nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Buna dimineata tuturor! Dupa cate ati putut observa, unii dintre dumneavoastra (membrii colorati) nu mai aveti acces la mesageria privata, de fapt va apare ca aveti depasit procentul de mesaje (200%, 500%, 2000%, etc)... citind pe DG-ul principal problema, am observat ca moderatorul @cleopatra1 a specificat ca se fac anumite modificari la forum si ca vor avea acces pa PM-uri doar conturile platite sau cele ale caror useri au contribuit pe forum, in aceasta speta recomandand sa se faca cate un topic pe fiecare sectiune a tarii cu userii care credem ca merita sa beneficieze de PM-uri, iar ea impreuna cu motanul vor analiza propunerile si vor lua o hotarare in priviinta aceatora... Asadar mi-am luat libertatea de a deschide personal acest topic si voi face cateva propuneri de membrii care vor fi avuti in vedere pentru analiza adminilor, desigur ca si restul pot propune alti useri despre care cred ca merita sa beneficieze la randul lor de PM... Eu ma voi limita doar in a fi o umbra pe forum, chiar daca in trecutul nu prea indepartat am avut un cont de pe care am contribuit cat am putut, deci voi nominaliza in cele ce urmeaza membrii care eu cred ca merita sa se poata folosi de PM, ordinea fiind aleatorie si netinand seama de simpatii sau antipatii... @vitceibo @gica 1955 @cheludmx @scarlxxrd @carpe_diem @benzema09 @gigi brecu @felix001 Si lista va continua ulterior! 1 1 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2022 @mihaita2020 @dragoionu @ionica2000 @zurly @ghostcurvar 3 2 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Altă idee "strălucită" marca nimfomane.com, că parcă dacă vreau să-i spun ceva în privat unui alt user de aici nu o pot face în alt mod gratis, ca de exemplu ii las aici o adresă de mail sau un cont de Facebook, un număr de whatsapp, etc. Nu am dat bani niciodată aici și recunosc că sunt un privilegiat pentru faptul că există forumul. In afară de bani staff-ul nimfomane nu știu dacă mai urmărește și altceva cu măsura asta. Îmi dau seama că aici pisicul este atotputernic și mă supun regulilor, dar totul până la bani. Aștept cu nerăbdare momentul când va trebui să plătesc ca să văd ce se scrie pe aici sau să plătesc ca să pot scrie pe forum. 5 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Asa isi pierde forumul asta din culoare, decizie dupa decizie. Wapp grup? 🤣 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 eu mi-am primit gradele fara sa fac vreo cerere , abonament vip pentru un an de zile . sa vedem acum daca urmeaza vreun bon de plata sau daca e din oficiu . 4 2 Link spre comentariu
Vizitator cleopatra1 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 6 minute, vitceibo a spus: eu mi-am primit gradele fara sa fac vreo cerere , abonament vip pentru un an de zile . sa vedem acum daca urmeaza vreun bon de plata sau daca e din oficiu . Din oficiu pentru merite.😊 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 merci beaucoup , furnicutzo , dupa trecerea verii ma simt ca greierasul din poveste ,toata vara am jucat si am cintat , am cintat cri-cri ,gri gri nopti cu nopti si zi de zi ... 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 29 minutes ago, vitceibo said: eu mi-am primit gradele fara sa fac vreo cerere , abonament vip pentru un an de zile . sa vedem acum daca urmeaza vreun bon de plata sau daca e din oficiu . Tu trebuia sa primesti de multa vreme gradele cu reactualizare anuala. 1 Link spre comentariu
cheludmx Reputație: 1029 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 19, 2022 1 oră în urmă, vitceibo a spus: merci beaucoup , furnicutzo , dupa trecerea verii ma simt ca greierasul din poveste ,toata vara am jucat si am cintat , am cintat cri-cri ,gri gri nopti cu nopti si zi de zi ... Bv bv Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 19, 2022 12 hours ago, nicieu said: @mihaita2020 @dragoionu @ionica2000 @zurly @ghostcurvar Cum de l-ai uitat pe @talibanu?😄 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 3 ore, vitceibo a spus: eu mi-am primit gradele fara sa fac vreo cerere , abonament vip pentru un an de zile . sa vedem acum daca urmeaza vreun bon de plata sau daca e din oficiu . Meriti cel putin culoarea asta, ca ti-ai cam batut joc de pulă cu cateva de pe aici si ca drept rasplata una zicea ca i-ai luat si banii! :))) 2 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 inclin sa cred ca e vorba de o confuzie , eu am fost mereu corect cu fetele , am platit cit mi s-a cerut sau am refuzat serviciile dar nu am plecat niciodata luind cu mine banii platiti in avans. 2 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 3 minute, haloowen a spus: Meriti cel putin culoarea asta, ca ti-ai cam batut joc de pulă cu cateva de pe aici si ca drept rasplata una zicea ca i-ai luat si banii! :))) mie mi se pare ca omul e de admirat sa te duci la toate nespalatele multe din ele venite de prin toate vagaunile ,cu oja scorojita pe degete sa le faci vedete pe banii tai si sa le dai lustru este un mare merit ....altii mult mai in putere si mai verzi nu ar face asta si nu neaparat pentru lipsa banilor trebuie sa ai si sange in instalatie si uneori nasul infundat sa poti reusii astfel de performante .....isi merita contul verde cu varf si indesat 3 4 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 2 minute, gica 1955 a spus: mie mi se pare ca omul e de admirat Asta spuneam si eu! Nimeni nu a facut si nu va face ceea ce a facut si va face in continuare obi 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 4 minute, vitceibo a spus: inclin sa cred ca e vorba de o confuzie , eu am fost mereu corect cu fetele , am platit cit mi s-a cerut sau am refuzat serviciile dar nu am plecat niciodata luind cu mine banii platiti in avans. Ai inteles gresit mesajul.era de bine Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 16 minute, gica 1955 a spus: mie mi se pare ca omul e de admirat sa te duci la toate nespalatele multe din ele venite de prin toate vagaunile ,cu oja scorojita pe degete sa le faci vedete pe banii tai si sa le dai lustru este un mare merit ....altii mult mai in putere si mai verzi nu ar face asta si nu neaparat pentru lipsa banilor trebuie sa ai si sange in instalatie si uneori nasul infundat sa poti reusii astfel de performante .....isi merita contul verde cu varf si indesat tulcea , corabia , slobozia , medgidia , alexandria , cernavoda , craiova , si alte vagauni cum le numesti matale sint chiar muncipii ,unele chiar resedinte de judet... Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 21 minute, vitceibo a spus: tulcea , corabia , slobozia , medgidia , alexandria , cernavoda , craiova , si alte vagauni cum le numesti matale sint chiar muncipii ,unele chiar resedinte de judet... multe din ele dupa namolul dintre unghii nu cred ca au vazut prea des orasele astea . poate doar pe la 14 ani cand au fost sa-si faca buletinul ( C.I.) 1 Link spre comentariu
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 4 ore, cleopatra1 a spus: Din oficiu pentru merite.😊 Mie poti sa imi reactivezi mesageria? Multumesc. Link spre comentariu
born2win Reputație: 468 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 5 ore, cleopatra1 a spus: Din oficiu pentru merite.😊 Îmi spui și mie, te rog, cum îmi pot recăpăta mesageria? Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator cleopatra1 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 26 minute, born2win a spus: Îmi spui și mie, te rog, cum îmi pot recăpăta mesageria? Mulțumesc anticipat! Scriind recenzii. 😊 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 3 ore, django2019 a spus: Cum de l-ai uitat pe @talibanu?😄 Sincer iti spun, nu ma intereseaza ce ai de impartit cu talibanu, tocmai am spus ca nominalizez niste oameni care au contribuit in ultima vreme pe sectiunea asta, indiferent de simpatiile mele fata de ei! Talibanu mi-a oferit destule informatii atunci cand am avut nevoie de ele si nu are nevoie de nominalizarea mea in acest sens... ma repet, nu ma intereseaza ce au de impartit userii intre ei, eu am revenit sub acelasi user, doar pentru ca am vazut ca se vrea schimbarea forumului intr-un fel, insa de data asta voi ramane in umbra! Pace tie! 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Daca nici la mesagerie nu mai avem acces, cred ca o sa-mi cumpar un cont de vizitator😎 5 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2022 @cleopatra1 Ar mai fi oameni cu recenzii... sa vedem @haloowen e unul dintre ei! Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: @cleopatra1 Ar mai fi oameni cu recenzii... sa vedem @haloowen e unul dintre ei! @cleopatra1 si @nicieu, un roze daca se poate! :)) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 15 minute, haloowen a spus: @cleopatra1 si @nicieu, un roze daca se poate! :)) Eu il nominalizez pe @haloowen ca stiu sigur ca ma nominalizeaza si el inapoi 🤣🤣🤣 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum