renzzo7 Reputație: -1 Postat Septembrie 16, 2023 Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 21 minute, Ge0rge95 a spus: Eu o vizitez c-am odată pe săptămână și nu mi s-a întâmplat niciodată sa răspundă la mesaje de fata cu mine ,doar când eram la dus dar atunci nu ma deranjează,uneori mai trebuie sa răspunzi și la mesaje dacă sunt probleme și urgente 😉.Fata e curata ,nu am simțit niciodată vrun miros neplăcut, mereu după ce ne terminam treaba pune un prosop pe ea și după ce plec probabil se baga la dus,altele după ce termini imediat ia chiloții pe ele,iar în privința programărilor mai sunt clienți care întârzie sau vin mai devreme și așteaptă la usa dacă cunosc locația.Nu mai fiți rai ca daia mai sunt câteva fete de le numeri pe degete cu servicii bune în Ploiești Tocmai ce am spus ca a vb cu băiatul ei,nu-l a văzut de doua luni aproape.Imi fac mea culpa în fata ei.Nici eu nu am observat clienți băgați unul după altul lasă o pauza între ei,și am fost de multe ori. 1 Link spre comentariu
Mrwarrior Reputație: 393 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 15 minute, renzzo7 a spus: Tocmai ce am spus ca a vb cu băiatul ei,nu-l a văzut de doua luni aproape.Imi fac mea culpa în fata ei.Nici eu nu am observat clienți băgați unul după altul lasă o pauza între ei,și am fost de multe ori. Vezi că ai greșit contul🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
Ge0rge95 Reputație: 14 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 39 minute, Mrwarrior a spus: Vezi că ai greșit contul🤣🤣🤣 Dacă are omul prea multe mai se incurca în ele ,off bătrânețea asta 😂😂 1 Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 16, 2023 r Acum 40 minute, Mrwarrior a spus: Vezi că ai greșit contul🤣🤣🤣 Tot eu sint. Am conurile pe doua telefoane. Am incurcat telefoanele. 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8750 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 2 ore, Ge0rge95 a spus: Eu o vizitez c-am odată pe săptămână și nu mi s-a întâmplat niciodată sa răspundă la mesaje de fata cu mine ,doar când eram la dus dar atunci nu ma deranjează,uneori mai trebuie sa răspunzi și la mesaje dacă sunt probleme și urgente 😉.Fata e curata ,nu am simțit niciodată vrun miros neplăcut, mereu după ce ne terminam treaba pune un prosop pe ea și după ce plec probabil se baga la dus,altele după ce termini imediat ia chiloții pe ele,iar în privința programărilor mai sunt clienți care întârzie sau vin mai devreme și așteaptă la usa dacă cunosc locația.Nu mai fiți rai ca daia mai sunt câteva fete de le numeri pe degete cu servicii bune în Ploiești Si recenziile tale unde sunt? 1 Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 15 minute, awokeone10 a spus: Si recenziile tale unde sunt? O pastreaza pt el😁 Link spre comentariu
Mrwarrior Reputație: 393 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 2 ore, renzo1968 a spus: r Tot eu sint. Am conurile pe doua telefoane. Am incurcat telefoanele. Hai că te-a ajutat pisicu' ca să nu le mai încurci 1 Link spre comentariu
Membru Premium Timidu89 Reputație: 5188 Postat Septembrie 16, 2023 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Va salut! Astazi am revizitat si eu fata. Nu intentionez sa fac o noua recenzie, nu am prea multe lucruri de adaugat fata de prima data. Insa pot sa zic ca Elena a ramas aceeasi fata, foarte dulce, frumoasa foc, finuta, super de treaba si cu bun simt. Actiunea s-a desfasurat in linii mari ca si la prima intalnire. Imi place ca accepta preludiu si participa si ea, este tandra, se implica la sex, da contre, te priveste in ochi si poate cel mai important lucru (pentru mine), este naturala. La oral mi s-a parut ca a fost mai bine acum, mai senzual, a si variat un pic mai mult. A fost tot timpul atenta la mine, nu a stat nici un pic pe telefon si nu m-a grabit absolut deloc (chiar am depasit timpul (de o ora) cu vreo 5-7 min) si nu mai astepta altcineva jos, deci eu cred ca-si lasa timp intre programari. Igiena din nou impecabila, face dus si intre numere, mirosea frumos. Cand voi mai avea timp sa trec prin Ploiesti cu siguranta voi mai reveni la ea. Spor! 3 2 Link spre comentariu
Cccleon Reputație: 7 Postat Septembrie 16, 2023 Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Un numar de telefon pe care are wapp? Elena? Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4315 Postat Septembrie 16, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Elena e cea mai tare, nici nu plateste taxa de forum, nici nu-si pierde timpul pe aici, da' sta sus in clasament tot timpul... N-o fi ea vreo mare vampa la sex, nici sanse de evoluție nu cred ca sunt, da' macar e dragalasa asa in felul ei si foarte linistita, cu mult bun-simt. Merge acolo din cand in cand, la ce distruse se perinda pe aici... 2 1 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4315 Postat Septembrie 16, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Acum 16 minute, Cccleon a spus: Un numar de telefon pe care are wapp? Elena? Al doilea din titlu 1 1 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Hai salutare! Azi dupa ceva timp am reușit sa o revad si eu pe domnisoara. E neschimbata fizic, aceeasi tipa delicata, ingrijita si forme placute. Am cam prins o abia trezita si a fost ok💪, o cunosc de mult. Seviciile acelasi ca si in trecut decente si de bun simt, dar parca a fost mai bine pe partea de preludiu, glumind putin inainte,c pupici pe corp si la oral mai bine. M am simtit ok, pretul fiind ok pt ce ofera, 150fin. Locatia si patul cam lasa de asteptat. Bafta la gagici misto 4 2 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 25, 2023 SI EU AVEAM O RETINERE DIN CAUZA AMENINȚĂRILOR PROSTULUI DE BLUE90 😂😂😂😂 DA PANA LA URMA AM SPUS CE SE POATE INTAMPLA CU UN GRAS PROST DECAT SA FACA PREINFARCT DIN CAUZA LA SUNCILE DE PE EL 😂😂😂😂 AM LUAT FRUMOS JAGUARU XF SI FARA PAPITOIU DE JOSE DEOARECE SI DIN CAUZA CA NU AVEAM CHEF DE PAPITOI 😂😂 M.AM DUS IARA LA 8 MARTIE UNDE STA PREA FRUMOASA ELENA CU COLEGA EI MAI MARICICA SI BLONDUTA..DA E FATA CU GLUMELE LA EA..STA PE TIK TOK PE SOCIALIARE CU BĂIEȚII.. RADE SI SPUNE BANCURI SA FIE LA EA ACOLO APARTAMENT ERA RACOARE BINE ELENA TINE AERU CA SA FIE RACOARE FRUMOS.. ELENA LA FEL DE DULCE ... PE MASURA CE TRECE TIMPU MAI MULT IMI PLACE FATA ACEASTA CARE ERA TIMIDA LA INCEPUT ACUMA NU MAI E CU MINE AM STAT CAT A TREBUIT SA MA SIMT BINE .. SI EU SI ELENA.. NU DAU IN EA CU TOATA PULA DE 19 CM MA PORT CU MANUSI CA CU UN BIBELOU SCUMP SI FRUMOS AIA VROIAM SA VA ROG PE TOTI SA VA PURTAȚI BINE CU EA .. MERITA CE E MAI BUN COPILU ACESTA MA MAI DUC PE SAPTAMANA CEALALTA CA SA NU PAR PREA AMOREZAT STIU EU DE CE HAI PA 1 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Eu am dat azi cu toata pula, tocmai pentru ca merita ce e mai bun. Ultimii 3-4 cm ii fac viata frumoasa. Link spre comentariu
petremarin30 Reputație: 1127 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 9 ore, voineamg a spus: Eu am dat azi cu toata pula, tocmai pentru ca merita ce e mai bun. Ultimii 3-4 cm ii fac viata frumoasa. Da, dar evoluatul nu are cum să știe că ăia 3, 4 cm peste 19 fac fata să dea ochii peste cap 😁 3 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 12 ore, Evolution85 a spus: SI EU AVEAM O RETINERE DIN CAUZA AMENINȚĂRILOR PROSTULUI DE BLUE90 😂😂😂😂 DA PANA LA URMA AM SPUS CE SE POATE INTAMPLA CU UN GRAS PROST DECAT SA FACA PREINFARCT DIN CAUZA LA SUNCILE DE PE EL 😂😂😂😂 AM LUAT FRUMOS JAGUARU XF SI FARA PAPITOIU DE JOSE DEOARECE SI DIN CAUZA CA NU AVEAM CHEF DE PAPITOI 😂😂 M.AM DUS IARA LA 8 MARTIE UNDE STA PREA FRUMOASA ELENA CU COLEGA EI MAI MARICICA SI BLONDUTA..DA E FATA CU GLUMELE LA EA..STA PE TIK TOK PE SOCIALIARE CU BĂIEȚII.. RADE SI SPUNE BANCURI SA FIE LA EA ACOLO APARTAMENT ERA RACOARE BINE ELENA TINE AERU CA SA FIE RACOARE FRUMOS.. ELENA LA FEL DE DULCE ... PE MASURA CE TRECE TIMPU MAI MULT IMI PLACE FATA ACEASTA CARE ERA TIMIDA LA INCEPUT ACUMA NU MAI E CU MINE AM STAT CAT A TREBUIT SA MA SIMT BINE .. SI EU SI ELENA.. NU DAU IN EA CU TOATA PULA DE 19 CM MA PORT CU MANUSI CA CU UN BIBELOU SCUMP SI FRUMOS AIA VROIAM SA VA ROG PE TOTI SA VA PURTAȚI BINE CU EA .. MERITA CE E MAI BUN COPILU ACESTA MA MAI DUC PE SAPTAMANA CEALALTA CA SA NU PAR PREA AMOREZAT STIU EU DE CE HAI PA Prostule si "interlopule", hai sa lamurim problema! Ai frecventat o pustoaica de 18-19 ani, in bloc la Mesopot. Dupa 3-4 intalniri, te-ai dat rau la ea ca tu esti interlop, ca poti sa-i oferi protectie dar ca nu mai platesti. Intamp.face ca si eu merg. la aceasta fatuca. Am gasit-o speriata si timorata, mot. ptr care i-am sugerat sa se duca la politie! Nu avrut, a preferat sa plece din Pl. Asa ca fetelor, atentie la acest specimen! Si prostule interlop, fata te-a inregistrat video! Stai in banca ta ca te fac celebru aici, si la nevasta-ta. 3 1 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2023 1 oră în urmă, Blue90 a spus: Prostule si "interlopule", hai sa lamurim problema! Ai frecventat o pustoaica de 18-19 ani, in bloc la Mesopot. Dupa 3-4 intalniri, te-ai dat rau la ea ca tu esti interlop, ca poti sa-i oferi protectie dar ca nu mai platesti. Intamp.face ca si eu merg. la aceasta fatuca. Am gasit-o speriata si timorata, mot. ptr care i-am sugerat sa se duca la politie! Nu avrut, a preferat sa plece din Pl. Asa ca fetelor, atentie la acest specimen! Si prostule interlop, fata te-a inregistrat video! Stai in banca ta ca te fac celebru aici, si la nevasta-ta. AI HALUCINATII DIN CAUZA LA PARIZERU STRICAT CARE L.AI AVUT LA PACHET LA CULES VIA 😂😂😂 IERTATI.L PE BLUE90 NU STIE CE VORBESTE .. TE DUC LA DEZALCOLIZARE GRATIS DACA VREI 3 Link spre comentariu
usermario Reputație: 40 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 10 ore, Evolution85 a spus: AI HALUCINATII DIN CAUZA LA PARIZERU STRICAT CARE L.AI AVUT LA PACHET LA CULES VIA 😂😂😂 IERTATI.L PE BLUE90 NU STIE CE VORBESTE .. TE DUC LA DEZALCOLIZARE GRATIS DACA VREI Auzi mă retardatule care mi-ai dat dislike la toate postările pe ani de zile de când am contul..ai stat o zi și o noapte..nu mă interesează de contul asta..vezi că fratele tau nu a uitat de tine..momentan sunt in control judiciar pe domiciliu..da se termina în curând..o să pot sa ies din casa...interlopul pulii..taran prost cocalar....vezi că te scot la o cafea...in pădure la Băneasa..in porbagaj 1 Link spre comentariu
usermario Reputație: 40 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 11 ore, Blue90 a spus: Prostule si "interlopule", hai sa lamurim problema! Ai frecventat o pustoaica de 18-19 ani, in bloc la Mesopot. Dupa 3-4 intalniri, te-ai dat rau la ea ca tu esti interlop, ca poti sa-i oferi protectie dar ca nu mai platesti. Intamp.face ca si eu merg. la aceasta fatuca. Am gasit-o speriata si timorata, mot. ptr care i-am sugerat sa se duca la politie! Nu avrut, a preferat sa plece din Pl. Asa ca fetelor, atentie la acest specimen! Si prostule interlop, fata te-a inregistrat video! Stai in banca ta ca te fac celebru aici, si la nevasta-ta. Lasă că îl consacrez eu pe specimenul asta cu tarabe multe și școala putina 1 Link spre comentariu
usermario Reputație: 40 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 12 ore, Blue90 a spus: Prostule si "interlopule", hai sa lamurim problema! Ai frecventat o pustoaica de 18-19 ani, in bloc la Mesopot. Dupa 3-4 intalniri, te-ai dat rau la ea ca tu esti interlop, ca poti sa-i oferi protectie dar ca nu mai platesti. Intamp.face ca si eu merg. la aceasta fatuca. Am gasit-o speriata si timorata, mot. ptr care i-am sugerat sa se duca la politie! Nu avrut, a preferat sa plece din Pl. Asa ca fetelor, atentie la acest specimen! Si prostule interlop, fata te-a inregistrat video! Stai in banca ta ca te fac celebru aici, si la nevasta-ta. Am vorbit eu deja cu nevasta sa ..este travestitul de la Tâncăbești pe nume JOSE 1 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat Septembrie 27, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Acum 9 ore, usermario a spus: Auzi mă retardatule care mi-ai dat dislike la toate postările pe ani de zile de când am contul..ai stat o zi și o noapte..nu mă interesează de contul asta..vezi că fratele tau nu a uitat de tine..momentan sunt in control judiciar pe domiciliu..da se termina în curând..o să pot sa ies din casa...interlopul pulii..taran prost cocalar....vezi că te scot la o cafea...in pădure la Băneasa..in porbagaj @cleopatra01 CUM TI SE PARE? 3 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Acum 2 ore, Evolution85 a spus: @cleopatra01 CUM TI SE PARE? Bai prietene, esti penibil, dupa ce iriti omul tot tu te plangi ca ti se vorbeste urat.. esti p...da rau. Asta este singurul meu mesaj care il voi schimba cu tine, nu esti genul cu care sa ai o conversație de doamne ajuta. 2 2 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat Septembrie 27, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Acum 7 minute, dozadeamor a spus: Bai prietene, esti penibil, dupa ce iriti omul tot tu te plangi ca ti se vorbeste urat.. esti p...da rau. Asta este singurul meu mesaj care il voi schimba cu tine, nu esti genul cu care sa ai o conversație de doamne ajuta. AI GRIJA CU LIMBAJU NU STAU LA GLUME CU FRAIERII HAI PA FRUSTRATILOR 3 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 909 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 La 26.09.2023 la 12:11, Evolution85 a spus: AI HALUCINATII DIN CAUZA LA PARIZERU STRICAT CARE L.AI AVUT LA PACHET LA CULES VIA 😂😂😂 IERTATI.L PE BLUE90 NU STIE CE VORBESTE .. TE DUC LA DEZALCOLIZARE GRATIS DACA VREI Treaba ta ce esti si ce vrei sa pari dar corect se scrie parizerul si alcool.Poate ca de scoala nu ai prea avut timp dar niciodata nu este prea tarziu sa inveti 1 1 Link spre comentariu
JaguarMystic Reputație: 3 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 10 ore, salmanasar a spus: Treaba ta ce esti si ce vrei sa pari dar corect se scrie parizerul si alcool.Poate ca de scoala nu ai prea avut timp dar niciodata nu este prea tarziu sa inveti Cum să fie corect când mie îmi dă dislike la orice postare,fără nici un motiv.🤔😅 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum