fratele_tau Reputație: 575 Postat Decembrie 22, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 22, 2022 Dana Budeanu attention whore 💦 2 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Decembrie 25, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Decembrie 25, 2022 La 20.12.2022 la 13:57, MacArthur a spus: Ce zici, @Beton_Armat, zilele Moldovei sunt numarate?🥶 Nu știu, probabil că omul știe ceva, nu cred că ar vorbi să se afle în treabă. Din ce spune el, eu înțeleg că trupele dîn Crimeea își doresc să facă joncțiunea cu ceea ce a fost armata a XIV a dîn Transnistria. Ar "atinge" Moldova doar prin Transnistria, teritoriul pă care Moldova nu-l mai controlează dă facto. Să vedem ce urmează, rușii sunt departe de a fi înfrânți, din păcate. Iar UE a Germaniei e de căcat. Dă când nemții au preluat conducerea uniunii, ideea asta a unității europene s-a dus dracului. Am văzut-o acum cu Schengenu'. Germania și sateliții ei s-au pișat pe toate tratatele europene, urmărindu-și propriile interese. peneleul și pesedeul actual sunt niște rușini istorice și trădători de țară dovediți. Suntem pă cont propriu și vom cunoaște prosperitatea ca nație abia când un număr majoritar dintre români vor obține prosperitatea proprie și vor reuși să-i tragă și pe ceilalți după ei. 1 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Decembrie 25, 2022 Postat Decembrie 25, 2022 Acum 2 ore, Beton_Armat a spus: Nu știu, probabil că omul știe ceva, nu cred că ar vorbi să se afle în treabă. Din ce spune el, eu înțeleg că trupele dîn Crimeea își doresc să facă joncțiunea cu ceea ce a fost armata a XIV a dîn Transnistria. Ar "atinge" Moldova doar prin Transnistria, teritoriul pă care Moldova nu-l mai controlează dă facto. Să vedem ce urmează, rușii sunt departe de a fi înfrânți, din păcate. Iar UE a Germaniei e de căcat. Dă când nemții au preluat conducerea uniunii, ideea asta a unității europene s-a dus dracului. Am văzut-o acum cu Schengenu'. Germania și sateliții ei s-au pișat pe toate tratatele europene, urmărindu-și propriile interese. peneleul și pesedeul actual sunt niște rușini istorice și trădători de țară dovediți. Suntem pă cont propriu și vom cunoaște prosperitatea ca nație abia când un număr majoritar dintre români vor obține prosperitatea proprie și vor reuși să-i tragă și pe ceilalți după ei. Nu cred că Puțin va avea curajul să extindă războiul în Moldova,mai cu seamă că India și China nu îl susțin.Pericolul cel mare este ca SUA și China să se ciocnească în Taiwan căci ar scădea ajutorul pt Ucraina.Cat despre Schengen să fim totuși corecți:o țară care l a târât în procese pe cel mai mare german al secolului(Helmut Kholl)nu poate înțelege că poți avea prim ministru un plagiator dovedit.Nu mai vorbesc de cât de "șubredă"este justiția noastră.Afara de ajutorul dat Ucrainei nu am făcut nimic pentru a ne ralia la valorile europene.Am rămas corupți și nesiguri. 1 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60917 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Decembrie 29, 2022 4 2
eturit Reputație: 3318 Postat Decembrie 31, 2022 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 31, 2022
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 1, 2023 La 25.12.2022 la 15:45, salmanasar a spus: Nu cred că Puțin va avea curajul să extindă războiul în Moldova,mai cu seamă că India și China nu îl susțin.Pericolul cel mare este ca SUA și China să se ciocnească în Taiwan căci ar scădea ajutorul pt Ucraina.Cat despre Schengen să fim totuși corecți:o țară care l a târât în procese pe cel mai mare german al secolului(Helmut Kholl)nu poate înțelege că poți avea prim ministru un plagiator dovedit.Nu mai vorbesc de cât de "șubredă"este justiția noastră.Afara de ajutorul dat Ucrainei nu am făcut nimic pentru a ne ralia la valorile europene.Am rămas corupți și nesiguri. De ce n-ar avea curajul ? Crezi că NATO ar face mai mult decât face acum ? În plus, Chișinăul nu controlează Transnistria, deci pă undeva n-ar fi un conflict armat cu Moldova. În privința Schengenului nu știu ce mesteci p-acolo, în primul rând nu se obține votul unei țări în urma unui referendum național, nici măcar în urma unui vot al parlamentului. Votul este dat de primul ministru ori ministrul de interne care votează în consiliul respectiv. Și nu e un vot politic, adică nu tre' să ne evalueze ăia nouă performanțele justiției. Prin tratatul de aderare este un vot strict pe baza expertizei tehnice, dacă avem capacitatea tehnică de a asigura frontiera. Și noi o avem din 2011. Mecanismul de Cooperare și Verificare (Mcv-ul) a fost o mizerie care nu era prevăzut în niciun act de aderare. Faptul că guvernele noastre au acceptat și acceptă așa ceva ne transformă în membrii de mâna a doua a UE. Există alte prevederi ale tratatului de aderare unde se pot pune în discuție statele care dintr-un motiv sau altul devin indezirabile. Faptul că un vicepreședinte al parlamentului european tocmai a fost arestat pt corupție și chiar fostul cancelar austriac Kurz a demisionat din cauza unor anchete privind corupția sunt doar 2 exemple recente care să te facă să conștientizezi că și ăia sunt niște oameni ca și noi. Și zic să-i mai reevaluezi un pic și pă friți. Totuși poporul ăsta pă care îl admiri atât, a dezlănțuit în ultimii 100 și un pic de ani două războaie mondiale și a inventat "soluția finală" pă care a și aplicat-o la Auschwitz-Birkenau sau Buchenwald. 2
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 1, 2023 Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 3 minute, Beton_Armat a spus: De ce n-ar avea curajul ? Crezi că NATO ar face mai mult decât face acum ? În plus, Chișinăul nu controlează Transnistria, deci pă undeva n-ar fi un conflict armat cu Moldova. În privința Schengenului nu știu ce mesteci p-acolo, în primul rând nu se obține votul unei țări în urma unui referendum național, nici măcar în urma unui vot al parlamentului. Votul este dat de primul ministru ori ministrul de interne care votează în consiliul respectiv. Și nu e un vot politic, adică nu tre' să ne evalueze ăia nouă performanțele justiției. Prin tratatul de aderare este un vot strict pe baza expertizei tehnice, dacă avem capacitatea tehnică de a asigura frontiera. Și noi o avem din 2011. Mecanismul de Cooperare și Verificare (Mcv-ul) a fost o mizerie care nu era prevăzut în niciun act de aderare. Faptul că guvernele noastre au acceptat și acceptă așa ceva ne transformă în membrii de mâna a doua a UE. Există alte prevederi ale tratatului de aderare unde se pot pune în discuție statele care dintr-un motiv sau altul devin indezirabile. Faptul că un vicepreședinte al parlamentului european tocmai a fost arestat pt corupție și chiar fostul cancelar austriac Kurz a demisionat din cauza unor anchete privind corupția sunt doar 2 exemple recente care să te facă să conștientizezi că și ăia sunt niște oameni ca și noi. Și zic să-i mai reevaluezi un pic și pă friți. Totuși poporul ăsta pă care îl admiri atât, a dezlănțuit în ultimii 100 și un pic de ani două războaie mondiale și a inventat "soluția finală" pă care a și aplicat-o la Auschwitz-Birkenau sau Buchenwald. Ai dreptate doar parțial.Coruptie este peste tot și nimeni nu o poate elimina, nici măcar chinezii care au împușcat 20 000 pe stadioane.Problema este că nu e generalizată ca la noi unde de la polițistul din interesctie , doctor, funcționar la primărie până la prim ministru toți iau șpagă.Oamenii simplii au încredere în guverne și politicieni.Ai lor mai și demisionează ,nu sunt bătuți în cuie pe scaun ,mai este un Kholl târât la judecata ,un Clinton cu dosar penal.La noi sunt intangibili și hoția cea mai mare este în justiție.Cat despre siguranța frontierelor eu zic să nu discutăm atâta timp cât suntem una din porțile de intrare a drogurilor și nu numai, cât vameșii noștrii sunt printre cei mai corupți funcționari.Despre războaiele nemților ar fi iarăși multe de spus.Eu spun doar că nu au avut un 23 august ,nu au întors armele în plin război împotriva aliatului și nu l au vândut pe Hitler l au vândut Mihai și politicienii noștri pe Mareșal. 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 26 minute, salmanasar a spus: Ai dreptate doar parțial.Coruptie este peste tot și nimeni nu o poate elimina, nici măcar chinezii care au împușcat 20 000 pe stadioane.Problema este că nu e generalizată ca la noi unde de la polițistul din interesctie , doctor, funcționar la primărie până la prim ministru toți iau șpagă.Oamenii simplii au încredere în guverne și politicieni.Ai lor mai și demisionează ,nu sunt bătuți în cuie pe scaun ,mai este un Kholl târât la judecata ,un Clinton cu dosar penal.La noi sunt intangibili și hoția cea mai mare este în justiție.Cat despre siguranța frontierelor eu zic să nu discutăm atâta timp cât suntem una din porțile de intrare a drogurilor și nu numai, cât vameșii noștrii sunt printre cei mai corupți funcționari.Despre războaiele nemților ar fi iarăși multe de spus.Eu spun doar că nu au avut un 23 august ,nu au întors armele în plin război împotriva aliatului și nu l au vândut pe Hitler l au vândut Mihai și politicienii noștri pe Mareșal. Bre, amesteci totul într-un talmeș balmeș de nici tu nu mai înțelegi nimic. Nu mai mesteca lozinci. "Ai lor" permit ca fetele noastre și ale altora din țări sărace să fie scoase la produs pe străzi, austriecii și au desființat o direcție de informații pt că un halitor de cîrnați a pus botul la mangleala lu' putin, iar cancelarul scholz s-a dus în china să-i sugă pula lu' jinping. Asta ce în timp ce nouă ni se spune să nu punem botul la banul ceainizilor. Stai liniștit, nu noi am inventat corupția și suntem departe de a fi campioni. Cât despre întorsul armelor... pă cine dracu am trădat noi ? Pă ăia de ne au impus diktatu' de la Viena ?! Care ne-au forțat să dăm Cadrilaterul la bulgari ?! Și stai că am uitat de Ribbentrop Molotov, ale cărui prevederi nu s-au abolit nici acum. Bre, ești om bătrân, nu avem în viața vieților noastre cum să-i trădăm pă ruși sau pă nemți. Ăștia sunt dușmani ai României. Nu mai hali propagandă pă pâine. Ne mâncau de vii și acum, soarta a făcut ca americanii să aibă interese în Ucraina și de ei ne agățăm. Nu-ți închipui că yankeii ne "iubesc", pur și simplu își fac treaba cu noi. 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 1, 2023 Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 4 minute, Beton_Armat a spus: Bre, amesteci totul într-un talmeș balmeș de nici tu nu mai înțelegi nimic. Nu mai mesteca lozinci. "Ai lor" permit ca fetele noastre și ale altora din țări sărace să fie scoase la produs pe străzi, austriecii și au desființat o direcție de informații pt că un halitor de cîrnați a pus botul la mangleala lu' putin, iar cancelarul scholz s-a dus în china să-i sugă pula lu' jinping. Asta ce în timp ce nouă ni se spune să nu punem botul la banul ceainizilor. Stai liniștit, nu noi am inventat corupția și suntem departe de a fi campioni. Cât despre întorsul armelor... pă cine dracu am trădat noi ? Pă ăia de ne au impus diktatu' de la Viena ?! Care ne-au forțat să dăm Cadrilaterul la bulgari ?! Și stai că am uitat de Ribbentrop Molotov, ale cărui prevederi nu s-au abolit nici acum. Bre, ești om bătrân, nu avem în viața vieților noastre cum să-i trădăm pă ruși sau pă nemți. Ăștia sunt dușmani ai României. Nu mai hali propagandă pă pâine. Ne mâncau de vii și acum, soarta a făcut ca americanii să aibă interese în Ucraina și de ei ne agățăm. Nu-ți închipui că yankeii ne "iubesc", pur și simplu își fac treaba cu noi. Se pot spune multe și toate se pot justifica.Au demonstrat asta sofiștii în urmă cu 2000 de ani.Tu ai părerea ta ,eu pe a mea.Eu cred însă că principiile trebuiesc respectate.Cand voi vedea un politician român scuzat de corupție că își dă demisia și nu beneficiază de imunitatea parlamentară (eu știam că este doar legata de politică nu de hoție)voi spune că ei sunt mai corupți că noi.Ai dreptate cu diktatul și tratatul R-M dar întoarcerea armelor împotriva aliatului în plin război indiferent de motivație tot trădare este.De la Decebal încoace conducătorii noștrii (mai puțin Mareșalul și unii voievozi) au făcut politică de "bascula"adică de curvă.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 1, 2023 1 oră în urmă, salmanasar a spus: Se pot spune multe și toate se pot justifica.Au demonstrat asta sofiștii în urmă cu 2000 de ani.Tu ai părerea ta ,eu pe a mea.Eu cred însă că principiile trebuiesc respectate.Cand voi vedea un politician român scuzat de corupție că își dă demisia și nu beneficiază de imunitatea parlamentară (eu știam că este doar legata de politică nu de hoție)voi spune că ei sunt mai corupți că noi.Ai dreptate cu diktatul și tratatul R-M dar întoarcerea armelor împotriva aliatului în plin război indiferent de motivație tot trădare este.De la Decebal încoace conducătorii noștrii (mai puțin Mareșalul și unii voievozi) au făcut politică de "bascula"adică de curvă. Bre nea Vio, eu aș paria 2 de un leu că ai fost pdl-ist, chiar băsist. 🤪 Chiar Băsău a făcut o mascaradă de genul ăsta cu demisia dîn parlament. Asta cu părerea e chiar un sofism, normal că fiecare poate susține orice îi trece prin minte, dar de asta ne-a dat Dumnezeu minte, să putem discerne. Dacă după ce-mi dai dreptate cu tot ce am spus despre Germania, Rib-Mol, diktat, medierea în cazul Cadrilaterului încă susții că Germania era un stat aliat....cum dracu' o fi fost un stat inamic. 1
fratele_tau Reputație: 575 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 1, 2023 6 minutes ago, Beton_Armat said: Bre nea Vio, eu aș paria 2 de un leu că ai fost pdl-ist, chiar băsist. 🤪 Chiar Băsău a făcut o mascaradă de genul ăsta cu demisia dîn parlament. Asta cu părerea e chiar un sofism, normal că fiecare poate susține orice îi trece prin minte, dar de asta ne-a dat Dumnezeu minte, să putem discerne. Dacă după ce-mi dai dreptate cu tot ce am spus despre Germania, Rib-Mol, diktat, medierea în cazul Cadrilaterului încă susții că Germania era un stat aliat....cum dracu' o fi fost un stat inamic. Nu inteleg, cine se face vinovat de invazia rusa si de crimele oribile impotriva umanitatii? din Ucraina 2
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 1, 2023 Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 9 minute, Beton_Armat a spus: Bre nea Vio, eu aș paria 2 de un leu că ai fost pdl-ist, chiar băsist. 🤪 Chiar Băsău a făcut o mascaradă de genul ăsta cu demisia dîn parlament. Asta cu părerea e chiar un sofism, normal că fiecare poate susține orice îi trece prin minte, dar de asta ne-a dat Dumnezeu minte, să putem discerne. Dacă după ce-mi dai dreptate cu tot ce am spus despre Germania, Rib-Mol, diktat, medierea în cazul Cadrilaterului încă susții că Germania era un stat aliat....cum dracu' o fi fost un stat inamic. Nu ai ghicit.Am fost PNL ist până a pus Patriciu și Tăriceanu mana pe partid apoi am trecut la Vadim. 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 2 ore, fratele_tau a spus: Nu inteleg, cine se face vinovat de invazia rusa si de crimele oribile impotriva umanitatii? din Ucraina Evident că Rusia. Putin o fi smardoiul lor, da' și dacă era altul eu cred că ei tot atacau Ucraina. 1
fratele_tau Reputație: 575 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 1, 2023 11 minutes ago, Beton_Armat said: Evident că Rusia. Putin o fi smardoiul lor, da' și dacă era altul eu cred că ei tot atacau Ucraina. Nu vad cine il mai poate opri 3
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 1, 2023 Postat Ianuarie 1, 2023 1 oră în urmă, fratele_tau a spus: Nu vad cine il mai poate opri Eu cred că Putin are partea lui de dreptate.A fost provocat.NATO a profitat de căderea URSS ca să vină lângă Rusia la noi, în Polonia și în Ucraina.Ucrainienii sunt șovini și agresivi și au terorizat **spam editat**tatea rusa.Cred însă că Putin nu trebuia să intre cu armata și să fie "băiatul rău" ci să schimbe pe Zelensky tot prin jocuri politice.NATO pregătește Ucraina din 2014 de când Putin a intrat în Crimeea.De război împotriva Rusiei se pregătește din vremea războiului rece.Ciocnirea dintre cei doi coloși era inerentă și căderea comunismului doar a amânat o.Cine este mai puternic se va Vedea.Deocamdata Putin nu face față armamentului din occident.Nu știu cât au prevăzut americanii alianța cu China și Iranul.China pare că joacă la doua capetele.Nu îi ia partea pe față lui Putin dar presează America cu Taiwanul știind că nu se vor angaja pe două fronturi și în ultimă instanță dacă Putin rezista mult timp și îi ține în șah în Ucraina , americanii vor ceda.Batalia cea mare este însă economică.China care trăiește din export nu va accepta să piardă piata americană , europeană, japoneză.La fel nici Rusia.Eu cred ca Putin nu va mai deschide încă un front căci ar însemna mobilizare generală și un efort prea mare economic și industrial.Eu cred că a înghițit momeala Ucraina și Rusia se va dezmembra dacă Doamne ferește nu e destul de nebun să declanșeze războiul atomic.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 5, 2023 La 01.01.2023 la 22:28, salmanasar a spus: Eu cred că Putin are partea lui de dreptate.A fost provocat.NATO a profitat de căderea URSS ca să vină lângă Rusia la noi, în Polonia și în Ucraina.Ucrainienii sunt șovini și agresivi și au terorizat **spam editat**tatea rusa.Cred însă că Putin nu trebuia să intre cu armata și să fie "băiatul rău" ci să schimbe pe Zelensky tot prin jocuri politice.NATO pregătește Ucraina din 2014 de când Putin a intrat în Crimeea.De război împotriva Rusiei se pregătește din vremea războiului rece.Ciocnirea dintre cei doi coloși era inerentă și căderea comunismului doar a amânat o.Cine este mai puternic se va Vedea.Deocamdata Putin nu face față armamentului din occident.Nu știu cât au prevăzut americanii alianța cu China și Iranul.China pare că joacă la doua capetele.Nu îi ia partea pe față lui Putin dar presează America cu Taiwanul știind că nu se vor angaja pe două fronturi și în ultimă instanță dacă Putin rezista mult timp și îi ține în șah în Ucraina , americanii vor ceda.Batalia cea mare este însă economică.China care trăiește din export nu va accepta să piardă piata americană , europeană, japoneză.La fel nici Rusia.Eu cred ca Putin nu va mai deschide încă un front căci ar însemna mobilizare generală și un efort prea mare economic și industrial.Eu cred că a înghițit momeala Ucraina și Rusia se va dezmembra dacă Doamne ferește nu e destul de nebun să declanșeze războiul atomic. Care ar fi partea de dreptate a lui Putin ? 🤔 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 5, 2023 Așteptăm opinia lui Tomson! 3 3 2
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 6, 2023 Postat Ianuarie 6, 2023 Acum 6 ore, Beton_Armat a spus: Care ar fi partea de dreptate a lui Putin ? 🤔 NATO a venit langa el: România, Ungaria ,Polonia,acum Ucraina.Finlanda la est dușmanul vechi Japonia.Eu cred că Rusia așa cum este acum trebuie sa dispară așa cum cred că toate regimurile dictatoriale trebuie sa dispară și am făcut doar o constatare nu țin cu el.De fapt Povestea este veche după primul război.Germania lui Hitler a fost lăsata sa se înarmeze împotriva URSS doar că Hitler a luat-o invers și Hess în Anglia nu a reușit să dreagă lucrurile.Cand aliații au ajuns la Berlin , Churchill a zis, până la Moscova dar americanii nu au vrut.desi avea dreptate.Dusmanii omenirii sunt Rusia,China islamicii 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 8, 2023 La 06.01.2023 la 5:51, salmanasar a spus: NATO a venit langa el: România, Ungaria ,Polonia,acum Ucraina.Finlanda la est dușmanul vechi Japonia.Eu cred că Rusia așa cum este acum trebuie sa dispară așa cum cred că toate regimurile dictatoriale trebuie sa dispară și am făcut doar o constatare nu țin cu el.De fapt Povestea este veche după primul război.Germania lui Hitler a fost lăsata sa se înarmeze împotriva URSS doar că Hitler a luat-o invers și Hess în Anglia nu a reușit să dreagă lucrurile.Cand aliații au ajuns la Berlin , Churchill a zis, până la Moscova dar americanii nu au vrut.desi avea dreptate.Dusmanii omenirii sunt Rusia,China islamicii Deci "dreptatea" lui Putin 🤷🏻 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 8, 2023 Postat Ianuarie 8, 2023 Acum 29 minute, Beton_Armat a spus: Deci "dreptatea" lui Putin 🤷🏻 Poate era mai corect justificarea , deși atât dreptatea cât și adevărul sau minciuna sunt relative.Depinde din al cărui punct de vedere le privești.Grav este că s a ajuns la conflictul dintre cele două blocuri și că estul este încă puternic.Poate era mai bine să l asculte pe Churchill.Poate era mai bine ca după ce a căzut URSS , Rusia să dispară.Acum jocul este pe muchie de cuțit și mie îmi e frică.Ls disperare Putin poate declanșa războiul nuclear.A și spus că o lume fara Rusia nu are rost și nu mai trebuie sa existe.S ar putea să nu joace la cacialma
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 10, 2023 La 08.01.2023 la 22:00, salmanasar a spus: Poate era mai corect justificarea , deși atât dreptatea cât și adevărul sau minciuna sunt relative.Depinde din al cărui punct de vedere le privești.Grav este că s a ajuns la conflictul dintre cele două blocuri și că estul este încă puternic.Poate era mai bine să l asculte pe Churchill.Poate era mai bine ca după ce a căzut URSS , Rusia să dispară.Acum jocul este pe muchie de cuțit și mie îmi e frică.Ls disperare Putin poate declanșa războiul nuclear.A și spus că o lume fara Rusia nu are rost și nu mai trebuie sa existe.S ar putea să nu joace la cacialma Eu nu înțeleg, cum să "dispară" Rusia ? Am mai auzit gogomănia asta și pă la tv, dar în plm, cum să dispară ? Poa' să piardă războiul, poa' să mai piardă teritorii, da' ca stat e imposibil să dispară. 2
salmanasar Reputație: 914 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 28 minute, Beton_Armat a spus: Eu nu înțeleg, cum să "dispară" Rusia ? Am mai auzit gogomănia asta și pă la tv, dar în plm, cum să dispară ? Poa' să piardă războiul, poa' să mai piardă teritorii, da' ca stat e imposibil să dispară. Să dispară Federația Rusă.Sa rămână numai cu teritoriile cu populație rusească.Sa dispară că mare putere.Bininteles că de tot nu se poate,dar să nu mai conteze în lupta pt hegemonie care probabil se va da între America/UE și China. 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Ianuarie 14, 2023 Bre @Daumoda22 când revii bre ? Văd că te mai conectezi pe userul ăsta banat...nu mai poți intra pe el... fă altul 🤷🏻
Escorta Girlsexy99 Reputație: 8060 Postat Ianuarie 14, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Escorta Postat Ianuarie 14, 2023 Dupa parerea mea urmeaza mare pandemie 🥹🥹🥹! Fara sa glumesc sezonul asta de gripa si Infecții respiratorii este mai grava decat covid !!! Cunosc foarte multi oameni răciți inclusiv eu am fost racita acum vro 3 sapt !!! Sanatate multa va doresc !!! 💕🙈sex oral protejat/neprotejat 💕sex normal doar protejat 💕 Anal doar protejat ( rog sa fiu anuntata din timp ) 💕GFE,💕FK💕COB💕,CIM💕 COF 💕DIf poz la oral sau normal 💕tente de deep 💕dus impreuna sau asistat 💕atingeiri, mangaieri 💕lins owo 💕69 💕 masaj de relaxare 💕deschisa la alte fantezii ! NU FAC FACEFUCK 🙈1 nr max 30 de min -150 , 1H-300 , 2H-500 . Deplasare hotel sau pensiune 400 la locatie si 50 avans pe revolut , 2H deplasare -800 . Extra 50 masturbare vibratoare doar pe mine folosite , extra 50 dop anal . Plata se poate face si pe revolut 😍 Prog wap apel sms 0772056560 confirmarea se face cu min o ora inainte ! Program 10-23 💕😍 Locatie : Indisponibila
Postări Recomandate