Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Postat Iulie 13, 2022 Bună sunt Didy în zona Cora Lujerului si va astept la mine!!! Serviciile mele sunt de Calitate!!! 150lei - o finalizare, normal protejat, oral, 50 ron extra neprotejat finalizare orală 50 RON extra anal - (protejat). 50 RON extra - finalizarea facială 60min, 300lei- maxim 2 finalizari Comfirmam la timpul stabilit, atunci voi da și adresa. Fără comfirmare programarea va fi anulată. Sex oral neprotejat NUMAI dacă curățenia ta este impecabilă, gen epilat si dus inainte, se poate face la mine fara probleme si graba. Sex normal NUMAI protejat. Accept pozitii noi sunt deschisa la noi experiente. Sex anal NUMAI protejat. NU ACCEPT PERSONE CARE AU CONSUMAT ALCOOL! SELECTEZ CLIENTELA!!! Poze 100% reale nu fac confirmari video pe whatsup, daca veniti cu texte ca nu mai stiu care era anuntul inseamna ca sunteti complet dezinteresati si nu se merita sa ne intalnim. Limbi Straine: Engleza, Spaniola, Italiana Limba nativa: Romana Incall: Locatia mea Outcall: Nu fac outcall Servicii Sex Normal 69 Sex Anal Finalizare Orala Finalizare Faciala Finalizare Corporala Oral Protejat Oral Neprotejat Sex in diferite pozitii Masaj de relaxare Handjob Footfetish 2
alexshenk31 Reputație: 669 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2022 Buna lipseste poza facuta din picioare, ca sa ne dam seama mai bine de inaltime si “greutate”. Multumim!
Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Autor Postat Iulie 13, 2022 Acum 1 minut, alexshenk31 a spus: Buna lipseste poza facuta din picioare, ca sa ne dam seama mai bine de inaltime si “greutate”. Multumim! 1.70 inaltime si 85 kg, nu am nimic de ascuns. 1
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Iulie 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2022 @Desire69 Buna Didy, bine ai venit, zi-ne cum e cu oralul ala… esti experta sau… timida 😜? ca la interviu ptr un job civil… care sunt punctele tale forte si care sunt slabiciunile ? 😅
Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Autor Postat Iulie 13, 2022 Acum 30 minute, giancarlofis a spus: @Desire69 Buna Didy, bine ai venit, zi-ne cum e cu oralul ala… esti experta sau… timida 😜? ca la interviu ptr un job civil… care sunt punctele tale forte si care sunt slabiciunile ? 😅 Multumesc, inca astept un curajos care sa nu astepte vorbe, sa treaca la fapte cu o vizita si sa lase o descriere😊 nu are nici un rost, lauda de sine nu miroase a bine😅 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 13, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 13, 2022 Bună Didy! Să-mi bag pula, 350 /h cu fizicul ăla...?!? Vad că ai extra la servicii, intrebare : cand te duci la saorma platesti maioneza separat? 3 6 3
awokeone10 Reputație: 8925 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 13, 2022 Acum 4 minute, bic.c a spus: Bună Didy! Să-mi bag pula, 350 /h cu fizicul ăla...?!? Vad că ai extra la servicii, intrebare : cand te duci la saorma platesti maioneza separat? Da,poti cere extra maioneza. 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 13, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 13, 2022 Acum 1 minut, awokeone10 a spus: Da,poti cere extra maioneza. Intrebarea mea era dacă plateste separat maioneza din saorma, nu dacă cere extra. Deja nu mai contează, pula mea, altă rupta care bate campii 3 3
Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Autor Postat Iulie 13, 2022 Acum 3 minute, bic.c a spus: Intrebarea mea era dacă plateste separat maioneza din saorma, nu dacă cere extra. Deja nu mai contează, pula mea, altă rupta care bate campii Oh a venit un complexat, glumele cu grase s-au cam expirat, topicul meu este pentru cei carora le plac forme, tu ai venit pe aici sa lasi hate, imi plac frustratii ca tine, ma amuz copios tinere padawan, de fapt "labarwan"😅😅😅 1 1 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 13, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 13, 2022 Acum 2 minute, Desire69 a spus: Oh a venit un complexat, glumele cu grase s-au cam expirat, topicul meu este pentru cei carora le plac forme, tu ai venit pe aici sa lasi hate, imi plac frustratii ca tine, ma amuz copios tinere padawan, de fapt "labarwan"😅😅😅 Glumele cu grase vor expira atunci cand o să moara Bulă... stii ce zic?!? Căldură mare pă centurile din Spania si Italia, nu? Pa Didy! 2 1 3
Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Autor Postat Iulie 13, 2022 Acum 2 minute, bic.c a spus: Glumele cu grase vor expira atunci cand o să moara Bulă... stii ce zic?!? Căldură mare pă centurile din Spania si Italia, nu? Pa Didy! Te-ai murdarit de bancuri pe aici, vezi ca ti-a ramas putina zeama de pasarica in coltu' gurii. Ai grija de tine, Te pup "lăbarwan" multumesc pentru complimente🥰🥰🥰 1
Maionezu Reputație: 17 Postat Iulie 13, 2022 Oras:'ntre buci Oras:'ntre buci Postat Iulie 13, 2022 eu zic ca-i naturala si foarte ok fata. Si deschisa pă anal.. ceea ce-i mare lucru' - nu stiu daca ma incadrez cu madular mare la inscrieri insa 😄 1
Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Autor Postat Iulie 14, 2022 Disponibila azi pana noaptea tarziu🥰 0791619335, telefonic sau whatsup, nu raspund la sms-uri 1
alexshenk31 Reputație: 669 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 6 minutes ago, Desire69 said: Disponibila azi pana noaptea tarziu🥰 0791619335, telefonic sau whatsup, nu raspund la sms-uri Te rugam frumos sa ne faci o poza din fata in picioare, poate si din spate, cum vrei ai tu… nu conteaza daca e cu haine sau fara. Vrem sa te vedem in intregime, ca ne plac fetele naturale. Futem tot oricum 💪 Poza din picioare = 5 programari instant, belive me! Multumim!
valentin.ari Reputație: 160 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Îți cam place shaorma cu de toate, am impresia😂😂🙄🙄🙄 2
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 23 ore, bic.c a spus: Bună Didy! Să-mi bag pula, 350 /h cu fizicul ăla...?!? Vad că ai extra la servicii, intrebare : cand te duci la saorma platesti maioneza separat? Salut ! Căldură de afară este de vina sau fumează ceva de calitate 😂😂😂 altfel nu ai cum pe un fizic de 50 lei sa ceri 350 lei !😂😂😂 Nici pe centura numai găsești așa ceva ! 2 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 14, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 14, 2022 Acum 49 minute, hennesy a spus: Salut ! Căldură de afară este de vina sau fumează ceva de calitate 😂😂😂 altfel nu ai cum pe un fizic de 50 lei sa ceri 350 lei !😂😂😂 Nici pe centura numai găsești așa ceva ! Oricum, trebuie să recunoaștem, frumos brand, lucrat, calumea. Nu stiu de ce dar parcă o stiu după display, am mai vazut-o pe aici... sau o confund, pula mea, neinteresant 1 1 3
Desire69 Reputație: 19 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Sector 6 Oras:Bucuresti Sector 6 Autor Postat Iulie 14, 2022 Acum 44 minute, bic.c a spus: Oricum, trebuie să recunoaștem, frumos brand, lucrat, calumea. Nu stiu de ce dar parcă o stiu după display, am mai vazut-o pe aici... sau o confund, pula mea, neinteresant Nu stiu de ce am impresia ca tie tinere "lăbarwan" iti place sa o sugi cred ca mai mult decat mie, prea vii si stai cu pula in gura pe topicul meu, sau mai trist ai crevet pe post de pula si cum esti tu un complexat de imaginea ta simti nevoia sa strigi in gura mare ca ai😅😅😅 oricum vino cu ceva nou daca tot simti nevoia sa-ti versi frustrarea pe aici, pot fi un but psiholog😇😇😇 Te pupa grasuta 🤗🤗🤗
Futureman Reputație: 322 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 Gluma i gluma dar cu asa fizic, la tarifele astea, nu ai ce cauta aici 4
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 14, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 14, 2022 Acum 10 minute, Desire69 a spus: Nu stiu de ce am impresia ca tie tinere "lăbarwan" iti place sa o sugi cred ca mai mult decat mie, prea vii si stai cu pula in gura pe topicul meu, sau mai trist ai crevet pe post de pula si cum esti tu un complexat de imaginea ta simti nevoia sa strigi in gura mare ca ai😅😅😅 oricum vino cu ceva nou daca tot simti nevoia sa-ti versi frustrarea pe aici, pot fi un but psiholog😇😇😇 Te pupa grasuta 🤗🤗🤗 Tanti grăsuța, te asigur ca nu am nici o frustrare, doar ca nu-mi plac umflatele cu bășini de diaspora care o sugeau pe centura Romei sau a Madridului si se închinau cu două mâini la bancnota de 20E... dar sunt dive in România, dă-i căcat de țărani, nu au mai vazut ei așa pizdă. 6 1 3
gicacontra2012 Reputație: 4328 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Stați liniștiți ca ne mai înjură puțin și dispare repede. PS: dacă iți da cu brandul ala te rupe. 😁 2 1
Membru Premium 71laciport Reputație: 4123 Postat Iulie 14, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat Iulie 14, 2022 On 7/13/2022 at 6:38 PM, Desire69 said: 1.70 inaltime si 85 kg, nu am nimic de ascuns. Ma bagam daca era 1.85 m cu 70 kg .. 1
peperinho Reputație: 230 Postat Iulie 15, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 15, 2022 Tariful e la kilogram sau cu os?🙄 Fetelor ce fumați, de veniți cu tarife mai mari ca-n occident, acum 10 ani futeai cu 150 și ce fete erau, voi veniți butoiașe de la țară, nici măcar baricuri de calitate și aveți la pretenții tulai... 3
dotatudotatu Reputație: 89 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iulie 15, 2022 Râdeți voi, dar eu vreau sa o încerc astăzi , chiar sunt chitit pe ea și o sa fac eu , îl am pe Miguel special pt ea, sa vedem dacă ne și înțelegem . Keep strong and Fuck Hard! 1
blondul2 Reputație: 320 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 15, 2022 6 minutes ago, dotatudotatu said: Râdeți voi, dar eu vreau sa o încerc astăzi , chiar sunt chitit pe ea și o sa fac eu , îl am pe Miguel special pt ea, sa vedem dacă ne și înțelegem . Keep strong and Fuck Hard! Membru premium fara postari dar din 2011. Cont cumparat de iubi, e evident deja. Anticipam o "super" recenzie, stai linistit. Nici nu trebuie sa te deranjezi. STIM ! e UAU 🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum