Sari la conținut

white_rabbit

meow10

Postări Recomandate

On 12/9/2021 at 12:53 PM, meow10 said:

Hello,

am citit ca o nebuna recenziile scrise de white_rabbit. As vrea sa il cunosc. Ma poate ajut cineva cu mai multe detalii despre el.

buna @meow10, esti partenera domnului sau cine esti?

Sper ca nu esti @vanessa 32 a lui @raffaello care o lingea peste tot pah forum cand a dat de sange menstrual si a zis  a e cazul sa futa si el ceva gratis la o cafea 😇

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
5 hours ago, ionica 73 said:

Sper ca nu esti @vanessa 32 a lui @raffaello care o lingea peste tot pah forum cand a dat de sange menstrual si a zis  a e cazul sa futa si el ceva gratis la o cafea 😇

Greu de știut frate cine e că poate fi și @andreeainna sau @belledejour sau alte victime inocente ale taurului comunal paranoic defunct white rabbit, dar poate fi și chiar nevastă-sa, caz în care preastimabilul a cam preabelit-o :boobs:):boobs

Link spre comentariu
1 hour ago, nikki2019 said:

Greu de știut frate cine e că poate fi și @andreeainna sau @belledejour sau alte victime inocente ale taurului comunal paranoic defunct white rabbit, dar poate fi și chiar nevastă-sa, caz în care preastimabilul a cam preabelit-o :boobs:):boobs

Cam multe detalii, de unde stii ca era insurat? Ce usor va dati de gol 🤮

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Palas
  • Oras:Palas
7 hours ago, ionica 73 said:

O pizza cu mehlem de la ciclu in loc de ketchup garnisita cu casu marzu si tuber magnatum pico stinsa cu gonfalone chianti - e mai sclifosita decat retele lui Hannibal Lecter.

• Minus 1
Link spre comentariu
16 hours ago, nikki2019 said:

Tu cine esti? si de unde stii pe unde umbla asa zisul taur comunal?🤔

Numele este de iepure totusi...🐇

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

@pisicuts, eu totuși cred că acest topic ar trebui închis, pentru că nu e deloc ok  să se ceară amănunte despre viața personală a unui user, sau să fie afectată prin insinuări reputația unor fete (iar acea postare chiar ar trebui ștearsă și userul avertizat).
Am dat și report.

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...