stormul Reputație: 4 Postat August 21, 2023 Oras:Unde apuc Oras:Unde apuc Postat August 21, 2023 Măcar o zii pe luna, ai atrage mulți clienți 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2023 5 hours ago, stormul said: Ceva promoție nu bagi? Luna asta are 4+1 gratuit... din Septembrie incepe.cu 3 in 1... 1
boss4bitch Reputație: 288 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Nici eu nu am înțeles preturile la multe fete , gen 200 fin , 400 o ora sau 150 fin , 300 o ora..Daca vrei 2 ore e dublu față de ora.Multi plătesc o ora și stau 45 de min , o fin pe relax ..Ar fi logic ca la ora sa nu fie dublu față de finalizare , dar văd că multe prefera asa și nici clienți nu au ! 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 9 hours ago, stormul said: Măcar o zii pe luna, ai atrage mulți clienți Cum adică o zi pe luna ? 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 4 hours ago, gyorgye69 said: Luna asta are 4+1 gratuit... din Septembrie incepe.cu 3 in 1... Prețurile sunt preturi cum voi aveți pretenții la servicii bune de acești bani nici eu nu pot lua sloboz pe fata și in gura ptr 100 așa pleacă toate im afara și merg cu 180-200€ ora și 80-100 fin 😉 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2023 Printesa, nu eu am cerut promotia: eu doar glumeam cu trimiteri la ideea de GB... in rest, fiecare e liber sa ceara/plateasca atat cat considera ca face serviciul respectiv! Pup fata simpatica! 1
yellow_raven Reputație: 125 Postat August 22, 2023 Oras:nu am Oras:nu am Postat August 22, 2023 1 hour ago, Raisa2020 said: Cum adică o zi pe luna ? Adică să te duci pe lună pentru o zi, că sunt mulți clienți acolo 🤣 1
71laciport Reputație: 4128 Postat August 22, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat August 22, 2023 3 minutes ago, yellow_raven said: Adică să te duci pe lună pentru o zi, că sunt mulți clienți acolo 🤣 Iar in imponderabilitate erectia este dubla ca intensitate decat pe pamant 1
sorinalexandru Reputație: 465 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Acum 1 oră, Raisa2020 a spus: pot lua sloboz pe fata și in gura Doar când citesc asta simt cum se școala Măciuca 🍌 iubito 1 1
boss4bitch Reputație: 288 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Acum 2 ore, Raisa2020 a spus: Prețurile sunt preturi cum voi aveți pretenții la servicii bune de acești bani nici eu nu pot lua sloboz pe fata și in gura ptr 100 așa pleacă toate im afara și merg cu 180-200€ ora și 80-100 fin 😉 Aoleu...de parcă pătează ! ..de sloboz zic ! 2
am_promis4 Reputație: 103 Postat August 22, 2023 Oras:tv Oras:tv Postat August 22, 2023 2 hours ago, Raisa2020 said: Prețurile sunt preturi cum voi aveți pretenții la servicii bune de acești bani nici eu nu pot lua sloboz pe fata și in gura ptr 100 așa pleacă toate im afara și merg cu 180-200€ ora și 80-100 fin 😉 Putea pune preturi ceva mai mici și să pună cu extra serviciile mai sus menționate . Și tot acolo ar fi ajuns 😂😂, am auzit cică dacă vrei fantezii ....costă 😉 1
gop Reputație: 320 Postat August 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2023 Am fost la mamaia asta si in ultima si cea mai recenta locatie. Aia de la etajul superior cu numar norocos. Locatia este ok, parca mai buna ca celelalte, dormitor cu pat mare, priveliste daca vrei sa dai o buca pe balcon, baia plina de apa pe jos dar plm, asa faci exercitii de inghinali ca sa ii rupa falca lu mamaia. Mamaia ca de obicei SLIM dar ea tot spera sa puna extra carne pe ea. E greu mamaie cand ai parte zilnic de atacul pulilor sculate, se consuma multe calorii. Oralul ca de obicei foarte bun dar a facut hent de mai multe ori ca muistul de messi la campionatul mondial. Manevra ca sa ma termine mai repede, sugruma pula pana s-a facut piattra, ghinionul ei :)) O bagam si acolo jos unde mamaia este mereu stramta, as baga mana in foc ca se da cu zeama de lamuie, ca altfel nush de ce e asa strramta, eu nefiind vreun fat frumos cu palosul gros, sunt doar fat frumos :)))) Treaba a inceput cu LOT, a urmat fat frumos on top si apoi capra care a degenerat in ea lipita de pat pentru ca am de doua ori greutatea ei in viu Foarte buna experienta, muia si futaiul excelente ca de fiecare data, ea zicea ca i-ar fi placut dar na, doar n-o sa-mi spuna in fata ca sunt de cacat :)) 200 platit pe o fin si nota 9 la final pentru hentz si pentru ca am stat 15 min la interfon. Sa traiesti mamaie si sa pastrezi locatia, vreau sa MilMoy pe balcon, sa privesc apusul 😘 1 5
curios11 Reputație: 873 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Hai să sar peste locație că le schimbă. Nu era un mare lux, dar nici de groază. La intersecția dintre Calea Victoriei cu Regina Elisabeta, deci ultra central, asta era bine. Prima chestie care m-a surprins este că Izabela/Raisa e destul de înaltă, nu ieșit din comun, dar avusesem eu o preconcepție că e mai scundă. Nu-i. Însă e subțire. Față de alte femei mai zdravene la care am fost, ea e pe jumate, pe lung. Cât o bucă a celor de care zic. E clar, până acum, că e directă și fără subtilități, la ea mergi să dai la muie și pizdă, nu pentru oral și normal. Nu-mi este caracteristică exprimarea, dar mă prevalez de licența artistică ca să transmit o idee. Și, în același timp, să mă dau mare ce cuvinte știu. E sufletistă și efervescentă ca o tabletă de multivitamine într-un pahar cu apă minerală 🫧🫧🫧. Se străduiește să fie mușteriul mulțumit. După duș am încercat oralul acela pentru care venisem, stând pe spate în pat. Nu era rău, dar nu era nici impresionant, deh, numai și numai din cauza așteptărilor prea mari pe care le aveam. Am schimbat, m-am pus în picioare cu ea pe pat, era mai bine. Am făcut apoi și sex normal, în misionar, chiar interesant, că a dus destul de mult, ținând cont de cât de subțire e, cum am descris mai sus. Stați așa, că trebuia să zic altfel, nu sex normal. Eh. Apoi am revenit la oral (muie, muie!). Totuși. Cu mine în picioare. Nu aveam de gând să termin. Dar ea avea altă părere. Și m-a lăsat să fac în ritmul meu. Ceea ce nu prea mi se întâmplă în alte părți, dar la ea n-a fost problemă, chiar m-a încurajat. În acest caz, mi-am făcut de cap și am finalizat la ea în gură. E rar pentru mine, am fost suprins plăcut. Mulțumit la sfârșit. Bravo Izabela! A scuipat la baie, eu am făcut un duș și dus am fost. Mi-a părut bine! 400/h 1 2
am_promis4 Reputație: 103 Postat August 22, 2023 Oras:tv Oras:tv Postat August 22, 2023 1 hour ago, curios11 said: Hai să sar peste locație că le schimbă. Nu era un mare lux, dar nici de groază. La intersecția dintre Calea Victoriei cu Regina Elisabeta, deci ultra central, asta era bine. Prima chestie care m-a surprins este că Izabela/Raisa e destul de înaltă, nu ieșit din comun, dar avusesem eu o preconcepție că e mai scundă. Nu-i. Însă e subțire. Față de alte femei mai zdravene la care am fost, ea e pe jumate, pe lung. Cât o bucă a celor de care zic. E clar, până acum, că e directă și fără subtilități, la ea mergi să dai la muie și pizdă, nu pentru oral și normal. Nu-mi este caracteristică exprimarea, dar mă prevalez de licența artistică ca să transmit o idee. Și, în același timp, să mă dau mare ce cuvinte știu. E sufletistă și efervescentă ca o tabletă de multivitamine într-un pahar cu apă minerală 🫧🫧🫧. Se străduiește să fie mușteriul mulțumit. După duș am încercat oralul acela pentru care venisem, stând pe spate în pat. Nu era rău, dar nu era nici impresionant, deh, numai și numai din cauza așteptărilor prea mari pe care le aveam. Am schimbat, m-am pus în picioare cu ea pe pat, era mai bine. Am făcut apoi și sex normal, în misionar, chiar interesant, că a dus destul de mult, ținând cont de cât de subțire e, cum am descris mai sus. Stați așa, că trebuia să zic altfel, nu sex normal. Eh. Apoi am revenit la oral (muie, muie!). Totuși. Cu mine în picioare. Nu aveam de gând să termin. Dar ea avea altă părere. Și m-a lăsat să fac în ritmul meu. Ceea ce nu prea mi se întâmplă în alte părți, dar la ea n-a fost problemă, chiar m-a încurajat. În acest caz, mi-am făcut de cap și am finalizat la ea în gură. E rar pentru mine, am fost suprins plăcut. Mulțumit la sfârșit. Bravo Izabela! A scuipat la baie, eu am făcut un duș și dus am fost. Mi-a părut bine! 400/h Frumoasă recenzie colegu, îți mulțumim și felicitări pentru frumoasa experiență ! 1 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 2 hours ago, gop said: Am fost la mamaia asta si in ultima si cea mai recenta locatie. Aia de la etajul superior cu numar norocos. Locatia este ok, parca mai buna ca celelalte, dormitor cu pat mare, priveliste daca vrei sa dai o buca pe balcon, baia plina de apa pe jos dar plm, asa faci exercitii de inghinali ca sa ii rupa falca lu mamaia. Mamaia ca de obicei SLIM dar ea tot spera sa puna extra carne pe ea. E greu mamaie cand ai parte zilnic de atacul pulilor sculate, se consuma multe calorii. Oralul ca de obicei foarte bun dar a facut hent de mai multe ori ca muistul de messi la campionatul mondial. Manevra ca sa ma termine mai repede, sugruma pula pana s-a facut piattra, ghinionul ei :)) O bagam si acolo jos unde mamaia este mereu stramta, as baga mana in foc ca se da cu zeama de lamuie, ca altfel nush de ce e asa strramta, eu nefiind vreun fat frumos cu palosul gros, sunt doar fat frumos :)))) Treaba a inceput cu LOT, a urmat fat frumos on top si apoi capra care a degenerat in ea lipita de pat pentru ca am de doua ori greutatea ei in viu Foarte buna experienta, muia si futaiul excelente ca de fiecare data, ea zicea ca i-ar fi placut dar na, doar n-o sa-mi spuna in fata ca sunt de cacat :)) 200 platit pe o fin si nota 9 la final pentru hentz si pentru ca am stat 15 min la interfon. Sa traiesti mamaie si sa pastrezi locatia, vreau sa MilMoy pe balcon, sa privesc apusul 😘 Mamaie o recenzie beton de onesta , tataie acolo nu ma mai duc ca nu e prea departe de ai mei bărbați 😂😂și ghici ce in ultima zi am aflat de la un domn ca parola la bloc era 1234*😂🤣🤣🤣🤣🤣mor 😂😂😂😂
gop Reputație: 320 Postat August 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2023 Chiar acum, Raisa2020 a spus: Mamaie o recenzie beton de onesta , tataie acolo nu ma mai duc ca nu e prea departe de ai mei bărbați 😂😂și ghici ce in ultima zi am aflat de la un domn ca parola la bloc era 1234*😂🤣🤣🤣🤣🤣mor 😂😂😂😂 Al dreaq interfon cu proprietarul care nu ti-a spus si tie codul Cat timp ai serviciile peste medie o sa ai peste tot sulitele pregatite sa te intzepe. Mai putin in cur ca acolo e prea scump pt 5 min de bucurie :)))))))) 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 1 hour ago, curios11 said: Hai să sar peste locație că le schimbă. Nu era un mare lux, dar nici de groază. La intersecția dintre Calea Victoriei cu Regina Elisabeta, deci ultra central, asta era bine. Prima chestie care m-a surprins este că Izabela/Raisa e destul de înaltă, nu ieșit din comun, dar avusesem eu o preconcepție că e mai scundă. Nu-i. Însă e subțire. Față de alte femei mai zdravene la care am fost, ea e pe jumate, pe lung. Cât o bucă a celor de care zic. E clar, până acum, că e directă și fără subtilități, la ea mergi să dai la muie și pizdă, nu pentru oral și normal. Nu-mi este caracteristică exprimarea, dar mă prevalez de licența artistică ca să transmit o idee. Și, în același timp, să mă dau mare ce cuvinte știu. E sufletistă și efervescentă ca o tabletă de multivitamine într-un pahar cu apă minerală 🫧🫧🫧. Se străduiește să fie mușteriul mulțumit. După duș am încercat oralul acela pentru care venisem, stând pe spate în pat. Nu era rău, dar nu era nici impresionant, deh, numai și numai din cauza așteptărilor prea mari pe care le aveam. Am schimbat, m-am pus în picioare cu ea pe pat, era mai bine. Am făcut apoi și sex normal, în misionar, chiar interesant, că a dus destul de mult, ținând cont de cât de subțire e, cum am descris mai sus. Stați așa, că trebuia să zic altfel, nu sex normal. Eh. Apoi am revenit la oral (muie, muie!). Totuși. Cu mine în picioare. Nu aveam de gând să termin. Dar ea avea altă părere. Și m-a lăsat să fac în ritmul meu. Ceea ce nu prea mi se întâmplă în alte părți, dar la ea n-a fost problemă, chiar m-a încurajat. În acest caz, mi-am făcut de cap și am finalizat la ea în gură. E rar pentru mine, am fost suprins plăcut. Mulțumit la sfârșit. Bravo Izabela! A scuipat la baie, eu am făcut un duș și dus am fost. Mi-a părut bine! 400/h Buna seara mulțumesc foarte mult pentru recenzie ,apreciez punctul tău de vedere și sper ca data viitoare sa fii 100%multumit te sărut seara buna ❤️❤️❤️ 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 3 minutes ago, gop said: Al dreaq interfon cu proprietarul care nu ti-a spus si tie codul Cat timp ai serviciile peste medie o sa ai peste tot sulitele pregatite sa te intzepe. Mai putin in cur ca acolo e prea scump pt 5 min de bucurie :)))))))) Leșin 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
am_promis4 Reputație: 103 Postat August 22, 2023 Oras:tv Oras:tv Postat August 22, 2023 9 minutes ago, Raisa2020 said: Leșin 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 E foarte tare că ai și simtul umorului , o companie plăcută , nu ca altele de zici că sunt roboti 😂😂 1
am_promis4 Reputație: 103 Postat August 22, 2023 Oras:tv Oras:tv Postat August 22, 2023 2 minutes ago, am_promis4 said: E foarte tare că ai și simtul umorului , o companie plăcută , nu ca altele de zici că sunt roboti 😂😂 .....și tot nu ai zis , ce urmează când vei pleca din capitală ?.... pe unde vei poposi ?,..... că-mi bate tot mai tare inima în piept ( aproape mi-a ajuns in gât ) după ce ți-am citit câteva zeci de recenzii ... 🥵😛😛 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 42 minutes ago, am_promis4 said: .....și tot nu ai zis , ce urmează când vei pleca din capitală ?.... pe unde vei poposi ?,..... că-mi bate tot mai tare inima în piept ( aproape mi-a ajuns in gât ) după ce ți-am citit câteva zeci de recenzii ... 🥵😛😛 Revin miercuri dar nu imi găsesc disponibil ap decomandat ultra central 1
am_promis4 Reputație: 103 Postat August 22, 2023 Oras:tv Oras:tv Postat August 22, 2023 4 minutes ago, Raisa2020 said: Revin miercuri dar nu imi găsesc disponibil ap decomandat ultra central Pai dacă ție îți place numai in buricul târgului ....😂😂 Și acum vorbind la modul serios , felicitări că te respecți atât pe tine dar și pe noi cu asemenea locații de top 👏👏👏 1
Raisa2020 Reputație: 4221 Postat August 22, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat August 22, 2023 39 minutes ago, am_promis4 said: Pai dacă ție îți place numai in buricul târgului ....😂😂 Și acum vorbind la modul serios , felicitări că te respecți atât pe tine dar și pe noi cu asemenea locații de top 👏👏👏 Te sărut 🫦❤️💋❤️❤️😍😍 1
blacksoul95 Reputație: 73 Postat August 22, 2023 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 22, 2023 Iza ce zici te bagi la un bukkake? 1
am_promis4 Reputație: 103 Postat August 22, 2023 Oras:tv Oras:tv Postat August 22, 2023 8 minutes ago, blacksoul95 said: Iza ce zici te bagi la un bukkake? Nu s-a concretizat gang bang-ul mult mai comun ,....bukkake nici atât , nu că nu ar fi interesant 😇😛🥵 Nu toată lumea cunoaște termenul și pot învăța ce presupune de aici : https://www.google.ro/amp/s/www.unica.ro/relatii/sex/tabu-sexual-inseamna-bukkake-21095/amp 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum