Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

???4 puncte de verzi....restu??

post-255047-0-63371500-1557172303_thumb.png

• Like 2
Postat

....multumesc!!

post-255047-0-37845500-1557172523_thumb.png

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Codule pe unde disparusesi?

Nicaieri. Doar ca am renuntat sa mai intru ca prea e plictiseala. Larisssoooo treci dreacu incoace ca si inca vreo cativa ca dispare naibii topicu de constanta!

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Codule, lasa vrajeala :)) stiu eu ca ai fost un fel de ghost dar nu ai putut sa rezisti fara noi :)) mi-a soptit mie o pasarica :)))

• Like 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nicaieri. Doar ca am renuntat sa mai intru ca prea e plictiseala. Larisssoooo treci dreacu incoace ca si inca vreo cativa ca dispare naibii topicu de constanta!

Liniste-mormant p'acilea, nu vezi? Doar clone obosite. Cu cine sa schimbi o vorbă, cu cine sa spargi o sămânță? Fuse,fuse și se duse!

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din propria cenușă Forum a înviat, adevărat a-nviat! Ca Phoenix, pasărea, nu clubul.

Care club conține superbe amintiri, majoritatea de prin 94'.

Doamne cât mai boram la 42-43 când ieșeam de acolo !!! Dar câtă bătaie mi-am luat într-o seară după ce de nerăbdare am borât fix la intrare !!

De-aia zic, cenușă sau scrum !

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Liniste-mormant p'acilea, nu vezi? Doar clone obosite. Cu cine sa schimbi o vorbă, cu cine sa spargi o sămânță? Fuse,fuse și se duse!

Nu vezi bre c-a revenit Codu! 😉
  • Oras:Constanta
Postat

???4 puncte de verzi....restu??

Woooow! Excelent comentariul! Nu stiu in ce directie ar lua-o forumul fara contributia ta! Felicitari! Am devenit fanul tau! Tine-o tot asa! ðŸ‘👌

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Woooow! Excelent comentariul! Nu stiu in ce directie ar lua-o forumul fara contributia ta! Felicitari! Am devenit fanul tau! Tine-o tot asa!

:gossip pupozoo nu sunt moderator, dar nici ca tine simpluta!! 

• Like 1
Postat

putin deceptionata de samsarii de locuinte....motiv care aproape ca ma face sa renunt la orasul Constanta si sa ma intorc in orasul natal :(((

Cum este posibil asa ceva????!!! de doua zile s-a terminat Neversea, timp in care nu gaseai nimic de inchiriat pe termen lung (de inteles) dar in doua zile, tariful la inchirieri pe termen lung, pe aceleasi locatii a crescut cu 100e!!!!

Mai baieti, nu realizati ca asta nu este un venit garantat? asta e ciupeala iar din ciupeala nu poti trai decat de pe o zi pe alta ... pe mine nu ma intereseaza cum gandeste fiecare, dar asta sigur nu este o educatie economico-financiara ... in acest caz, va rog sa nu mai negociati tariful pe care fiecare fata si-l fixeaza

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Anona, sa vezi piata imobiliara a Clujului...iti vine sa te tot duuuuuci!

De 3 saptamani incerc sa ajung si inca nu am gasit nimic! Nimic pretabil activitatii noastre, ecident. Preturile exagerate ,coroborate cu un trafic infernal si cu densitatea populatiei inseamna practic NO CHANCE.

Postat

Poi mah fatah...Ielectric Castle...porma Untold...plus cai Cluj...si tati iese pi colea din tara...ci credeai...ca ti asteptai pi tini cu locatiile goale...ca sati alegi ???

:))))))

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...