gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2022 @laury domnisoara @Adeelina se da la membrul tau... 1 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 5 minute, Adeelina a spus: Mi-as dori mult sa fi vizitată de un mebru ca tine😘 Daca nu o iai la oral adanc iar la anal vrei puli mici…cum vrei sa vin la tine? M ar fi tentat dar ultimele doua recenzii spun contrariul. 😘 2 1 1 Link spre comentariu
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Eu înțeleg ce spui tu dar vino te rog sa vezi tu care este realitatea 🙏😘 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10081 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Ma scuzați ca intervin dar realitatea in situația actuala cu “eu sunt membru cutărică de pe forum” o sa difere față de realitatea altora. Am mai spus si o sa mai tot spun asta… putine fete NU își modifica comportamentul atunci când vine un user cu mai mare influența pe forum. Bafta! 5 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 29 minute, Adeelina a spus: Eu înțeleg ce spui tu dar vino te rog sa vezi tu care este realitatea 🙏😘 Voi incerca poate o vizita dar incognito, nu vei stii ca sunt eu 😊 1 1 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Colegu' te-ai facut de pizda gratis. Hai ca are nevoie de promovare. PS: sa vezi ce teapa presimt ca o sa isi ia. Cred ca o sa fie puzderie de laury. Am mai fost la pupueze care au fost trombonite. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz_ Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2022 Partajează Postat Aprilie 10, 2022 1 oră în urmă, Adeelina a spus: Eu înțeleg ce spui tu dar vino te rog sa vezi tu care este realitatea 🙏😘 În mod normal cine invită pe cineva undeva , plătește consumația 😉 Eu unul mi as dori să te probeze fratele laury, pentru că chiar dacă este gratis să zic așa , sunt sigur că o să fie obiectiv. Și ar fi în interesul comunități. Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10081 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10, 2022 1 oră în urmă, laury a spus: Voi incerca poate o vizita dar incognito, nu vei stii ca sunt eu 😊 Mare om dacă te duci incognito! 3 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 5 ore, Subteranaa a spus: Mare om dacă te duci incognito! Sau sa-i spui la sfarsitul actiunii cu cine a avut de a face. 2 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 7 ore, Adeelina a spus: Mi-as dori mult sa fi vizitată de un mebru ca tine😘 Acum faci discriminari in functie de "membre" ?😄 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 6 ore, dogeatkitkat a spus: Colegu' te-ai facut de pizda gratis. Hai ca are nevoie de promovare. PS: sa vezi ce teapa presimt ca o sa isi ia. Cred ca o sa fie puzderie de laury. Am mai fost la pupueze care au fost trombonite. 🤣🤣🤣 ca primesc eu pizda pe gratis…nu cred. Dar ca se vor duce multi Laury, asta da, au mai fost cazuri in care au futut pe moca sau cu reducere spunand “sunt Laury”. Adelina, sa nu pui botul la fraieri, nu au cum sa te pacaleasca ptr ca am un tatoo pe pula cu numele Laury….deci e putin probabil sa apara vreo “clona”. 😊 1 7 1 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Aprilie 10, 2022 "fut bine si apasat la cioc" 😜 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16280 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 52 minute, laury a spus: 🤣🤣🤣 ca primesc eu pizda pe gratis…nu cred. Dar ca se vor duce multi Laury, asta da, au mai fost cazuri in care au futut pe moca sau cu reducere spunand “sunt Laury”. Adelina, sa nu pui botul la fraieri, nu au cum sa te pacaleasca ptr ca am un tatoo pe pula cu numele Laury….deci e putin probabil sa apara vreo “clona”. 😊 Laury avea tatuat pe penis “Laury”, se duce el in Miami… si cum statea el in apa, prin slip se vedea doar “Ly”. Se intalneste cu un negru. Se uita la slipul astuia si vede tot “Ly”. Plin de mandrie, Laury il intreaba pe negru: - Tot “Laury”, nu ? Negrul ii raspunde: - Nu, “Live your life in Miami, have a nice, sunny holiday” 4 Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 1 oră, laury a spus: 🤣🤣🤣 ca primesc eu pizda pe gratis…nu cred. Dar ca se vor duce multi Laury, asta da, au mai fost cazuri in care au futut pe moca sau cu reducere spunand “sunt Laury”. Adelina, sa nu pui botul la fraieri, nu au cum sa te pacaleasca ptr ca am un tatoo pe pula cu numele Laury….deci e putin probabil sa apara vreo “clona”. 😊 Ce pățiși mai frate mă? 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2022 Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Acum 11 ore, Adeelina a spus: Mi-as dori mult sa fi vizitată de un mebru ca tine😘 Asta ai fi putut sa o scrii in privat. Cei doi colegi piticu si curiositybuc sunt cu destule postari si recenzii obiective si spun cam acelasi lucru. iar eu unul ii cred, Cat priveste postarea cu membrul de vaza, si clientul de rand plateste aceeasi bani deci nu ar trebui sa fie diferenta de servicii. ori din ce ai postat as intelege exact asta si nu e ok. Deci daca vin eu si spun ca sunt Ilpupparo, de exemplu, o sa faci si anal fisting si cum in throat? PS Cei care o sa va dati drept laury nu va tatuati numele asta si pe scula, sau macar folositi un marker.Stiti ce zic, nu? Link spre comentariu
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Disponibila pentru programări, pe WhatsApp Locația: universitate Tel:0728500792 2 1 Link spre comentariu
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Neața Disponibila 9.00-19.00 2 1 Link spre comentariu
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2022 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Am vizitat-o ieri pe Adelina ca sa nu fiu hater si incitat, recunosc, de cum suna anuntul. Programare pe whatsapp respectata. Locatia undeva in zona universitatii. Ultimul etaj se urca pe scari. Locatia in sine e cum e, dar marea problema este lipsa unui pat adevarat, ce are ea e o canapea cu marginile ridicate care te limiteaza la pozitii la doggy sau LOT iar oralul il face din genunchi. In rest nu mai descriu actiunea, colegul Piticu a facut-o bine si foarte obiectiv, nu am ce sa mai adaug. De acord 100% cu recenzia lui. Tin sa mentionez ca la fata arata bine, ochi frumosi, dantura ingrijita, atitudinea e ok. Decartat 250, 150+50 ON+50 CIM. AP nu am incercat din motive de dimensiune (eu zic ca sunt in zona medie), probabil il face dar cu dimensiuni mai mici. O experienta medie din punctul meu de vedere. Eu nu revin in lipsa unui pat adevarat, de recomandat ma abtin, la aceleasi preturi sunt si alte optiuni. Spor la treaba! Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2846 Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 am fost, programare whatsapp respectata. locatia descrisa mai sus, bloc cu lift naspa, muuulte etaje plus unul pe jos (sigur cade blocul la cutremur). apartamentul = o sufragerie + bucatarie cu o canapea naspa, baie cu un singur gel, feminin... gresia sa iti rupi gatul, prosop pus la uscat... 5-- EA - o fata frumoasa la fata, blonda, trasaturi deschise, ochi f frumosi, zambet cald. la fata de 10+, la corp pozele o avantajeaza grav - tate lasate si stafidite - 6, corp nu nasol dar nici pe departe atat de apetisant ca in foto. vergeturi, nerasa la pasa, un miros mai putin imbietor dupa ceva futut... 8 la corp amabila, cu bunavointa, dar si cu cerut banii la 3 sec dupa ce intrasem, cu ~pune-ti hainele pe masa, ca e curata...~ destul de ciudat. macar am vazut un prieten interesant, sub forma unui caine de paza, care se uita la mine din camera cealalta cand s-a dus sa duca banii... prestatia a fost ON slabut, cam intr-o viteza, de incepatoare 7 (revenit la final pt cim, cat de cat ok) NP cu niste prezervative ciudate, cu gel cam mult. avantajos ca e stramta, am schimbat vreo 2 pozitii - pe la spate, pe marginea groaznicei canapele (descrise si mai sus) 8 apoi am revenit la ON pt CIM halat 300 pt 2 finalizari (dar nu chiar o ora, citez...) eu nu am stat decat una, nu sunt masochist... departe de reclama propusa. nu revin, nu recomand. nu pot sa zic ca a fost groaznic, dar pt mine nu e ce trebuie... ps am intrebat-o daca e incepatoare, a zis ca a mai lucrat afara. nu pare, nu stie oral, nu are meseria pe care altele o au... 4 2 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Astept o recenzie cu anal din belsug fratilor. Am citit si punctat ultimele recenzii obiective, bravo! Raman pe pozitie…poate poate. 😊 1 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Acum 8 minute, laury a spus: Astept o recenzie cu anal din belsug fratilor. Am citit si punctat ultimele recenzii obiective, bravo! Raman pe pozitie…poate poate. 😊 Mergi frate ca pentru tine e gratis sau cel putin 50% off mai faci si mofturi acum 😉 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Acum 38 minute, laury a spus: Astept o recenzie cu anal din belsug fratilor. Am citit si punctat ultimele recenzii obiective, bravo! Raman pe pozitie…poate poate. 😊 Acum imi dau seama ca daca ziceam ca eu sunt Laury, cel probabil acum citeai recenzia cu anal din belsug😁. Dar vorba colegului Barosanu1 incearca frate, poate ca se pastreaza pentru tine fata!😉 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Acum 57 minute, partygoer a spus: Acum imi dau seama ca daca ziceam ca eu sunt Laury, cel probabil acum citeai recenzia cu anal din belsug😁. Dar vorba colegului Barosanu1 incearca frate, poate ca se pastreaza pentru tine fata!😉 Daca e cerere din partea voastra….ma sacrific 🤣🤣🤣 2 1 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Acum 12 minute, laury a spus: Daca e cerere din partea voastra….ma sacrific 🤣🤣🤣 Daca-mi dai voucherul ma sacrific eu in locul tau 😁 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum