Sari la conținut

Bianca 0734255756 Rin grande hotel

Postări Recomandate

Postat

Salut.Aseara am fost la aceasta fata minunata,o știam din ploiesti de 3 luni unde a făcut furori.Are topic pe ploiesti cu numele Blonda.In ploiesti era greu de prins asa ca am luat drumul Capitalei  sa ma bucur de corpul ei ,de compania ei.Am negociat 3 ore pe 9 mi-l,cu oral neprotejat și normal protejat.Din păcate nu face fin orala.M am simțit ca într-un Puff din Germania.Stat la povesti,la un suc ,o cafea           .sex cit am putut la pofta inimii.Eu am făcut 3 numere ,dar toate intense fără nici un pic de graba.Am comandat și doua pizza,mie mi a plăcut.aFata e fosta portarita de handbal.Are 1.70 corp bine tonifiat de la sport.Pe strada ar întoarce mulți capul dacă ar întâlni o.La oral sta în orice poziție fără sa comenteze,din contra vine ea cu propuneri.Are grija și de sateliți,știe meserie,nu știu de unde ca are doar 18 ani.La normal geme          .  .e cu tine te anunță că termina,e o senzație foarte tare.Pacat ca nu face fin orala.Ca medie generala ii dau 9 pt întâlnirea noastră.Pozele din anunț sint reale,face și confirmare pt ca mulți nu o cred.La fin cere 150 și 300 ora.Eu nu oblig pe nimeni sa se ducă,dar aveți o Perla neșlefuit în oraș care e la dispoziția voastră.Link nu știu sa pun,rog pe cineva sa pună după nr de telefon.   Cu respect.                   .           

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, renzzo7 a spus:

Salut.Aseara am fost la aceasta fata minunata,o știam din ploiesti de 3 luni unde a făcut furori.Are topic pe ploiesti cu numele Blonda.In ploiesti era greu de prins asa ca am luat drumul Capitalei  sa ma bucur de corpul ei ,de compania ei.Am negociat 3 ore pe 9 mi-l,cu oral neprotejat și normal protejat.Din păcate nu face fin orala.M am simțit ca într-un Puff din Germania.Stat la povesti,la un suc ,o cafea           .sex cit am putut la pofta inimii.Eu am făcut 3 numere ,dar toate intense fără nici un pic de graba.Am comandat și doua pizza,mie mi a plăcut.aFata e fosta portarita de handbal.Are 1.70 corp bine tonifiat de la sport.Pe strada ar întoarce mulți capul dacă ar întâlni o.La oral sta în orice poziție fără sa comenteze,din contra vine ea cu propuneri.Are grija și de sateliți,știe meserie,nu știu de unde ca are doar 18 ani.La normal geme          .  .e cu tine te anunță că termina,e o senzație foarte tare.Pacat ca nu face fin orala.Ca medie generala ii dau 9 pt întâlnirea noastră.Pozele din anunț sint reale,face și confirmare pt ca mulți nu o cred.La fin cere 150 și 300 ora.Eu nu oblig pe nimeni sa se ducă,dar aveți o Perla neșlefuit în oraș care e la dispoziția voastră.Link nu știu sa pun,rog pe cineva sa pună după nr de telefon.   Cu respect.                   .           

Face FK? Se implica GFE? Chiar are doar 18 ani? Cat de noua e in meserie?
Merci pentru raspunsuri!

Postat

Dacă ii place de tine cred ca face..Dacă în vara a dat Bacul,,cit sa aibă?.DUPA BAC  A STAT PINA IERI IN PLOIESTI,CU MULTE EVENIMENTE.INTRA PE FORUM PLOIESTI SI CONVINGE TE SINGUR.O GASESTI CA BLONDA CU ACELASI NR DE TEL CA CEL DIN TITLU.

Postat

Ea e.nu știam sa pun link-ul,mersi.Faci cum vrei dar eu am venit de la 100 km,și nu regret nici o secunda.Pe topicul ei sunt renzo1968.De citeva zile mi am schimbat tel și nu am putut recupera contul de pe nimfomana.Acum sint renzzo7

Postat

Și eu sper sa ma vadă cine vrea El. Nu mi e teama pt ca Dumnezeu iubește adevărul.Ori eu am spus doar adevărul.

Postat
1 oră în urmă, renzzo7 a spus:

Și eu sper sa ma vadă cine vrea El. Nu mi e teama pt ca Dumnezeu iubește adevărul.Ori eu am spus doar adevărul.

Va salut ! Am vizitat acum pe Bianca , am venit de la 60 de km de la Ploiesti special pentru ingeru blond  , am avut parte de aceleași servicii ireproșabile,   este o adevărată profesionista   ,ma simt cu ea ca si cum as fi cu o iubita    ,mulțumesc Bianca pentru serviciile ireproșabile  sa ramii mereu aceeasi persoana sa nu te schimbi ,te pup 

Postat

Colegii din provincie, vad ca sunt destul de impresionați, dar nu prea cred ca e cazul. Am fost și eu pe la fata, în linii mari e cât de cât ok, dar mai are multe de învățat. Când am timp fac și o recenzie, dar va spun sa nu mergeți cu așteptări mari, oralul cel puțin e de începătoare, iar la normal a fost o faza de cascadorii râsului. 🙂

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, gicacontra2012 a spus:

Colegii din provincie, vad ca sunt destul de impresionați, dar nu prea cred ca e cazul. Am fost și eu pe la fata, în linii mari e cât de cât ok, dar mai are multe de învățat. Când am timp fac și o recenzie, dar va spun sa nu mergeți cu așteptări mari, oralul cel puțin e de începătoare, iar la normal a fost o faza de cascadorii râsului. 🙂

Voiam sa dau si eu azi si era ocupat :) 
Zi macar ca este frumusica, ca sa stiu daca insist maine sa bag o fisă

• Oras:outcall
Postat
Acum 14 minute, gicacontra2012 a spus:

Fata e frumușică, blonda, slim, dar la servicii cam slăbuț, nu te duce cu așteptări mari ca nu e cazul. 

Cat e ora la madam Ploiesti?

Postat
1 oră în urmă, gicacontra2012 a spus:

Fata e frumușică, blonda, slim, dar la servicii cam slăbuț, nu te duce cu așteptări mari ca nu e cazul. 

Sunt genul care prefer papusi la inceput de drum si nu tin cont de talentul artistic, deci maine ma inscriu la o tura :)

Postat

Era clar ca dupa ce a spamat renzzo pe aici ca nu este asa aparitie wow. Dupa cum a insitat cu varsta ei fara sa il intrebe nimeni nu m-ar mira sa fie under 18.

• Like 1
Postat
Acum 52 minute, crystofor a spus:

Era clar ca dupa ce a spamat renzzo pe aici ca nu este asa aparitie wow. Dupa cum a insitat cu varsta ei fara sa il intrebe nimeni nu m-ar mira sa fie under 18.

Pai el își ia 80% din suma. Face si el marketing 🤣

• Haha 1
Postat

Mie imi place cum a negociat el 3 ore la 9 mi-l in conditiile in care ora era oricum 300 :)))))))

A mai si venit de la 100km iar amicul de la 60km. Nici pe netflix nu vezi asa ceva, a dracu negociere 😇

• Haha 3
Postat
Acum 48 minute, gop a spus:

Mie imi place cum a negociat el 3 ore la 9 mi-l in conditiile in care ora era oricum 300 :)))))))

A mai si venit de la 100km iar amicul de la 60km. Nici pe netflix nu vezi asa ceva, a dracu negociere 😇

Eu am fost în prima seara când a venit,știam preturile din pl 300 ora lus 50 oral neprotejat ,deci 400 ora.3 ore făceau 12 mi-l.Asa ca 9 mi-l e o reducere cit de cit.Rreferitor la vârsta,nu am cerut la nimeni buletinul sa vad citi ani are.Am apreciat și eu o. avea 18,19,20.Pina la urma o avea și 21,e posibil.Aveti răbdare sa apară primele recenzii complete și atunci vedem cine are dreptate.

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 4 ore, renzzo7 a spus:

,știam preturile din pl 300 ora lus 50 oral neprotejat ,deci 400 ora.3 ore făceau 12 mi-l. 

Esti sigur? :)))

Postat

Poate nu știai dar în provincie sint preturi mai mari ca în buc.In pl sau bz nu exista fata cu 100 fin,sau dacă e vreuna e jalnica.Asa ca 300 reducere mi s a părut ok.Voi sinteti fericiți,vin cele mai bune fete la preturi acceptabile.Si Bianca a lăsat la preturi cum a ajuns în buc.

Postat

A negociat bine, ca  3 ore făceau 1050 cu oral N, a scutit 150 lei, dar l-a încurcat puțin matematica....😄

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...