Sari la conținut

Anna 19 ani - 0739431995

Postări Recomandate

• Oras:Ro
  • Oras:Ro

Am fost si eu ieri pe la d-soara

pe scurt am facut programare totul ok

fata este de treaba  curata parfumata arata mai bine in realitate de cat in poze merge la pretul asta

Oral/n 8 destul de bun a incercat si mai deep

Normal/p 8

Am stat o fin 200 de lei

eu unu o sa mai revin

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
Acum 15 minute, Raduadrian88 a spus:

Am fost si eu ieri pe la d-soara

pe scurt am facut programare totul ok

fata este de treaba  curata parfumata arata mai bine in realitate de cat in poze merge la pretul asta

Oral/n 8 destul de bun a incercat si mai deep

Normal/p 8

Am stat o fin 200 de lei

eu unu o sa mai revin

Multumesc pentru recenzie ! Te pup! 🥰

Link spre comentariu
Reputație: 4723
La 22.05.2022 la 10:49, beatrice29 a spus:

Am greșit o cifra! “29” am :) 

Beatrice am o întrebare:

La începutul topicului spui ca nu Primești 50+ pentru ca ești puștoaica și nu poți; mai nou ai 29…

Ar fi cazul sa dai cărțile pe masa, văd ca ai comentarii multe doar la adresa futacilor.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 16 minute, 7uuupp a spus:

Beatrice am o întrebare:

La începutul topicului spui ca nu Primești 50+ pentru ca ești puștoaica și nu poți; mai nou ai 29…

Ar fi cazul sa dai cărțile pe masa, văd ca ai comentarii multe doar la adresa futacilor.

Vezi ca scrie in ghilimele !:)))) 

Am 19, dar dacă nu ma crezi, Vino sa te convingi !🥰

Link spre comentariu
Acum 27 minute, 7uuupp a spus:

Beatrice am o întrebare:

Aștept cu drag și nerăbdare, întrebarea !😘

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Acum 33 minute, 7uuupp a spus:

Beatrice am o întrebare:

A fost o ironie asta cu 29, are 19-20 Anna.

Și ți-o recomand.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 3 minute, beatrice29 a spus:

Cred ca, corect este “ușă” ! 
si nu, nu țin pe nimeni la usa ! 

Mica, frumusica, rea si...primitoare😄

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Am vizitat și eu domnișoara mai devreme.Locatia este cam departe pentru mine, dar are parcare și asta este un plus . 

Programare respectată de ambele părți , am ajuns mai devreme puțin, dar Ana a fost amabila și m a primit . Ana este exact pe placul meu, nu vreau sa fiu libidinos așa că trec direct la note 

Oral neprotejat : 10 

Normal protejat 10, se mișcă foarte bine 

la plecare am primit și un masaj de relaxare, era tocmai bun pentru cât am condus 

O recomand pe Ana!

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Futache11 a spus:

Am vizitat și eu domnișoara mai devreme.Locatia este cam departe pentru mine, dar are parcare și asta este un plus . 

Programare respectată de ambele părți , am ajuns mai devreme puțin, dar Ana a fost amabila și m a primit . Ana este exact pe placul meu, nu vreau sa fiu libidinos așa că trec direct la note 

Oral neprotejat : 10 

Normal protejat 10, se mișcă foarte bine 

la plecare am primit și un masaj de relaxare, era tocmai bun pentru cât am condus 

O recomand pe Ana!

Multumesc! Te pup!🥰

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Azi am ajuns si eu la Anna, mai incercasem saptamana trecuta sa ma programez la ea. Mi-a dat de inteles ca nu face programari din timp si prefera sa fie contactata in prima parte a zilei.

De dimineata i-am dat un mesaj pe whatsapp, mi-a raspuns dupa cateva minute si imediat am stabilit ora intalnirii.

Anna are biroul la Apptown in Berceni. Pentru cei care nu stiu unde vine, este la capatul lui Brancoveanu, la intersectia cu Luica si Magurele. Se poate parca lejer pe Brancoveanu sau la Lidl-ul de langa. Locatia e curata, la baie sunt geluri de dus, am primit prosop curat. Nu are colega.

Anna e tanara, posibil sa aiba 19 ani, asa cum declara, eu mai mult de 21 nu ii dau. Putin peste 1.60 inaltime si sub 50 de kg.

Ajuns in locatie, mi s-a parut cam rece. I-am lasat banuti, m-a servit cu un suc. Dupa ce am iesit de la dus, usor, usor ne-am imprietenit, gasind subiecte comune de discutie, iar dupa ce a inceput actiunea, si am vazut ce oral implicat imi face, am devenit cei mai buni prieteni :))) Serios, Anna mi-a oferit un oral foarte placut, adanc, cu incercari repetate si reusite de DT, asta pana sa mi se scoale complet, a ascultat cand am rugat-o sa foloseasca mai putin mainile, am ajuns si la un face fuck finut, cu mentiunea ca i-am zis sa imi atraga atentia daca exagerez.

Vazand cum decurg lucrurile, am sarit peste NP, si ne-am mutat la marginea patului sa finalizez. M-a rugat sa o anunt cand e momentul si mi-a placut de ea, dupa CIM a mai continuat oralul, ca am crezut ca a inghitit. Nu inghitise, dar m-a surprins frumos pentru implicare.

DTD 35 de minute, 200 cadoul, 150 la inceput pentru o finalizare si 50 la sfarsit pentru CIM.

O surpriza placuta Anna. E de revizitat!

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 20 minute, cassis a spus:

Azi am ajuns si eu la Anna, mai incercasem saptamana trecuta sa ma programez la ea. Mi-a dat de inteles ca nu face programari din timp si prefera sa fie contactata in prima parte a zilei.

De dimineata i-am dat un mesaj pe whatsapp, mi-a raspuns dupa cateva minute si imediat am stabilit ora intalnirii.

Anna are biroul la Apptown in Berceni. Pentru cei care nu stiu unde vine, este la capatul lui Brancoveanu, la intersectia cu Luica si Magurele. Se poate parca lejer pe Brancoveanu sau la Lidl-ul de langa. Locatia e curata, la baie sunt geluri de dus, am primit prosop curat. Nu are colega.

Anna e tanara, posibil sa aiba 19 ani, asa cum declara, eu mai mult de 21 nu ii dau. Putin peste 1.60 inaltime si sub 50 de kg.

Ajuns in locatie, mi s-a parut cam rece. I-am lasat banuti, m-a servit cu un suc. Dupa ce am iesit de la dus, usor, usor ne-am imprietenit, gasind subiecte comune de discutie, iar dupa ce a inceput actiunea, si am vazut ce oral implicat imi face, am devenit cei mai buni prieteni :))) Serios, Anna mi-a oferit un oral foarte placut, adanc, cu incercari repetate si reusite de DT, asta pana sa mi se scoale complet, a ascultat cand am rugat-o sa foloseasca mai putin mainile, am ajuns si la un face fuck finut, cu mentiunea ca i-am zis sa imi atraga atentia daca exagerez.

Vazand cum decurg lucrurile, am sarit peste NP, si ne-am mutat la marginea patului sa finalizez. M-a rugat sa o anunt cand e momentul si mi-a placut de ea, dupa CIM a mai continuat oralul, ca am crezut ca a inghitit. Nu inghitise, dar m-a surprins frumos pentru implicare.

DTD 35 de minute, 200 cadoul, 150 la inceput pentru o finalizare si 50 la sfarsit pentru CIM.

O surpriza placuta Anna. E de revizitat!

Multumesc ! Te pup!❤️😘

• Mersi 1
Link spre comentariu

🎀CITEȘTE TOT🎀

Servicii :
🔱oral ( protejat sau neprotejat) 

🔱normal(doar protejat)

🔱diferite poziții

🔱69😍

🔱cunnilingus 

🔱annilingus 

Cadou 🎁 : 150(RON) -30 de minute 
             : 300 (RON) - o ora 

🔱CIM, COF-50 de lei extra 

‼️Servicii pe care NU le fac
: french kiss, ANAL‼️

‼️Oralul va fi neprotejat doar daca ai o igiena foarte buna, epilat ( nu mai mult de 4 zile) 

‼️Neconfirmarea programării, duce la anulare si block definitiv‼️
‼️Programarile se fac din timp,  nu accept programări pe loc ‼️
‼️Nu accept bile, persoane in stare de ebrietate sau alte inventii băgate prin penis 

‼️Nu trimit poze, videoclipuri, conturi de socializare !!! 
Accept plata Cash sau Revolut 
‼️Dușul este obligatoriu ‼️
Cine vine dușat de acasă, mai face o data ‼️
‼️Se anulează programarea dacă întârzii mai mult de 10 minute‼️In așa fel, nimeni nu este încurcat ‼️
 📍Locație : AppTown Turnu Măgurele 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Mihai.
Reputație: 0

Am revenit săptămânal la frumusețea asta mică. La ultima vizită Ana s-a "răzbunat" pe mine și mi-a dat contre "cu dușmănie" pentru că am scris că nu oferă GFE... N-am mai rezistant până la finalizarea CIM/COF :cake

@beatrice29, îmi ești datoare! :P

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Mihai. a spus:

Am revenit săptămânal la frumusețea asta mică. La ultima vizită Ana s-a "răzbunat" pe mine și mi-a dat contre "cu dușmănie" pentru că am scris că nu oferă GFE... N-am mai rezistant până la finalizarea CIM/COF :cake

@beatrice29, îmi ești datoare! :P

😂😂😂

te pup 🎀🥰

Link spre comentariu

Am reușit și eu să ajung pe la „puștioaică”. Este tânără, adevărat, cu o naștere destul de recentă presupun. Foarte frumoasă, chip drăgălaș, cu ochelarii ăia e belea.

Apartamentul e departe însă e extrem de aranjat și cu tot ce trebuie. 

Revenind la tovarășa, e foarte drăguță, micuță și finuță. Corpul e foarte armonios, sânii sunt singurul element care nu pică pe șabloanele idealiste, sarcina a avut aici ceva de spus. Rămăsese cu ei acoperiți dar s-a dezvelit când am rugat-o și am apreciat asta. 

Am discutat puțin și se dovedește foarte plăcută și la capitolul ăsta, micuța „gameriță” (dar fie vorba între noi, ăștia care joacă jocuri mobile sunt așa mai ... cum să se compare ei.. PC MASTER RACE). Pare că ne-am potrivit că așa s-a destins a

La acțivitate treaba a stat foarte bine. O laudă lumea pentru oral și nu degeaba. Umed și fără să zgârie, suficient de adânc mai tot timpul. Bravo. Deși am stat doar 30 minute, am încercat și NP și a fost foarte bine, se implică, trăiește momentul, se atinge singură să își amplifice senzațiile. Am revenit la oral pentru o finalizare orală spriijnită pentr-un mic facefuck la fix. Fără să exagerăm dar extrem  de plăcut.

Una peste alta, 200 lei bine plasați. 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...