Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Ca o paranteza astia de la Isis au avut o super oferta, cica faceai bum o data da te asteptau 70 de virgine.Ar fi fost ceva pt amatorii de prospaturi. Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Gogule, nu esti amuzant deloc.Probabil nici de pe conturile precedente nu ai fost. Ia o pauza. Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Gogule, nu esti amuzant deloc.Probabil nici de pe conturile precedente nu ai fost. Ia o pauza.Ti-au bagat astia in cap idea cu conturile precedente si reincarnarile. Stiu, uneori e greu de crezut ca o pizda nu e o fosta pula operata recent pt ca nu se regasea psihologic in stereotipul masculin si ca un cocalar nu e o reincarnare a unui mar de acum 2000 de ani care s-a reintors pe Tera pt a isi ispasi pedeapsa karmica generata de incontinenta si nebalansarea chakrei 2.5 cu Kundalini.Astept raspunsul OPului la intrebarea esentiala: ce se intampla dupa ce mor. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Ce dreaq ai, pensionarule, de dimineata? Statueta si urmari nedepistate de doftori? Te rog, fii bun si explica, detailiaza.Cum dau de Kundalini la Vaslui??Mai schimbă placa, plictisitorule! P.S. Înghiți? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 No, amu, daca stam (pe scaun, eventual ala de la WC) bine si ne gandim (in timp ce tragem o beshina, adica un fel de gandit cu voce tare pentru unii), se naste (in vasul de la WC) o intrebare (solida, lichida, nu conteaza) meteo (sic) - psihotica: daca o femeie care afost barbat(a) si acum are putza, cand face squirt din piszda ei (sic) iese squirt de femeie sau sloboz de barbat ? :) S-a tras apa, multumim pentru (ne)atentie ! Anvelopele CONTINENTAL pentru iarna, ca acush acush vine iarna ! Mai bine, laba. Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 P.S. Înghiți?Laitmotivu' si drama existentei lu' mata(le). PS.Te roade aia cu statueta, ca e REALA, :)))) 2 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60315 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Septembrie 7, 2020 :) 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 7, 2020 Laitmotivu' si drama existentei lu' mata(le). PS.Te roade aia cu statueta, ca e REALA, :))))E o pulă! Deci, înghiți? Matà? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2020 Partajează Postat Septembrie 7, 2020 No, amu, daca stam (pe scaun, eventual ala de la WC) bine si ne gandim (in timp ce tragem o beshina, adica un fel de gandit cu voce tare pentru unii), se naste (in vasul de la WC) o intrebare (solida, lichida, nu conteaza) meteo (sic) - psihotica: daca o femeie care afost barbat(a) si acum are putza, cand face squirt din piszda ei (sic) iese squirt de femeie sau sloboz de barbat ? :) S-a tras apa, multumim pentru (ne)atentie ! Anvelopele CONTINENTAL pentru iarna, ca acush acush vine iarna ! Mai bine, laba. https://www.youtube.com/watch?v=L6t42npMROgVezi ca se supara Celibi 😂😂😂 Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Mai se antreneaza careva?sau a facut careva proba? Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Ne antrenam toti care am constientizat importanta acestui obiectiv. Ce probe vrei ? La ce probe te referi ? E plin topicul de marturii(probe individuale). Succes ! Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Aplicând acest algoritm, înseamnă că tu, supozitorule, ai epuizat toate rezervele, bun simț și nu în cele din urmă, mândrie la câți se pișă și s-au pășat pe tine, de ceva ani. Ai uitat, este? În afară de câțiva lăbari, armată de strânsură și de conjunctură (cum e cretinoidul ăla de te-a plusat mai sus), toți te-au împulat pentru grandomania și bășinile din capul tău, pentru minciunile de căcat pe care le tot înșiri pe aici.Apoi, utilizând alt algoritm, ce treabă ai tu, cu ce treabă am eu? Nu trebuie să ceară cineva cuiba părerea, pentru că ... forum. Pe același algoritm, ți-a cerut ție, cineva, părerea? Părere care oricum, e irelevantă.În fine, utilizând încă un algoritm, mă piș doar pe tine (fracționat), nu și pe neamul tău, care nu are nicio vină. Doar că ... mai bine înghițea! Coaie, tu și cu Ananda ați început și nu de azi de ieri, să-i faceți pe ceilalți proști, mai ales când nu aveați argumente logice! Renunțați la aceste permanente jigniri, renunțați la acest aer de superioritate nejustificată, fiți modești și reținuți nu numai la ejaculare, așa cum îndeamnă filosofia în care v-ați găsit refugiul și dialogul, discuțiile, vor avea alt ton! Deocamdată, tot ce ați produs pe aici, sunt speculații, sofisme, încercările de a da o notă științifică fiind puerile și nerealiste, neexistând dovezi în ... argumentațiile voastre. În concluzie: aveți, evident dreptul să postați, dar avem și noi, evident dreptul să o facem. Probleme? Ați vrea, știu, ca lumea fie să vă aplaude pentru minunatele voastre percepte, sau, măcar să nu vă critice sau să vă ia la pulă. Ntz, nu merge așa! ... zise mârlanul nr.1 al mimfomane.com!' mi-aș pula-n sufletul lui Ceașcă, cu decretul lui!ai multe greseli gramaticale, pe la scoala cand dai?????? 4 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2020 ai multe greseli gramaticale, pe la scoala cand dai??????Să mori tu? MARȘ! 1 3 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Laitmotivu' si drama existentei lu' mata(le). PS.Te roade aia cu statueta, ca e REALA, :)))):laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
monsieur Reputație: 25 Postat Decembrie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2020 La 06.09.2020 la 8:11, ananda777 a spus: Cate ceva despre mentalitatea de victima ... unii dintre voi va victimizati din cauza acestui topic :)) Acest topic doar este pentru informarea celor interesati de acest subiect controversat se pare pe pamant - CONTINENTA SEXUALA Ce e de retinut: noi nu suntem victime, voi nu sunteti victime aveti doar o falsa idee despre aceasta ... nu exista victime aici pe topicuri ci doar schimbam informatii, ne povestim experiente si exista doar oameni care reactioneaza violent, nesportiv sa zicem asa la niste informatii pe care le primesc din cauza ca nu le inteleg bine, ca nu le pot accepta sau ca nu reusesc sa isi impuna ideile proprii. Orice forma de violenta este defapt o forma de slabiciune o forma de a spune ca individul respectiv este ranit sau are nevoie de atentie. Cu iubire se poate dizolva orice violenta, chiar orice sentiment negativ. Sa iubiti fara masura ! Pana la urma exista un astfel de grup? Unde? Cum ne inscriem? Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 6, 2021 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 6, 2021 Salut monsieur - sigur ca exista insa cei mai multi din cauza incontinentilor sexual care din pacate(sau poate din cauza imensei frustrari a esecului acestora care desi folosesc frecvent sexualitatea totusi nu sunt fericiti) sunt si incontinenti verbal cei mai multi dintre ei si au uitat si de bunul simt, nu mai scriu aici ... ferindu-se insinctiv de mocirla creata. Din acest grup poate face parte oricine. Exercitiile pe care le lucram zilnic sunt cele de la pagina 7. Impresiile pe care le schimbam pot fi postate aici. Despre orice probleme ar exista pe acest drum ma ofer sa va ajut imediat si neconditionat insa vreau 2 lucruri de la voi: 1. sa va exprimati sincer impasul in care ati ajuns sau situatia pe care o aveti de rezolvat 2. sa aveti un ton si niste expriomari decente si cu bun simt - pentru a putea fi citite si de catre alti aaspiranti la starea de continenta amoroasa perfecta. Sa fim cat mai fericiti ! Paradisul pe pamant ACUM !! 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Martie 6, 2021 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Martie 6, 2021 Repet un aspect pe care poate nu il stiu sau nu il intuiesc multi : cine a apucat sa paseasca pe calea inconstientei adica cea a incontinentei sexuale si a mers mult pe acest drum ... va intampina greutati mai mari decat cei care de exemplu sunt pe acest drum de mai putin timp ... sau cei care au inceput viata sexuala direct cu continenta sexuala. Eu ma aflu din pacate in cazul celor care au inceput prost, au mers gresit si dupa un nr de ani au reversat acest proces de aceea sunt in masura sa ii ajut pe toti cei care au mult de munca asa cum am avut si eu. Totodata practic continenta sexuala deja de 15 ani ... si asa cum e in orice domeniu - cei cu experienta mare pot sa ii ajute si invete si pe cei cu experienta mai mica sau deloc. Retineti esentialul: Continenta sexuala este o cale directa catre fericire, catre sanatatea perfecta, catre evolutia spirituala cu viteza si chiar catre puteri psihice naturale(paranormale numite in aceasta lume datorita raritatii lor). precum si ideea forta a acestui topic - samanta barbatului(sperma) are un singur rol in afara trupului si acela este conceptia unui copilas sanatos in cadrul unui cuplu iubit(barbat)-iubita(femeie - deci nu transgender sau alte povesti de-astea de adormit constiinta) in cadrul caruia exista o mare iubire. Sa iubiti fara masura, sa va iubiti pe voi insiva prin practicarea cu succes a continentei sexuale perfect realizate. Paradisul pe pamant in creem noi ACUM !! 1 1 Link spre comentariu
-yorick- Reputație: 1356 Postat Martie 7, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Partajează Postat Martie 7, 2021 conform cu Freud, avem doar 3 optiuni: masturbat, fumat, curve si, vine Ananda777 cu a 4-a: abstinenta din cunostiintele mele, abstinenta si doar ea, duce la ciroza hepatica (via alcoolism dipsiual, adică zilnic si..acerb) mersul la curve se poate lasa cu cunsum de alcool habitual ( ala J.R din Dallas) sau cu abuz de benzodiazepine, datorita frustrarilor afective (curvele nu prea ofera afectiune, doar cui vor ele, cand apare oarece chimie, fereasca sfantu sa te indragosteti apoi..) deci, abstinenta, ma duce cu gandu la calugarii de pe muntele Athos, păi nici ăia nu sunt abstinenți, sunt niște curve care cerșesc milionul de euro anual de la bugetul (gura) românilor, deci nu ajung mătăniile cu lumânări în fața icoanelor, TREBUE BANI!!! In concluzie, dacă și ca abstinent ai nevoie de milioame de euro, atunci abstinentul nu e și el TOT O CURVĂ? 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Martie 7, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2021 20 minutes ago, -yorick- said: conform cu Freud, avem doar 3 optiuni: masturbat, fumat, curve si, vine Ananda777 cu a 4-a: abstinenta din cunostiintele mele, abstinenta si doar ea, duce la ciroza hepatica (via alcoolism dipsiual, adică zilnic si..acerb) mersul la curve se poate lasa cu cunsum de alcool habitual ( ala J.R din Dallas) sau cu abuz de benzodiazepine, datorita frustrarilor afective (curvele nu prea ofera afectiune, doar cui vor ele, cand apare oarece chimie, fereasca sfantu sa te indragosteti apoi..) deci, abstinenta, ma duce cu gandu la calugarii de pe muntele Athos, păi nici ăia nu sunt abstinenți, sunt niște curve care cerșesc milionul de euro anual de la bugetul (gura) românilor, deci nu ajung mătăniile cu lumânări în fața icoanelor, TREBUE BANI!!! In concluzie, dacă și ca abstinent ai nevoie de milioame de euro, atunci abstinentul nu e și el TOT O CURVĂ? Nu mai semnaliza; incontinență≠abstinență. Stai parcat pe tancuri... Link spre comentariu
-yorick- Reputație: 1356 Postat Martie 7, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Partajează Postat Martie 7, 2021 16 minutes ago, eturit said: Nu mai semnaliza; incontinență≠abstinență. Stai parcat pe tancuri... ba, el zice ca si cand iti futi iubita trebuie sa nu ejaculezi, sa nu ai orgasm, decat daca vrei sa ai copii*, pai asa dur nu gandesc nici baptistii (care mai nou admit mijloacele anticonceptionale care nu ucid embrionul) * de cate ori a postat a evitat să ne spună când e momentul oportun pentru ejaculare si orgasm, e bine acum ne-a lămurit, Ananda777 este NATALIST, sorry, eu sunt antinatalist, l-am citit pe David Benatar 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Martie 7, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2021 Just now, -yorick- said: ba, el zice ca si cand iti futi iubita trebuie sa nu ejaculezi, sa nu ai orgasm, decat daca vrei sa ai copii*, pai asa dur nu gandesc nici baptistii (care mai nou admit mijloacele anticonceptionale care nu ucid embrionul) * de cate ori a postat a evitat să ne spună când e momentul oportun pentru ejaculare si orgasm, e bine acum ne-a lămurit, Ananda777 este NATALIST, sorry, eu sunt antinatalist, l-am citit pe David Benatar abstinență = nu fuți deloc (nu bagi pula-n nicio gaură); incontinență = fuți, dar nu ejaculezi (energii, super-orgasm, hâr-mâr, chestii-socoteli; nu mă bag în treaba lui). Dacă ai răbdare și-i citești toate postările, el zice clar: pentru procreare, liber la spârcâială. Sper că acum e clar. O zi bună! Link spre comentariu
-yorick- Reputație: 1356 Postat Martie 7, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Partajează Postat Martie 7, 2021 orgasm fără ejaculare este posibil înainte de pubertate, după ce intră gonadele în funcție ambele orgasm+ejaculare sunt inseparabile, ce zice Ananda777 poate să însemne două lucruri 1. O încercare abilă de castrare (psihică) a bărbatului de către o femeie mizandră (lucru generalizat in India, de unde vine tantra yoga) 2. Un regret că s-a născut, că tată-su a ejaculat și l-a născut însă de aceste lucruri el nu este în mod evident conștient și nici userii care citesc aceste aberații schizofrenice, disociate 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Martie 7, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2021 10 minutes ago, -yorick- said: orgasm fără ejaculare este posibil înainte de pubertate, după ce intră gonadele în funcție ambele orgasm+ejaculare sunt inseparabile, ce zice Ananda777 poate să însemne două lucruri 1. O încercare abilă de castrare (psihică) a bărbatului de către o femeie mizandră (lucru generalizat in India, de unde vine tantra yoga) 2. Un regret că s-a născut, că tată-su a ejaculat și l-a născut însă de aceste lucruri el nu este în mod evident conștient și nici userii care citesc aceste aberații schizofrenice, disociate Încă o datâ, chiar dacă degeaba: nu mai semnaliza... Link spre comentariu
-yorick- Reputație: 1356 Postat Martie 7, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Partajează Postat Martie 7, 2021 17 hours ago, ananda777 said: precum si ideea forta a acestui topic - samanta barbatului(sperma) are un singur rol in afara trupului si acela este conceptia unui copilas sanatos in cadrul unui cuplu iubit(barbat)-iubita(femeie - deci nu transgender sau alte povesti de-astea de adormit constiinta) in cadrul caruia exista o mare iubire. Sa iubiti fara masura, sa va iubiti pe voi insiva prin practicarea cu succes a continentei sexuale perfect realizate. Paradisul pe pamant in creem noi ACUM !! a fi sau a nu fi, asta-i intrebarea, Ananda777 este un fanul meu 😀 Link spre comentariu
Vizitator fytgl1 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Prea multa filosofie dauneaza grav circumvolutiunilor astora de le au mai netede...iubiti femeile ba baieti! Ce naiba, ori suntem barbati, ori nu mai suntem...lasati barbatii deghizati in femei, aia sunt dusi cu plua, scuze pluta. Eu le-as evita si pe astea de plastic/silicon...iubiti ba femeile naturale...singura pretentie sa fie totusi epilate la pasa’ si cur...hai ca am devenit sentimental 😁 sa va dea ‘al de sus cuc si voi vreti sa va pizdificati sau va reguleaza astea cu plua de plastic...ce naiba fratilor...beti un pahar de tuica si amintiti-va ca sunteti pui de daci 😎 Link spre comentariu
Postări Recomandate