Sari la conținut

Curtea scolii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Acum 5 minute, Luksuzno a spus:

Și eu sunt convins că trebuie masca de gaz vara pentru restul lumii ce stau in preajma ta

Asta e culmea! Să vorbească un moldovean de igienă! 🤣🤣 

Spală - te pe dinți, că vine paula mea în inspecție! 🤣

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Reputație: 0
Chiar acum, picon a spus:

Asta e culmea! Să vorbească un moldovean de igienă! 🤣🤣 

Spală - te pe dinți, că vine paula mea în inspecție! 🤣

A mea a fost la cineva ,fimiar scârbă.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 6 minute, 22leon a spus:

Curtea cu fete unde-i ? 😜😂

Stai linistit, ca e si aia, doar ca se injura si mananca intre ele pe faimoasele grupuri de oatzap😁

• Like 2
  • Haha 5
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Luksuzno a spus:

A mea a fost la cineva ,fimiar scârbă.

Hai, că ți -am dat prea multă atenție și prinzi curaj și tupeu! Noapte bună!

P.S. Nu uita periuța și pasta de dinți!🤣

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
Acum 2 minute, evaforyou a spus:

Stai linistit, ca e si aia, doar ca se injura si mananca intre ele pe faimoasele grupuri de oatzap😁

M-am liniștit, am crezut ca ii aici 🤣🤣

Stiu, dar nu-i pacat sa nu "învățăm"si noi cum administrează ele discuțiile ? 😂😂  Hai sa le chemam aici 😁😂

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 2 minute, picon a spus:

Hai, că ți -am dat prea multă atenție și prinzi curaj și tupeu! Noapte bună!

P.S. Nu uita periuța și pasta de dinți!🤣

Nu uita sa o suni pe știi tu sa ți deschidă ușa,om bătrân și răpănos stai in casă cu părinții,astea oameni sunt retardați.traesti din pensia lor.

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Chiar acum, 22leon a spus:

M-am liniștit, am crezut ca ii aici 🤣🤣

Stiu, dar nu-i pacat sa nu "învățăm"si noi cum administrează ele discuțiile ? 😂😂  Hai sa le chemam aici 😁😂

Of, eu zic sa stai in curtea ta, ce e aici e pistol cu apa... N-ai crede ce le iese pe gura unor mimoze... Esti in pericol sa nu mai ai erectie o luna😁

• Like 1
  • Haha 4
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Luksuzno a spus:

Nu uita sa o suni pe știi tu sa ți deschidă ușa,om bătrân și răpănos stai in casă cu părinții,astea oameni sunt retardați.traesti din pensia lor.

Pe cine să sun? Că veni vorba de părinți: sunt decedați de mult, așa că scutește -i de mojiciile tale, te rog! 

Culcă -te!

• Like 2
  • Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, evaforyou a spus:

Of, eu zic sa stai in curtea ta, ce e aici e pistol cu apa... N-ai crede ce le iese pe gura unor mimoze... Esti in pericol sa nu mai ai erectie o luna😁

Știu de ce sunt în stare unele fete , și în Tm a fost un grup din asta, iar uneori mai aveam ocazia sa citesc pe acolo.Inveti "expresi"noi 🤦‍♀️😂

Partea proasta ptr.ele era ca nu mai aveam nici un chef de a le vizita după ce vedeam ce pot.

• Like 2
  • Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Chiar acum, picon a spus:

Pe cine să sun? Că veni vorba de părinți: sunt decedați de mult, așa că scutește -i de mojiciile tale, te rog! 

Culcă -te!

Nu am vorbit despre asta,nu am zis asta,am zis că stai in casa lor.

Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 2 minute, picon a spus:

Culcă -te!

Chiar îmi pare rău ,dar nu te am înjurat pe tine.,te am înjurat da nu cum crezi tu.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Luksuzno a spus:

Unde o fi mă corectul asta de @popatatu,popapuli futil in gura de corect și clona ordinară,mă minusat o zi și o noapte .

Și să vezi texte pe el că o cita  pe @cleopatra01cică să reducă minusurile,da futute n gura de jigodie când ai minusat o zi și o noapte nu te ai gândit?

am început și eu minusarea nu știu cât timp voi avea da încerc să-l puncteze la toate postările pe psihopat și clona ordinară.

Opaaa. A venit pizdulicea mea 😊🤗. Fai bagaboanto baga la cap ca te fut cand vreau eu nu cand vrei tu 😏

• Like 2
  • Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 9 minute, Luksuzno a spus:

Ba da proasta mai esti...invata dracu sa scrii analfabeto ca ma faci de ras. Nu te mai scot in lume. Nu ti-e ma rusine sa scrii la cat esti de analfabet? :slap2

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 1 minut, scorpion1970 a spus:

Hopa....se lasă cu strigaturi!!!! 🙈

Nu se lasă că nu m ai bag mucoși și boschetarii in seama,ce am avut de zis am zis la adresa Astoria mari și a administrației,astealalti niste chisorcosi 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Luksuzno a spus:

Nu am vorbit despre asta,nu am zis asta,am zis că stai in casa lor.

Acum 2 minute, Luksuzno a spus:

Chiar îmi pare rău ,dar nu te am înjurat pe tine.,te am înjurat da nu cum crezi tu.

Bă, de unde știi tu ce viață am eu, unde stau, ce proprietăți am? Știi o pulă să te bată! Păi când cineva decedează, cui rămân cele agonisite? Nu ai tu treabă de ce situație materială am eu, care e foarte bună și nici nu are legătură cu ce discutam și nici cu forumul. Asta cu " nu te-am înjurat pe tine, te-am înjurat da nu cum crezi tu" e maximă, dă imaginea clară a persoanei tale.

Cere-te afară!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Luksuzno a spus:

Nu se lasă că nu m ai bag mucoși și boschetarii in seama,ce am avut de zis am zis la adresa Astoria mari și a administrației,astealalti niste chisorcosi 

Ce ai zis ma prostu forumului? Ai intrat ai injurat in stanga si in dreapta ca un prostan ce esti, te-ai facut de ras si acuma pleci ca o pizdulice fricoasa. Mars la cotetu tau pisorcosule! Ti-am spus sa nu te mai prind injurand pe aici bolovane. Te faci de ras. Iti dai minusuri singur de fiecare data cand deschizi gura prostule. Rad toti de tine. Nu poti sa legi doua cuvinte, atat esti de prost si de analfabet 😂😂😂

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Online
  • Oras:Online
Acum 33 minute, witcher a spus:

Nici în curtea școlii nu lași copiii în pace? 🤣

Ii las! Nu ma mai citati si nu-mi mai trimiteti rapoarte. Exceptie viitorii mei asociati cu frigiderele.

Daca tot e "Curtea scolii" mamele nu au ce sa caute, ca nu-i vina lor pentru ce se scrie aici.

• Like 3
  • Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 3 minute, popatatu a spus:

Ce ai zis ma prostu forumului? Ai intrat ai injurat in stanga si in dreapta ca un prostan ce esti, te-ai facut de ras si acuma pleci ca o pizdulice fricoasa. Mars la cotetu tau pisorcosule! Mi am  spus sa nu  mai injur pe aicica sunt bolnav Te faci de ras. Iti dai minusuri singur de fiecare data cand descdi gura prostule. Rad toti de tine. Nu poti sa legi doua cuvinte, atat sunt  de prost si de analfabet 😂😂😂

Na

Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 2 minute, cleopatra01 a spus:

Ii las! Nu ma mai citati si nu-mi mai trimiteti rapoarte. Exceptie viitorii mei asociati cu frigiderele.

Daca tot e "Curtea scolii" mamele nu au ce sa caute, ca nu-i vina lor pentru ce se scrie aici.

Rapoarte dau Pizdele😁

Link spre comentariu
Acum 4 minute, popatatu a spus:

Ce ai zis ma prostu forumului? Ai intrat ai injurat in stanga si in dreapta ca un prostan ce esti, te-ai facut de ras si acuma pleci ca o pizdulice fricoasa. Mars la cotetu tau pisorcosule! Ti-am spus sa nu te mai prind injurand pe aici bolovane. Te faci de ras. Iti dai minusuri singur de fiecare data cand deschizi gura prostule. Rad toti de tine. Nu poti sa legi doua cuvinte, atat esti de prost si de analfabet 😂😂😂

Lasă -l! 😂

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...