Sari la conținut

Mimisor 0732564603❤️❤️❤️

Postări Recomandate

• Telefon: +40 785 353 473
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

Tel: 0785353473

Buna dragilor, eu sunt Myra, am 21 de ani, 50 de kg, 1,65 cm. Sunt noua in Bucuresti si stiu ca senzatiile noi sunt tot ceea ce iti doresti. Iti ofer momente de relaxare prin senzualitate si rafinament si cu siguranta momentele acestea ne vor aduce din nou impreuna.

Serviciile mele sunt : 

❤️‍🔥Oral protejat

❤️‍🔥Oral neprotejat (epilat la zi + igiena maxima) a

❤️‍🔥FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate)

❤️‍🔥GFE ( in functie de preferintele tale )

❤️‍🔥69

❤️‍🔥Sex normal in diferite pozitii

😈Dominare

❤️‍🔥Foot fetish 

❤️‍🔥Foot job 

❤️‍🔥Diferite fantezii( in limita bunului simt)

❤️‍🔥Masaj Relaxare

❤️‍🔥Masaj prostata

❤️‍🔥Cunnilingus

❤️‍🔥Annilingus pasiv 

❤️‍🔥Sex intre sani 

❤️‍🔥Trio - doar cuplu

🔞 Finalizare corporală  

🔞 CIM + 100 extra 

🔻Prețurile mele sunt:

-200 1 ejaculare ( 30min.)

-350 2 ejaculări ( 1 ora ) 

Tel: 0785353473

Disponibilă doar pentru voi de la ora 10:00 pana seara la 03:00 ❤️‍🔥

Programările se fac pe whatsapp/sms/telefonic. Specificați timpul dorit și ora până la care vă pot contacta.

Programarile se confirma cu 60 de minute înainte, cele confirmate și neonorate ajung la lista de clienti tepari

Sunt poze reale ! 

ATENȚIE ! 

Nu accept persoane in stare de ebrietate sau alte substanțe 
Nu accept cu bile sau alte accesorii 
Nu răspund la numere private. 

Te pup și te aștept ❤️

Tel: 0785353473

• Inimioara 2
  • pisicuts a setat ca important acest topic
Postat

bine ai venit! unde ar fi biroul? locația ..

din punctul meu de vedere ai început ușor cu stângul, o sa ți și argumentez de ce..

la constanta de unde chiar zilele trecute ai venit aveai 200 lei /fin 350 ( sau 300 ) / ora 

pe când la noi la bucuresti prețurile au crescut. dc constănțenii plătesc mai puțin ?

regimu hotelier e la fel , pretu la benzina e la fel.. la paine la fel . de ce ai marit aici?

nu ma înțelege greșit. fiecare are dreptul sa și pună ce preț vrea, la urma urmei nu bagi mâna in buzunar la nimeni. dar nu înțeleg cum acolo e un preț, aici altu.. măcar de adăugai ceva servicii extra . am aruncat un ochi și pt recenziile de la constanta și nu s prea strălucite. 

in fine.. eu sunt tentat de poze și probabil daca vei fi in zona accesibila voi trece și eu, dar nu cu foarte mari așteptări, și ți am și menționat de ce. 

sper sa nu te superi pt ce am avut de zis. pana la urma de asta e forumul👍 te pup

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, ninfomanee a spus:

din punctul meu de vedere ai început ușor cu stângul, o sa ți și argumentez de ce..

la constanta de unde chiar zilele trecute ai venit aveai 200 lei /fin 350 ( sau 300 ) / ora 

pe când la noi la bucuresti prețurile au crescut. dc constănțenii plătesc mai puțin ?

regimu hotelier e la fel , pretu la benzina e la fel.. la paine la fel . de ce ai marit aici?

nu ma înțelege greșit. fiecare are dreptul sa și pună ce preț vrea, la urma urmei nu bagi mâna in buzunar la nimeni. dar nu înțeleg cum acolo e un preț, aici altu.. măcar de adăugai ceva servicii extra . am aruncat un ochi și pt recenziile de la constanta și nu s prea strălucite. 

in fine.. eu sunt tentat de poze și probabil daca vei fi in zona accesibila voi trece și eu, dar nu cu foarte mari așteptări, și ți am și menționat de ce. 

sper sa nu te superi pt ce am avut de zis. pana la urma de asta e forumul👍 te pup

Heii😘 

Nu este cu suparare comentariul tau si ma astept la ceva de genul. 

Chiria din zona centrala ( Nicolae Bălcescu 7 - Centru Vechi ) deci de aici se poate intelege un pret destul de mare al apartamentului dar si ușurintă de a ajunge la mine… restul este cancan 🥰 Pe cand in Constanta am fost criticata de zona neasfaltate si putin periferica in care stateam. 

Eu te astept cu bratele….si picioarele deschise 🫶🏼🥰

• Like 2
Postat

De unde veniți cu 250 ron finalizarea bă voi sunteți nebune ? Ori sunt eu prea sărac ori voi sunteți prea creizi? Da nu mă consider sărac.  Câștig peste 13.000 ron și totuși când ma uit la pozele tale mi se pare mult 

Cum vă puneți fă prețurile ăstea? Prea mulți clienți sau în București e aur pe pământ ? 

Pla se suge linge și pe 150 ron nu mai visați așa departe 

Defapt ...prost e cine dă nu cine cere 

• Like 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Scuza cu chiria este penibila. Oricat ar fi de scumpa chiria, tu, cu 50 lei in plus la fiecare finalizare, castigi inzecit diferenta de la chirie.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pretul e determinat de cerere si oferta, nu de chirie. Se va vedea in viitor prespun...

Zona e ok si in centru, nu trebuie sa fie toate fetele la Vitan.

In topic Constanta nu am prea vazut recenzii la o prima privire, dar nu m-am uitat foare mult

• Inimioara 1
  • Oras:Bucale
Postat
10 hours ago, ninfomanee said:

6 hours ago, bolo87 said:

De unde veniți cu 250 ron finalizarea bă voi sunteți nebune ? Ori sunt eu prea sărac ori voi sunteți prea creizi? Da nu mă consider sărac.  Câștig peste 13.000 ron și totuși când ma uit la pozele tale mi se pare mult 

Cum vă puneți fă prețurile ăstea? Prea mulți clienți sau în București e aur pe pământ ? 

Sal...pt ca in Bucuresti sunt destul de multi "prosti" si diaperati "dupe" piz**...din cauza asa!!!

Sa nu mai zic ca sunt si multi "vanatori" de noutati care vor sa le puna in vitrina cu trofee.

Pnm...la 250 ron mergi in alta parte la sigur(chiar si mai ieftin)

Dar...treaba ei ce face,vb aia..."prost e ala care da,nu ala care cere"!

• Like 2
Postat

Sunt mari prețurile fato !!!! Mai scade din ele și pune mana la treabă daca vrei sa ai clienți buni și fideli !!!! Ia-o ca pe un sfat și pune mâinile la treabă !!!! Fără supărare...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineataa 🥰 

Dragilor, va inteleg perfect ceea ce spuneti, acum vorbind sincer, eu nu ma îmbogățesc cu 50 de lei in plus si voi nu sărăciti cu 50 de lei in minus. 

Eu nu am bagat mana in buzunar la nimeni si lumea este libera sa aleaga 🫶🏼

Nu ma supar pe comentariile voastre, le apreciez, eu aici mi-am prezentat serviciile tariful , seriozitatea. Libera alegere este pretutindeni. Va pup si ma bucur sa va cunosc 🫶🏼🥰

KISSS😍

• Like 1
  • Haha 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 56 minute, claudiubadboy a spus:

Sunt mari prețurile fato !!!! Mai scade din ele și pune mana la treabă daca vrei sa ai clienți buni și fideli !!!! Ia-o ca pe un sfat și pune mâinile la treabă !!!! Fără supărare...

Discounturi gasesti pe 10 Noiembrie ( Black Friday ) la eMag 🫶🏼

• Haha 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, covidu a spus:

Scuza cu chiria este penibila. Oricat ar fi de scumpa chiria, tu, cu 50 lei in plus la fiecare finalizare, castigi inzecit diferenta de la chirie.

Daca esti bun pe contabilitate, te astept sa imi calculezi incasarile…sa nu ma incurc in +- 50 de lei 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, bolo87 a spus:

Uhhh…castigi mai mult ca mine. Cred ca mi-am gresit meseria 😅 

Invata-ma si pe mine ce faci tu….si cine stie poate facem schimb de experiente 😏

Postat
2 minutes ago, myra_69 said:

Daca esti bun pe contabilitate, te astept sa imi calculezi incasarile…sa nu ma incurc in +- 50 de lei 😘

Ce te faci daca iti cere plata in natura!!??😜🤣🤣😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, only-me a spus:

Ce te faci daca iti cere plata in natura!!??😜🤣🤣😘

Pai nu ne intelegem amundoi ? 😏😘

• Haha 1
Postat

Domnule @bolo87 nu pot trimite DM, dar cum facem sa iti trimit si eu CV-ul?😂 Imi plac pozele domnisoarei si as dori sa-i fac o vizita..🥺

Lasand gluma la o parte, ar fi fain sa vedem si recenzii.

Nu imi place sa comentez preturile nimanui, dar daca iti doresti ceva, atunci faci cumva sa ajungi la rezultat/sânul/sânii @myra_69.

Mai rau e daca iti place si serviciile sunt bune, ce faci atunci?😔

Fac apel la membrii cu experienta sa se duca la stimabila si sa-i impinga o vizita. Premisa e simpla, au multe vizite la activ, deci au buget mai mare pentru activitati extrascolare.😂

Spor la toata lumea😉

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor 🥰

Azi sunt disponibila pana la ora 01:00❤️‍🔥

Abia astept sa va cunosc si va astept cu programari 🫶🏼

KISSS❤️‍🔥

• Like 2
  • Inimioara 3
Postat
Acum 3 ore, myra_69 a spus:

Discounturi gasesti pe 10 Noiembrie ( Black Friday ) la eMag 🫶🏼

Sunt fakeuri nu luati de acolo 🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Arată bine în imagini, dar prețurile diferite în diferite orașe lasă un gust prost

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, trumtram a spus:

Arată bine în imagini, dar prețurile diferite în diferite orașe lasă un gust prost

Am pasta de dinti…si periuta noua chiar, ca sa mai treaca gustul.🫶🏼

Si da, sunt in pretul acesta, fara costuri extra 😏😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...