Vizitator Carlavip Reputație: 0 Postat Mai 1, 2022 Postat Mai 1, 2022 💕 Salutare! Numele meu este Carla, am 23 de ani. Sunt o femeie foarte vesela,spontana,cu un bun simt al umorului dar mai ales îmi place sa fac sex! Consider ca toată lumea care practica meseria asta, ar trebui la fel sa se bucure de ceea ce este mai frumos și anume sex! Ok hai ca nu vreau sa te plictisesc prea mult cu prea multe chestii..!! Mai bine le descoperi in compania mea 😍 Cadoul alături de mine este de: 30 min - 250 oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal in toate pozitiile. 1h 450 cu aceleași servicii Anal 100 in plus🥳 cim,cif 50 in plus 🥳 sarut 50 in plus 🥳 Pentru mai multe detalii îmi poți trimite mesaj sau ma poți suna! Imi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții. Nu primesc persoane in stare de ebrietate avansată, obligatoriu dus înainte de orice activitate,nu vreau sa fiu bruscată,obligată sau orice alt lucru sa fac,fără acordul meu. Merg pe premiza: așa cum sunt tratată,așa voi trata și eu la rândul meu. Mulțumesc anticipat ❤️
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Mai 1, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Mai 1, 2022 Deschide la lucs 2 1
snake1127 Reputație: 547 Postat Mai 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2022 Prea multe taxe .. dacă te ating plus 50 😂 dacă respir plus 100 3 3
neiberr Reputație: 877 Postat Mai 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2022 Ce inaltime ai fara tocuri ... ? de curiozitate pari de 1,80m inaltime...alceva totul este clar in anunt. Poti trece si programul ...sau nu am observat Eu este non stop...?
da da da Reputație: 363 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Daca sun la interfon 50 in plus, daca ma dezbrac 50 in plus, daca mi se scoala 100 in plus... 1 6
Letsdoit Reputație: 387 Postat Mai 2, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Postat Mai 2, 2022 This is not the lux forum.. 2
Vizitator Carlavip Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 5 ore, neiberr a spus: Ce inaltime ai fara tocuri ... ? de curiozitate pari de 1,80m inaltime...alceva totul este clar in anunt. Poti trece si programul ...sau nu am observat Eu este non stop...? Am 1.65 fără tocuri :))) programul este in profilul meu! Azi încep de la 14:00
invisibleman Reputație: 333 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Le-ai pus pe preturi. Vrei sa faci bani repede. Mergi la sectia de lux, oricum esti scumpa si acolo. 5
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2022 Acum 28 minute, Carlavip a spus: Am 1.65 fără tocuri :))) programul este in profilul meu! Azi încep de la 14:00 Nu ne intereseaza, mergi la topicul de LUX. 5
JocelynEon Reputație: 11863 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 9 hours ago, Carlavip said: 💕 Salutare! Numele meu este Carla, am 23 de ani. Sunt o femeie foarte vesela,spontana,cu un bun simt al umorului dar mai ales îmi place sa fac sex! Consider ca toată lumea care practica meseria asta, ar trebui la fel sa se bucure de ceea ce este mai frumos și anume sex! Ok hai ca nu vreau sa te plictisesc prea mult cu prea multe chestii..!! Mai bine le descoperi in compania mea 😍 Cadoul alături de mine este de: 30 min - 250 oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal in toate pozitiile. 1h 450 cu aceleași servicii Anal 100 in plus🥳 cim,cif 50 in plus 🥳 sarut 50 in plus 🥳 Pentru mai multe detalii îmi poți trimite mesaj sau ma poți suna! Imi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții. Nu primesc persoane in stare de ebrietate avansată, obligatoriu dus înainte de orice activitate,nu vreau sa fiu bruscată,obligată sau orice alt lucru sa fac,fără acordul meu. Merg pe premiza: așa cum sunt tratată,așa voi trata și eu la rândul meu. Mulțumesc anticipat ❤️ 2
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Mai 2, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Mai 2, 2022 Muritorii de foame de pe pagina asta nu intorc banii cu lopata ca bombardierii. A fost o recomandare sa deschizi la lucs. 1
awokeone10 Reputație: 8905 Postat Mai 2, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 2, 2022 Acum 10 ore, Carlavip a spus: 💕 Salutare! Numele meu este Carla, am 23 de ani. Sunt o femeie foarte vesela,spontana,cu un bun simt al umorului dar mai ales îmi place sa fac sex! Consider ca toată lumea care practica meseria asta, ar trebui la fel sa se bucure de ceea ce este mai frumos și anume sex! Ok hai ca nu vreau sa te plictisesc prea mult cu prea multe chestii..!! Mai bine le descoperi in compania mea 😍 Cadoul alături de mine este de: 30 min - 250 oral protejat sau neprotejat in functie de igiena , sex normal in toate pozitiile. 1h 450 cu aceleași servicii Anal 100 in plus🥳 cim,cif 50 in plus 🥳 sarut 50 in plus 🥳 Pentru mai multe detalii îmi poți trimite mesaj sau ma poți suna! Imi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții. Nu primesc persoane in stare de ebrietate avansată, obligatoriu dus înainte de orice activitate,nu vreau sa fiu bruscată,obligată sau orice alt lucru sa fac,fără acordul meu. Merg pe premiza: așa cum sunt tratată,așa voi trata și eu la rândul meu. Mulțumesc anticipat ❤️ Bine ai venit!Arati bine,imi place ce vad!
AnubisHell Reputație: 106 Postat Mai 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 2, 2022 Gfe-ul cat e?Dușul cat e?acuș ajungi la 1100 ora. 3
sexsymbol Reputație: 237 Postat Mai 2, 2022 Oras:Sincity Oras:Sincity Postat Mai 2, 2022 Draga Carla, ai deschis topicul gresit! Aici esti la testate! Te-a testat cineva ? Nu vad nici-o recenzie pe topicul acesta. A fost cineva? Multumesc
Vizitator Carlavip Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 6 ore, awokeone10 a spus: Bine ai venit!Arati bine,imi place ce vad! Mulțumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Pozele photoshop si forte profesionale conving mai putin dect unele cinstite facute cu telefonul. Iar pe aici banii intra pe carduri de tip clasic, incearca sa muti topicul la lux ca pe acolo sunt cele gold sau platinum.
laury Reputație: 24071 Postat Mai 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 2, 2022 Acum 31 minute, Carlavip a spus: Mulțumesc! Carla esti din Ucraina sau Rep Moldova? in poza 1 se observa un frumos tufis pubian. Este acolo?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22533 Postat Mai 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 2, 2022 Cred ca e posibil sa ma risc zilele următoare cu o vizita la Carla. 1
Vizitator Carlavip Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 2 ore, il pupparo a spus: Cred ca e posibil sa ma risc zilele următoare cu o vizita la Acum 3 ore, partygoer a spus: Pozele photoshop si forte profesionale conving mai putin dect unele cinstite facute cu telefonul. Iar pe aici banii intra pe carduri de tip clasic, incearca sa muti topicul la lux ca pe acolo sunt cele gold sau platinum. Dacă mărești bine pozele vei observa ca nu exista nici măcar un pic de Photoshop …..! Dacă te tot pricepi așa de bine!! Am decis sa nu răspund răutăților însă ești pe dinafara!! Așa ca te rog ….!
Vizitator Carlavip Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Chiar acum, Carlavip a spus: Scuze!! Te-am citat din gresala!!
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2022 Acum 3 ore, laury a spus: Carla esti din Ucraina sau Rep Moldova? in poza 1 se observa un frumos tufis pubian. Este acolo? Din est ar trebui sa vina cu preturi decente nu fomiste cu taxe maxime.
Vizitator Carlavip Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 3 ore, partygoer a spus: Pozele photoshop si forte profesionale conving mai putin dect unele cinstite facute cu telefonul. Iar pe aici banii intra pe carduri de tip clasic, incearca sa muti topicul la lux ca pe acolo sunt cele gold sau platinum. Dacă mărești bine pozele vei observa ca nu exista nici măcar un pic de Photoshop …..! Dacă te tot pricepi așa de bine!! Am decis sa nu răspund răutăților, însă ești pe dinafara!! Așa ca te rog ….!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 3 minute, Carlavip a spus: Dacă mărești bine pozele vei observa ca nu exista nici măcar un pic de Photoshop …..! Dacă te tot pricepi așa de bine!! Am decis sa nu răspund răutăților, însă ești pe dinafara!! Așa ca te rog ….! Din punctul meu si tu esti pe dinafara...preferintelor mele. Si dupa cum ai inceput sa fii si tare in gura, probabil ca o sa ai multe like-uri aici. Da am gresit trebuia sa scriu photoshop sau profesionale. Din punctul meu de sarac prefer pozele cu telefonul, decorul din pozele tale ma lasa rece. Oricum mult succes, chiar fara ironie sau malitiozitate, sigur o sa ai nevoie!
laury Reputație: 24071 Postat Mai 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 2, 2022 Acum 3 ore, laury a spus: Carla esti din Ucraina sau Rep Moldova? in poza 1 se observa un frumos tufis pubian. Este acolo? Carla, de ce nu raspunzi la cele doua intrebari?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum