Sari la conținut

Melissa Ador total 0729745729

Vizitator Meliissa

Postări Recomandate

Vizitator Meliissa
Reputație: 0
Postat

Eu Sunt Melissa, O brunetă educată și rafinata. Am 24 ani, o înălțime de 1’65 și 50 kg. Servicii de calitate

Servicii și tarife:

-oral protejat sau neprotejat in funcție de igiena 

-normal doar protejat 

-anal doar protejat( in funcție de marime nu am multa experienta )-extra100

-finalizare faciala/orală-extra50

-69

-sărutări doar corporale 

-150 1finalizare

-300 1-2finalizari

Telefon:

0729745729

Sunt deschisă și la alte fantezii in limita bunului simț, dacă am omis ceva va rog sa fiți indulgenți cu mine deoarece sunt nouă pe aici!

De preferat programările sa fie făcute pe wapp !

Va aștept cu drag in locația mea sa ne cunoaștem, bunul simt și igiena sunt pe primul loc!Eu Sunt Melissa, O brunetă educată și rafinata. Am 24 ani, o înălțime de 1’65 și 50 kg. Servicii de calitate

Servicii și tarife:

-normal doar protejat 

-69

-sărutări doar corporale 

-150 1finalizare

-300 1-2finalizari

Telefon:

0729745729

Sunt deschisă și la alte fantezii in limita bunului simț, dacă am omis ceva va rog sa fiți indulgenți cu mine deoarece sunt nouă pe aici!

Va aștept cu drag in locația mea sa ne cunoaștem, bunul simt și igiena sunt pe primul loc!

Photo_1650406606825.jpg

Photo_1650406181849.jpg

Photo_1650406257839.jpg

Photo_1650406431390.jpg

Photo_1650407460090.jpg

Photo_1650406681891.jpg

Vizitator Meliissa
Postat

Am deschis biroul programări pe WhatsApp 

Locația Iuliu Maniu Lujerului 

0729745729

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Meliissa a spus:

Eu Sunt Melissa, O brunetă educată și rafinata. Am 24 ani, o înălțime de 1’65 și 50 kg. Servicii de calitate

Servicii și tarife:

-normal doar protejat 

-69

-sărutări doar corporale 

-150 1finalizare

-300 1-2finalizari

Telefon:

0729745729

Va aștept cu drag in locația mea sa ne cunoaștem, bunul simt și igiena sunt pe primul loc!Eu Sunt Melissa, O brunetă educată și rafinata. Am 24 ani, o înălțime de 1’65 și 50 kg. Servicii de calitate

Servicii și tarife:

-normal doar protejat 

-69

-sărutări doar corporale 

-150 1finalizare

-300 1-2finalizari

Telefon:

0729745729

Va aștept cu drag in locația mea sa ne cunoaștem, bunul simt și igiena sunt pe primul loc!

Photo_1650406606825.jpg

Photo_1650406181849.jpg

Photo_1650406257839.jpg

Photo_1650406431390.jpg

Photo_1650407460090.jpg

Photo_1650406681891.jpg

Hmmm,arati bine in pozele astea...Sper sa fie si serviciile pe masura!

• Like 3
Postat
1 hour ago, awokeone10 said:

Hmmm,arati bine in pozele astea...Sper sa fie si serviciile pe masura!

Ai vazut tu baba frumoasa si copil cuminte ?

Eu cand vad  militari mi se intuneca mintea, in plus am observat doua chestii care se contrazic.

Titlul e sforaitor "Melissa Ador total 0729745729", dupa care ne spune in descriere "anal in funcție de marime nu am multa experienta-extra100"

• Like 3
  • Haha 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, toxiq a spus:

Ai vazut tu baba frumoasa si copil cuminte ?

Eu cand vad  militari mi se intuneca mintea, in plus am observat doua chestii care se contrazic.

Titlul e sforaitor "Melissa Ador total 0729745729", dupa care ne spune in descriere "anal in funcție de marime nu am multa experienta-extra100"

Nu conteaza,eu zic ca merita incercata

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 17 minute, awokeone10 a spus:

Nu conteaza,eu zic ca merita incercata

O fi fresh meat sau a mai activat?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
Postat
8 minutes ago, laury said:

O fi fresh meat sau a mai activat?

Curulețul ăla nu arată tocmai ca "nu am multă experiență" 😊

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 14 minute, uritescu a spus:

Curulețul ăla nu arată tocmai ca "nu am multă experiență" 😊

Curuletul sigur a vazut multe maciuci dar daca o da ”dupa grosime” si ”nu am experien” isi lasa loc de intors. Mai era una care iubea pula si adora analul doar ca nu se vedea iubitul pulii si nici anal nu facea. Il adora asa tare ca se pastra pentru iubi! Alta care invata pe banii nostrii.

• Membru Premium
Postat

Ar fi de sfredelit curul ala , arata bine. Dupa cum se prezintă in poze , sigur a mai fost forjat. 

• Like 3
Postat

Poate o fute careva din Militari  sau Drumul taberei  și ne spune  cum se prezintă fata ,   ca sa nu batem tot Bucureștiul aiurea .  Și  dacă primește  și pulele  mijlocii  în ochiul maro fără sa facă ifose

Postat
1 hour ago, partygoer said:

Curuletul sigur a vazut multe maciuci dar daca o da ”dupa grosime” si ”nu am experien” isi lasa loc de intors. 

"În funcție de grosime" e o momeală la modă și un bun motiv pentru "eu am încercat, dar nu s-a putut". Nu știu ce se întâmplă dacă vreun client o are lungă, nu groasă 😅

• Like 1
  • Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat
25 minutes ago, leonard111 said:

Poate o fute careva din Militari  sau Drumul taberei  și ne spune  cum se prezintă fata ,   ca sa nu batem tot Bucureștiul aiurea .  Și  dacă primește  și pulele  mijlocii  în ochiul maro fără sa facă ifose

Boy era pe zona, poate o stie el, daca mai e pe forum activ. 

Postat

Am vorbit eu cu ea pe la pranz, cam are prune in gura sau dormea. Discutia a fost un turn off si am renuntat.

• Like 2
  • Mersi 4
  • Trist 1
  • Minus 1
Postat

Trebuie sa recunoastem....ca 75% din ele de pe forumul total.....sunt pe bani....fast and furious....ce rost are sa ne miram , ca nu gasim atitudine pro client 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, uritescu a spus:

"În funcție de grosime" e o momeală la modă și un bun motiv pentru "eu am încercat, dar nu s-a putut". Nu știu ce se întâmplă dacă vreun client o are lungă, nu groasă 😅

Acelasi lucru, in general fetele astea zic de dimensiune ca sa fie acoperite in ambele variante

Postat
1 oră în urmă, partygoer a spus:

Acelasi lucru, in general fetele astea zic de dimensiune ca sa fie acoperite in ambele variante

Copiază strategiile una de la alta...alta care adora analul 😂, vorba colegului mai sus....să aibă loc de interpretări.

Numai 50 kg nu are d-ra....este ditamai basoldina 😂😂😂

După prezentare, poze, detalii....clar nu face multi purici....le-am învățat naiba in atâția ani !

• Like 1
Postat

Toti colegii respectati, credibili si experimentati au sus scris dar imi permit si eu…

lumea cunoaste ca nu sunt fan al analului - desi nu refuz cand fata il face cu oarecare placere/implicare, cs nah, atunci si e cum trebuie - dar la ce anus prezinta domnisoara in mod cert zic ca ar trebui sa fie analul piece de rezistence…restul e poveste/marketing fals/atragere clienti gen “sa vina o data ca nu conteaza sa revina” etc

respect baieti

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, dorky07 a spus:

Toti colegii respectati, credibili si experimentati au sus scris dar imi permit si eu…

lumea cunoaste ca nu sunt fan al analului - desi nu refuz cand fata il face cu oarecare placere/implicare, cs nah, atunci si e cum trebuie - dar la ce anus prezinta domnisoara in mod cert zic ca ar trebui sa fie analul piece de rezistence…restul e poveste/marketing fals/atragere clienti gen “sa vina o data ca nu conteaza sa revina” etc

respect baieti

De acord ca trebuie dat bine la gaurica maro dar fata chiar vorbeste urat, rastit si te mai si injura pe final de discutie daca nu ii convine ce o intrebi. Senzatia ca acolo e cuib!

• Minus 1
Postat

Nu…o aparam🤪

tocmai Laury…din ce in ce mai rar ca sa nu zic deloc ceva bun calitate/pret/decenta in comportament

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 1 minut, laury a spus:

De acord ca trebuie dat bine la gaurica maro dar fata chiar vorbeste urat, rastit si te mai si injura pe final de discutie daca nu ii convine ce o intrebi. Senzatia ca acolo e cuib!

Am patit la fel,cu diferenta ca dupa ce am intrebt-o de marimea la  anal, a inchis, deci am scapat de injuraturi. Pacat, ADOR fetele care injura!

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 10 minute, laury a spus:

Acum 6 minute, partygoer a spus:

Am patit la fel,cu diferenta ca dupa ce am intrebt-o de marimea la  anal, a inchis, deci am scapat de injuraturi. Pacat, ADOR fetele care injura!

Tupeistele astea trebuie lăsate sa moara de foame… noroc cu clienții(fraierii) de pe public, multora dintre ei nu le pasa prea mult de servicii. Se duc sa dea un număr 20min ca surdu in tobe si aia e, nu vor altceva. 

• Like 3
Vizitator Meliissa
Postat

Buna dimineața  sunt Disponibilă  😘

Vizitator Meliissa
Postat

Va pup 😘

Photo_1650547490886.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...