Sari la conținut

Am o intrebare urgenta la toti...am avut finalizare sperma cu sânge? Păreri sau sfaturi ?

Postări Recomandate

Postat

Acum 3 luni am făcut sex si la finalizare am ejacuat sperma cu sânge la final  ultimele picături...o fi din cauza vârstei ca am peste 30 de ani asta cauza  sau o fi din cauza ca am luat o pastila X -Pills puternica sau din cauza ca a fost prea multa sperma sau lipsa de sperma din cauza masturbari prea exces...Nu am fost la medic pentru ca am citit mult pe internet sperma din sânge și spune ca asa se mai întâmplă o data în viata dupa 30 de ani sau 40 de ani ...nu e din cauza prostatei ca am făcut analize anul trecut la tot...acum timp de 3 luni e super ok nu mi-a curs sange din sperma ori mi s-a spart un vas de sange acolo eu asta as fi sigur cred am citit...Astept păreri și sfaturi 

• Confuz 1
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
12 minutes ago, mihail99 said:

Acum 3 luni am făcut sex si la finalizare am ejacuat sperma cu sânge la final  ultimele picături...o fi din cauza vârstei ca am peste 30 de ani asta cauza  sau o fi din cauza ca am luat o pastila X -Pills puternica sau din cauza ca a fost prea multa sperma sau lipsa de sperma din cauza masturbari prea exces...Nu am fost la medic pentru ca am citit mult pe internet sperma din sânge și spune ca asa se mai întâmplă o data în viata dupa 30 de ani sau 40 de ani ...nu e din cauza prostatei ca am făcut analize anul trecut la tot...acum timp de 3 luni e super ok nu mi-a curs sange din sperma ori mi s-a spart un vas de sange acolo eu asta as fi sigur cred am citit...Astept păreri și sfaturi 

Pe cine ai futut?

• Like 3
  • Haha 2
  • Minus 1
Postat

O fosta amica de-a mea acum 3 luni ...o fi de la anii sau de la exces de masturbare sau de la pastila X-Pills ...am citit pe internet totul nu e o urgenta la medicul de familie...cică a doua oara dacă se mai întâmplă sa ma duc...e ceva firesc se întâmpla o data în viata la bărbat de asta nu m-am panicat momentan acuma e in regula pe moment...Mulțumesc pt sfaturi 

• Oras:*
  • Oras:*
Postat

Daca asta e prima data cand se intampla, atunci probabil nu sunt motive de ingrijorare. Dar daca se mai repeta, fie si doar un pic, mergeti la doctor.

Despre X-Pills: renuntati la ele. Eu n-as lua chestii care sa mareasca artificial performanta sexuala, in primul rand pentru ca nu stii ce efecte secundare pot avea si in al doilea rand pentru ca multe de genul asta sunt, pur si simplu, pacaleli sau si mai grav daunatoare.

Si eu am probleme din cauza masturbarii excesive dar rezolvarea nu e luatul de pastile ci reducerea cat mai mult a jocului de mana, pentru ca asta e cauza ce determina problemele iar pastilele nu fac decat sa ascunda problema, nu sa o elimine.

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Mihail99 ce ai patit tu se numește hematospermia posibil din cauza excesiva de masturbare eliminata sperma multă atunci nu ai avut la momentul  aportun ori sa rupt o vena inauntru din cauza presiunii la pastila X-pills si sfatul meu numai lua asa ceva 

• Mersi 1
Postat

Posibil ruperea unui vas de sange inauntru in materialul seminal atunci apare apariția sangelui in sperma . IMPORTANT este ca nu ai avut simptome ai scăpat usor părerea mea apare intre 20 -40 de ani sau dupa esti tanar nu e motiv de îngrijorare ai grija mare in viitor 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

La final ultimele jeturi era sange ....dupa am urinat normal...Sângele din sperma  dispare adesea  din nou de la sine ...Hematospermia este o boala ???? sau nu inteleg ????.... dispare de la sine am înțeles eu si asa a fost am luat pauze lunga de sex și ma simt super bine cred ca de la exces de sperma ca m-am terminat de 3 ori ultima data si dupa cateva zile o data de mi-a curs sange la final ultimele jeturi sau de la pastila X-Pills ...aveți mare grija la voi toți sa nu pățiți cazul meu din pacate 

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca nu se repeta nu sunt motive de ingrijorare. Daca se repeta, pot fi o multitudine de cauze, cea mai probabila fiind o infectie cu stafilococ auriu sau vreo prostatita recurenta...

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, mihail99 a spus:

daca e asa cum zici, du-te la doctor, nu mai astepta raspunsuri care iti vor veni ori in batjocura, ori la misto! asta este forum de recenzii, nu de doctori... medicul stie cel mai bine ce sa iti spuna, chiar si cel de familie, macar stie unde sa te trimita mai departe!

Postat

Sunt multe explicații dar trebuie sa fi calm și multumim pentru episodul tau poate sa rupt o vena pe gland sau uretra lipsa de sperma .Daca se mai întâmplă asa ceva a 2 oara trebuie la medic pentru ca e inflamat si posibil o anumita boala 

• Mersi 1
Vizitator marcus6
Postat

Asta se poate si de la răceală, am pătit si eu, dar mergi la doctor si fa analizele. 

Postat

Daca faci laba la greu e normal sa se fisureze ,rupă, cate un țesut. Cine știe cât tragi de pula in fiecare zi. 

• Haha 2
Postat
Acum 2 ore, marcus6 a spus:

Asta se poate si de la răceală, am pătit si eu, dar mergi la doctor si fa analizele.

Suferă de lăbăreală. Daca faci laba non-stop mai mult că sigur că o să îți curgă sânge. 

• Haha 1
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
6 hours ago, marcus6 said:

La tine e de la swallow pe ciclu pe unde ai fost și ai înghițit 

=))

• Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Vizitator marcus6
Postat

Se poate sa fi luat de la mata i am dato neprotejat sus😂😂😂😂m a supt pina la sînge

Postat
9 minutes ago, marcus6 said:

Se poate sa fi luat de la mata i am dato neprotejat sus😂😂😂😂m a supt pina la sînge

Daa mah, avea dreptate @Bruneta168 când spunea că ești necrofil 

=))

• Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Vizitator marcus6
Postat

Nu mai adu fete in discutie sa esi in evidenta ma cîcatule, borimias pula n fam ta de Boschetari si saraci Rîioși. 

Postat
18 minutes ago, marcus6 said:

Nu mai adu fete in discutie sa esi in evidenta ma cîcatule, borimias pula n fam ta de Boschetari si saraci Rîioși. 

A durut bocciule ? 

=))

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
On 3/19/2022 at 10:22 PM, mihail99 said:

Felicitari, ti-a venit ciclul! :)
Mai toate pastile alea de "putut" sunt vasodilatatoare (scrie in prospect), e normal sa se mai si sparga vreun vas daca le umfli cu pastile, si sa sangerezi, pe nas, pe pula, presupun ca atunci cand nu iei pastile n-ai probleme de genul asta.
Nu ca te-as judeca, dar in loc sa futi normal, tu omori pula pe laba si te duci la curve cu pastile la bord sa le impresionezi cu ce mare fucker esti tu, si te miri ca iti curge sange?
Cand te-o lasa pula de tot ce mai faci daca iei pastile cand inca iti merge?
Mai urmeaza sa te lauzi ca ai sange`n pula:))

• Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat
On 3/19/2022 at 10:22 PM, mihail99 said:

Mdaa, e nasoala treaba daca s-a intamplat asa, si vunicu a patit la fel, exact la aceeasi varsta, 3 zile a mai dus-o saracu …..

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...