Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Apropo de fizica Larisssei si emanciparea lui Ravanelli:

Ipoteza: Un urs cade de la o inaltime de 80 de metri, ajungand pe suprafata pamantului dupa 4 secunde.

Intrebare: Ce culoare are ursul?

Raspuns:...

:hihat

Frate Lazy ...nu ai expus toate datele problemei. 

Daca ursul este autohton ...culoarea va fi ...bruna, daca e de la poli ...va fi alba.... :laugh2 , s.a.m.d. 

Spor !

• Like 1
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Scuze...scriu pe tastatura telefonului...Fizica de liceu(mecanica newtoniana):H=(g inmultit cu t la patrat)/2. Rezulta g= 10 m/s."g" este 9,8.. la ecuator si 10 la pol. Deci, ursul este ALB.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frate Lazy, fizica de liceu zice așa :

Pamantul nu este o sfera...el este mai turtit la ecuator, deci raza ecuatoriala este mai mare decat cea polara.

La Poli, forta gravitationala este cea mai mare, g fiind egal cu 9,831 N/kg, Polii fiind mai aproape de centrul pamantului decat zonele Ecuatoriale, adica distanta " r "este cea mai mica

La ecuator, g este cel mai mic, 9,781 N/kg, "r" este cea mai mare

Intermediar, g are diferite valori in acest interval, datorita reliefului si structurii neomogene a scoartei terestre.

10 nu folosește nici fimea in clasa a 6-a, nici măcar ca aproximare pentru ușurința calculelor. :) Universal in liceu, este 9,8 .. indiferent de pozitia pe glob.

Rezultă că .. Doppler. :)))))

Postat

E corectă rezolvarea... cel puțin teoretic...și eu zic că merită reținută...ca amuzament...de-asta am și scris-o!

Vizitator
Postat

Ai fumat și tu destulă la viața ta, sunt sigur :)

Școală ii zice :) Din aia ceaușistă, nu vacanță din asta contemporană !

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Pot sa va înjur? Ptr ca...ptr ca...ptr ca Valentine 'S Day și primul topic pe care l-am citit a fost ăsta. E naspa tare sa nu pricepi ce citești, acum îi înțeleg pe mulți :)

Hai , sa fiți iubiți! Și pe bani și moka! De faot, nu , nu va urez sa fiți iubiți! !!Va urez sa aveți norocul de a forma un parteneriat sokid, total și trainic în timp! Sa mergeți cu drag spre ceea ce fiecare dintre voi numiți "acasa" , știind ca acolo e cineva care va așteaptă, indiferent de cât timp ați lipsit , care va înțelege fiecare privire și știe sa va ofere fără explicații sau motive exact ce va trebuie !

• Like 2
Vizitator
Postat

Frumoasă urarea, și totuși tristă.

Facem ca pe mIRC .. }}}{{{

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Pot sa va înjur? Ptr ca...ptr ca...ptr ca Valentine 'S Day și primul topic pe care l-am citit a fost ăsta. E naspa tare sa nu pricepi ce citești, acum îi înțeleg pe mulți :)

Hai , sa fiți iubiți! Și pe bani și moka! De faot, nu , nu va urez sa fiți iubiți! !!Va urez sa aveți norocul de a forma un parteneriat sokid, total și trainic în timp! Sa mergeți cu drag spre ceea ce fiecare dintre voi numiți "acasa" , știind ca acolo e cineva care va așteaptă, indiferent de cât timp ați lipsit , care va înțelege fiecare privire și știe sa va ofere fără explicații sau motive exact ce va trebuie !

Da! Frumos spus!

Acum, depinde de ce inseamna "acasa" pentru fiecare din noi! Si Da, nicaieri nu-i ca "acasa"!!! :)

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Inca putin si devin mov :)) din nou

• Like 2
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Salut nenorociților!

Care pula mea mai este treaba pe forumul asta!?

Ce mai este bun de futut aici!?

E vreo diva pe val!? Ma apuc sa bag vreun divorț?

• Like 2
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Ba plm..vezi Roxana de la top...si Andreea care face anal..in rest, cum le stii. Salut

• Like 1
Postat

Merci, pustiul.

O sa văd ce zice nevastă-mea, pe care vrea sa o futem...

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Am văzut un reportaj despre Cuba.Salariul nu depășește 20 $,iar oamenii iau mâncarea pe cartelă(5 kg de carne pe lună până și romul tot pe cartelă) cum era la noi pe vremea lui Ceașcă......

post-196341-0-51987500-1525626562_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Care se baga la un pescuit ? Sunt pescari pe aici ?

Normal ca sunt! 

Baga si tu fazan, pana ajungi la 200 de postari, sa ai pm. ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...