toxiq Reputație: 1103 Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 1 hour ago, Jessica. said: Chiar nu gasesc nimic liber .. daca ai servicii slabe, poti sa te muti si la Universitate ca sa le faci unora pe plac, , nr de vizitatori este in functie de calitatea serviciilor si de seriozitatea ta. Uite ce zice @Raluca64 care este TOP si este in aceeasi zona cu tine acum On 11/27/2023 at 2:37 PM, Raluca64 said: Locația mea este in Militari Residence , nu s a schimbat nimic . Nu o sa ma mut NICIODATĂ in centru , dacă vreodată o sa schimb locația o sa ma mut in zona de nord . In centru NICIODATĂ , asta pentru verificările lunare care întreabă mereu același lucru unde mai e locația dacă e in centru aveti destule variante centrale , nu va cheamă nimeni aici . zi buna 1 1 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Decembrie 10, 2023 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Locatie noua doar astazi : Sector 1 , Str Teodosie Rudeanu . Disponibila pana la ora 02:00 9 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 347 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 4 hours ago, Jessica. said: Am de ales intre Șoseaua Vitan-Bârzești 7D si Bulevardul Dimitrie Cantemir 21 . Cantemir e ok Link spre comentariu
catbog Reputație: 9 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 2 ore, ronny9999 a spus: Cantemir e ok Locatie noua doar astazi : Sector 1 , Str Teodosie Rudeanu . Disponibila pana la ora 02:00 1 Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Decembrie 10, 2023 1 oră în urmă, catbog a spus: Locatie noua doar astazi : Sector 1 , Str Teodosie Rudeanu . Disponibila pana la ora 02:00 Ai încurcat conturile iubita 🤣 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 8 ore, Jessica. a spus: Si Bulevardul Dimitrie Cantemir nr 21 ? E bun Cantemir, orice număr 🙂 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 53 minute, witcher a spus: E bun Cantemir, orice număr 🙂 dap....de la "1" in sus, cat te tine protofelu' Scuze colegu' (colegii....Jessica) nu m-am aputut abtine. 😋 🤷♂️ Oricum...la "21" e bine...pentru mine. Ajung des acolo 😂 🖖 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 1 minut, crissti98 a spus: dap....de la "1" in sus, cat te tine protofelu' Scuze colegu' (colegii....Jessica) nu m-am aputut abtine. 😋 🤷♂️ Oricum...la "21" e bine...pentru mine. Ajung des acolo 😂 🖖 Portofelu' ca portofelu', da tre' să mai țină și instalația ... 🤷♀️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Decembrie 10, 2023 1 oră în urmă, witcher a spus: Portofelu' ca portofelu', da tre' să mai țină și instalația ... 🤷♀️ 🤣🤣 Nush ce sa zic....pana-acu' n atatia ani (pe-aici) inca nu m-am dumirit daca le place (sau ne place) mai mult sa le "urci pe pereti" decat sa-ti pui capu'n-poala lor si sa discutati filozofii 😋 In ambele cazuri insa, "portofelu' " e la mare valoare. 😅😂 PS...poate-apuc sa ma dumiresc, pana ma "pensionez" PPS...Jessica, ia aminte despre cele 2 "laturi" ale serviciilor! 🤣 PPPS... e pruna curata!!! Zau! 🤞...poate nu iau dunga de off-topic, ca am circumstante atenuante 😢 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 535 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 3 ore, catbog a spus: Locatie noua doar astazi : Sector 1 , Str Teodosie Rudeanu . Disponibila pana la ora 02:00 Asta e contul clona🤣🤣🤣 fish Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Hai sa nu începem iar cu scenariile, Catbog cred ca doar a copiat ce a scris fata mai sus despre locație, contul lui fiind destul de vechi. 1 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2925 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Eu vad că userul respectiv i-a raspuns celui de deasupra care vorbea de Cantemir, după ce ea a postat că azi e pe Rudeanu. Ne agitam prea mult pentru nimic. În alta ordine de idei am ajuns zilele astea si fata e ce trebuie fără discuție, frumusica foc si sâni + fund nota 10, servicii bune spre foarte bune, singura obiectie e ca mi-ar fi plăcut să continue oralul mai mult. Sper să rămână mai mult timp pe aici, eu o să revin clar. 2 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Decembrie 10, 2023 On 12/9/2023 at 5:32 PM, Stefanelu said: Militari Residence? Vino in sectorul 3 langa Alexa... ❤️ On 12/9/2023 at 7:18 PM, catbog said: Asa sa faci🤩, evita Militari Residence! Ce aveti ma??... teodosie rudeanu nu este langa primaria sec 1???...lasati fata in pace,sa stea unde ii este ei bn...plm...daca vrei sa o f... te duci si la curu pamantului...va ganditi doar la voi si la ce va este voua bun🤦♂️🤦♂️ @Jessica....stai pisi acolo unde crezi tu ca iti convine,nu te lua dupa unu si dupa altu...tot ce conteaza este sa te fu** bine...pe urma sa vezi coada ce faci la usa!😜 3 Link spre comentariu
xxxnickxxx Reputație: 296 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 13 ore, Jessica. a spus: Heii , am gasit o locatie pe Soseaua Vitan - Bârzești 7 D , o parere va rog ? 🙏😁 E bine. Link spre comentariu
xxxnickxxx Reputație: 296 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Dacă vrei clienți bagă FK în meniu. Fără finalizare orală mai merge. E frumoasă și finalizarea corporală. Dar fără FK nu prea merge... 4 Link spre comentariu
gop Reputație: 292 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 11 minute, xxxnickxxx a spus: Dacă vrei clienți bagă FK în meniu. Fără finalizare orală mai merge. E frumoasă și finalizarea corporală. Dar fără FK nu prea merge... Sincer eu prefer exact pe dos :)) Link spre comentariu
Stefanelu Reputație: 558 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2023 10 hours ago, owic said: Ai încurcat conturile iubita 🤣 8 hours ago, snake1127 said: Asta e contul clona🤣🤣🤣 fish Prea agitati aiurea apele. Fata a deranjat fauna locala, este? 1 Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 535 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Acum 22 minute, Stefanelu a spus: Prea agitati aiurea apele. Fata a deranjat fauna locala, este? Cu ce sa deranjeze? Oricum fiecare vizitam ce-i place . Link spre comentariu
action Reputație: 142 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 11, 2023 A răspuns cuiva ieri, azi? Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Decembrie 12, 2023 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Din pacate nu mai lucrez vizita mea a luat sfarsit , nu am gasit locatie toate garsonierele si apartamentele erau ocupate si nu am gasit nimic disponibil . Imi pare rau . 2 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Jessica, din păcate ai ales o perioada nu tocmai bună înainte de sărbători, dar speram sa nu ocolești Bucureștiul și sa revi când găsești o locație. 2 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 347 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2023 2 hours ago, Jessica. said: Din pacate nu mai lucrez vizita mea a luat sfarsit , nu am gasit locatie toate garsonierele si apartamentele erau ocupate si nu am gasit nimic disponibil . Imi pare rau . Mai revii ? Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Decembrie 12, 2023 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Acum 5 ore, gicacontra2012 a spus: Jessica, din păcate ai ales o perioada nu tocmai bună înainte de sărbători, dar speram sa nu ocolești Bucureștiul și sa revi când găsești o locație. Da asa este , nu am crezut ca o sa fie tot asa full , dar am sa ma gandesc sa revin dupa sarbatori 🤗 1 1 Link spre comentariu
calcidin Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 1 hour ago, Jessica. said: Da asa este , nu am crezut ca o sa fie tot asa full , dar am sa ma gandesc sa revin dupa sarbatori 🤗 Te așteptăm, cu tot cu colega Link spre comentariu
milogul Reputație: 295 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Haide, ca acum am vazut threadu-ul tau si sunt si eu curios. Trebuia sa il iei pe cel de pe Cantemir. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum