Sari la conținut

Inna fata visurilor tale 0733254951

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

Bifat astazi o ora iarăși la prințesă Inna, cu toate ca am plecat de vreo 2 ore, dar încă îmi tremura picioarele și pila tot băț o am. E perfecta domnița, am prins-o greu , dar și când am prins-o astăzi am dat pt toate întâlnirile ratate.

INNA CEA MAI TARE DIN CONSTANTA.  HAIDETI CU EA LA TOP.   Sau nu la top, că după nu o mai prind deloc.

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat
Chiar acum, Labaggio a spus:

niste poza cu doamna Inna se gasesc?

lasa pozele jane , du-te ca are un curu de milioane...

• Like 2
  • Haha 1
Postat
9 minutes ago, sorinu said:

lasa pozele jane , du-te ca are un curu de milioane...

in weekend ii fac o vizita daca o prind

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 12 ore, Labaggio a spus:

niste poza cu doamna Inna se gasesc?

pozele in anunt, mie unul mi se par reale

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat
Acum 1 oră, scarlxxrd a spus:

pozele in anunt, mie unul mi se par reale

asta pentru ca si sunt reale... oricine a ajuns la ea isi poate da seama ca nu are niciun implant mamar si ii recunoaste funduletul de la o posta!

• Mersi 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, nicieu a spus:

asta pentru ca si sunt reale... oricine a ajuns la ea isi poate da seama ca nu are niciun implant mamar si ii recunoaste funduletul de la o posta!

nu pot baga mana in foc doar pentru serviciile ei pot baga si pula in foc..... de cand a ajuns la noi nici nu mai am sansa sa merg pe la astea mai noi ca mi sa pare risipa de sperma sa fut alta pizda decat a innei :D

• Like 3
  • Haha 6
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat
Acum 5 ore, scarlxxrd a spus:

nu pot baga mana in foc doar pentru serviciile ei pot baga si pula in foc..... de cand a ajuns la noi nici nu mai am sansa sa merg pe la astea mai noi ca mi sa pare risipa de sperma sa fut alta pizda decat a innei :D

THUG LIFE !💣🔝

• Haha 1
Postat
2 hours ago, g2br13l said:

Pai ce sa fac mai fratello, dacă mie mi-a zis mama Baggio. La tine a mai pus ceva sa ne diferențieze. 😂😂

Ok ..ia mi o in gura 🤣

• Minus 5
  • Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
  • Telefon: Xxxx
Postat

O FATĂ DE TOP.Nu stricați topicul fetei,nu este corect.

• Like 3
Postat

Salutare baieti am vizitat-o si eu pe Inna asa cum am promis...deja are o groaza de recenzii n are rost sa mai fac si eu una doar atat va zic mergeti la ea ca nu o sa va para rau !

• Like 2
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut , revizitat domnișoara Inna Deea cum vreți să îi spuneți, stabilit cu ea foarte ușor programarea pe wapp și m am bucurat timp de două ore de trupul ei superb in care au fost decât două Nr ....ca un mic rezumat a fost cam așa , oral , 69 in care cred că s a simțit și ea bine  , fin faciala....next , oral , normal schimbat vreo 3 poziții , fin orala , este chiar de vis fata asta, are o noua de 10+ la toate capitolele ....cadou 900 ...50 extra la fin faciala și orala ...💦 Spor ! Își merită locul la top fara dar și poate ! 

• Like 4
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

50 fin faciala 

50 fin orala ( sa nu se înțeleagă greșit )

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat
21 minutes ago, jerry84 said:

50 fin faciala 

50 fin orala ( sa nu se înțeleagă greșit )

ciudata chestia cu 50 ron pentru finalizare orala. mie nu mia cerut in plus pentru asa ceva. a schimbat oare serviciile?

• Like 2
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, angelmro a spus:

ciudata chestia cu 50 ron pentru finalizare orala. mie nu mia cerut in plus pentru asa ceva. a schimbat oare serviciile?

Da , nu știu ce să zic , așa mi s a comunicat la prima întâlnire așa a rămas 😁 , pentru mine nu este un deranj extra ul , că fata își face treaba bine !

• Like 2
Postat
On 9/24/2022 at 11:30 AM, popeye2000 said:

Cu ceva dificultati in a ne pune programul de acord, am reusit sa-i fur o ora din viata “fetei din vis” . 

Super persoana , frumoasa,  calda, cu un GFE ridicat, implicata si atenta sa ofere servicii de calitate.

Note:

Ea 10

Eu 5, dar ma voi duce la marire😅

Am mai fost la marire de cateva ori , dar de marit doar ea si-a marit nota.

O sa perseverez, poate imi iese pana la urma . 😅

• Membru Premium
Postat

am fost cateva ore in urma la ea, inca ii miros parfumul si am gustul ala misto de la pizda ei roza in memorie, apropo inna, trebuia sa schimbam titlul in"inna the men-eater". o nebunieeee, are talentul sa iti dea foc la casa din start!

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...