baza este ca dimensiunea nu face un barbat sa fie amant ideal. Ca un barbat sa stie sa vorbeasca sa atinga si sa aiba intr-adevar grija de iubita lui e mult mai important decat penisul acestuia. Cand vorbim despre placere,trebuie sa ne gandim la "potrivire'',nu la dimensiune.Ideea ca un penis mare face un amant sa fie grozav nu este adevarata-pur si simplu.Un penis foarte mare poate lovi in mod neplacut cervixul unei femei.Daca este prea gros,poate irita deschiderea vaginala.Daca vaginul ei este foarte stramt,(cum va place)un penis mare nici nu poate intra pe toata lungimea.Pe de alta parte,daca penisul este scurt,subtire sau mic,iar vaginul ei este larg,atunci nici unul dintre cei doi nu simte o stimulare prea intensa in timpul raporturilor sexuale. Totusi o femeie poate incerca sa-si intareasca muschii vaginali pentru a ajuta vaginul ei sa fie compatibil cu un penis mic.Sau cuplul poate gasi pozitii in care la penetrare sa simta fiecare dintre  cei doi o stimulare mai intensa - cum ar fi atunci cand ea sta deasupra sau cand el o penetreaza pe la spate...PRIN URMARE DIMENSIUNEA PENISULUI NU CONTEAZA PREA MULT...Invatam sa ne iubim cu ceea ce ne-a dat natura. :blushing2 cam multa teorie, :gifs_ojos

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Zic si eu,ca oricum ar fi e buna,daca stii ce sa faci cu ea si daca stii sa mai folosesti si alte parti ale corpului,nu e doar un du-te-vino monoton.Daca nu stii ce sa faci cu ea,nu stii,indiferent ca are 12 sau 20 de cm.Pacat de pula,daca are asa stapan   :cry2 Purtator,pardon.

Link spre comentariu

Deci, pe un esantion reprezentativ de 35 de pulosi reiese ca sintem stapanii Europei.  :laugh2  Media organului sexual ai nimfomaniacilor este cuprinsa intre 15,71 si 17,48. Din pacate constructia sondajului a fost facuta in asa fel incat sa ne dea o marja de 1,77 cm care uneori se pot dovedi extrem de importanti  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:.......
  • Oras:.......

Deci, pe un esantion reprezentativ de 35 de pulosi reiese ca sintem stapanii Europei.  :laugh2  Media organului sexual ai nimfomaniacilor este cuprinsa intre 15,71 si 17,48. Din pacate constructia sondajului a fost facuta in asa fel incat sa ne dea o marja de 1,77 cm care uneori se pot dovedi extrem de importanti  :laugh2  :laugh2

http://yoursmiles.org/tsmile/banana/t0231.gif

Scuzati pentru :offtopic dar, am o nelamurire, a mea are fix 14 cm! :blushing2 Sa votez la "Intre 12 si 14 cm" sau la "Intre 14 si 16 cm"? Sa scad sau sa ridic media?!? :habarnam

http://yoursmiles.org/tsmile/banana/t0209.gif :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

Scuzati pentru :offtopic dar, am o nelamurire, a mea are fix 14 cm! :blushing2 Sa votez la "Intre 12 si 14 cm" sau la "Intre 14 si 16 cm"? Sa scad sau sa ridic media?!? :habarnam

Eeee....pai daca nu s-a precizat chestia asta, baga si tu la peste 20  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Deep
  • Oras:Deep

Achiesez si eu la problema lui @Lubric. Si recunosc ca votul meu a fost .... pentru cresterea increderii de sine a acestei natiuni. A mea are fix 18 si am votat la categoria 18-20. Asta inseamna ca la final ar trebui sa facem o mica... corectie statistica. Sa zicem 15-20% din votanti au votat pe muchie. Pana cum sunt 50 de voturi, din care 6 zic ... nu stiu (bull shit),deci le eliminam. Deci 8 x 2cm in minus.

O sa ma risc eu la un calcul statistic, pe bazele date.

1 x sub 12cm (oare cat :slap2 de sub 12cm?) = sa zicem 11cm

5 x 13 (categoria 12-14cm) = 65cm

14 x 15 (categoria 14-16cm) = 210cm

12 x 17 (categoria 16-18cm) = 204cm

7 x 19 (categoria 18-20cm) = 133cm

5 x peste 20cm (oare cat :slap2 de peste 20 cm, ca aici e greu :laugh2 , sa zicem o medie de 22cm) = 110cm

TOTAL lungimea sculei la cei 44 de votanti = 7,33 m de pwla :laugh2

Minus cei 18cm din corectie (eu as mai scadea macar 1cm/pers, sa ne apropiem un pic de realitate, dar o las asa = 7,15 m

Impartit la 44 = o medie de .......... 16,25 cm

Daca tin cont de parerea mea de mai sus, iese 15,25 cm

Concluzie: daca nu sunteti membri ai acestui forum media voastra de pwla va fi mult mai mica (sub 13 cm)!!! :laugh2

Traiasca Nimfomane.com baieti!

Va face pwlile sa creasca fara pastile!

PS: scuzati limbajul indicent de pe alocuri. Puteam zice pe ici colo, penisuri.

• Like 1
Link spre comentariu

Concluzie: daca nu sunteti membri ai acestui forum media voastra de pwla va fi mult mai mica (sub 13 cm)!!! :laugh2

Traiasca Nimfomane.com baieti!

Va face pwlile sa creasca fara pastile!

:laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...