dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Va amintiti din scoala generala,de prostu' clasei?Da,ala care raspundea la orice,fara sa fie intrebatAla care avea fata de-ti cerea pumni.Ala care ori de cate ori ii bagai una in mufa se uita tamp si revenea la pumni,doar pt ca asa stia el sa milogeasca un pic de atentie.Avea cosuri si era alb la fata de atata laba,nu avea prieteni,nu se uita nici o fata la el,era "prostu' clasei".Inadaptat,cauta mereu prilejul de a si-o lua in freza pt ca asa putea si el pt o clipa sa aiba atentie.Cred ca nimeni nu i-ar fi dat in gura(mwie) daca pur si simplu ar fi stat pe pula lui si ar fi lasat clasa in pace.Dar,nuu!!Prostu' clasei avea mereu ceva de comentat.Prostu' stia orice despre orice!Daca aveai o carte tare,tac-su avea editia princeps,daca ii vazusei tatele la sefa clasei,el o vazuse cum facea dus,etc,etc...ati prins ideea.De curand m-am intalnit dupa multi ani cu "prostu' clasei" mele.Guess what?Era acelasi frustrat,inadaptat,tampitel dornic de atentie,cautand sa intrebe mai mult decat e cazul, necivilizat,disperat sa-si spuna opinia despre orice fara sa i-o fi cerut.M-am gandit,sincer,asa,civilizat,sa-i fut un cap in gura,cu efect...sa ne amintim de copilarie.Am fost un bou.N-am facut-o!De ce?Pentru ca acum,sigur fute meciul la cativa pe undeva!Sigur enerveaza cativa,undeva unde ceilalti nu au posibilitatea de a-l face sa taca... 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Prostul clasei mele acum e la guvern P.S. Nu e poanta , e doar cruda realitate.
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 7, 2014 Va amintiti din scoala generala,de prostu' clasei?Da,ala care raspundea la orice,fara sa fie intrebatDe ce? ... sa ne amintim .... :) ))
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 Exact!!De ce?
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 7, 2014 Exact!!De ce?Pun pariu ca o sa apara si aici prostu' clasei ..... :) ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Omule, esti sigur ca ai scris corect ? E clasei sau casei ? 1
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 7, 2014 Omule, esti sigur ca ai scris corect ? E clasei sau casei ? E bine oricum .... :) )) ... de ce? .... ma intrebi ... :) ))
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Nu inteleg oare...de ce?...ai deschis acest topic...
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 7, 2014 Prostul clasei mele acum e la guvern P.S. Nu e poanta , e doar cruda realitate.E po(a)nta ???
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 7, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 7, 2014 De curand m-am intalnit dupa multi ani cu "prostu' clasei" mele.Guess what?Era acelasi frustrat,inadaptat,tampitel dornic de atentie,cautand sa intrebe mai mult decat e cazul, necivilizat,disperat sa-si spuna opinia despre orice fara sa i-o fi cerut. pai zi-ne si userul lui de pe forum, nu ne lasa sa-l ghicim singuri, ca incepem sa ne hazardam aiurea si iar iese scandal p.s. eu stiu cine este, dar te las pe tine sa-l nominalizezi.
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 )))))))Oare dece? nu vreau sa-l scriu?Poate pt ca asta ar insemna sa-i dau (din nou) atentie??Lasa,futacioase,ca ca intelege fiecare cine e si de ce:)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 E po(a)nta ??? Mai jos un pic 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2014 Exista "placerea" asta pentru "scandal" sau este un "stil de viata" ? Este "ok" sau este "OK" ? Daca da, de ce?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Exista "placerea" asta pentru "scandal" sau este un "stil de viata" ? Este "ok" sau este "OK" ? Daca da, de ce? Ahhhh nu trebuia sa pui ultima intrebare.... Acum o sa ne bantuie
terente.hotdefete Reputație: 160 Postat Februarie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Corneliu Vadim Tudor a fost prostul clasei lui. (am citit in ziare declaratii despre el, nu esta parerea mea pt ca pe mine ma distreaza nebunia lui).Prostul clasei mele lucreaza pentru guvern (nu este agentul 007 este doar in pup-in-cur-ist de rand).
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2014 La mine prostul clasei a fost o proasta....acum s-a desteptat
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 @Omu Negru M-am simtit deci da,am aparut @Gabriel Exact! @Domnule Dem Radulescu(Apropo,de ce ai ales sa stai in umbra unui `om mare`?) Acum cateva clipe,fostul tau coleg,Prostu` Clasei,m-a contactat ,m-a rugat sa ii spun daca am cea mai mica idei despre tine(unde esti acum,care mai este viata ta,etc...).I-am spus ca nu stiu nimic dar ca o sa incerc sa iau legatura cu tine.Acum Prostu` Clasei vrea sa isi ceara scuze pentru tot ce s-a intamplat,mi-a spus ca avea multe intrebari fara raspuns si ca nu a facut nimic decat sa incerce sa descopere cate ceva...Mi-a spus un lucru insa...ca aveai `coaiele micute` si ca niciodata nu te faceai inteles...ca luai totul atat de personal incat da,a simtit acea amenintare din partea ta(Violentuleee!).Dupa toate cele spuse...,Prostu` este dispus sa se vada cu tine,vrea sa vada daca `ai coaiele mai mari un pic` si daca ii vei aplica un `Cap in Pula`,in gura,scuze...vrea totusi sa isi ceara scuze personal... Te salut ,te saluta si el si poate va veti auzi candva...el asa spera...
Administrator pisicuts Reputație: 114945 Postat Februarie 7, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 7, 2014
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Daca in viata ta `plina de aromie` ai fi cazut ca tipul din imagini,crezi ca te-ai fi putut ridica cu aceasi usurinta??? Eu cred ca nu...De ce?...pentru ca nu ai cazut niciodata,nu stii cum e si daca chiar ai facut-o,de ce nu stai in lumea ta,fara a mai deranja,de a intra in polemici,de a `ameninta` and shit ... Life is hard but life is good!
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 Stimabile D-le de ce?(observi ca esti unicul care are un nick interogativ?=lipsa sigurantei de sine),1.Iti recomand filmul "Zerkallo"(Oglinda) de Andrei Tarkovsky,oglinda in care te-ai intalnit cu prostul clasei.Prostul clasei din acest topic,asa cum ai intuit esti tu,iar faptul ca ai intervenit (in ciuda primelor abtineri,abtineri ce cred ca-ti vor acorda a doua premzumtie de infantilitate)nu face decat sa confirme acest lucru.2.Nu am nevoie de scuze de la prostul clasei.Acestea sunt tardive,irelevante si invariabil, lipsite de substanta si sens.Unele lucruri trebuiesc evitate,nu infaptuite ca mai apoi sa trebuiasca scuzate.Aceasta actiune(de control al impulsurilor de moment) vine odata cu maturizarea(din exemplul meu,"fantezia" cu capul in gura a fost o abtinere pt a-ti oferi o lectie(inutila dupa cum s-a demonstrat).3.Violenta este extrem de eficienta,nu am chef sa polemizez,vezi cate ceva de Quentin Tarantino. Daca am fi pe un forum de Wing-Chun,Wado-Ryu sau Kyokushin-Kai,(continua cu ce te pasioneaza),mi-ar fi facut placere sa te invit la noi la sala,pentru rezolvarea acestui "diferend" pe aceasta cale.Aici,insa,as fi un dobitoc si nu ar fi fair-play pentru tine.4.Referitor la "caderea" personajului,trebuie (din nou) sa-ti atrag atentia asupra unei "erori" de rationament in care insisti(fiind blocat in interiorul ignorantei tale,nu observi imaginea de ansamblu), sa continui,si anume:-ai plecat a priori de la premiza ca eu as fi cazut si oare ce as face,nicidecum capabil sa ma ridic la fel de rpd ca personajul.Impotriva opiniei pozitive referitoare la citatul lui Rocky Balboa:"It ain't about how hard you hit,but about how hard you get hit and get up" ,eu NU AS FI CAZUT (in the first place),pentru ca nu m-as fi pus intr-o astfel de situatie(Iata al doilea exemplu intre umila mea persoana si un "prost al clasei".5.Te asigur ca am luat picioare si pumni in gura, am avut piramida nazala sparta si am fost lovit de nenumarate ori,mi-am simtit gustul propriului meu sange in gura,probabil de mai multe ori decat ai reusit tu sa ti-o tragi parte in parte cu un barbat, de aceea una in plus nu ar conta,deci iti accept invitatia daca insisti.6.Sunt oarecum satul de atitudinea ta gen:"Sunt si eu un biet trecator,nu mai dati cu pietre in mine",deoarece,acum te (auto) victimizezi DUPA ce ai intrat in "puscaria" noastra si ai inceput sa ne iei la per pules.Sfat:(ti-l repet,observ ca cel cu regulile de la gradinita l-ai uitat)-intra intr-un loc, aseaza-te intr-un colt al tau,AI RABDARE sa vezi ce joc se joaca,vorbeste cand iti vine randul, respecta pe cei care-i vezi "masculii alfa", respecta ceilalti participanti,iar CU TIMPUL iti vei gasi un loc la masa...Asta daca nu cumva esti prostul clasei si ti-o vei fura etern.Cu consideratie(scazuta),Dem PS:Nick-ul meu e un acronim al propriului meu nume,deci...esti departe.
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Stimabile D-le de ce?(observi ca esti unicul care are un nick interogativ?=lipsa sigurantei de sine),1.Iti recomand filmul "Zerkallo"(Oglinda) de Andrei Tarkovsky,oglinda in care te-ai intalnit cu prostul clasei.Prostul clasei din acest topic,asa cum ai intuit esti tu,iar faptul ca ai intervenit (in ciuda primelor abtineri,abtineri ce cred ca-ti vor acorda a doua premzumtie de infantilitate)nu face decat sa confirme acest lucru.2.Nu am nevoie de scuze de la prostul clasei.Acestea sunt tardive,irelevante si invariabil, lipsite de substanta si sens.Unele lucruri trebuiesc evitate,nu infaptuite ca mai apoi sa trebuiasca scuzate.Aceasta actiune(de control al impulsurilor de moment) vine odata cu maturizarea(din exemplul meu,"fantezia" cu capul in gura a fost o abtinere pt a-ti oferi o lectie(inutila dupa cum s-a demonstrat).3.Violenta este extrem de eficienta,nu am chef sa polemizez,vezi cate ceva de Quentin Tarantino. Daca am fi pe un forum de Wing-Chun,Wado-Ryu sau Kyokushin-Kai,(continua cu ce te pasioneaza),mi-ar fi facut placere sa te invit la noi la sala,pentru rezolvarea acestui "diferend" pe aceasta cale.Aici,insa,as fi un dobitoc si nu ar fi fair-play pentru tine.4.Referitor la "caderea" personajului,trebuie (din nou) sa-ti atrag atentia asupra unei "erori" de rationament in care insisti(fiind blocat in interiorul ignorantei tale,nu observi imaginea de ansamblu), sa continui,si anume:-ai plecat a priori de la premiza ca eu as fi cazut si oare ce as face,nicidecum capabil sa ma ridic la fel de rpd ca personajul.Impotriva opiniei pozitive referitoare la citatul lui Rocky Balboa:"It ain't about how hard you hit,but about how hard you get hit and get up" ,eu NU AS FI CAZUT (in the first place),pentru ca nu m-as fi pus intr-o astfel de situatie(Iata al doilea exemplu intre umila mea persoana si un "prost al clasei".5.Te asigur ca am luat picioare si pumni in gura, am avut piramida nazala sparta si am fost lovit de nenumarate ori,mi-am simtit gustul propriului meu sange in gura,probabil de mai multe ori decat ai reusit tu sa ti-o tragi parte in parte cu un barbat, de aceea una in plus nu ar conta,deci iti accept invitatia daca insisti.6.Sunt oarecum satul de atitudinea ta gen:"Sunt si eu un biet trecator,nu mai dati cu pietre in mine",deoarece,acum te (auto) victimizezi DUPA ce ai intrat in "puscaria" noastra si ai inceput sa ne iei la per pules.Sfat:(ti-l repet,observ ca cel cu regulile de la gradinita l-ai uitat)-intra intr-un loc, aseaza-te intr-un colt al tau,AI RABDARE sa vezi ce joc se joaca,vorbeste cand iti vine randul, respecta pe cei care-i vezi "masculii alfa", respecta ceilalti participanti,iar CU TIMPUL iti vei gasi un loc la masa...Asta daca nu cumva esti prostul clasei si ti-o vei fura etern.Cu consideratie(scazuta),Dem PS:Nick-ul meu e un acronim al propriului meu nume,deci...esti departe. Pentru a opri totul aici,cu tine,ma voi rezuma la o singura melodie...prefer sa nu mai fac `romane` despre parerea care o am fata de tine,este destul de vizibil ca avem o viata destul de diferita,vedem lucrurile din cu totul alt unghi si nu ne vom putea `judeca` vreodata...Iti multumesc din suflet pentru atentia acordata,stiu ca ti-a pasat si pentru asta ai incercat sa faci un intreg `monolog` prin care sa arunci vina asupra mea...Eu chiar te inteleg...intelege-ma si tu...in nebunia mea,sunt un om fericit.Atat! Stima si respect!
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Februarie 7, 2014 Oras:. Oras:. Postat Februarie 7, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a5dGybN_460s.jpg
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2014 Bibane, imi permit sa imtervin in micul sau marele conflict pe care il ai cu "de ce". Trebuie sa recunosc faptul ca nu deborcez de simpatie fata de mai sus amintitul, avand si eu un schimb de replici destul de acide cu el. Mi-am dat seama ulterior, ca el are o treaba pe aici. Banuiesc ca un fel de studiu ceva...nu "bat" bine ce, dar ceva in zona asta. Faptul ca deschide threaduri pe diferite teme aparent fara vreo legatura una cu alta, modul uneori ambiguu si provocator in care posteaza... toate astea ma fac sa cred ca supozitia mea are oarece suport. Noi, aici (inclusive eu), cadem frecvent in astfel de capcane. Adica cine nu e ca noi, il luam la pula. Unii chiar merita. Poate si "de ce"....sau poate nu ! Ca exemplu, exista o mare diferenta intre el si....TraceKira, de exemplu. Sau Ananda, care are si el o treaba pe aici, mai degraba "o misiune". Poate fi acceptat si "luatul la pula", in fond, radem, glumim, futem, platim. In schimb, apropourile "subtile" referitoare la arte martiale, sali de antrenament, Rocky Balboa, sincer, nu-si au locul. Si in price caz, nu cu el. Poate sunt alti celebri zmardoi care ar trebui pusi la punct. Sau poate nici ei, caci....fratilor asta e un colt al depravarii erotice, nu al lui Bruce Lee, cichiceanii lu' tata.Hai sa nu degeneram. Si apropos de Kiokushin-kai... prin anii '80, l-am vazut pe Forentin Marinescu (dom'profesor), furand-o in restaurantul Bordei de la 2 zmardoiasi de cartier. Avea pe atunci vreo 4-5 dani.Asa ca....mai usor cu urah-mawashi pe scari, ca se varsa clapele.Alles gutte, dumnezeu sa v-ajute, in loc de tsuki, mai bine v-ati fute! SA FUTETI BINE! 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Stimate picon, cu totii cred ca avem cate o misiune pe aici, in general legata de futem, platim, dar intre timp mai si radem, glumim. El pare sa fie axat pe partea de radem, glumim + trolisme ieftine pseudo-intelectuale. Din cauza asta cred ca se situaza exact unde a zis Dem Radulescu. Eu zic sa nu-i plangem soarta ca si-o merita din plin. P.S. poate ar trebui sa-i faca si lui Pisicuts o sectiune separata ca sa-si desfasoare studiile psyhedelice in liniste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum