natoporus Reputație: 5034 Postat Iulie 20, 2022 Oras:* Oras:* Postat Iulie 20, 2022 3 minutes ago, Magnificul0 said: Îl minți pe copilul tau că practici prostituția, că ești curva? Ii ascunzi treaba asta? Sau? El a acceptat asta? Sau? Te intreb si eu: de ce te intereseaza viata privata a altora? (Si da, renunt la pluralul politetii, ca deja e al naibii de iritant ce faci tu). 3
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 30 minute, evaforyou a spus: Iar te mananca-n... Am si un alt job, treaba mea care e ala, nush ce pnm ai citit, am spus ca am peste 7 ani experienta in masaj😁😁 De futut, posibil sa ma fut de mai multi ani decat ai tu de viata! Ce dreaq te intereseaza pe tine ce-am facut inainte sa ma fut pe bani? Vrei sa-ti trimit un CV Europass? Uite asa mi s-a udat mie pizda intr-o dimineata si m-am facut prostituata😁😁 ca tu sau alta lume nu vedeti activitatea asta ca "ok", e problema voastra, pana una alta atarnati pe un forum de curve, injurati curvele, da' tot la pizda curvelor salivati! Decat sa am un bou la domiciliu, mai bine "taurasi" pe alese si chischirei la portofel😁😁 Odată ce te-ai îngrășat ca scroafa sau bagi in tine sucuri, dulciuri , grăsimi,etc adio corp frumos. Vergeturile nu mai dispar odată ce a crăpat pielea. Da nu asta e problema. Omul a spus ce a gândit el. Sunt bărbați care prefera femeile grase, rubensiene sau cu forme mai pline. Lumea face prea mult caztuktok din ce a spus Buhnici. Da el nu e nici vreun Brad Pitt, nici vreun star international, nici vreun Eisntein sau vreun mare campion olimpic la fitness. Că a spus Buhnici sau fix Neluțu de la colțul blocului e același lucru. Dar sunt atatia proști care iau lumina de la neica nimeni dastia care vorbesc pe TikTok, YouTube, Facebook,etc încât atunci când trage unu o bășină ei sunt acolo cu gura sa o prindă. Mai era individul ăla ,unchiul uneia dintre fetele alea răpite de Dincă care apărea pe la TV că se luptă el cu toată lumea să facă dreptate și apoi o ardea pe TikTok cu puștoaicele și dadea lecții de viață și cu nevastăsa lângă el le spunea cat de dotat e el. Și nevastasa râdea și aproba. Buhnici face reclama la telefoane pe YouTube, nu e vreun mare intelectual. 2 2
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 1 oră, picon a spus: Nene, el nu a vrut decât să se bage în seamă, că se cam dusese la fund, cam uitase lumea de el. Că nu a estimat el bine ... Nu a uitat nimeni de el. Că să îl uite lumea întâi trebuie sa fie cineva? Adică cine era și cine e Buhnici? Era fix nimeni. Ori Buhnici ori Florica Țipătoarea sau cum o chema ,tot aia e. Mai cunoscuta e aia. 1 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 16 minute, pisicuts a spus: buhnici ii un frustrat cu stima de sine scazuta, care o avut o singura (prima) femeie in viata lui cu care o avut nenorocul sa se casatoreasca Sau poate norocul. Că din ce părea acolo omul are o nevasta docilă. Sa ai o nevasta căreia sa ai curaj sa ii spui că te uiți după cur și țițe de puștoaice nu e puțin lucru. Cine știe ce fute Buhnici. Alții au mare scandal acasă cu nevestele și dacă stau 30 de minute la o bere cu băieții 😂😂😂. Știu eu destui bărbați dastia mielușeii de aparențe cu neveste cuminți acasă și rup pizdele la femei.
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 20, 2022 Acum 23 minute, Magnificul0 a spus: Îl minți pe copilul tau că practici prostituția, că ești curva? Ii ascunzi treaba asta? Sau? El a acceptat asta? Sau? Poate e fată și deja e pe meserie. Acum 21 minute, pisicuts a spus: buhnici ii un frustrat cu stima de sine scazuta, care o avut o singura (prima) femeie in viata lui cu care o avut nenorocul sa se casatoreasca Și aia arată a băiețel castrat. 🤣 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Mergeti la școală, puneți mâna pe carte, lucrați va creierul, încărcați l cu informații utile, că pe urma căscați gura la oricine se screme pe internet si îl luați că etalon. Pe urmă spune vreounul că , chiloții se poarta pe cap și așa apăreți pe stradă. 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Iulie 20, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 20, 2022 Acum 4 minute, JoeRW a spus: Sau poate norocul. Că din ce părea acolo omul are o nevasta docilă. Sa ai o nevasta căreia sa ai curaj sa ii spui că te uiți după cur și țițe de puștoaice nu e puțin lucru. Cine știe ce fute Buhnici. Alții au mare scandal acasă cu nevestele și dacă stau 30 de minute la o bere cu băieții 😂😂😂. Știu eu destui bărbați dastia mielușeii de aparențe cu neveste cuminți acasă și rup pizdele la femei. am inteles punctul tau de vedere. eu ma indoiesc ca a avut o alta femeie buhnici in afara de nevasta-sa, ii lipseste carisma, increderea in sine, umorul etc. el ii foarte creppy de fel, nu stie sa faca o conexiune cu femeia, conexiune necesara ca sa ajunga sa o futa, nu este un player. 3 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2022 Zilnic se spun la tv lucruri mult mai grave care au sau o sa aibă consecințe nu prea bune asupra noastră, asupra populației acestei țări dar nu am văzut sa reacționeze cineva cu o asemenea amploare cum sa reacționat la cele spuse de Buhnici... 2 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 4 minute, pisicuts a spus: am inteles punctul tau de vedere. eu ma indoiesc ca a avut o alta femeie buhnici in afara de nevasta-sa, ii lipseste carisma, increderea in sine, umorul etc. el ii foarte creppy de fel, nu stie sa faca o conexiune cu femeia, conexiune necesara ca sa ajunga sa o futa, nu este un player. Nu spune asta că nu se știe. Și măgarul pare animal docil, da vezi că e dat dracu nemernicul. 😂😂 Am văzut copii dastia cu fețe de inocenți și cu fete bunăciuni lângă ei de îți venea să ii iei la palme.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 20, 2022 1 oră în urmă, JoeRW a spus: Unii chiar și cu nevasta după ei. Ce e rău dacă te uiți? Pai ești înconjurat de buci și țițe, unele de neprivit sau le privești cu nepăsare iar altele îți școală pula sau îți incita mintea la fantezii. Asta e adevărul. Ce tu crezi că femeile sau daca ai nevasta și vede un bărbat bine sau care le place, nu se uită? Atunci mergi in vacanță în junglă sau la vreo mănăstire. Nu mai mergi la plaja unde sunt oameni aproape dezbrăcați cu miile. N-ai înțeles. Te duci cu nevasta la mare pentru soare, apă, distracție în doi sau în gașcă. Acum, că apare câte-o mândră, te uiți, comentezi eventual cu a ta, aia e! Dar nu mergi la mare să agăți gacici cu nevasta de mână. Recitește ce ai scris, înainte de a răspunde! 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 20, 2022 Acum 10 minute, extraterestru78 a spus: Zilnic se spun la tv lucruri mult mai grave care au sau o sa aibă consecințe nu prea bune asupra noastră, asupra populației acestei țări dar nu am văzut sa reacționeze cineva cu o asemenea amploare cum sa reacționat la cele spuse de Buhnici... Mereu populația era mai interesată de fotbal decât de faptul că se pregătea in Război Mondial, de exemplu. La Belle Epoque nu se remarca prin îngrijorările produse de conspirația socialiștilor, de exemplu. Acum vine Apoca-lipsa, și cei în floarea vârstei, 20, 30 de ani, sunt interesați de Untold și Electric Castle, Buhnici și alte nimicuri. 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 8 minute, extraterestru78 a spus: Zilnic se spun la tv lucruri mult mai grave care au sau o sa aibă consecințe nu prea bune asupra noastră, asupra populației acestei țări dar nu am văzut sa reacționeze cineva cu o asemenea amploare cum sa reacționat la cele spuse de Buhnici... Suntem sclavi daia. Ne vând ăștia la tv gunoaie de subiecte și cazurile cu adevărat care merita dezbătute și făcut caz din ele se mușamalizează sau nu se da importantă. Pe mine mă interesează un primar care nu își face treaba sa fie tras la răspundere și să dea socoteală, un judecător și procuror corupt care nu își facea treaba și lasă infractorii și toți **spam editat**ii liberi, sa fie tras la răspundere, un ministru care nu își face treaba. Nicușor Dan care a distrus Bucureștiul sa fie tras la răspundere. Poliția care nu își face treaba. Nu un vânzător de telefoane ca Buhnici. 2
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2022 Acum 1 minut, JoeRW a spus: Suntem sclavi daia. Ne vând ăștia la tv gunoaie de subiecte și cazurile cu adevărat care merita dezbătute și făcut caz din ele se mușamalizează sau nu se da importantă. Pe mine mă interesează un primar care nu își face treaba sa fie tras la răspundere și să dea socoteală, un judecător și procuror corupt care nu își facea treaba și lasă infractorii și toți **spam editat**ii liberi, sa fie tras la răspundere, un ministru care nu își face treaba. Nicușor Dan care a distrus Bucureștiul sa fie tras la răspundere. Poliția care nu își face treaba. Nu un vânzător de telefoane ca Buhnici. Exact... prea mare tam tam pentru nimic.... 1
natoporus Reputație: 5034 Postat Iulie 20, 2022 Oras:* Oras:* Postat Iulie 20, 2022 20 minutes ago, extraterestru78 said: Zilnic se spun la tv lucruri mult mai grave care au sau o sa aibă consecințe nu prea bune asupra noastră, asupra populației acestei țări dar nu am văzut sa reacționeze cineva cu o asemenea amploare cum sa reacționat la cele spuse de Buhnici... Cred ca e ceva importat din USA, cam asa e si la ei. Nu ca ar trebui trecut cu vederea ce a spus Buhnici (merita sanctionat) dar asta nu-i decat un simptom al unor probleme profunde, care raman nerezolvate. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 20, 2022 1 oră în urmă, JoeRW a spus: Suntem sclavi daia. Ne vând ăștia la tv gunoaie de subiecte și cazurile cu adevărat care merita dezbătute și făcut caz din ele se mușamalizează sau nu se da importantă. Pe mine mă interesează un primar care nu își face treaba sa fie tras la răspundere și să dea socoteală, un judecător și procuror corupt care nu își facea treaba și lasă infractorii și toți **spam editat**ii liberi, sa fie tras la răspundere, un ministru care nu își face treaba. Nicușor Dan care a distrus Bucureștiul sa fie tras la răspundere. Poliția care nu își face treaba. Nu un vânzător de telefoane ca Buhnici. Daia, sau Daea? 😂 2
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 1 oră, natoporus a spus: Cred ca e ceva importat din USA, cam asa e si la ei. Nu ca ar trebui trecut cu vederea ce a spus Buhnici (merita sanctionat) dar asta nu-i decat un simptom al unor probleme profunde, care raman nerezolvate. Cu ce a greșit Buhnici, legal mă refer? YouTube ul e plin de violența. Pușcăriași și așa zisi șmecheri și interlopi se amenință cu bătaia, cu rupt de căpățâni, că ei fac și dreg. Asta nu e grav? Cu ce a greșit legal Buhnici? 1
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Iulie 20, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2022 nu comentez ce a zis… cui plm ii pasa.. insa mie mi s-a parut ca e un libidinos ieftin din 2017 de cand l am vazut prima oara pe youtube 😂 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 15 minute, giancarlofis a spus: nu comentez ce a zis… cui plm ii pasa.. insa mie mi s-a parut ca e un libidinos ieftin din 2017 de cand l am vazut prima oara pe youtube 😂 Poate e, poate nu. E plina lumea de libidinoși oricum. Dar sa se facă caz national că a tras Buhnici o bășină e prea mult. Ce mai contează că s au scumpit toate și încă cresc prețurile la toate. E mai important subiectul Buhnici despre buci , țițe și femeile cu vergeturi și celulita de la mare. 1 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 20, 2022 Acum 32 minute, JoeRW a spus: Cu ce a greșit Buhnici, legal mă refer? YouTube ul e plin de violența. Pușcăriași și așa zisi șmecheri și interlopi se amenință cu bătaia, cu rupt de căpățâni, că ei fac și dreg. Asta nu e grav? Cu ce a greșit legal Buhnici? "Am noroc că am nevastă (deci fute, am presupune noi) care arată ca o mi no ră.". Deci e trendy și simbol de statut, emancipare și bun gust să fuți ce arată așa, aspectul respectiv e de dorit sexual. Cei cu asemenea înclinații ar trebui izolați definitiv de societate, încât să nu poată ajunge în contact cu copii etc, pentru că sunt un potențial pericol la adresa lor. În ce mă privește, consider inducerea de suferință asupra copiilor și animalelor ca intolerabilă, chiar și ca potențială amenințare nepusă în practică. Este un indiciu al unei patologii profunde. E un libidinos față de mi no ri! Aia e problema. Romunculii sunt iresponsabili. Plătim de 12 ori mai mult gazele ca acum un an dar prioritatea e Untold, tam tam festival și Electric castel, vacanțe și ghiorlaneala. 2
wurdulak Reputație: 4467 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2022 …cat de convenabil e atunci cand se arunca o fumigena de genul marlaniei lui Buhnici si intre timp se modifica Codul Fiscal! ⬇️ https://www.pwc.ro/ro/tax-legal/alerts/cele-mai-recente-msuri-fiscale-adoptate-de-guvern--og-nr--16-202.html 🤭 zici ca le sincronizeaza careva… 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 20, 2022 nu m-au deranjat niciodata vergi bine ca nici nu aveau exagerat , da se vedeau saraca era tare nemultumita desi eu ii tot ziceam ca nu conteaza pt mine Nici celulita nu ma derajeaza dc e putina is normale si zic eu feminine 🙂 Dc are forma care trebuie nu mai conteaza
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 50 minute, picon a spus: Daia, sau Daea? 😂 Sa ți-l îndese Buhnici între amigdale. 😂😂😂 Să-i iei șarpele în gura. Lingeaiai pizda lu Floricica dansatoarea de bătrân libidinos 😂😂😂😂 Căcat mumificat ce ești. Sa se pise Floricica dansatoarea pe fața ta de bocciu găozar. 2
natoporus Reputație: 5034 Postat Iulie 20, 2022 Oras:* Oras:* Postat Iulie 20, 2022 29 minutes ago, JoeRW said: Cu ce a greșit Buhnici, legal mă refer? YouTube ul e plin de violența. Pușcăriași și așa zisi șmecheri și interlopi se amenință cu bătaia, cu rupt de căpățâni, că ei fac și dreg. Asta nu e grav? Cu ce a greșit legal Buhnici? Legal, a facut o afirmatie discriminatorie, ca o anume categorie de oameni nu ar trebui sa aiba voie sa vina intr-un anume loc. Acum, ca sa fiu mai clar, nu sunt de acord cu cancel culture, e un fenomen extrem si extremele nu sunt bune. Dar nici cu opusul lui, laxitatea totala. Cand vorbim de oameni, e mai bine sa fim mai atenti ce spunem, tocmai ca sa nu sarim calul. 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Acum 4 minute, Pagubitul a spus: "Am noroc că am nevastă (deci fute, am presupune noi) care arată ca o mi no ră.". Deci e trendy și simbol de statut, emancipare și bun gust să fuți ce arată așa, aspectul respectiv e de dorit sexual. Cei cu asemenea înclinații ar trebui izolați definitiv de societate, încât să nu poată ajunge în contact cu copii etc, pentru că sunt un potențial pericol la adresa lor. În ce mă privește, consider inducerea de suferință asupra copiilor și animalelor ca intolerabilă, chiar și ca potențială amenințare nepusă în practică. Este un indiciu al unei patologii profunde. E un libidinos față de mi no ri! Aia e problema. Romunculii sunt iresponsabili. Plătim de 12 ori mai mult gazele ca acum un an dar prioritatea e Untold, tam tam festival și Electric castel, vacanțe și ghiorlaneala. Tu spui acum să condamnăm un om că a spus că nevastasa arată ca o min_ora. Ba laso dracu. Acum îl facem și infractor. Tu vorbești despre dreptate dar vrei să condamni un om pentru un cuvânt. Mai degrabă tu ești ăla care ar trebuii izolat. Ești extremist vere. Condamni oameni nevinovați.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 A ajuns și Buhnici, pardon, Bufnița asta vedeta.....apropos,cum stați cu "stratul adipos"?! 🙈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum